Понеделник

25 септември

  • 06:00

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Ужасяващо готическо пиршество с Хестън, Сезон 2 | Епизод 4

    Хестън се прави на луд учен и създава меню, вдъхновено от любимите си романи на ужаса от 19 век. Включително "Дракула" и "Франкенщайн".

    Към предаването
  • 06:45

    Вкусът на италианската опера с Рик Стайн

    +

    Какво общо имат вдъхновяващите и енергични партитури на италианската опера и безкрайните радости на местната италианска кухня? В този специален епизод Рик Стайн ще открие отговора на този въпрос.

  • 08:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 4

    Във Венеция Джейми се отклонява от туристическите маршрути, за да се срещне с аристократи в истинско палацо, както и с жени затворнички, които отглеждат зеленчуци зад решетките на остров Гуидека.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 26, Сезон 7 | Епизод 26

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 27, Сезон 7 | Епизод 27

    Към предаването
  • 09:50

    Готвач в чужбина

    +

    Тони Сингх, Сезон 1 | Епизод 2

    Шотландският готвач Тони Сингх пътува до Индия, страната на предците си, за да проследи семейните си корени и да разучи пенджабската кухня на майка си. Пътуването му започва в Амритсар и продължава по Великия магистрален път към Делхи.

    Към предаването
  • 10:50

    Светът на Чък

    +

    Исландия, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази северна островна държава Чък открива величествен пейзаж от вулкани, гейзери и полета от лава. Чък вкусва от една уникална кулинарна традиция: ферментирала акула. После посещава ферма, за да научи повече за най-крехкото агнешко месо в света.

    Към предаването
  • 11:25

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 11:55

    Тайните на леля Кати

    +

    Три рецепти с едно пиле, Сезон 5 | Епизод 33

    С едно пиле леля Кати ще приготви три рецепти за четирима. За начало вкусна супа с дреболии, царевични трохи и бекон. Продължаваме с лимонови лингуини с броколи и много кашкавал. И завършваме с красив пилешки пудинг с кимион, в стил 80-те.

    Към предаването
  • 12:20

    Тайните на леля Кати

    +

    Филмова храна, Сезон 5 | Епизод 34

    За тези, които като леля Кати обичат да опитват у дома рецептите от екрана ще приготвим вкусна и лека царевична супа от "Дяволът носи Прада", пиле с чили и соев сос от "Анна и кралят" и огърските пръсти на Шрек с брашно, захар и още нещо.

    Към предаването
  • 13:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Сюзън Сарандън, Сезон 8 | Епизод 10

    На гости на Джейми и Джими е носителката на „Оскар“ Сюзън Сарандън, която заменя бляскавия Холивуд с очарователния Саутенд.

    Към предаването
  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличният гръцки остров Сими.

  • 15:15

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Френски Пиринеи, Сезон 1 | Епизод 5

    Във френските Пиринеи Джейми се наслаждава на френския начин на живот, участвайки в търсене на трюфели с прасе и в лов на глиган с кучета.

    Към предаването
  • 16:15

    Светът на Чък

    +

    Франция, Сезон 1 | Епизод 2

    Със своите меки летни дни, живописни плажове и селска природа Южна Франция е една от най-популярните дестинации в света, а Чък е готов да вкуси от френското средиземноморско крайбрежие.

    Към предаването
  • 16:50

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 17:15

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 27, Сезон 7 | Епизод 27

    Към предаването
  • 17:50

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 28, Сезон 7 | Епизод 28

    Към предаването
  • 18:20

    Италиански експрес с Джино

    +

    Неапол, Сезон 5 | Епизод 6

    Днес Джино се връща в родния си район, залива на Неапол. Дом на пицата, уличната храна и фантастичните морски дарове, рай за гастрономите. Джино показва как се приготвя неаполитанската закуска, класическо рибно ястие за обяд и романтична вечеря.

    Към предаването
  • 18:50

    Италиански експрес с Джино

    +

    Калабрия, Сезон 5 | Епизод 7

    Днес Джино показва дивия регион на Калабрия. Пейзажът и продуктите му са изумителни, а на първо място е лютото - люти чушки, салам и италиански, но и английски продукт. Джино изследва тази огромна област с влак и създава две ястия в нейна чест.

    Към предаването
  • 19:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Три рецепти с едно пиле, Сезон 5 | Епизод 33

    С едно пиле леля Кати ще приготви три рецепти за четирима. За начало вкусна супа с дреболии, царевични трохи и бекон. Продължаваме с лимонови лингуини с броколи и много кашкавал. И завършваме с красив пилешки пудинг с кимион, в стил 80-те.

    Към предаването
  • 19:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Филмова храна, Сезон 5 | Епизод 34

    За тези, които като леля Кати обичат да опитват у дома рецептите от екрана ще приготвим вкусна и лека царевична супа от "Дяволът носи Прада", пиле с чили и соев сос от "Анна и кралят" и огърските пръсти на Шрек с брашно, захар и още нещо.

    Към предаването
  • 20:05

    Готвач в чужбина

    +

    Джон Тород, Сезон 1 | Епизод 3

    Джон Тород сбъдва амбицията на живота си да посети Аржентина, където яденето на говеждо е национална мания. След като се наслади на уличната храна на грил „асадос“ в Буенос Айрес, Джон се впуска в епично пътешествие.

    Към предаването
  • 21:05

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Френски Пиринеи, Сезон 1 | Епизод 5

    Във френските Пиринеи Джейми се наслаждава на френския начин на живот, участвайки в търсене на трюфели с прасе и в лов на глиган с кучета.

    Към предаването
  • 22:05

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличният гръцки остров Сими.

  • 23:20

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Сюзън Сарандън, Сезон 8 | Епизод 10

    На гости на Джейми и Джими е носителката на „Оскар“ Сюзън Сарандън, която заменя бляскавия Холивуд с очарователния Саутенд.

    Към предаването
  • 23:20

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Сюзън Сарандън, Сезон 8 | Епизод 10

    На гости на Джейми и Джими е носителката на „Оскар“ Сюзън Сарандън, която заменя бляскавия Холивуд с очарователния Саутенд.

    Към предаването