Понеделник

5 декември

  • 06:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Една кралица в Земята на боговете, Сезон 6 | Епизод 3

    В Теотитлан дел Вале Пати се среща с един от най-добрите готвачи в Оахака - Абигейл Мендоса, която ще ни покаже техники и рецепти на своите предци сапотеките, а после Пати ще се развихри в кухнята с нови идеи и съставки, вдъхновени от срещата ѝ.

    Към предаването
  • 06:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Пътят на мескала, Сезон 6 | Епизод 4

    Пати пътува до район в Оахака, известен с най-добрия мескал в Мексико. Там тя се среща с местен производител и научава как се осъществява отглеждането на мескала, а у дома приготвя ястия, в които изпозва мескал, за близки приятели.

    Към предаването
  • 07:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Зелени храни, Сезон 2 | Епизод 8

    Доза зелени храни със сигурност ще ви накара да се почувствате добре и ястията на Ейнсли в днешното предаване са пълни с тях. Ще започне с гювеч с пиле и пролетни зеленчуци, но ще приготви също така печени аспержи с шунка и приятна салата от грах.

    Към предаването
  • 08:00

    Да се подготвим за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Поредицата "Да се подготвим за Коледа с Джейми" е задължителна за гледане, когато наближава краят на годината. Да сготвиш за Коледа може да бъде кулинарното предизвикателство на годината, без значение дали сте опитен готвач или новак.

    Към предаването
  • 09:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    , Сезон 1 | Епизод 10

  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 7 | Епизод 10

    Към предаването
  • 10:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Тексас, Сезон 2 | Епизод 5

    След четири седмици на път Джино най-накрая може да опъне краката си на задната седалка докато приятелите му го возят по тексаската магистрала. Тексас е раят на любителите на месото и Гордън е нетърпелив да покаже на европейците най-доброто барбекю, на което е способен човекът.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джъстин посещава една от най-старите китайски чайни в Макао, а по-късно е в компанията на един от най-известните португалски готвачи Антониу Коелю, с когото ще приготвят едно популярно ястие.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Заешки терин, пиле и шоколадови тарталети, Сезон 2 | Епизод 14

    Изискано студено предястие от заешко месо, поднесено със свежа салата - това е началото на менюто за деня. След това Лора и Стоян приготвят вкусно пиле с естрагон и сос, който е уникално вкусен. Към тях - смачкани запечени картофки. Този празник за небцето няма как да не завърши с нещо сладко.

    Към предаването
  • 12:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 12:30

    Палитра от вкусове

    +

    Маслини, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването
  • 13:00

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми ни показва цяла гама от ястия в една тенджера: супер бързо разбито пиле с лимонова трева, ароматно сладко картофено чили с домашно приготвени начос и шоколадова парти торта с пълнеж от ретро консервирани мандарини и маслен крем.

    Към предаването
  • 13:30

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми приготвя две рецепти за една тенджера, които предлагат идеално решение за забързания живот; неговият вариант на шакшука с аспержи, броколи и хариса и безобразно добро свинско месо, което може да се пакетира, замразява и да се използва за много ястия, когато ви се наложи.

    Към предаването
  • 14:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Плодове, Сезон 2 | Епизод 9

    Към предаването
  • 15:00

    Коледните рецепти на Джейми

    +

    Коледните рецепти на Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    През всички години, в които готви за коледната трапеза, Джейми Оливър експериментира с множество различни начини на приготвяне на класическите празнични ястия. Но тази година той ще сподели своите най-добри рецепти – епични ястия, които самият той ще сготви за семейството си в деня на Коледа.

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Заедно с архитектката Карла Фигейредо Джъстин разглежда квартал „Свети Лазар“, който е повлиян едновременно от китайската и европейската култури. След това тя посещава “Trombа Rija“ и се учи как се приготвя едно от най-популярните ястия, което се предлага в ресторанта.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Заешки терин, пиле и шоколадови тарталети, Сезон 2 | Епизод 14

    Изискано студено предястие от заешко месо, поднесено със свежа салата - това е началото на менюто за деня. След това Лора и Стоян приготвят вкусно пиле с естрагон и сос, който е уникално вкусен. Към тях - смачкани запечени картофки. Този празник за небцето няма как да не завърши с нещо сладко.

    Към предаването
  • 17:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    , Сезон 1 | Епизод 11

  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 11, Сезон 7 | Епизод 11

    Към предаването
  • 18:00

    Мери Бери – любими рецепти

    +

    Билковата градина, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери готви с билки от градината си, като пиле с лимон и песто и лимонов сладкиш.

    Към предаването
  • 18:30

    Мери Бери – любими рецепти

    +

    Фермерсият пазар, Сезон 1 | Епизод 4

    Мери готви с продукти от фермерския пазар - пиле с аспержи, сметанов сос с лимон и смесена бобова салата.

    Към предаването
  • 19:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 19:30

    Палитра от вкусове

    +

    Маслини, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването
  • 20:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Отчаяно търсене на Дядо Коледа, Сезон 3 | Епизод 1

    Гордън, Джино и Фред са във Финландия за Коледа, за да намерят белобрадия старец. Те се гмуркат под лед, пасат елени, приготвят коледна трапеза за традиционно Саами семейство и преследват Северното сияние.

    Към предаването
  • 21:00

    Коледните рецепти на Джейми

    +

    Коледните рецепти на Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    През всички години, в които готви за коледната трапеза, Джейми Оливър експериментира с множество различни начини на приготвяне на класическите празнични ястия. Но тази година той ще сподели своите най-добри рецепти – епични ястия, които самият той ще сготви за семейството си в деня на Коледа.

    Към предаването
  • 22:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Плодове, Сезон 2 | Епизод 9

    Към предаването
  • 23:00

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми ни показва цяла гама от ястия в една тенджера: супер бързо разбито пиле с лимонова трева, ароматно сладко картофено чили с домашно приготвени начос и шоколадова парти торта с пълнеж от ретро консервирани мандарини и маслен крем.

    Към предаването
  • 23:30

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми приготвя две рецепти за една тенджера, които предлагат идеално решение за забързания живот; неговият вариант на шакшука с аспержи, броколи и хариса и безобразно добро свинско месо, което може да се пакетира, замразява и да се използва за много ястия, когато ви се наложи.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Заешки терин, пиле и шоколадови тарталети, Сезон 2 | Епизод 14

    Изискано студено предястие от заешко месо, поднесено със свежа салата - това е началото на менюто за деня. След това Лора и Стоян приготвят вкусно пиле с естрагон и сос, който е уникално вкусен. Към тях - смачкани запечени картофки. Този празник за небцето няма как да не завърши с нещо сладко.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Заедно с архитектката Карла Фигейредо Джъстин разглежда квартал „Свети Лазар“, който е повлиян едновременно от китайската и европейската култури. След това тя посещава “Trombа Rija“ и се учи как се приготвя едно от най-популярните ястия, което се предлага в ресторанта.

    Към предаването
  • 01:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    От селото до града, Сезон 6 | Епизод 5

    Пати прекарва деня с един от най-известните готвачи в Оахака Алекс Крус, който ѝ показва любимия си пазар и я води в семейна ферма, за да я запознае с всичко, което познава и обича. По-късно, в кухнята си, Пати готви за сина си Джуджу.

    Към предаването
  • 01:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Жените на Оахака, Сезон 6 | Епизод 6

    Пати се среща с жени шеф-готвачи, собственички на бизнес и обществени лидери, за да изследва ролята на жените в Оахака и влиянието им върху обичаите и кухнята, след което готви ястия, които е научила от тях.

    Към предаването
  • 02:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Отчаяно търсене на Дядо Коледа, Сезон 3 | Епизод 1

    Гордън, Джино и Фред са във Финландия за Коледа, за да намерят белобрадия старец. Те се гмуркат под лед, пасат елени, приготвят коледна трапеза за традиционно Саами семейство и преследват Северното сияние.

    Към предаването
  • 02:40

    Традиции от Португалия

    +

    Визеу, Сезон 1 | Епизод 5

    Отправяме се към окръг Висеу, за да опитаме неговите специалитети. Ще започнем с топки от шунка, ще продължим с патица с ориз и ще завършим с печена на скара риба треска с картофи.

    Към предаването
  • 03:05

    Традиции от Португалия

    +

    Гуарда, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Енрике ще ни запознае с вкусовете на Гуарда. Ще започнем със супа от кестени, следва задушен заек, а за десерт – оризов пудинг.

    Към предаването
  • 03:30

    Мери Бери – любими рецепти

    +

    Билковата градина, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери готви с билки от градината си, като пиле с лимон и песто и лимонов сладкиш.

    Към предаването
  • 04:00

    Мери Бери – любими рецепти

    +

    Фермерсият пазар, Сезон 1 | Епизод 4

    Мери готви с продукти от фермерския пазар - пиле с аспержи, сметанов сос с лимон и смесена бобова салата.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Заешки терин, пиле и шоколадови тарталети, Сезон 2 | Епизод 14

    Изискано студено предястие от заешко месо, поднесено със свежа салата - това е началото на менюто за деня. След това Лора и Стоян приготвят вкусно пиле с естрагон и сос, който е уникално вкусен. Към тях - смачкани запечени картофки. Този празник за небцето няма как да не завърши с нещо сладко.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Заедно с архитектката Карла Фигейредо Джъстин разглежда квартал „Свети Лазар“, който е повлиян едновременно от китайската и европейската култури. След това тя посещава “Trombа Rija“ и се учи как се приготвя едно от най-популярните ястия, което се предлага в ресторанта.

    Към предаването
  • 05:10

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 05:30

    Палитра от вкусове

    +

    Маслини, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването