Програма
Петък
24 март
06:00
Скритата Франция с Рик Стайн
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт „Татен“ с патладжан.
Към предаването07:00
Ирландия с Джон Тород
+От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1
От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.
Към предаването08:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Бургер с боб, хрупкава салата, пикантно къри, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми дава старт на зеленчуковото парти с дързък бургер с черен боб и прясна салца. Има още и хрупкава салата с крутони, както и къри с подправки.
Към предаването09:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Всичко във "Вдъхновяващи печива" е свързано с тесто - от гевреци, през понички до канелени ролца. Майстор пекарят Ришар Бертине демонстрира как се приготвя перфектното тесто със закваска, което се превръща във вкусна торта от редени филии.
Към предаването10:00
Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли
+Лондонски предградия, Сезон 1 | Епизод 8
Тандемът нахлува в лондонските преградия, където Лен за първи път опитва корейско барбекю и шведска кухня. Ейнсли приготвя апетитна салата със сьомга и манго, вдъхновен от приключенията им през деня.
Към предаването11:00
Да готвиш за короната
+Оукланд, Сезон 1 | Епизод 6
Шеф Кристиан Бауер открива своето място в Нова Зеландия, където неговата любов и уважение към храната се споделят искрено от маорите. Но ще може ли да впечатли маорския крал и върховен пазител на земята, от която идва цялата храна?
11:30
Бон Апети
+За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13
Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.
Към предаването12:00
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Блюда за много гости, Сезон 1 | Епизод 1
В първия епизод от поредицата главният готвач Нико Рейнолдс демонстрира някои от характерните си барбекю ястия – вкусен бургер от счукано свинско и ананасов бургер със зелева салата и универсална подправка за месо или зеленчуци.
Към предаването12:30
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Всичко на скарата, Сезон 1 | Епизод 2
Нико вярва, че всичко, което можете да сготвите вътре, можете да готвите и навън и то дори по-добре. Той подлага тази теория на тест с вкусни рецепти за закуска, обед и вечеря, всичките приготвени на скара.
Към предаването13:00
Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания
+, Сезон 1 | Епизод 1
Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.
Към предаването14:00
Ирландия с Джон Тород
+От Уиклоу до Уексфорд, Сезон 1 | Епизод 2
В Грейстоунс Джон се научава да прави вегански сандвич със сирена, опитва индийска храна с ирландски привкус и научава за ирландската мания по крафт бирата.
Към предаването15:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Вегетарианско пад тай и пица-пай с карфиол и сирене, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми превръща пад тай в хрупкав зеленчуков пир, смесва печени картофи с кисели краставички и сготвя неповторим карфиол със сирене.
Към предаването16:00
Да готвиш за короната
+Нагоя, Сезон 1 | Епизод 7
Шогуните Токугава са били военачалници, които са обединили Япония. Под тяхно управление страната се е радвала на 200 години мир - най-дългият период в историята си. Днес потомъкът им Токугава Йошитака ни разказва за любимата храна на техния основател – "хачо мисо".
16:30
Бон Апети
+За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13
Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.
Към предаването17:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Днешният епизод на "Вдъхновящи печива" е посветен на подправките. Джулиет поднася тиквен пай с подправки и глазура от целувки, курабии с шоколад и чили и зимен десерт "Павлова" с пикантни ябълки и круши.
Към предаването18:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Остин, Сезон 8 | Епизод 11
Музикалната инди сцена, барбекюто, камионите за храна, езерата и реките... Тони се потопява в Остин по време на музикалния фестивал „На юг от югозапад“.
Към предаването19:00
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Блюда за много гости, Сезон 1 | Епизод 1
В първия епизод от поредицата главният готвач Нико Рейнолдс демонстрира някои от характерните си барбекю ястия – вкусен бургер от счукано свинско и ананасов бургер със зелева салата и универсална подправка за месо или зеленчуци.
Към предаването19:30
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Всичко на скарата, Сезон 1 | Епизод 2
Нико вярва, че всичко, което можете да сготвите вътре, можете да готвите и навън и то дори по-добре. Той подлага тази теория на тест с вкусни рецепти за закуска, обед и вечеря, всичките приготвени на скара.
Към предаването20:00
Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли
+Кардиф, Сезон 1 | Епизод 9
Двамата отиват в Кардиф, където Лен ще опитва за първи път спагети и чудесна немска кухня. Ейнсли ще се вдъхнови от деня и ще приготви вкусно италианско ястие.
Към предаването21:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Вегетарианско пад тай и пица-пай с карфиол и сирене, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми превръща пад тай в хрупкав зеленчуков пир, смесва печени картофи с кисели краставички и сготвя неповторим карфиол със сирене.
Към предаването22:00
Ирландия с Джон Тород
+От Уиклоу до Уексфорд, Сезон 1 | Епизод 2
В Грейстоунс Джон се научава да прави вегански сандвич със сирена, опитва индийска храна с ирландски привкус и научава за ирландската мания по крафт бирата.
Към предаването23:00
Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания
+, Сезон 1 | Епизод 1
Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.
Към предаването00:00
Бон Апети
+За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13
Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.
Към предаването00:30
Да готвиш за короната
+Нагоя, Сезон 1 | Епизод 7
Шогуните Токугава са били военачалници, които са обединили Япония. Под тяхно управление страната се е радвала на 200 години мир - най-дългият период в историята си. Днес потомъкът им Токугава Йошитака ни разказва за любимата храна на техния основател – "хачо мисо".
01:00
Вкусът на блуса с Рик Стайн
+В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.
01:55
Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли
+Кардиф, Сезон 1 | Епизод 9
Двамата отиват в Кардиф, където Лен ще опитва за първи път спагети и чудесна немска кухня. Ейнсли ще се вдъхнови от деня и ще приготви вкусно италианско ястие.
Към предаването02:40
Новата балканска кухня с Божана
+Свежо и лесно, Сезон 1 | Епизод 9
Към предаването03:10
Новата балканска кухня с Божана
+Кисело мляко, Сезон 1 | Епизод 10
Към предаването03:30
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Остин, Сезон 8 | Епизод 11
Музикалната инди сцена, барбекюто, камионите за храна, езерата и реките... Тони се потопява в Остин по време на музикалния фестивал „На юг от югозапад“.
Към предаването04:15
Бон Апети
+За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13
Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.
Към предаването04:45
Да готвиш за короната
+Нагоя, Сезон 1 | Епизод 7
Шогуните Токугава са били военачалници, които са обединили Япония. Под тяхно управление страната се е радвала на 200 години мир - най-дългият период в историята си. Днес потомъкът им Токугава Йошитака ни разказва за любимата храна на техния основател – "хачо мисо".
05:10
Да запалим огъня с Нико Рейнолдс
+Блюда за много гости, Сезон 1 | Епизод 1
В първия епизод от поредицата главният готвач Нико Рейнолдс демонстрира някои от характерните си барбекю ястия – вкусен бургер от счукано свинско и ананасов бургер със зелева салата и универсална подправка за месо или зеленчуци.
Към предаването