Вторник

28 март

  • 06:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Сан Франциско до Монтерей, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн пътува от Северна Калифорния към Мексико. В Сан Франциско Рик опитва легендарни ястия като палачинка със стриди.

    Към предаването
  • 07:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Уексфорд до Корк, Сезон 1 | Епизод 3

    В Корк Джон посещава легендарното готварско училище Балималоу, където приготвя хляб със сода заедно с матриарха на съвременната ирландска кухня Дарина Алън.

    Към предаването
  • 08:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Аспержи, паста карбонара с праз, печен карфиол, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми приготвя киш с аспержи и паста карбонара с богат зеленчуков пълнеж, а след пътуване до Йерусалим той приготвя изумителен печен карфиол.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    С наближаването на Коледа Джулиет насочва вниманието си към готвене с деца. Тя прави празничен кейк с елен, кекс-къща от джинджифилово тесто, кейк със захарни бастунчета и кексчета със снежни човеци.

    Към предаването
  • 10:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Южен Лондон, Сезон 1 | Епизод 10

    Тандемът посещава Южен Лондон, където Лен ще опита португалска и японска кухня. Ейнсли ще приготви в кухнята неустоимо пиле по португалски, вдъхновено от преживяванията им.

    Към предаването
  • 11:00

    Да готвиш за короната

    +

    Токио, Сезон 1 | Епизод 8

    Император Мейджи управлява Япония от 1868-1912 г. Тази седмица шеф Кристиан Бауер приготвя традиционно японско ястие за Такеда Цунеясу – негов потомък и братовчед на настоящия престолонаследник.

  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15

    Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.

    Към предаването
  • 12:00

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Неделно печено, Сезон 1 | Епизод 5

    Доскоро традиционното неделно печено оставаше на заден план през сезона на барбекюто, но вече не. В този епизод Нико приготвя голяма неделна вечеря с всички гарнитури и то без изобщо да напуска задната градина.

    Към предаването
  • 12:30

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Горски пир, Сезон 1 | Епизод 6

    Ако отидете в гората днес, ще намерите главния готвач Нико Рейнолдс, който прави истинска буря. В днешния епизод Нико кани няколко приятели в гората на горски празник и приготвя няколко ястия, които са идеални, когато готвите за повече хора.

    Към предаването
  • 13:00

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Към предаването
  • 13:30

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    Към предаването
  • 14:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Кинсейл и Дингъл на Дивия атлантически път, Сезон 1 | Епизод 4

    В Кинсейл, Корк, Джон и Мартин Шанахан приготвят най-добрата супа от прясно уловена риба, а след това Джон опитва най-старата алкохолна напитка в света.

    Към предаването
  • 15:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Вкусни люти чушки и мини пайчета, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми забърква фантастично чили, супа от ряпа и безмесни пирожки от Близкия изток.

    Към предаването
  • 16:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15

    Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.

    Към предаването
  • 17:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.

    Към предаването
  • 18:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13

    Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.

    Към предаването
  • 19:00

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Неделно печено, Сезон 1 | Епизод 5

    Доскоро традиционното неделно печено оставаше на заден план през сезона на барбекюто, но вече не. В този епизод Нико приготвя голяма неделна вечеря с всички гарнитури и то без изобщо да напуска задната градина.

    Към предаването
  • 19:30

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Горски пир, Сезон 1 | Епизод 6

    Ако отидете в гората днес, ще намерите главния готвач Нико Рейнолдс, който прави истинска буря. В днешния епизод Нико кани няколко приятели в гората на горски празник и приготвя няколко ястия, които са идеални, когато готвите за повече хора.

    Към предаването
  • 20:00

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Кармартъншър, Сезон 1 | Епизод 1

    Грейс и Ейнсли изследват Кармартъншър в Уелс, където хапват петел,пържоли и традиционна супа каул.

    Към предаването
  • 21:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Вкусни люти чушки и мини пайчета, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми забърква фантастично чили, супа от ряпа и безмесни пирожки от Близкия изток.

    Към предаването
  • 22:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Кинсейл и Дингъл на Дивия атлантически път, Сезон 1 | Епизод 4

    В Кинсейл, Корк, Джон и Мартин Шанахан приготвят най-добрата супа от прясно уловена риба, а след това Джон опитва най-старата алкохолна напитка в света.

    Към предаването
  • 23:00

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Към предаването
  • 23:30

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15

    Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.

    Към предаването
  • 00:30

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.

    Към предаването
  • 01:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Монтерей до Сан Диего, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн пътува по крайбрежието на Калифорния, овековечено от Стайнбек. Минава през цитрусови горички и лозя, вдъхновили един от любимите му филми и стига до Лос Анджелис.

    Към предаването
  • 01:55

    Най-доброто от Великобритания край морето

    +

    Кармартъншър, Сезон 1 | Епизод 1

    Грейс и Ейнсли изследват Кармартъншър в Уелс, където хапват петел,пържоли и традиционна супа каул.

    Към предаването
  • 02:40

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Зимна приказка, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 03:10

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Зеленчуков епизод, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 03:30

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13

    Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Когато искаме да впечатлим, Сезон 6 | Епизод 15

    Салата в която акцентът са малки симпатични бобени кюфтенца – това е първата рецепта, която кулинарното дуо ще представи в този епизод. След това ще покажат хитър начин, по който да направим пилешки гърди сочни и много апетитни. Десертът ще е любимият им чийзкейк с лайм.

    Към предаването
  • 04:45

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.

    Към предаването
  • 05:10

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Неделно печено, Сезон 1 | Епизод 5

    Доскоро традиционното неделно печено оставаше на заден план през сезона на барбекюто, но вече не. В този епизод Нико приготвя голяма неделна вечеря с всички гарнитури и то без изобщо да напуска задната градина.

    Към предаването