Сряда

29 март

  • 06:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Монтерей до Сан Диего, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн пътува по крайбрежието на Калифорния, овековечено от Стайнбек. Минава през цитрусови горички и лозя, вдъхновили един от любимите му филми и стига до Лос Анджелис.

    Към предаването
  • 07:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Кинсейл и Дингъл на Дивия атлантически път, Сезон 1 | Епизод 4

    В Кинсейл, Корк, Джон и Мартин Шанахан приготвят най-добрата супа от прясно уловена риба, а след това Джон опитва най-старата алкохолна напитка в света.

    Към предаването
  • 08:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Вкусни люти чушки и мини пайчета, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми забърква фантастично чили, супа от ряпа и безмесни пирожки от Близкия изток.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.

    Към предаването
  • 10:00

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Кармартъншър, Сезон 1 | Епизод 1

    Грейс и Ейнсли изследват Кармартъншър в Уелс, където хапват петел,пържоли и традиционна супа каул.

    Към предаването
  • 11:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 12:00

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 12:30

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 13:00

    Кулинарното приключение на Надия

    +

    Източна Англия, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Надия продължава в Кромър, където тя се качва на лодка за морски риболов за първи път в живота си, за да лови раци, борейки се да запази равновесие сред морските вълни.

    Към предаването
  • 13:30

    Кулинарното приключение на Надия

    +

    Лондон, Сезон 1 | Епизод 4

    Надия се отправя към закрита градска ферма в индустриална зона в Лондон. Тя помага на една от създателките на фермата Кейт Хофман да нахрани рибите и да обере кресона, а след това ни показва как се приготвя рибно къри.

    Към предаването
  • 14:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Графство Клер и Бурен, Сезон 1 | Епизод 5

    Джон посещава Бурен, където се запознава с изкуството на приготвяне на свинско конфи. Освен това прави шоколад във фабрика в отдалечено място и приготвя омари на брега на Флаги.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    С продуктите, които купуваме всяка седмица, Джейми ще създаде нови любими ястия на цялото семейство. Той ще комбинира пиле и наденици, приготвяйки нова версия на печеното пиле в един съд и ще придаде британски вкус на класическия сос Болонезе.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В това предаване Джейми превръща обикновените продукти в изключителни и пастата с карфиол и сирене, която ще приготви, ще докаже точно това. Той ще направи още и по-здравословна версия на пиле „Киев“, която всички в семейството ще харесат.

    Към предаването
  • 16:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    "Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 17:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Джулиет очаква големия ден със специални печива за Коледа. Тя приготвя парти канапета, тарт с брюкселско зеле и ефектна шоколадова кула от профитероли. Лиъм Чарлз идва на гости, за да сервира коледен обяд на лист бутер тесто.

    Към предаването
  • 18:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Емилия-Романя, Сезон 8 | Епизод 14

    Както мнозина твърдят, това е най-добрият кулинарен регион на Италия. Известният готвач Майкъл Уайт знае това най-добре. Този епизод, свързан с тема, която го очарова и относно която е любопитен, е много личен за Тони.

    Към предаването
  • 19:00

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 19:30

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 20:00

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 2

    Грейс Дент и Ейнсли Хариът преоткриват южното крайбрежие на Девън. Те посещават хотел, разположен на частен остров, ядат необикновени ръно събирани миди в Дартмът, както и кюфтенца с грах и картофи по устието на река Екс, където се сприятеляват със семейство видри

    Към предаването
  • 21:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    С продуктите, които купуваме всяка седмица, Джейми ще създаде нови любими ястия на цялото семейство. Той ще комбинира пиле и наденици, приготвяйки нова версия на печеното пиле в един съд и ще придаде британски вкус на класическия сос Болонезе.

    Към предаването
  • 21:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В това предаване Джейми превръща обикновените продукти в изключителни и пастата с карфиол и сирене, която ще приготви, ще докаже точно това. Той ще направи още и по-здравословна версия на пиле „Киев“, която всички в семейството ще харесат.

    Към предаването
  • 22:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Графство Клер и Бурен, Сезон 1 | Епизод 5

    Джон посещава Бурен, където се запознава с изкуството на приготвяне на свинско конфи. Освен това прави шоколад във фабрика в отдалечено място и приготвя омари на брега на Флаги.

    Към предаването
  • 23:00

    Кулинарното приключение на Надия

    +

    Източна Англия, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Надия продължава в Кромър, където тя се качва на лодка за морски риболов за първи път в живота си, за да лови раци, борейки се да запази равновесие сред морските вълни.

    Към предаването
  • 23:30

    Кулинарното приключение на Надия

    +

    Лондон, Сезон 1 | Епизод 4

    Надия се отправя към закрита градска ферма в индустриална зона в Лондон. Тя помага на една от създателките на фермата Кейт Хофман да нахрани рибите и да обере кресона, а след това ни показва как се приготвя рибно къри.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 00:30

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    "Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."

    Към предаването
  • 01:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Сан Диего до Долна Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн е в Сан Диего, където се наслаждава на вечеря с пържола и яйца преди да премине границата с Мексико за пилешки бурито и рибни тако – кулинарните емблеми на Долна Калифорния.

    Към предаването
  • 01:55

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 2

    Грейс Дент и Ейнсли Хариът преоткриват южното крайбрежие на Девън. Те посещават хотел, разположен на частен остров, ядат необикновени ръно събирани миди в Дартмът, както и кюфтенца с грах и картофи по устието на река Екс, където се сприятеляват със семейство видри

    Към предаването
  • 02:40

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Плодове и зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 03:10

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    За специални поводи, Сезон 1 | Епизод 16

    Към предаването
  • 03:30

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Емилия-Романя, Сезон 8 | Епизод 14

    Както мнозина твърдят, това е най-добрият кулинарен регион на Италия. Известният готвач Майкъл Уайт знае това най-добре. Този епизод, свързан с тема, която го очарова и относно която е любопитен, е много личен за Тони.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 04:45

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    "Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."

    Към предаването
  • 05:10

    Вкусът на провинцията

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването