Програма
Петък
31 март
06:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Гуадалахара до Пуерто Валярта, Сезон 1 | Епизод 4
Рик е в града, който е дал на света текилата, мариачите и ястия като чили кон карне – Гуадалахара.
Към предаването07:00
Ирландия с Джон Тород
+, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването08:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.
Към предаването08:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.
Към предаването09:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Пред настъпващата Нова година Джулиет празнува с шеф Мерилис Паркър, която поднася разнообразна парти храна, включително канапе от печени картофи, пълнени с пастет от пушена скумрия, плюс пармезанови кошнички пълни със салата цезар.
Към предаването10:00
Най-доброто от Великобритания край морето
+Норфолк, Сезон 1 | Епизод 3
Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват британската провинция Норфолк. Наслаждават се на необикновен следобеден чай в Норич, където опитват и дегутационно меню, одобрено от Мишлен. Вкусват и от морския живот на лодка в Норфолк Бродс, а по-късно хапват чипс на плажа в Грейт Ярмът.
Към предаването11:00
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18
Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.
Към предаването12:00
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването12:30
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването13:00
Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания
+, Сезон 1 | Епизод 2
Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.
Към предаването14:00
Ирландия с Джон Тород
+От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1
От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.
Към предаването15:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.
Към предаването15:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.
Към предаването16:00
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18
Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.
Към предаването17:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър 1, еп.10, Сезон 1 | Епизод 10
Джулиет очаква с нетърпение новогодишните печива - мъфини с чубрица за закуска, протеинови блокчета с гранола и невероятнo сочната торта на растителна основа с кактус. Телевизионният водещ Ранж Сингх поднася вкусна вегетарианска лазаня.
Към предаването18:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Бруклин, Сезон 8 | Епизод 16
Сезонът свършва с обиколка на Бруклин. Към Тони се присъединяват актьорите от сериала „Наркомрежа“ и рапъра Талиб Куели. И още – споделено хапване с известния готвач Ерик Рипер в „Brooklyn Fare“.
Към предаването19:00
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването19:30
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването20:00
Най-доброто от Великобритания край морето
+Абърдийн, Сезон 1 | Епизод 4
Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват шотландската провинция Абърдийншър. Опитват от местните лангустини, ядат сладкиши под величествен водопад, а Ейнсли приготвя рибена яхния вдъхновена от Карибите във вила с изглед към морето.
Към предаването21:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.
Към предаването21:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.
Към предаването22:00
Ирландия с Джон Тород
+От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1
От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.
Към предаването23:00
Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания
+, Сезон 1 | Епизод 2
Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18
Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.
Към предаването00:30
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.
Към предаването01:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Мексико до Оаксака, Сезон 1 | Епизод 5
Рик Стейн посещава столицата на Мексико, за да опита кухнята на ацтеките, а след това се отправя на юг към Пуебла, домът на молето – известна мексиканска яхния с месо.
Към предаването01:55
Най-доброто от Великобритания край морето
+Абърдийн, Сезон 1 | Епизод 4
Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват шотландската провинция Абърдийншър. Опитват от местните лангустини, ядат сладкиши под величествен водопад, а Ейнсли приготвя рибена яхния вдъхновена от Карибите във вила с изглед към морето.
Към предаването02:40
Новата балканска кухня с Божана
+Великден, Сезон 1 | Епизод 19
Към предаването03:10
Новата балканска кухня с Божана
+Финал на сезона, Сезон 1 | Епизод 20
Към предаването03:30
Рибното пиршество на Хестън
+В този специален епизод маестро Блументал създава изкусително пиршество, използвайки отдавна забравени морски деликатеси.
04:15
Бон Апети
+Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18
Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.
Към предаването04:45
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.
Към предаването05:10
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването