Петък

31 март

  • 06:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Гуадалахара до Пуерто Валярта, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик е в града, който е дал на света текилата, мариачите и ястия като чили кон карне – Гуадалахара.

    Към предаването
  • 07:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    , Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Пред настъпващата Нова година Джулиет празнува с шеф Мерилис Паркър, която поднася разнообразна парти храна, включително канапе от печени картофи, пълнени с пастет от пушена скумрия, плюс пармезанови кошнички пълни със салата цезар.

    Към предаването
  • 10:00

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Норфолк, Сезон 1 | Епизод 3

    Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват британската провинция Норфолк. Наслаждават се на необикновен следобеден чай в Норич, където опитват и дегутационно меню, одобрено от Мишлен. Вкусват и от морския живот на лодка в Норфолк Бродс, а по-късно хапват чипс на плажа в Грейт Ярмът.

    Към предаването
  • 11:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18

    Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.

    Към предаването
  • 12:00

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 12:30

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 13:00

    Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.

    Към предаването
  • 14:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1

    От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.

    Към предаването
  • 16:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18

    Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.

    Към предаването
  • 17:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър 1, еп.10, Сезон 1 | Епизод 10

    Джулиет очаква с нетърпение новогодишните печива - мъфини с чубрица за закуска, протеинови блокчета с гранола и невероятнo сочната торта на растителна основа с кактус. Телевизионният водещ Ранж Сингх поднася вкусна вегетарианска лазаня.

    Към предаването
  • 18:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бруклин, Сезон 8 | Епизод 16

    Сезонът свършва с обиколка на Бруклин. Към Тони се присъединяват актьорите от сериала „Наркомрежа“ и рапъра Талиб Куели. И още – споделено хапване с известния готвач Ерик Рипер в „Brooklyn Fare“.

    Към предаването
  • 19:00

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 19:30

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 20:00

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Абърдийн, Сезон 1 | Епизод 4

    Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват шотландската провинция Абърдийншър. Опитват от местните лангустини, ядат сладкиши под величествен водопад, а Ейнсли приготвя рибена яхния вдъхновена от Карибите във вила с изглед към морето.

    Към предаването
  • 21:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.

    Към предаването
  • 21:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.

    Към предаването
  • 22:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1

    От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.

    Към предаването
  • 23:00

    Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18

    Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.

    Към предаването
  • 00:30

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.

    Към предаването
  • 01:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Мексико до Оаксака, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стейн посещава столицата на Мексико, за да опита кухнята на ацтеките, а след това се отправя на юг към Пуебла, домът на молето – известна мексиканска яхния с месо.

    Към предаването
  • 01:55

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Абърдийн, Сезон 1 | Епизод 4

    Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват шотландската провинция Абърдийншър. Опитват от местните лангустини, ядат сладкиши под величествен водопад, а Ейнсли приготвя рибена яхния вдъхновена от Карибите във вила с изглед към морето.

    Към предаването
  • 02:40

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Великден, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването
  • 03:10

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Финал на сезона, Сезон 1 | Епизод 20

    Към предаването
  • 03:30

    Рибното пиршество на Хестън

    +

    В този специален епизод маестро Блументал създава изкусително пиршество, използвайки отдавна забравени морски деликатеси.

  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Хем познато, хем различно, Сезон 6 | Епизод 18

    Лора и Стоян импровизират с обикновени, но много вкусни ястия. Вместо спанак с ориз, те правят паста, която прилича на ориз, със спанак и сирене. После – смес за домашни наденички салсиче, която направо слагат в тигана с най-различни зеленчуци. Накрая – добре познатото реване, но със сироп от бъз.

    Към предаването
  • 04:45

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.

    Към предаването
  • 05:10

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването