Неделя

27 ноември

  • 06:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    На водопада Голита, където река Фоуи се спуска към морето, Рик среща Доун Френч, британската кралица на комедията, която е избрала Корнуол за свой дом.

    Към предаването
  • 06:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Рик Стайн се отправя към недрата на Корнуол, дълбоко в китайските глинени ями, за да открие това, което е известно там като Бяло злато, една от най-важните индустрии на този окръг.

    Към предаването
  • 07:00

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В стремежа си да намери най-добрите продукти за своята банкетна вечеря, Адам Лайо посещава колоритен пазар за плодове и зеленчуци в Гейланг и ресторант със звезда Мишлен, който прави необикновени неща с иначе скромните домати.

    Към предаването
  • 07:30

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В този предпоследен епизод Адам Лайо потегля в търсене на най-добрите десерти в Сингапур и с удоволствие открива, че сингапурците споделят толкова страст към сладките лакомства, колкото и към техните солени ястия.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми споделя със зрителите своите идеи за празнично меню – разкошно подправена шунка във вино, овкусени сирена и други ценни съвети за пестене на време при планирането на големия ден.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    В този епизод Рудолф ще направи кифлички с пудинг и сурова морковена торта.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 10:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Огромната кутия за обяд на Хестън, Сезон 1 | Епизод 6

    Този епизод Хестън посвещава на пакетирания обяд, като създава незабравимо преживяване за група възрастни, отегчени от монотонността на ежедневния си обяд, които ще бъдат нагостени с гигантски сандвич и най-голямото в света пакетче чипс.

    Към предаването
  • 11:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 10, Сезон 3 | Епизод 10

    След отминаването на Коледа, Джон и Лиса имат някои чудесни леки и свежи рецепти за началото на новата година. Те започват с красива домашна гранола и задушени плодове, а след това Лиса приготвя зашеметяваща и лесна вегетарианска паста.

    Към предаването
  • 12:00

    Ирландия с Джон Тород

    +

    Графство Клер и Бурен, Сезон 1 | Епизод 5

    Джон посещава Бурен, където се запознава с изкуството на приготвяне на свинско конфи. Освен това прави шоколад във фабрика в отдалечено място и приготвя омари на брега на Флаги.

    Към предаването
  • 13:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Рик изследва биещото сърце на следвоенното британско модерно изкуство в морския град Сейнт Айвс, дом на водещи художници като Барбара Хепуърт и Тери Фрост.

    Към предаването
  • 13:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Рик е на красивия полуостров Роузланд. Той започва пътуването си на място, за което се смята, че е посетено от Исус, вдъхновило химна Йерусалим, след което в живописния град Сейнт Маус поема на обиколка на залива с Алекс и Олга Полици.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В този последен епизод Адам Лайо въплъщава всяка гледка, звук и вкус, които е изпитал през последните няколко седмици в Сингапур, във впечатляващ банкет от пет ястия за някои изтъкнати гости в хотел Fullerton Bay.

    Към предаването
  • 14:30

    Вкусове от Китай

    +

    Пекин, Сезон 1 | Епизод 1

    Адам Лайо пристига в родния град на майка си Пекин, за да започне кулинарно, историческо и лично пътешествие из древната страна Китай.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми използва изобретателността си и преизползва останалите от празника храни, правейки пай от пуйка с пълнеж и грейви, както и щрудел, в който добавя всичко останало. Накрая завършва с импровизиран коледен пудинг.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Предложения за брънч, Сезон 1 | Епизод 15

    Гордън показва как се готви брънч. Рецептите включват пикантни палачинки, обикновена фритата и суфле с три сирена, което винаги се получава.

    Към предаването
  • 16:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Още предложения за брънч, Сезон 1 | Епизод 16

    Готвачът демонстрира как се прави брънч и приготвя сандвичи с пържоли, палачинки с раци и маскарпоне и домашни кексчета "крампит".

    Към предаването
  • 17:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Ароматни подправки, Сезон 3 | Епизод 13

    Леля Кати е заклет почитател на подправките с техния упойващ аромат, който оставят задълго в кухнята, а трите ястия, които ще ни демонстрира в този епизод, ще ни покорят със своите прелестни ухания.

    Към предаването
  • 17:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Хиляда и една нощ, Сезон 3 | Епизод 14

    Леля Кати приема предизвикателството да създаде рецепти, вдъхновени от ароматите и вкусовете на Изтока, и в това предаване ще ни представи три от най-добрите си попадения, основани на традиционни рецепти от Турция, Ливан и Сирия.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Днес Рудолф ще приготви шведски канелени кифлички. Специално за веганите ще направи шоколадови кексчета.

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.

    Към предаването
  • 19:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Фантастичната Коледа на Хестън, Сезон 1 | Епизод 7

    За да организира незабравима коледна гощавка, Хестън черпи вдъхновение от британска история и някои позабравени гозби, създавайки най-големия коледен пудинг, който забърква в циментовоз с един тон брашно и шестстотин килограма стафиди.

    Към предаването
  • 20:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 21:00

    Пътувай, сготви, повтори с Къртис Стоун

    +

    Рим, Италия, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Къртис Стоун заминава за Рим, Италия, за да опита автентично „качо е пепе“ и да посети уникален месар. Завръщайки се у дома приготвя топки ризото с паста и перфектно изпечено агнешко с хрупкави картофки.

    Към предаването
  • 21:30

    Пътувай, сготви, повтори с Къртис Стоун

    +

    Сонома, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод Къртис Стоун пътува до Северна Калифорния, за да посети лозовите масиви и да се в пусне в риболов на сьомга. Завръщайки се у дома приготвя печено пиле с грозде и сьомга на тиган с копър и салса „Верде“.

    Към предаването
  • 22:00

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми започва поредицата за готвене в един съд с семпла паста, след което и с разновидност на рибен пай, изпълен с аромат и без излишно суетене. Завършва с невероятно печено агнешко, с което ще ни покаже и трик за бързото му приготвяне.

    Към предаването
  • 22:30

    Всичко в едно – чудесата на Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми приготвя три рецепти в един съд, с които предлага чудесно решение за заетото ни ежедневие. Това са супер бързата, наситена с пушен вкус супа с нудли, най-добрият домашен хляб, приготвян в тиган, както и пай с пиле и гъби, към който има и трик за приготвяне на перфектно тесто.

    Към предаването
  • 23:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Рик изследва биещото сърце на следвоенното британско модерно изкуство в морския град Сейнт Айвс, дом на водещи художници като Барбара Хепуърт и Тери Фрост.

    Към предаването
  • 23:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Рик е на красивия полуостров Роузланд. Той започва пътуването си на място, за което се смята, че е посетено от Исус, вдъхновило химна Йерусалим, след което в живописния град Сейнт Маус поема на обиколка на залива с Алекс и Олга Полици.

    Към предаването
  • 00:00

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В този последен епизод Адам Лайо въплъщава всяка гледка, звук и вкус, които е изпитал през последните няколко седмици в Сингапур, във впечатляващ банкет от пет ястия за някои изтъкнати гости в хотел Fullerton Bay.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусове от Китай

    +

    Пекин, Сезон 1 | Епизод 1

    Адам Лайо пристига в родния град на майка си Пекин, за да започне кулинарно, историческо и лично пътешествие из древната страна Китай.

    Към предаването
  • 00:50

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 2, Допълнителен | Епизод 2

    Джейми използва изобретателността си и преизползва останалите от празника храни, правейки пай от пуйка с пълнеж и грейви, както и щрудел, в който добавя всичко останало. Накрая завършва с импровизиран коледен пудинг.

    Към предаването
  • 01:45

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Предложения за брънч, Сезон 1 | Епизод 15

    Гордън показва как се готви брънч. Рецептите включват пикантни палачинки, обикновена фритата и суфле с три сирена, което винаги се получава.

    Към предаването
  • 02:10

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Още предложения за брънч, Сезон 1 | Епизод 16

    Готвачът демонстрира как се прави брънч и приготвя сандвичи с пържоли, палачинки с раци и маскарпоне и домашни кексчета "крампит".

    Към предаването
  • 02:35

    Тайните на леля Кати

    +

    Ароматни подправки, Сезон 3 | Епизод 13

    Леля Кати е заклет почитател на подправките с техния упойващ аромат, който оставят задълго в кухнята, а трите ястия, които ще ни демонстрира в този епизод, ще ни покорят със своите прелестни ухания.

    Към предаването
  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Хиляда и една нощ, Сезон 3 | Епизод 14

    Леля Кати приема предизвикателството да създаде рецепти, вдъхновени от ароматите и вкусовете на Изтока, и в това предаване ще ни представи три от най-добрите си попадения, основани на традиционни рецепти от Турция, Ливан и Сирия.

    Към предаването
  • 03:25

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Морски класики, Сезон 1 | Епизод 9

    Този епизод е посветен на морската класика, като рибата тон се превръща в тартар и бива съчетана с едър боб в елегантно предястие, а основното ястие е костур на фурна с пъстроцветни зеленчуци.

    Към предаването
  • 03:50

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Нискобюджетна риба, Сезон 1 | Епизод 10

    Маринован зарган на спирала е красива скулптура със завладяващ вкус, а шишчетата от кефал се харесват от всички - шеф Скоко ще ги поднесе с пюре от чесън, в което е топнал чипса от рибята кожа, а десертът ще е пенлив сабайон със свежи плодове.

    Към предаването
  • 04:15

    Чудеса с Хестън

    +

    Фантастичната Коледа на Хестън, Сезон 1 | Епизод 7

    За да организира незабравима коледна гощавка, Хестън черпи вдъхновение от британска история и някои позабравени гозби, създавайки най-големия коледен пудинг, който забърква в циментовоз с един тон брашно и шестстотин килограма стафиди.

    Към предаването
  • 05:10

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването