Петък

24 март

  • 06:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт „Татен“ с патладжан.

    Към предаването
  • 07:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Дъблин до планините Уиклоу, Сезон 1 | Епизод 1

    От класически пъб, помещаван в пределите на гробище до известен ресторант със звезда „Мишлен“, Джон Тород изследва дъблинските ястия съвместно с кулинарен писател.

    Към предаването
  • 08:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Бургер с боб, хрупкава салата, пикантно къри, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми дава старт на зеленчуковото парти с дързък бургер с черен боб и прясна салца. Има още и хрупкава салата с крутони, както и къри с подправки.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Всичко във "Вдъхновяващи печива" е свързано с тесто - от гевреци, през понички до канелени ролца. Майстор пекарят Ришар Бертине демонстрира как се приготвя перфектното тесто със закваска, което се превръща във вкусна торта от редени филии.

    Към предаването
  • 10:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Лондонски предградия, Сезон 1 | Епизод 8

    Тандемът нахлува в лондонските преградия, където Лен за първи път опитва корейско барбекю и шведска кухня. Ейнсли приготвя апетитна салата със сьомга и манго, вдъхновен от приключенията им през деня.

    Към предаването
  • 11:00

    Да готвиш за короната

    +

    Оукланд, Сезон 1 | Епизод 6

    Шеф Кристиан Бауер открива своето място в Нова Зеландия, където неговата любов и уважение към храната се споделят искрено от маорите. Но ще може ли да впечатли маорския крал и върховен пазител на земята, от която идва цялата храна?

  • 11:30

    Бон Апети

    +

    За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13

    Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.

    Към предаването
  • 12:00

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Блюда за много гости, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод от поредицата главният готвач Нико Рейнолдс демонстрира някои от характерните си барбекю ястия – вкусен бургер от счукано свинско и ананасов бургер със зелева салата и универсална подправка за месо или зеленчуци.

    Към предаването
  • 12:30

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Всичко на скарата, Сезон 1 | Епизод 2

    Нико вярва, че всичко, което можете да сготвите вътре, можете да готвите и навън и то дори по-добре. Той подлага тази теория на тест с вкусни рецепти за закуска, обед и вечеря, всичките приготвени на скара.

    Към предаването
  • 13:00

    Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.

    Към предаването
  • 14:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Уиклоу до Уексфорд, Сезон 1 | Епизод 2

    В Грейстоунс Джон се научава да прави вегански сандвич със сирена, опитва индийска храна с ирландски привкус и научава за ирландската мания по крафт бирата.

    Към предаването
  • 15:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Вегетарианско пад тай и пица-пай с карфиол и сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми превръща пад тай в хрупкав зеленчуков пир, смесва печени картофи с кисели краставички и сготвя неповторим карфиол със сирене.

    Към предаването
  • 16:00

    Да готвиш за короната

    +

    Нагоя, Сезон 1 | Епизод 7

    Шогуните Токугава са били военачалници, които са обединили Япония. Под тяхно управление страната се е радвала на 200 години мир - най-дългият период в историята си. Днес потомъкът им Токугава Йошитака ни разказва за любимата храна на техния основател – "хачо мисо".

  • 16:30

    Бон Апети

    +

    За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13

    Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.

    Към предаването
  • 17:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Днешният епизод на "Вдъхновящи печива" е посветен на подправките. Джулиет поднася тиквен пай с подправки и глазура от целувки, курабии с шоколад и чили и зимен десерт "Павлова" с пикантни ябълки и круши.

    Към предаването
  • 18:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Остин, Сезон 8 | Епизод 11

    Музикалната инди сцена, барбекюто, камионите за храна, езерата и реките... Тони се потопява в Остин по време на музикалния фестивал „На юг от югозапад“.

    Към предаването
  • 19:00

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Блюда за много гости, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод от поредицата главният готвач Нико Рейнолдс демонстрира някои от характерните си барбекю ястия – вкусен бургер от счукано свинско и ананасов бургер със зелева салата и универсална подправка за месо или зеленчуци.

    Към предаването
  • 19:30

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Всичко на скарата, Сезон 1 | Епизод 2

    Нико вярва, че всичко, което можете да сготвите вътре, можете да готвите и навън и то дори по-добре. Той подлага тази теория на тест с вкусни рецепти за закуска, обед и вечеря, всичките приготвени на скара.

    Към предаването
  • 20:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Кардиф, Сезон 1 | Епизод 9

    Двамата отиват в Кардиф, където Лен ще опитва за първи път спагети и чудесна немска кухня. Ейнсли ще се вдъхнови от деня и ще приготви вкусно италианско ястие.

    Към предаването
  • 21:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Вегетарианско пад тай и пица-пай с карфиол и сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми превръща пад тай в хрупкав зеленчуков пир, смесва печени картофи с кисели краставички и сготвя неповторим карфиол със сирене.

    Към предаването
  • 22:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    От Уиклоу до Уексфорд, Сезон 1 | Епизод 2

    В Грейстоунс Джон се научава да прави вегански сандвич със сирена, опитва индийска храна с ирландски привкус и научава за ирландската мания по крафт бирата.

    Към предаването
  • 23:00

    Най-луксозните фермерски магазини на Великобритания

    +

    , Сезон 1 | Епизод 1

    Представяйки едни от най-красивите кътчета от английската провинция, този епизод е посветен на любовта на британците към добрите фермерски магазини. В него са включени три изключителни, но много различни ферми в Северен Уелс, Девън и Линкълншир.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13

    Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.

    Към предаването
  • 00:30

    Да готвиш за короната

    +

    Нагоя, Сезон 1 | Епизод 7

    Шогуните Токугава са били военачалници, които са обединили Япония. Под тяхно управление страната се е радвала на 200 години мир - най-дългият период в историята си. Днес потомъкът им Токугава Йошитака ни разказва за любимата храна на техния основател – "хачо мисо".

  • 01:00

    Вкусът на блуса с Рик Стайн

    +

    В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.

  • 01:55

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Кардиф, Сезон 1 | Епизод 9

    Двамата отиват в Кардиф, където Лен ще опитва за първи път спагети и чудесна немска кухня. Ейнсли ще се вдъхнови от деня и ще приготви вкусно италианско ястие.

    Към предаването
  • 02:40

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Свежо и лесно, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 03:10

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Кисело мляко, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 03:30

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Остин, Сезон 8 | Епизод 11

    Музикалната инди сцена, барбекюто, камионите за храна, езерата и реките... Тони се потопява в Остин по време на музикалния фестивал „На юг от югозапад“.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    За мераклии, Сезон 6 | Епизод 13

    Лора и Стоян ще поощрят зрителите сами да приготвят корите от лимец за домашните банички. Основното ще е наистина специално – бавно готвени телешки бузи. А традиционният крем карамел ще обогатят с ягоди.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвиш за короната

    +

    Нагоя, Сезон 1 | Епизод 7

    Шогуните Токугава са били военачалници, които са обединили Япония. Под тяхно управление страната се е радвала на 200 години мир - най-дългият период в историята си. Днес потомъкът им Токугава Йошитака ни разказва за любимата храна на техния основател – "хачо мисо".

  • 05:10

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Блюда за много гости, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод от поредицата главният готвач Нико Рейнолдс демонстрира някои от характерните си барбекю ястия – вкусен бургер от счукано свинско и ананасов бургер със зелева салата и универсална подправка за месо или зеленчуци.

    Към предаването