Събота

3 декември

  • 06:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Рик изследва биещото сърце на следвоенното британско модерно изкуство в морския град Сейнт Айвс, дом на водещи художници като Барбара Хепуърт и Тери Фрост.

    Към предаването
  • 06:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Рик е на красивия полуостров Роузланд. Той започва пътуването си на място, за което се смята, че е посетено от Исус, вдъхновило химна Йерусалим, след което в живописния град Сейнт Маус поема на обиколка на залива с Алекс и Олга Полици.

    Към предаването
  • 07:05

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В този последен епизод Адам Лайо въплъщава всяка гледка, звук и вкус, които е изпитал през последните няколко седмици в Сингапур, във впечатляващ банкет от пет ястия за някои изтъкнати гости в хотел Fullerton Bay.

    Към предаването
  • 07:30

    Вкусове от Китай

    +

    Пекин, Сезон 1 | Епизод 1

    Адам Лайо пристига в родния град на майка си Пекин, за да започне кулинарно, историческо и лично пътешествие из древната страна Китай.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми използва изобретателността си и преизползва останалите от празника храни, правейки пай от пуйка с пълнеж и грейви, както и щрудел, в който добавя всичко останало. Накрая завършва с импровизиран коледен пудинг.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Днес Рудолф ще приготви шведски канелени кифлички. Специално за веганите ще направи шоколадови кексчета.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.

    Към предаването
  • 10:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Фантастичната Коледа на Хестън, Сезон 1 | Епизод 7

    За да организира незабравима коледна гощавка, Хестън черпи вдъхновение от британска история и някои позабравени гозби, създавайки най-големия коледен пудинг, който забърква в циментовоз с един тон брашно и шестстотин килограма стафиди.

    Към предаването
  • 11:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 12:00

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми ни показва цяла гама от рецепти за един съд – доказано вкусна печена в плик сьомга, лесни фритъри с домати, който да изпържите в тиган, както и печено свинско руло с ризото, двете приготвени в една касерола.

    Към предаването
  • 12:30

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Поредицата на Джейми за рецепти в един съд, вдига нивото на ястията, които приготвяме в средата на седмицата.Той започва с лесни и ароматни ньоки, и с рецепта за вкусни, големи и пикантни кюфтета, които ще ви впестят време. Джейми ще обърне представата за любимата семейна рецепта с обърнат рибен пай

    Към предаването
  • 13:00

    Корнуолска Коледа с Рик Стайн

    +

    , Допълнителен | Епизод 1

  • 14:00

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Анхуей, Сезон 1 | Епизод 2

    Адам посещава красивата планинска провинция Анхуей, дом на една от осемте големи регионални кухни на Китай. Кухнята на Анхуей е обилна, селска храна, която използва сезонни диви продукти от планините.

    Към предаването
  • 14:30

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Дзянсу/ Джъдзян, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Адам, в което изследва историята на Китай чрез храната му, продължава, като той посещава провинциите Дзянсу и Джъдзян, и двете считани за част от осемте велики регионални кухни на Китай, прославени със своето богатство и изтънченост.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Заедно на Коледа

    +

    Джейми: Заедно на Коледа, Част 1, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми дава началото на празненствата с великолепно меню за коледно парти, състоящо се от коктейли с къпини, зашеметяващо говеждо Бургиньон и блестящ зимен сладоледен десерт.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Вечеря за пред телевизора, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън ни споделя идеалните си бързи рецепти за вечеря, сред които паста с гъби и праз и изумителните плоски кюфтета от сладка царевица и дип от кисело мляко. Той ще ни даде и съвети как да избираме паста.

    Към предаването
  • 16:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Лесни ястия за вечеря, Сезон 1 | Епизод 18

    Ще се научим да правим простички, модерни ястия за вечеря, сред които пикантна риба тон на стек и ананас с лют карамел.

    Към предаването
  • 17:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Брашно, Сезон 3 | Епизод 15

    Леля Кати ще ни представи рецепти с един от най-използваните продукти в кухнята – брашното, но тя няма да се ограничи само с пшениченото брашно, защото освен че се използва за всевъзможни цели, брашното съществува и във всевъзможни разновидности.

    Към предаването
  • 17:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Пайове и малки пайчета, Сезон 3 | Епизод 16

    Леля Кати е голям почитател на сладките и солени сладкиши и тартове и винаги е готова да приготви десетки рецепти, от които в това предаване е подбрала три свои фаворита за всеки вкус.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Днес Рудолф ще направи здравословна торта с рикота и ябълки и ще ни покаже как се правят кроасани.

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 26, Сезон 6 | Епизод 26

    Днес Рудолф ще приготви първо торта „Тосканела“, а след това ще се заеме със сладки с богат пълнеж.

    Към предаването
  • 19:00

    Романтика с Хестън

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Свети Валентин е най-романтичният ден от годината, на който около 16 милиона двойки във Великобритания празнуват с романтична вечеря. Но има ли истинска връзка между храната и романтиката? На този въпрос трябва да отговори Хестън Блументал.

    Към предаването
  • 20:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 5, Сезон 5 | Епизод 5

    Джон и Лиза внасят нови идеи в някои празнични класики в своята коледна кухня. Те започват с вариант на Glamorgan наденички, поднесени със сладко с чили. След това Джон представя рецептата на своята баба за вкусно печено пиле с червени боровинки.

    Към предаването
  • 21:00

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Чесън, Сезон 2 | Епизод 1

    Лука Чиано се завръща в кухнята с акцент върху една от най-често срещаните ключови съставки в италианската кухня - чесъна. От кростини през паста до деликатно ястие с треска - чесънът подобрява вкуса на всяка рецепта.

    Към предаването
  • 21:30

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Просеко, Сезон 2 | Епизод 2

    Към предаването
  • 22:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Във „Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър" любимата британска телевизионна пекарка и автор на едни от най-продаваните готварски книги, вдъхновява домашните пекари по света да запретнат ръкави.

    Към предаването
  • 23:00

    Корнуолска Коледа с Рик Стайн

    +

    , Допълнителен | Епизод 1

  • 00:00

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Анхуей, Сезон 1 | Епизод 2

    Адам посещава красивата планинска провинция Анхуей, дом на една от осемте големи регионални кухни на Китай. Кухнята на Анхуей е обилна, селска храна, която използва сезонни диви продукти от планините.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Дзянсу/ Джъдзян, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Адам, в което изследва историята на Китай чрез храната му, продължава, като той посещава провинциите Дзянсу и Джъдзян, и двете считани за част от осемте велики регионални кухни на Китай, прославени със своето богатство и изтънченост.

    Към предаването
  • 00:50

    Джейми: Заедно на Коледа

    +

    Джейми: Заедно на Коледа, Част 1, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми дава началото на празненствата с великолепно меню за коледно парти, състоящо се от коктейли с къпини, зашеметяващо говеждо Бургиньон и блестящ зимен сладоледен десерт.

    Към предаването
  • 01:45

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Вечеря за пред телевизора, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън ни споделя идеалните си бързи рецепти за вечеря, сред които паста с гъби и праз и изумителните плоски кюфтета от сладка царевица и дип от кисело мляко. Той ще ни даде и съвети как да избираме паста.

    Към предаването
  • 02:10

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Лесни ястия за вечеря, Сезон 1 | Епизод 18

    Ще се научим да правим простички, модерни ястия за вечеря, сред които пикантна риба тон на стек и ананас с лют карамел.

    Към предаването
  • 02:35

    Тайните на леля Кати

    +

    Брашно, Сезон 3 | Епизод 15

    Леля Кати ще ни представи рецепти с един от най-използваните продукти в кухнята – брашното, но тя няма да се ограничи само с пшениченото брашно, защото освен че се използва за всевъзможни цели, брашното съществува и във всевъзможни разновидности.

    Към предаването
  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Пайове и малки пайчета, Сезон 3 | Епизод 16

    Леля Кати е голям почитател на сладките и солени сладкиши и тартове и винаги е готова да приготви десетки рецепти, от които в това предаване е подбрала три свои фаворита за всеки вкус.

    Към предаването
  • 03:25

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Далмация в сърцето ми, Сезон 1 | Епизод 11

    Епизодът е посветен на Далмация, известна със своите вина, и затова приготвените от шеф Скоко ястия вървят с чаша хубаво вино - солен пай с манголд, черно ризото със сепия и скариди и карамелизирани бадеми.

    Към предаването
  • 03:50

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Загоре, Сезон 1 | Епизод 12

    Супата от червена леща и тиква е гъста и вкусна, печената пъстърва под кора от лешници със зелен боб е лесно за приготвяне ястие, а ябълките, пълнени с орехи и фурми, са любим домашен десерт - шеф Скоко представя кухнята на Загоре.

    Към предаването
  • 04:15

    Романтика с Хестън

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Свети Валентин е най-романтичният ден от годината, на който около 16 милиона двойки във Великобритания празнуват с романтична вечеря. Но има ли истинска връзка между храната и романтиката? На този въпрос трябва да отговори Хестън Блументал.

    Към предаването
  • 05:10

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 5, Сезон 5 | Епизод 5

    Джон и Лиза внасят нови идеи в някои празнични класики в своята коледна кухня. Те започват с вариант на Glamorgan наденички, поднесени със сладко с чили. След това Джон представя рецептата на своята баба за вкусно печено пиле с червени боровинки.

    Към предаването