Неделя

4 декември

  • 06:00

    Корнуолска Коледа с Рик Стайн

    +

    , Допълнителен | Епизод 1

  • 07:05

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Анхуей, Сезон 1 | Епизод 2

    Адам посещава красивата планинска провинция Анхуей, дом на една от осемте големи регионални кухни на Китай. Кухнята на Анхуей е обилна, селска храна, която използва сезонни диви продукти от планините.

    Към предаването
  • 07:30

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Дзянсу/ Джъдзян, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Адам, в което изследва историята на Китай чрез храната му, продължава, като той посещава провинциите Дзянсу и Джъдзян, и двете считани за част от осемте велики регионални кухни на Китай, прославени със своето богатство и изтънченост.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми: Заедно на Коледа

    +

    Джейми: Заедно на Коледа, Част 1, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми дава началото на празненствата с великолепно меню за коледно парти, състоящо се от коктейли с къпини, зашеметяващо говеждо Бургиньон и блестящ зимен сладоледен десерт.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Днес Рудолф ще направи здравословна торта с рикота и ябълки и ще ни покаже как се правят кроасани.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 26, Сезон 6 | Епизод 26

    Днес Рудолф ще приготви първо торта „Тосканела“, а след това ще се заеме със сладки с богат пълнеж.

    Към предаването
  • 10:00

    Романтика с Хестън

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Свети Валентин е най-романтичният ден от годината, на който около 16 милиона двойки във Великобритания празнуват с романтична вечеря. Но има ли истинска връзка между храната и романтиката? На този въпрос трябва да отговори Хестън Блументал.

    Към предаването
  • 11:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 5, Сезон 5 | Епизод 5

    Джон и Лиза внасят нови идеи в някои празнични класики в своята коледна кухня. Те започват с вариант на Glamorgan наденички, поднесени със сладко с чили. След това Джон представя рецептата на своята баба за вкусно печено пиле с червени боровинки.

    Към предаването
  • 12:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    , Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 13:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.

    Към предаването
  • 13:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусове от Китай

    +

    Шанхай, Сезон 1 | Епизод 4

    Адам Лайо пристига в един от най-големите градове в света Шанхай, където открива модерен, космополитен и глобален град.

    Към предаването
  • 14:30

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Шандонг, Сезон 1 | Епизод 5

    По време на своето пътуване, в което открива историята на Китай чрез храната му, Адам пристига в Шандонг – родното място на Конфуций и дом на една от най-старите и влиятелни кулинарни традиции в Китай.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Заедно на Коледа

    +

    Джейми: Заедно на Коледа, Част 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми приготвя сензационна алтернатива на традиционната коледна вечеря с епични печени меса, впечатляваща зеленчукова корона и козуначен десерт с карамел, за да направи големия ден още по-запомнящ се.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Ястия за специални поводи, Сезон 1 | Епизод 19

    Гордън ни показва как да готвим за специалните поводи. Рецептите включват пълнено агнешко със спанак и кедрови ядки, виетнамски рулца от скариди и цял лаврак с резене, лимон и каперси.

    Към предаването
  • 16:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Специална салата и невероятни плодове, Сезон 1 | Епизод 20

    Майстор-готвачът ще ни покаже как лесно и бързо да приготвяме храна за специални поводи, включително салата със зелена папая и милфьой с малини.

    Към предаването
  • 17:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Шоколадова фабрика, Сезон 3 | Епизод 17

    Понякога ежедневието ни залива с всевъзможни задължения, а тайната на леля Кати в тези случаи е една – шоколадът. Тази вълшебна съставка е в основата на трите рецепти, които ще ни бъдат демонстрирани в това предаване.

    Към предаването
  • 17:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Прясна паста, Сезон 3 | Епизод 18

    Кой не обича хубавата паста? В това предаване ще запретнем ръкави и ще си я замесим и оформим сами, след което с помощта на много специален приятел от Италия леля Кати ще ни покаже как да си приготвим три незабравими деликатеса.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27

    Кой не обича ябълково-канелени кифлички. Рудолф ще ни покаже как можем лесно да си ги направим сами. След това ще направи бретцели.

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 28, Сезон 6 | Епизод 28

    Вдъхновен от пуешкото, Рудолф ще направи бьорек под формата на пурички. Ще направи и чийзкейк без печене.

    Към предаването
  • 19:00

    Рибното пиршество на Хестън

    +

    Рибното пиршество на Хестън, Допълнителен | Епизод 1

    Към предаването
  • 20:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 6, Сезон 5 | Епизод 6

    Джон и Лиза имат супер просто меню за „големия ден“ в тяхната коледна кухня. Започват с вкусна закуска - печен кроасан със сирене, поднесен с черешово белини. След това е рецептата на Джон за коктейлът от раци, която е перфектноза празника.

    Към предаването
  • 21:00

    Пътувай, сготви, повтори с Къртис Стоун

    +

    Нов Южен Уелс, Австрания, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Къртис Стоун пътува до Нов Южен Уелс, Австралия, за да се запознае отблизо с местната кухня и след това отива на лов за омари през нощта. Завръщайки се у дома прави къри от скариди и риба, сготвена в оцет.

    Към предаването
  • 21:30

    Пътувай, сготви, повтори с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Къртис Стоун пътува до Умбрия, Италия, където се сприятелява с местни прасета и търси трюфели. Завръщайки се у дома прави хрупкаво печено свинско и приготвя полента с рагу от гъби.

    Към предаването
  • 22:00

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми ни показва цяла гама от рецепти за един съд – доказано вкусна печена в плик сьомга, лесни фритъри с домати, който да изпържите в тиган, както и печено свинско руло с ризото, двете приготвени в една касерола.

    Към предаването
  • 22:30

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Поредицата на Джейми за рецепти в един съд, вдига нивото на ястията, които приготвяме в средата на седмицата.Той започва с лесни и ароматни ньоки, и с рецепта за вкусни, големи и пикантни кюфтета, които ще ви впестят време. Джейми ще обърне представата за любимата семейна рецепта с обърнат рибен пай

    Към предаването
  • 23:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.

    Към предаването
  • 23:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.

    Към предаването
  • 00:00

    Вкусове от Китай

    +

    Шанхай, Сезон 1 | Епизод 4

    Адам Лайо пристига в един от най-големите градове в света Шанхай, където открива модерен, космополитен и глобален град.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Шандонг, Сезон 1 | Епизод 5

    По време на своето пътуване, в което открива историята на Китай чрез храната му, Адам пристига в Шандонг – родното място на Конфуций и дом на една от най-старите и влиятелни кулинарни традиции в Китай.

    Към предаването
  • 00:50

    Джейми: Заедно на Коледа

    +

    Джейми: Заедно на Коледа, Част 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми приготвя сензационна алтернатива на традиционната коледна вечеря с епични печени меса, впечатляваща зеленчукова корона и козуначен десерт с карамел, за да направи големия ден още по-запомнящ се.

    Към предаването
  • 01:45

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Ястия за специални поводи, Сезон 1 | Епизод 19

    Гордън ни показва как да готвим за специалните поводи. Рецептите включват пълнено агнешко със спанак и кедрови ядки, виетнамски рулца от скариди и цял лаврак с резене, лимон и каперси.

    Към предаването
  • 02:10

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Специална салата и невероятни плодове, Сезон 1 | Епизод 20

    Майстор-готвачът ще ни покаже как лесно и бързо да приготвяме храна за специални поводи, включително салата със зелена папая и милфьой с малини.

    Към предаването
  • 02:35

    Тайните на леля Кати

    +

    Шоколадова фабрика, Сезон 3 | Епизод 17

    Понякога ежедневието ни залива с всевъзможни задължения, а тайната на леля Кати в тези случаи е една – шоколадът. Тази вълшебна съставка е в основата на трите рецепти, които ще ни бъдат демонстрирани в това предаване.

    Към предаването
  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Прясна паста, Сезон 3 | Епизод 18

    Кой не обича хубавата паста? В това предаване ще запретнем ръкави и ще си я замесим и оформим сами, след което с помощта на много специален приятел от Италия леля Кати ще ни покаже как да си приготвим три незабравими деликатеса.

    Към предаването
  • 03:25

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Три портокала, Сезон 1 | Епизод 13

    Три ястия, в които се прокрадва вкуса на портокала. На домашния пастет от пилешки дробчета цитрусът дава свежест и елегантност. Благодарение на крема от портокал, ечемиченото ризото се превръща в изящно на вкус основно. А на финала, небцето е погалено от плодово-цитрусовия аромат на крем брюле.

    Към предаването
  • 03:50

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    История за Вис, Сезон 1 | Епизод 14

    Вис е рибарски остров. Шеф Скоко ще омеси тестото за известния рибен пай, а след това ще свари и запече на грил-тиган октопода от днешния улов. Финалът е подобаващ - царевична торта с бадеми и свеж, лимонов вкус, гарнирана със сладолед.

    Към предаването
  • 04:15

    Рибното пиршество на Хестън

    +

    Рибното пиршество на Хестън, Допълнителен | Епизод 1

    Към предаването
  • 05:10

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 6, Сезон 5 | Епизод 6

    Джон и Лиза имат супер просто меню за „големия ден“ в тяхната коледна кухня. Започват с вкусна закуска - печен кроасан със сирене, поднесен с черешово белини. След това е рецептата на Джон за коктейлът от раци, която е перфектноза празника.

    Към предаването