Понеделник

27 март

  • 06:00

    Вкусът на блуса с Рик Стайн

    +

    В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.

  • 07:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Уиклоу до Уексфорд, Сезон 1 | Епизод 2

    В Грейстоунс Джон се научава да прави вегански сандвич със сирена, опитва индийска храна с ирландски привкус и научава за ирландската мания по крафт бирата.

    Към предаването
  • 08:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Вегетарианско пад тай и пица-пай с карфиол и сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми превръща пад тай в хрупкав зеленчуков пир, смесва печени картофи с кисели краставички и сготвя неповторим карфиол със сирене.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Днешният епизод на "Вдъхновящи печива" е посветен на подправките. Джулиет поднася тиквен пай с подправки и глазура от целувки, курабии с шоколад и чили и зимен десерт "Павлова" с пикантни ябълки и круши.

    Към предаването
  • 10:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Кардиф, Сезон 1 | Епизод 9

    Двамата отиват в Кардиф, където Лен ще опитва за първи път спагети и чудесна немска кухня. Ейнсли ще се вдъхнови от деня и ще приготви вкусно италианско ястие.

    Към предаването
  • 11:00

    Да готвиш за короната

    +

    Нагоя, Сезон 1 | Епизод 7

    Шогуните Токугава са били военачалници, които са обединили Япония. Под тяхно управление страната се е радвала на 200 години мир - най-дългият период в историята си. Днес потомъкът им Токугава Йошитака ни разказва за любимата храна на техния основател – "хачо мисо".

  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Под дебела сянка, Сезон 6 | Епизод 14

    Свежа салата с пушена пъстърва и сирена, която изглежда като от менюто на някой изискан ресторант ще покажат Лора и Стоян. След тази специална рецепта ще направят нещо бързо – свински късчета с лук и трахана. А лесната рецепта са катмите, които могат да се поднесат и в сладък, и в солен вариант.

    Към предаването
  • 12:00

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Баба идва на гости, Сезон 1 | Епизод 3

    Нико Рейнолдс е ирландски готвач с ямайски корени и готвенето и вкусовите комбинации на баба му са вдъхновили и повлияли много от характерните му ястия. В този епизод баба идва на гости и е ред на Нико да готви за нея.

    Към предаването
  • 12:30

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Скара за двама, Сезон 1 | Епизод 4

    Главният готвач Нико Рейнолдс вярва, че едно от най-романтичните неща, които можете да направите за някого, е да му приготвите вкусна храна.

    Към предаването
  • 13:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Сърша Ронан, Сезон 8 | Епизод 6

    Джейми и Джими дават старт на уикенда с храна, забавления и разговори със знаменитости в кафенето в Саутенд. Към тях в кухнята ще се присъедини номинираната четири пъти за награда „Оскар“ Сърша Ронан, чиято най-трудна роля досега е тази да готви с Джейми.

    Към предаването
  • 14:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Уексфорд до Корк, Сезон 1 | Епизод 3

    В Корк Джон посещава легендарното готварско училище Балималоу, където приготвя хляб със сода заедно с матриарха на съвременната ирландска кухня Дарина Алън.

    Към предаването
  • 15:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Аспержи, паста карбонара с праз, печен карфиол, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми приготвя киш с аспержи и паста карбонара с богат зеленчуков пълнеж, а след пътуване до Йерусалим той приготвя изумителен печен карфиол.

    Към предаването
  • 16:00

    Да готвиш за короната

    +

    Токио, Сезон 1 | Епизод 8

    Император Мейджи управлява Япония от 1868-1912 г. Тази седмица шеф Кристиан Бауер приготвя традиционно японско ястие за Такеда Цунеясу – негов потомък и братовчед на настоящия престолонаследник.

  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Под дебела сянка, Сезон 6 | Епизод 14

    Свежа салата с пушена пъстърва и сирена, която изглежда като от менюто на някой изискан ресторант ще покажат Лора и Стоян. След тази специална рецепта ще направят нещо бързо – свински късчета с лук и трахана. А лесната рецепта са катмите, които могат да се поднесат и в сладък, и в солен вариант.

    Към предаването
  • 17:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    С наближаването на Коледа Джулиет насочва вниманието си към готвене с деца. Тя прави празничен кейк с елен, кекс-къща от джинджифилово тесто, кейк със захарни бастунчета и кексчета със снежни човеци.

    Към предаването
  • 18:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бургундия, Сезон 8 | Епизод 12

    Семейните корени на Тони се простират до Франция, но той никога не е бил в тази част на Франция. Местният шеф-готвач Людо Лефевр ще му бъде личен гид по време на опознаването на Бургундия.

    Към предаването
  • 19:00

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Баба идва на гости, Сезон 1 | Епизод 3

    Нико Рейнолдс е ирландски готвач с ямайски корени и готвенето и вкусовите комбинации на баба му са вдъхновили и повлияли много от характерните му ястия. В този епизод баба идва на гости и е ред на Нико да готви за нея.

    Към предаването
  • 19:30

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Скара за двама, Сезон 1 | Епизод 4

    Главният готвач Нико Рейнолдс вярва, че едно от най-романтичните неща, които можете да направите за някого, е да му приготвите вкусна храна.

    Към предаването
  • 20:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Южен Лондон, Сезон 1 | Епизод 10

    Тандемът посещава Южен Лондон, където Лен ще опита португалска и японска кухня. Ейнсли ще приготви в кухнята неустоимо пиле по португалски, вдъхновено от преживяванията им.

    Към предаването
  • 21:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Аспержи, паста карбонара с праз, печен карфиол, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми приготвя киш с аспержи и паста карбонара с богат зеленчуков пълнеж, а след пътуване до Йерусалим той приготвя изумителен печен карфиол.

    Към предаването
  • 22:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Уексфорд до Корк, Сезон 1 | Епизод 3

    В Корк Джон посещава легендарното готварско училище Балималоу, където приготвя хляб със сода заедно с матриарха на съвременната ирландска кухня Дарина Алън.

    Към предаването
  • 23:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Сърша Ронан, Сезон 8 | Епизод 6

    Джейми и Джими дават старт на уикенда с храна, забавления и разговори със знаменитости в кафенето в Саутенд. Към тях в кухнята ще се присъедини номинираната четири пъти за награда „Оскар“ Сърша Ронан, чиято най-трудна роля досега е тази да готви с Джейми.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Под дебела сянка, Сезон 6 | Епизод 14

    Свежа салата с пушена пъстърва и сирена, която изглежда като от менюто на някой изискан ресторант ще покажат Лора и Стоян. След тази специална рецепта ще направят нещо бързо – свински късчета с лук и трахана. А лесната рецепта са катмите, които могат да се поднесат и в сладък, и в солен вариант.

    Към предаването
  • 00:30

    Да готвиш за короната

    +

    Токио, Сезон 1 | Епизод 8

    Император Мейджи управлява Япония от 1868-1912 г. Тази седмица шеф Кристиан Бауер приготвя традиционно японско ястие за Такеда Цунеясу – негов потомък и братовчед на настоящия престолонаследник.

  • 01:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Сан Франциско до Монтерей, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн пътува от Северна Калифорния към Мексико. В Сан Франциско Рик опитва легендарни ястия като палачинка със стриди.

    Към предаването
  • 01:55

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Южен Лондон, Сезон 1 | Епизод 10

    Тандемът посещава Южен Лондон, където Лен ще опита португалска и японска кухня. Ейнсли ще приготви в кухнята неустоимо пиле по португалски, вдъхновено от преживяванията им.

    Към предаването
  • 02:40

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Телешкото и неговите приложения, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 03:10

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Меню за след дългите почивни дни, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 03:30

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бургундия, Сезон 8 | Епизод 12

    Семейните корени на Тони се простират до Франция, но той никога не е бил в тази част на Франция. Местният шеф-готвач Людо Лефевр ще му бъде личен гид по време на опознаването на Бургундия.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Под дебела сянка, Сезон 6 | Епизод 14

    Свежа салата с пушена пъстърва и сирена, която изглежда като от менюто на някой изискан ресторант ще покажат Лора и Стоян. След тази специална рецепта ще направят нещо бързо – свински късчета с лук и трахана. А лесната рецепта са катмите, които могат да се поднесат и в сладък, и в солен вариант.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвиш за короната

    +

    Токио, Сезон 1 | Епизод 8

    Император Мейджи управлява Япония от 1868-1912 г. Тази седмица шеф Кристиан Бауер приготвя традиционно японско ястие за Такеда Цунеясу – негов потомък и братовчед на настоящия престолонаследник.

  • 05:10

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Баба идва на гости, Сезон 1 | Епизод 3

    Нико Рейнолдс е ирландски готвач с ямайски корени и готвенето и вкусовите комбинации на баба му са вдъхновили и повлияли много от характерните му ястия. В този епизод баба идва на гости и е ред на Нико да готви за нея.

    Към предаването