Вторник

29 ноември

  • 06:00

    Забележителни места за хранене

    +

    Бристол, Сезон 2 | Епизод 3

    Фред Сириекс се отправя към Бристол за едно зимно угощение в компанията на своя стар приятел и някогашен началник Мишел Ру младши, за да се запознае с любимите му ястия на една от най-пъстрите и креативни кулинарни сцени във Великобритания.

    Към предаването
  • 06:55

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Улиците на Гьотеборг, Сезон 1 | Епизод 6

    След като се разхожда из Гьотеборг, Рейчъл прави своя версия на известното шведско ястие Wallenberger. За десерт тя ще приготви веган шоколадова торта без глутен.

    Към предаването
  • 07:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Билки и подправки, Сезон 2 | Епизод 4

    В днешното предаване Ейнсли ще ви покаже как билките и подправките могат да подобрят всяко ястие и да го превърнат от добро в чудесно. Той започва с агнешки роган джош, пълен с аромат, който е подходящ за вечер с къри.

    Към предаването
  • 08:00

    Празничното пиршество на Джейми и Джими

    +

    Празничното пиршество на Джейми и Джими, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми Оливър и Джими Дохърти празнуват Коледа с нови превъзходни рецепти.

    Към предаването
  • 09:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 7 | Епизод 6

    Към предаването
  • 10:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Коледа в Мароко, Сезон 2 | Епизод 1

    Гордън, Джино и Фред се събират отново след европейските си приключения, за да открият духа на Коледа на нетипични за този празник места. Те са в земята на тажина, ментовия чай, змиите, шафрана, пясъчните дюни и камилите - Мароко.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 2 | Епизод 18

    Прегъвали ли сте някога пицата си на две? Страшно вкусно е! Силвия Колока ще ни покаже своя вариант на неаполитанска пица калцоне. А Джъстин ще приготви вкусна топла салата с киноа и сьомга.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Салата с киноа, свински врат и кокосов десерт, Сезон 2 | Епизод 10

    Да готвят, да говорят за храна и да ѝ се наслаждават - това Лора и Стоян със сигурност умеят да правят много добре. Между сладките приказки някак неусетно менюто е готово. Пъстра салата с киноа и зеленчуци, задушен свински врат с гарнитура от ориз и десерт в чаша - с парченца блат, банани и кокос.

    Към предаването
  • 12:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 12:30

    Палитра от вкусове

    +

    Бадеми, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването
  • 13:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Във „Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър" любимата британска телевизионна пекарка и автор на едни от най-продаваните готварски книги, вдъхновява домашните пекари по света да запретнат ръкави.

    Към предаването
  • 14:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Зърнени и бобови култури, Сезон 2 | Епизод 5

    Ейнсли отдава почит на скромните зърнени и бобови култури, като се възползва от тяхната универсалност и вкус във всички свои ястия. Първото е разкошно лятно ястие от сардини, изпечени на тиган, със салата от печени лозови домати с мащерка и хляб.

    Към предаването
  • 15:00

    У дома с Джейми на Коледа

    +

    У дома с Джейми на Коледа, Допълнителен | Епизод 1

    В този епизод Джейми сваля напрежението от подготовката на празничната вечеря и ни позволява да се насладим на празника. Ако послушате съветите му, достатъчно е да бъдете спокойни и добре организирани и коледната вечеря ще вземе ума на приятелите ви.

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 19, Сезон 2 | Епизод 19

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Салата с киноа, свински врат и кокосов десерт, Сезон 2 | Епизод 10

    Да готвят, да говорят за храна и да ѝ се наслаждават - това Лора и Стоян със сигурност умеят да правят много добре. Между сладките приказки някак неусетно менюто е готово. Пъстра салата с киноа и зеленчуци, задушен свински врат с гарнитура от ориз и десерт в чаша - с парченца блат, банани и кокос.

    Към предаването
  • 17:00

    Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7

    Към предаването
  • 18:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Маракеш, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери се отправя към оживения Маракеш. Изучавайки мароканската кухня от всеки ъгъл, Мери се вдъхновява от ароматните вкусове и миризми и приготвя няколко бързи ястия, за да ги пресъздаде.

    Към предаването
  • 18:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Военноморски флот, Сезон 1 | Епизод 4

    Мери се присъединява към Военноморските сили на един от най-могъщите военни кораби, за да разбере как се сервират по стотици порции на ден, разполагайки с малко време и не голям бюджет.

    Към предаването
  • 19:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 19:30

    Палитра от вкусове

    +

    Бадеми, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването
  • 20:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мексико, Сезон 2 | Епизод 2

    Тъй като вече е бил в Мексико, Джино решава, че може да покаже кулинарни познания пред Гордън и Фред. По време на мисията си да опитат най-добрата закуска на света, момчетата не изневеряват на себе си и Фред се оказва полят с 40 литра текила.

    Към предаването
  • 21:00

    У дома с Джейми на Коледа

    +

    У дома с Джейми на Коледа, Допълнителен | Епизод 1

    В този епизод Джейми сваля напрежението от подготовката на празничната вечеря и ни позволява да се насладим на празника. Ако послушате съветите му, достатъчно е да бъдете спокойни и добре организирани и коледната вечеря ще вземе ума на приятелите ви.

    Към предаването
  • 22:00

    Храна за добро настроение с Ейнсли

    +

    Зърнени и бобови култури, Сезон 2 | Епизод 5

    Ейнсли отдава почит на скромните зърнени и бобови култури, като се възползва от тяхната универсалност и вкус във всички свои ястия. Първото е разкошно лятно ястие от сардини, изпечени на тиган, със салата от печени лозови домати с мащерка и хляб.

    Към предаването
  • 23:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Във „Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър" любимата британска телевизионна пекарка и автор на едни от най-продаваните готварски книги, вдъхновява домашните пекари по света да запретнат ръкави.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Салата с киноа, свински врат и кокосов десерт, Сезон 2 | Епизод 10

    Да готвят, да говорят за храна и да ѝ се наслаждават - това Лора и Стоян със сигурност умеят да правят много добре. Между сладките приказки някак неусетно менюто е готово. Пъстра салата с киноа и зеленчуци, задушен свински врат с гарнитура от ориз и десерт в чаша - с парченца блат, банани и кокос.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 19, Сезон 2 | Епизод 19

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

    Към предаването
  • 01:00

    Забележителни места за хранене

    +

    Йоркшир, Сезон 2 | Епизод 4

    Фред Сириекс се отправя към Йоркшир в компанията на британската кралица на печивата Надя Хюсеин, която обожава Йоркшир и е убедена, че уникалната му кухня се дължи на неповторимите му гледки, всяка от които разказва различна кулинарна история.

    Към предаването
  • 02:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мексико, Сезон 2 | Епизод 2

    Тъй като вече е бил в Мексико, Джино решава, че може да покаже кулинарни познания пред Гордън и Фред. По време на мисията си да опитат най-добрата закуска на света, момчетата не изневеряват на себе си и Фред се оказва полят с 40 литра текила.

    Към предаването
  • 02:40

    От любов към храната

    +

    Изненадай приятелите си, Сезон 2 | Епизод 17

    Днес Габриеле ни представя великолепни ястия, с които ще оберете овациите. Пържени банани със сладолед, оргетен с броколи и картофи и накрая палачинка с червени боровинки и пълнеж от гъби.

    Към предаването
  • 03:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Маракеш, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери се отправя към оживения Маракеш. Изучавайки мароканската кухня от всеки ъгъл, Мери се вдъхновява от ароматните вкусове и миризми и приготвя няколко бързи ястия, за да ги пресъздаде.

    Към предаването
  • 04:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Военноморски флот, Сезон 1 | Епизод 4

    Мери се присъединява към Военноморските сили на един от най-могъщите военни кораби, за да разбере как се сервират по стотици порции на ден, разполагайки с малко време и не голям бюджет.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Салата с киноа, свински врат и кокосов десерт, Сезон 2 | Епизод 10

    Да готвят, да говорят за храна и да ѝ се наслаждават - това Лора и Стоян със сигурност умеят да правят много добре. Между сладките приказки някак неусетно менюто е готово. Пъстра салата с киноа и зеленчуци, задушен свински врат с гарнитура от ориз и десерт в чаша - с парченца блат, банани и кокос.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 19, Сезон 2 | Епизод 19

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

    Към предаването
  • 05:10

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 05:30

    Палитра от вкусове

    +

    Бадеми, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването