Четвъртък

21 септември

  • 10:45

    Тихоокеанска кухня

    +

    Таити, Сезон 2 | Епизод 6

    Романтичният остров Таити поставя Робърт пред най-голямото му кулинарно предизвикателство досега. Адаптиране на вкусната селска храна на Френска Полинезия в ястия, които се вписват в модерното френско фюжън меню на ексклузивния курорт „Le Meredian“.

    Към предаването
  • 11:20

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 11:55

    Тайните на леля Кати

    +

    Риба за нула време, Сезон 5 | Епизод 29

    Леля Кати предлага три прости рибни ястия. Набързо ще приготви лимонова писия върху канапе от сладки картофи, моркови и пащърнак, кюфтета от риба тон с печени картофи в масло. Завършваме с пресни филета от треска, гарнирани с кремообразна полента.

    Към предаването
  • 12:25

    Тайните на леля Кати

    +

    Паста, каквато не сте виждали, Сезон 5 | Епизод 30

    Днес леля Кати ни предлага много оригинални комбинации: лазаня със зеленчуци и доматен сос в интересна форма, спагети "Неро ди сепия", напоени със сос от червено вино и риба тон, а за финал ще има пържена паста с два пикантни соса.

    Към предаването
  • 13:00

    Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж

    +

    Печива, Сезон 1 | Епизод 7

    Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те имат два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на производителите на печива да се борят за едно място на финала.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт „Татен“ с патладжан.

    Към предаването
  • 15:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Стокхолм, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми обича шведската кухня, в основите на която е използването на чисти и свежи продукти, както и мариноването, и правенето на туршии. Той отива за гъби на един от островите близо до Стокхолм и опитва местен деликатес – ферментирала херинга, чиято миризма не може да се сравни нищо друго.

    Към предаването
  • 16:00

    Тихоокеанска кухня

    +

    Окланд, Сезон 2 | Епизод 7

    Робърт Оливър помага за приготвянето на ястията за 300 гладни гости на сватба в Самоа, за да проучи възможността за отваряне на първия в Оукланд ресторант за изискана тихоокеанска кухня.

    Към предаването
  • 16:35

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 17:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 7 | Епизод 23

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 7 | Епизод 24

    Към предаването
  • 18:05

    Италиански експрес с Джино

    +

    Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.

    Към предаването
  • 18:30

    Италиански експрес с Джино

    +

    Тоскана/Лацио, Сезон 5 | Епизод 3

    Днес Джино разкрива скритата Тоскана с плажовете и традиционното говедовъдство. Научава за вековните традиции и организира барбекю на плажа. Следващата спирка е в района на Лацио през древен римски път до дома на маслините Гаета.

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Риба за нула време, Сезон 5 | Епизод 29

    Леля Кати предлага три прости рибни ястия. Набързо ще приготви лимонова писия върху канапе от сладки картофи, моркови и пащърнак, кюфтета от риба тон с печени картофи в масло. Завършваме с пресни филета от треска, гарнирани с кремообразна полента.

    Към предаването
  • 19:25

    Тайните на леля Кати

    +

    Паста, каквато не сте виждали, Сезон 5 | Епизод 30

    Днес леля Кати ни предлага много оригинални комбинации: лазаня със зеленчуци и доматен сос в интересна форма, спагети "Неро ди сепия", напоени със сос от червено вино и риба тон, а за финал ще има пържена паста с два пикантни соса.

    Към предаването
  • 20:00

    Готвач в чужбина

    +

    Дейв Майърс, Сезон 1 | Епизод 1

    Дейв сбъдва детската си мечта да посети пирамидите в Гиза и научава, че работниците, които са ги построили, са се хранили само с хляб. В тучния оазис на Ал Фаюм той търси ястие с митични свойства.

    Към предаването
  • 21:10

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Стокхолм, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми обича шведската кухня, в основите на която е използването на чисти и свежи продукти, както и мариноването, и правенето на туршии. Той отива за гъби на един от островите близо до Стокхолм и опитва местен деликатес – ферментирала херинга, чиято миризма не може да се сравни нищо друго.

    Към предаването
  • 22:15

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт „Татен“ с патладжан.

    Към предаването
  • 23:30

    Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж

    +

    Печива, Сезон 1 | Епизод 7

    Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те имат два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на производителите на печива да се борят за едно място на финала.

    Към предаването
  • 23:30

    Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж

    +

    Печива, Сезон 1 | Епизод 7

    Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те имат два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на производителите на печива да се борят за едно място на финала.

    Към предаването