Сряда

30 ноември

  • 06:00

    Забележителни места за хранене

    +

    Йоркшир, Сезон 2 | Епизод 4

    Фред Сириекс се отправя към Йоркшир в компанията на британската кралица на печивата Надя Хюсеин, която обожава Йоркшир и е убедена, че уникалната му кухня се дължи на неповторимите му гледки, всяка от които разказва различна кулинарна история.

    Към предаването
  • 07:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Зърнени и бобови култури, Сезон 2 | Епизод 5

    Ейнсли отдава почит на скромните зърнени и бобови култури, като се възползва от тяхната универсалност и вкус във всички свои ястия. Първото е разкошно лятно ястие от сардини, изпечени на тиган, със салата от печени лозови домати с мащерка и хляб.

    Към предаването
  • 08:00

    У дома с Джейми на Коледа

    +

    У дома с Джейми на Коледа, Допълнителен | Епизод 1

    В този епизод Джейми сваля напрежението от подготовката на празничната вечеря и ни позволява да се насладим на празника. Ако послушате съветите му, достатъчно е да бъдете спокойни и добре организирани и коледната вечеря ще вземе ума на приятелите ви.

    Към предаването
  • 09:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7

    Към предаването
  • 10:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мексико, Сезон 2 | Епизод 2

    Тъй като вече е бил в Мексико, Джино решава, че може да покаже кулинарни познания пред Гордън и Фред. По време на мисията си да опитат най-добрата закуска на света, момчетата не изневеряват на себе си и Фред се оказва полят с 40 литра текила.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 19, Сезон 2 | Епизод 19

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 2 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 12:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 12:30

    Палитра от вкусове

    +

    Ябълки, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването
  • 13:00

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Чесън, Сезон 2 | Епизод 1

    Лука Чиано се завръща в кухнята с акцент върху една от най-често срещаните ключови съставки в италианската кухня - чесъна. От кростини през паста до деликатно ястие с треска - чесънът подобрява вкуса на всяка рецепта.

    Към предаването
  • 13:30

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Просеко, Сезон 2 | Епизод 2

    Към предаването
  • 14:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Нещо сладко, Сезон 2 | Епизод 6

    Присъединете се към Ейнсли Хариът за втори сезон, посветен на вкусната храна, която подобрява настроението ви! Няма две мнения - храната може да ви накара да се чувствате невероятно!

    Към предаването
  • 15:00

    Вкусна Коледа с Джейми Оливър

    +

    Вкусна Коледа с Джейми Оливър, Допълнителен | Епизод 1

    В това специално едночасово предаване Джейми ще ни покаже как да се преборим с напрежението при подготовката на коледната вечеря и да се насладим на празничния ден. Следвайки съветите на Джейми, ще бъдем по-спокойни, по-добре организирани и подготвени и всички ще харесат празничната вечеря.

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 20, Сезон 2 | Епизод 20

    Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 2 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 17:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 8, Сезон 7 | Епизод 8

    Към предаването
  • 18:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Уест Енд, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Мери Бери изучава старото и модерното в Уест Eнд и историята на този непрекъснато променящ се и развиващ се кулинарен епицентър на Лондон.

    Към предаването
  • 18:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Летището, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода Мери се намира на летище „Хийтроу“ с пълен достъп до всички зони. На място, на което времето е от изключително значение, Мери иска да разбере как точно успяват баровете и ресторантите да нахранят 80 милиона души на година за рекордно кратко време.

    Към предаването
  • 19:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 19:30

    Палитра от вкусове

    +

    Ябълки, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването
  • 20:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Лас Вегас, Сезон 2 | Епизод 3

    Най-накрая момчетата са в Америка и Гордън иска да покаже на Фред и Джино, че храната и пресните продукти са много популярни тук. Първо, обаче, те се отправят към Гранд каньон, но с хеликоптер - чудесна идея, защото Джино изпуска газове.

    Към предаването
  • 21:00

    Вкусна Коледа с Джейми Оливър

    +

    Вкусна Коледа с Джейми Оливър, Допълнителен | Епизод 1

    В това специално едночасово предаване Джейми ще ни покаже как да се преборим с напрежението при подготовката на коледната вечеря и да се насладим на празничния ден. Следвайки съветите на Джейми, ще бъдем по-спокойни, по-добре организирани и подготвени и всички ще харесат празничната вечеря.

    Към предаването
  • 22:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Нещо сладко, Сезон 2 | Епизод 6

    Присъединете се към Ейнсли Хариът за втори сезон, посветен на вкусната храна, която подобрява настроението ви! Няма две мнения - храната може да ви накара да се чувствате невероятно!

    Към предаването
  • 23:00

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Чесън, Сезон 2 | Епизод 1

    Лука Чиано се завръща в кухнята с акцент върху една от най-често срещаните ключови съставки в италианската кухня - чесъна. От кростини през паста до деликатно ястие с треска - чесънът подобрява вкуса на всяка рецепта.

    Към предаването
  • 23:30

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Просеко, Сезон 2 | Епизод 2

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 2 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 20, Сезон 2 | Епизод 20

    Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.

    Към предаването
  • 01:00

    Забележителни места за хранене

    +

    Ню Форест, Сезон 2 | Епизод 5

    Фред се отправя към Ню Форест заедно със своя гид, бившия зарзаватчия Крис Бейвин, който обожава района и неговата прекрасна храна, отдаден на своята страст да открива най-пресните местни сезонни продукти.

    Към предаването
  • 02:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Лас Вегас, Сезон 2 | Епизод 3

    Най-накрая момчетата са в Америка и Гордън иска да покаже на Фред и Джино, че храната и пресните продукти са много популярни тук. Първо, обаче, те се отправят към Гранд каньон, но с хеликоптер - чудесна идея, защото Джино изпуска газове.

    Към предаването
  • 02:40

    От любов към храната

    +

    Вкусове от кухнята на двореца, Сезон 2 | Епизод 19

    Висококачественото агнешко месо, пастърмата от Анадола и сиренето халуми - гордостта на Кипър са звездите в днешните рецепти.

    Към предаването
  • 03:05

    От любов към храната

    +

    Вкусни закуски, Сезон 2 | Епизод 20

    Днес Габриеле ще ви покаже, че закуските могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и основните ястия. Сред вкусотиите, с които може да превърнете интервалите между храненията в неустоими изненади, са солен чийзкейк, люто пиле и ябълков крамбъл.

    Към предаването
  • 03:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Уест Енд, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Мери Бери изучава старото и модерното в Уест Eнд и историята на този непрекъснато променящ се и развиващ се кулинарен епицентър на Лондон.

    Към предаването
  • 04:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Летището, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода Мери се намира на летище „Хийтроу“ с пълен достъп до всички зони. На място, на което времето е от изключително значение, Мери иска да разбере как точно успяват баровете и ресторантите да нахранят 80 милиона души на година за рекордно кратко време.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 2 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 20, Сезон 2 | Епизод 20

    Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.

    Към предаването
  • 05:10

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 05:30

    Палитра от вкусове

    +

    Ябълки, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването