Събота

26 ноември

  • 06:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Рик изследва една от скритите тайни на Корнуол, уединеното и зашеметяващо устие на Фоуи, като се присъединява към своя приятел, за да научи за историята на района и да се наслади на уникалната гледка към красивите сгради по брега на реката.

    Към предаването
  • 06:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    На дивото крайбрежие на Северния Атлантически океан, Рик се отправя към морето, за да лови омари със стария си приятел и знаменит готвач Нейтън Аутлоу и научава за нова революционна програма за опазване.

    Към предаването
  • 07:00

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Адам продължава търсенето на вдъхновение за ястие с морски дарове за своята банкетна вечеря „Поздрав към Сингапур“, като пробва всичко – от скат със самбал, скариди с мюсли и рибена глава с къри в местен Лакса ресторант.

    Към предаването
  • 07:30

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Подготовката за банкетната вечеря на Адам Лайо продължава докато той издирва най-добрите местни зеленчукови ястия. От традиционните хайнански бутери с къри до легендарната морковена торта, приготвена с бели репички.

    Към предаването
  • 08:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Вкусни люти чушки и мини пайчета, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми забърква фантастично чили, супа от ряпа и безмесни пирожки от Близкия изток.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Рудолф ще приготви марокански чийзкейк и ръжен хляб с кисело мляко.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Днес Рудолф ще направи швейцарски плодов пай и българска баница.

    Към предаването
  • 10:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Кръчма в пай, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Хестън се опитва да възвърне забавната страна на храната и напитките на прословутата британска кръчма, създавайки гигантски пай, който превръща в най-удивителната кръчма в света.

    Към предаването
  • 11:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 9, Сезон 3 | Епизод 9

    Водещите Лиса и Джон са домакини на вечерно парти и трябва да впечатлят гостите. Лиса приготвя пате от пилешки дробчета и домашна мелба. Джон пък показва класическо телешко „Уелингтън”, сервирано с печени резени картофи и карфиол.

    Към предаването
  • 12:00

    Чудни рецепти за един съд с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми започва поредицата за готвене в един съд с семпла паста, след което и с разновидност на рибен пай, изпълен с аромат и без излишно суетене. Завършва с невероятно печено агнешко, с което ще ни покаже и трик за бързото му приготвяне.

    Към предаването
  • 12:30

    Чудни рецепти за един съд с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми приготвя три рецепти в един съд, с които предлага чудесно решение за заетото ни ежедневие. Това са супер бързата, наситена с пушен вкус супа с нудли, най-добрият домашен хляб, приготвян в тиган, както и пай с пиле и гъби, към който има и трик за приготвяне на перфектно тесто.

    Към предаването
  • 13:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    На водопада Голита, където река Фоуи се спуска към морето, Рик среща Доун Френч, британската кралица на комедията, която е избрала Корнуол за свой дом.

    Към предаването
  • 13:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Рик Стайн се отправя към недрата на Корнуол, дълбоко в китайските глинени ями, за да открие това, което е известно там като Бяло злато, една от най-важните индустрии на този окръг.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В стремежа си да намери най-добрите продукти за своята банкетна вечеря, Адам Лайо посещава колоритен пазар за плодове и зеленчуци в Гейланг и ресторант със звезда Мишлен, който прави необикновени неща с иначе скромните домати.

    Към предаването
  • 14:30

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В този предпоследен епизод Адам Лайо потегля в търсене на най-добрите десерти в Сингапур и с удоволствие открива, че сингапурците споделят толкова страст към сладките лакомства, колкото и към техните солени ястия.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми споделя със зрителите своите идеи за празнично меню – разкошно подправена шунка във вино, овкусени сирена и други ценни съвети за пестене на време при планирането на големия ден.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Бавно готвене, Сезон 1 | Епизод 13

    Гордън показва как се приготвят бавно готвените ястия. Рецептите включват карамелизирани смокини с рикота, феноменално бавно готвени говежди ребърца и топящи се в устата телешки гърди.

    Към предаването
  • 16:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Любими бавно сготвени ястия, Сезон 1 | Епизод 14

    Готвачът показва някои от любимите си рецепти за бавно готвене, включително рецепти за пълнени агнешки гърди и печени свински гърди с резене. Освен това дава съвети как да купите най-добрите видове месо за този конкретен метод на готвене.

    Към предаването
  • 17:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Тапас и закуски, Сезон 3 | Епизод 11

    В това предаване леля Кати ни кани на дегустация на малки порции от различни отбрани деликатеси, които можем да споделим със семейството си и приятели в непринудена обстановка.

    Към предаването
  • 17:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Рецепти без лактоза, Сезон 3 | Епизод 12

    Непоносимостта към лактоза е проблем за мнозина от нас, но в кухнята няма нищо невъзможно и леля Кати ще ни покаже как можем да похапваме добре, като приготвяме традиционни ястия с безлактозни заместители на млякото.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    В този епизод Рудолф ще направи кифлички с пудинг и сурова морковена торта.

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 19:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Огромната кутия за обяд на Хестън, Сезон 1 | Епизод 6

    Този епизод Хестън посвещава на пакетирания обяд, като създава незабравимо преживяване за група възрастни, отегчени от монотонността на ежедневния си обяд, които ще бъдат нагостени с гигантски сандвич и най-голямото в света пакетче чипс.

    Към предаването
  • 20:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 10, Сезон 3 | Епизод 10

    След отминаването на Коледа, Джон и Лиса имат някои чудесни леки и свежи рецепти за началото на новата година. Те започват с красива домашна гранола и задушени плодове, а след това Лиса приготвя зашеметяваща и лесна вегетарианска паста.

    Към предаването
  • 21:00

    Да готвим като италианци

    +

    Домашен специалитет, Сезон 3 | Епизод 9

    Италианските домакини винаги имат специалитет, който всички харесват. Днес приятелката на Силвия Силвания й показва как да приготви аранчини, рецептата за които е в семейството й от поколения.

    Към предаването
  • 21:30

    Да готвим като италианци

    +

    , Сезон 3 | Епизод 10

    Ако скоро не планирате да обикаляте Италия с мотопед, то Силвия има три рецепти, които ще ви отведат на това пътуване. От щрудел с тиквички, обединяващ вкусовете на Калабрия, до лингуини с песто от Генуа, нищо от това не е за изпускане.

    Към предаването
  • 22:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Днес с Кирстен се научете да правите шоколадови орнаменти и домашно приготвен шоколадов чипс. Запознайте се с тайните на два австралийски класически десерта – сладкиш Лемингтън и шоколадово-карамелени хапки.

    Към предаването
  • 22:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    Днес е ред на идеалните съчетания с един класически малиново-шоколадов мус, шоколадови пуканки и по-малко известната джинджифилова торта с шоколадова глазура. Една божествена комбинация.

    Към предаването
  • 23:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    На водопада Голита, където река Фоуи се спуска към морето, Рик среща Доун Френч, британската кралица на комедията, която е избрала Корнуол за свой дом.

    Към предаването
  • 23:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Рик Стайн се отправя към недрата на Корнуол, дълбоко в китайските глинени ями, за да открие това, което е известно там като Бяло злато, една от най-важните индустрии на този окръг.

    Към предаването
  • 00:00

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В стремежа си да намери най-добрите продукти за своята банкетна вечеря, Адам Лайо посещава колоритен пазар за плодове и зеленчуци в Гейланг и ресторант със звезда Мишлен, който прави необикновени неща с иначе скромните домати.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В този предпоследен епизод Адам Лайо потегля в търсене на най-добрите десерти в Сингапур и с удоволствие открива, че сингапурците споделят толкова страст към сладките лакомства, колкото и към техните солени ястия.

    Към предаването
  • 00:50

    Лесни рецепти за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Джейми споделя със зрителите своите идеи за празнично меню – разкошно подправена шунка във вино, овкусени сирена и други ценни съвети за пестене на време при планирането на големия ден.

    Към предаването
  • 01:45

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Бавно готвене, Сезон 1 | Епизод 13

    Гордън показва как се приготвят бавно готвените ястия. Рецептите включват карамелизирани смокини с рикота, феноменално бавно готвени говежди ребърца и топящи се в устата телешки гърди.

    Към предаването
  • 02:10

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Любими бавно сготвени ястия, Сезон 1 | Епизод 14

    Готвачът показва някои от любимите си рецепти за бавно готвене, включително рецепти за пълнени агнешки гърди и печени свински гърди с резене. Освен това дава съвети как да купите най-добрите видове месо за този конкретен метод на готвене.

    Към предаването
  • 02:35

    Тайните на леля Кати

    +

    Тапас и закуски, Сезон 3 | Епизод 11

    В това предаване леля Кати ни кани на дегустация на малки порции от различни отбрани деликатеси, които можем да споделим със семейството си и приятели в непринудена обстановка.

    Към предаването
  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Рецепти без лактоза, Сезон 3 | Епизод 12

    Непоносимостта към лактоза е проблем за мнозина от нас, но в кухнята няма нищо невъзможно и леля Кати ще ни покаже как можем да похапваме добре, като приготвяме традиционни ястия с безлактозни заместители на млякото.

    Към предаването
  • 03:25

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Храна за фермери, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод Давид Скоко приготвя фантастично предястие с качамак и бекон, хрупкави картофки с наденички от Истрия и елегантен десерт с грис и ябълки.

    Към предаването
  • 03:50

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Република Лабин, Сезон 1 | Епизод 8

    В днешния епизод шеф Скоко ще ни приготви кюфтета от тиквички, агнешки котлети с фенел и прочутите равиоли от Ламбин - три предложения, които си заслужават да бъдат приготвени.

    Към предаването
  • 04:15

    Чудеса с Хестън

    +

    Огромната кутия за обяд на Хестън, Сезон 1 | Епизод 6

    Този епизод Хестън посвещава на пакетирания обяд, като създава незабравимо преживяване за група възрастни, отегчени от монотонността на ежедневния си обяд, които ще бъдат нагостени с гигантски сандвич и най-голямото в света пакетче чипс.

    Към предаването
  • 05:10

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 10, Сезон 3 | Епизод 10

    След отминаването на Коледа, Джон и Лиса имат някои чудесни леки и свежи рецепти за началото на новата година. Те започват с красива домашна гранола и задушени плодове, а след това Лиса приготвя зашеметяваща и лесна вегетарианска паста.

    Към предаването