Програма
Вторник
28 март
06:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Сан Франциско до Монтерей, Сезон 1 | Епизод 1
Рик Стайн пътува от Северна Калифорния към Мексико. В Сан Франциско Рик опитва легендарни ястия като палачинка със стриди.
Към предаването07:00
Ирландия с Джон Тород
+Уексфорд до Корк, Сезон 1 | Епизод 3
В Корк Джон посещава легендарното готварско училище Балималоу, където приготвя хляб със сода заедно с матриарха на съвременната ирландска кухня Дарина Алън.
Към предаването08:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Аспержи, паста карбонара с праз, печен карфиол, Сезон 1 | Епизод 5
Джейми приготвя киш с аспержи и паста карбонара с богат зеленчуков пълнеж, а след пътуване до Йерусалим той приготвя изумителен печен карфиол.
Към предаването09:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
С наближаването на Коледа Джулиет насочва вниманието си към готвене с деца. Тя прави празничен кейк с елен, кекс-къща от джинджифилово тесто, кейк със захарни бастунчета и кексчета със снежни човеци.
Към предаването10:00
Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли
+Южен Лондон, Сезон 1 | Епизод 10
Тандемът посещава Южен Лондон, където Лен ще опита португалска и японска кухня. Ейнсли ще приготви в кухнята неустоимо пиле по португалски, вдъхновено от преживяванията им.
Към предаването11:00
Да готвиш за короната
+Токио, Сезон 1 | Епизод 8
Император Мейджи управлява Япония от 1868-1912 г. Тази седмица шеф Кристиан Бауер приготвя традиционно японско ястие за Такеда Цунеясу – негов потомък и братовчед на настоящия престолонаследник.
11:30
Бон Апети
+Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15
Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.
Към предаването12:00
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Неделно печено, Сезон 1 | Епизод 5
Доскоро традиционното неделно печено оставаше на заден план през сезона на барбекюто, но вече не. В този епизод Нико приготвя голяма неделна вечеря с всички гарнитури и то без изобщо да напуска задната градина.
Към предаването12:30
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Горски пир, Сезон 1 | Епизод 6
Ако отидете в гората днес, ще намерите главния готвач Нико Рейнолдс, който прави истинска буря. В днешния епизод Нико кани няколко приятели в гората на горски празник и приготвя няколко ястия, които са идеални, когато готвите за повече хора.
Към предаването13:00
Печивата на Милушка
+Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15
Към предаването13:30
Печивата на Милушка
+Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16
Към предаването14:00
Ирландия с Джон Тород
+Кинсейл и Дингъл на Дивия атлантически път, Сезон 1 | Епизод 4
В Кинсейл, Корк, Джон и Мартин Шанахан приготвят най-добрата супа от прясно уловена риба, а след това Джон опитва най-старата алкохолна напитка в света.
Към предаването15:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Вкусни люти чушки и мини пайчета, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми забърква фантастично чили, супа от ряпа и безмесни пирожки от Близкия изток.
Към предаването16:00
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15
Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.
Към предаването17:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.
Към предаването18:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13
Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.
Към предаването19:00
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Неделно печено, Сезон 1 | Епизод 5
Доскоро традиционното неделно печено оставаше на заден план през сезона на барбекюто, но вече не. В този епизод Нико приготвя голяма неделна вечеря с всички гарнитури и то без изобщо да напуска задната градина.
Към предаването19:30
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Горски пир, Сезон 1 | Епизод 6
Ако отидете в гората днес, ще намерите главния готвач Нико Рейнолдс, който прави истинска буря. В днешния епизод Нико кани няколко приятели в гората на горски празник и приготвя няколко ястия, които са идеални, когато готвите за повече хора.
Към предаването20:00
Най-доброто от Великобритания край морето
+Кармартъншър, Сезон 1 | Епизод 1
Грейс и Ейнсли изследват Кармартъншър в Уелс, където хапват петел,пържоли и традиционна супа каул.
Към предаването21:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Вкусни люти чушки и мини пайчета, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми забърква фантастично чили, супа от ряпа и безмесни пирожки от Близкия изток.
Към предаването22:00
Ирландия с Джон Тород
+Кинсейл и Дингъл на Дивия атлантически път, Сезон 1 | Епизод 4
В Кинсейл, Корк, Джон и Мартин Шанахан приготвят най-добрата супа от прясно уловена риба, а след това Джон опитва най-старата алкохолна напитка в света.
Към предаването23:00
Печивата на Милушка
+Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15
Към предаването23:30
Печивата на Милушка
+Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16
Към предаването00:00
Бон Апети
+Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15
Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.
Към предаването00:30
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.
Към предаването01:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Монтерей до Сан Диего, Сезон 1 | Епизод 2
Рик Стайн пътува по крайбрежието на Калифорния, овековечено от Стайнбек. Минава през цитрусови горички и лозя, вдъхновили един от любимите му филми и стига до Лос Анджелис.
Към предаването01:55
Най-доброто от Великобритания край морето
+Кармартъншър, Сезон 1 | Епизод 1
Грейс и Ейнсли изследват Кармартъншър в Уелс, където хапват петел,пържоли и традиционна супа каул.
Към предаването02:40
Новата балканска кухня с Божана
+Зимна приказка, Сезон 1 | Епизод 13
Към предаването03:10
Новата балканска кухня с Божана
+Зеленчуков епизод, Сезон 1 | Епизод 14
Към предаването03:30
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13
Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.
Към предаването04:15
Бон Апети
+Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15
Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.
Към предаването04:45
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.
Към предаването05:10
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Неделно печено, Сезон 1 | Епизод 5
Доскоро традиционното неделно печено оставаше на заден план през сезона на барбекюто, но вече не. В този епизод Нико приготвя голяма неделна вечеря с всички гарнитури и то без изобщо да напуска задната градина.
Към предаването