Програма
Четвъртък
21 септември
10:45
Тихоокеанска кухня
+Таити, Сезон 2 | Епизод 6
Романтичният остров Таити поставя Робърт пред най-голямото му кулинарно предизвикателство досега. Адаптиране на вкусната селска храна на Френска Полинезия в ястия, които се вписват в модерното френско фюжън меню на ексклузивния курорт „Le Meredian“.
Към предаването11:20
Бон Апети
+Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17
Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.
Към предаването11:55
Тайните на леля Кати
+Риба за нула време, Сезон 5 | Епизод 29
Леля Кати предлага три прости рибни ястия. Набързо ще приготви лимонова писия върху канапе от сладки картофи, моркови и пащърнак, кюфтета от риба тон с печени картофи в масло. Завършваме с пресни филета от треска, гарнирани с кремообразна полента.
Към предаването12:25
Тайните на леля Кати
+Паста, каквато не сте виждали, Сезон 5 | Епизод 30
Днес леля Кати ни предлага много оригинални комбинации: лазаня със зеленчуци и доматен сос в интересна форма, спагети "Неро ди сепия", напоени със сос от червено вино и риба тон, а за финал ще има пържена паста с два пикантни соса.
Към предаването13:00
Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж
+Печива, Сезон 1 | Епизод 7
Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те имат два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на производителите на печива да се борят за едно място на финала.
Към предаването14:00
Скритата Франция с Рик Стайн
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт „Татен“ с патладжан.
Към предаването15:00
Кулинарното бягство на Джейми
+Стокхолм, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми обича шведската кухня, в основите на която е използването на чисти и свежи продукти, както и мариноването, и правенето на туршии. Той отива за гъби на един от островите близо до Стокхолм и опитва местен деликатес – ферментирала херинга, чиято миризма не може да се сравни нищо друго.
Към предаването16:00
Тихоокеанска кухня
+Окланд, Сезон 2 | Епизод 7
Робърт Оливър помага за приготвянето на ястията за 300 гладни гости на сватба в Самоа, за да проучи възможността за отваряне на първия в Оукланд ресторант за изискана тихоокеанска кухня.
Към предаването16:35
Бон Апети
+Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17
Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.
Към предаването17:05
Пекарната на Рудолф
+Епизод 23, Сезон 7 | Епизод 23
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 24, Сезон 7 | Епизод 24
Към предаването18:05
Италиански експрес с Джино
+Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2
Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.
Към предаването18:30
Италиански експрес с Джино
+Тоскана/Лацио, Сезон 5 | Епизод 3
Днес Джино разкрива скритата Тоскана с плажовете и традиционното говедовъдство. Научава за вековните традиции и организира барбекю на плажа. Следващата спирка е в района на Лацио през древен римски път до дома на маслините Гаета.
Към предаването19:00
Тайните на леля Кати
+Риба за нула време, Сезон 5 | Епизод 29
Леля Кати предлага три прости рибни ястия. Набързо ще приготви лимонова писия върху канапе от сладки картофи, моркови и пащърнак, кюфтета от риба тон с печени картофи в масло. Завършваме с пресни филета от треска, гарнирани с кремообразна полента.
Към предаването19:25
Тайните на леля Кати
+Паста, каквато не сте виждали, Сезон 5 | Епизод 30
Днес леля Кати ни предлага много оригинални комбинации: лазаня със зеленчуци и доматен сос в интересна форма, спагети "Неро ди сепия", напоени със сос от червено вино и риба тон, а за финал ще има пържена паста с два пикантни соса.
Към предаването20:00
Готвач в чужбина
+Дейв Майърс, Сезон 1 | Епизод 1
Дейв сбъдва детската си мечта да посети пирамидите в Гиза и научава, че работниците, които са ги построили, са се хранили само с хляб. В тучния оазис на Ал Фаюм той търси ястие с митични свойства.
Към предаването21:10
Кулинарното бягство на Джейми
+Стокхолм, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми обича шведската кухня, в основите на която е използването на чисти и свежи продукти, както и мариноването, и правенето на туршии. Той отива за гъби на един от островите близо до Стокхолм и опитва местен деликатес – ферментирала херинга, чиято миризма не може да се сравни нищо друго.
Към предаването22:15
Скритата Франция с Рик Стайн
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт „Татен“ с патладжан.
Към предаването23:30
Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж
+Печива, Сезон 1 | Епизод 7
Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те имат два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на производителите на печива да се борят за едно място на финала.
Към предаването23:30
Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж
+Печива, Сезон 1 | Епизод 7
Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те имат два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на производителите на печива да се борят за едно място на финала.
Към предаването