Програма
Сряда
29 март
06:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Монтерей до Сан Диего, Сезон 1 | Епизод 2
Рик Стайн пътува по крайбрежието на Калифорния, овековечено от Стайнбек. Минава през цитрусови горички и лозя, вдъхновили един от любимите му филми и стига до Лос Анджелис.
Към предаването07:00
Ирландия с Джон Тород
+Кинсейл и Дингъл на Дивия атлантически път, Сезон 1 | Епизод 4
В Кинсейл, Корк, Джон и Мартин Шанахан приготвят най-добрата супа от прясно уловена риба, а след това Джон опитва най-старата алкохолна напитка в света.
Към предаването08:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Вкусни люти чушки и мини пайчета, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми забърква фантастично чили, супа от ряпа и безмесни пирожки от Близкия изток.
Към предаването09:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.
Към предаването10:00
Най-доброто от Великобритания край морето
+Кармартъншър, Сезон 1 | Епизод 1
Грейс и Ейнсли изследват Кармартъншър в Уелс, където хапват петел,пържоли и традиционна супа каул.
Към предаването11:00
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16
Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.
Към предаването12:00
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването12:30
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването13:00
Кулинарното приключение на Надия
+Източна Англия, Сезон 1 | Епизод 3
Пътешествието на Надия продължава в Кромър, където тя се качва на лодка за морски риболов за първи път в живота си, за да лови раци, борейки се да запази равновесие сред морските вълни.
Към предаването13:30
Кулинарното приключение на Надия
+Лондон, Сезон 1 | Епизод 4
Надия се отправя към закрита градска ферма в индустриална зона в Лондон. Тя помага на една от създателките на фермата Кейт Хофман да нахрани рибите и да обере кресона, а след това ни показва как се приготвя рибно къри.
Към предаването14:00
Ирландия с Джон Тород
+Графство Клер и Бурен, Сезон 1 | Епизод 5
Джон посещава Бурен, където се запознава с изкуството на приготвяне на свинско конфи. Освен това прави шоколад във фабрика в отдалечено място и приготвя омари на брега на Флаги.
Към предаването15:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
С продуктите, които купуваме всяка седмица, Джейми ще създаде нови любими ястия на цялото семейство. Той ще комбинира пиле и наденици, приготвяйки нова версия на печеното пиле в един съд и ще придаде британски вкус на класическия сос Болонезе.
Към предаването15:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
В това предаване Джейми превръща обикновените продукти в изключителни и пастата с карфиол и сирене, която ще приготви, ще докаже точно това. Той ще направи още и по-здравословна версия на пиле „Киев“, която всички в семейството ще харесат.
Към предаването16:00
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
"Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."
Към предаването16:30
Бон Апети
+Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16
Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.
Към предаването17:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
Джулиет очаква големия ден със специални печива за Коледа. Тя приготвя парти канапета, тарт с брюкселско зеле и ефектна шоколадова кула от профитероли. Лиъм Чарлз идва на гости, за да сервира коледен обяд на лист бутер тесто.
Към предаването18:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Емилия-Романя, Сезон 8 | Епизод 14
Както мнозина твърдят, това е най-добрият кулинарен регион на Италия. Известният готвач Майкъл Уайт знае това най-добре. Този епизод, свързан с тема, която го очарова и относно която е любопитен, е много личен за Тони.
Към предаването19:00
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването19:30
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването20:00
Най-доброто от Великобритания край морето
+Девън, Сезон 1 | Епизод 2
Грейс Дент и Ейнсли Хариът преоткриват южното крайбрежие на Девън. Те посещават хотел, разположен на частен остров, ядат необикновени ръно събирани миди в Дартмът, както и кюфтенца с грах и картофи по устието на река Екс, където се сприятеляват със семейство видри
Към предаването21:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
С продуктите, които купуваме всяка седмица, Джейми ще създаде нови любими ястия на цялото семейство. Той ще комбинира пиле и наденици, приготвяйки нова версия на печеното пиле в един съд и ще придаде британски вкус на класическия сос Болонезе.
Към предаването21:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
В това предаване Джейми превръща обикновените продукти в изключителни и пастата с карфиол и сирене, която ще приготви, ще докаже точно това. Той ще направи още и по-здравословна версия на пиле „Киев“, която всички в семейството ще харесат.
Към предаването22:00
Ирландия с Джон Тород
+Графство Клер и Бурен, Сезон 1 | Епизод 5
Джон посещава Бурен, където се запознава с изкуството на приготвяне на свинско конфи. Освен това прави шоколад във фабрика в отдалечено място и приготвя омари на брега на Флаги.
Към предаването23:00
Кулинарното приключение на Надия
+Източна Англия, Сезон 1 | Епизод 3
Пътешествието на Надия продължава в Кромър, където тя се качва на лодка за морски риболов за първи път в живота си, за да лови раци, борейки се да запази равновесие сред морските вълни.
Към предаването23:30
Кулинарното приключение на Надия
+Лондон, Сезон 1 | Епизод 4
Надия се отправя към закрита градска ферма в индустриална зона в Лондон. Тя помага на една от създателките на фермата Кейт Хофман да нахрани рибите и да обере кресона, а след това ни показва как се приготвя рибно къри.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16
Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.
Към предаването00:30
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
"Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."
Към предаването01:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Сан Диего до Долна Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3
Рик Стайн е в Сан Диего, където се наслаждава на вечеря с пържола и яйца преди да премине границата с Мексико за пилешки бурито и рибни тако – кулинарните емблеми на Долна Калифорния.
Към предаването01:55
Най-доброто от Великобритания край морето
+Девън, Сезон 1 | Епизод 2
Грейс Дент и Ейнсли Хариът преоткриват южното крайбрежие на Девън. Те посещават хотел, разположен на частен остров, ядат необикновени ръно събирани миди в Дартмът, както и кюфтенца с грах и картофи по устието на река Екс, където се сприятеляват със семейство видри
Към предаването02:40
Новата балканска кухня с Божана
+Плодове и зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 15
Към предаването03:10
Новата балканска кухня с Божана
+За специални поводи, Сезон 1 | Епизод 16
Към предаването03:30
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Емилия-Романя, Сезон 8 | Епизод 14
Както мнозина твърдят, това е най-добрият кулинарен регион на Италия. Известният готвач Майкъл Уайт знае това най-добре. Този епизод, свързан с тема, която го очарова и относно която е любопитен, е много личен за Тони.
Към предаването04:15
Бон Апети
+Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16
Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.
Към предаването04:45
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
"Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."
Към предаването05:10
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването