Понеделник

17 октомври

  • 06:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Япония: Сурово готвене, Сезон 8 | Епизод 4

    Всяка година, някои от най-великите и световноизвестни готвачи се събират на отдалечено и необичайно място, за да изучават значението на суровото готвене, използвайки местни съставки във възможно най-натурален вид. Този път събитието се провежда в Токио и префектура Ишикава.

    Към предаването
  • 06:40

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Отгледани заедно, Сезон 1 | Епизод 6

    Найджъл показва аромати, характерни за един сезон или един регион. Приготвя гъби с кестени, пудинг с къпини, пай със смокини и ястие с печени чушки, домати и босилек. Търси връзката между земята, на която са израснали животните, и сочното им месо.

    Към предаването
  • 07:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Централен Лондон, Сезон 1 | Епизод 3

    Двамата посещават Централен Лондон, където Лен за пръв път опитва храна от Близкия изток, както и перуанско севиче. Ейнсли е в кухнята, за да приготви вкусна пилешка шаурма, вдъхновена от дневните им преживявания.

    Към предаването
  • 08:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Белгия, Сезон 1 | Епизод 4

    Джими и Джейми искат да видят дали могат да победят белгийците на собствен терен, като направят по-добра бира. Гари Барлоу пристига, за да приготви пържила и пай с ейл.

    Към предаването
  • 09:00

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Към предаването
  • 09:30

    Печивата на Милушка

    +

    Тесто за бриош, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес Милушка приготвя тесто за бриош. Първо прави рулца от омар с лук и майонеза, след това - френски тостове с канела.

    Към предаването
  • 10:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    В Трентино Матю Гууд и Матю Рийс срещат производител, чието вино отлежава в глинени съдове. В Хонконг Джо открива китайската „червена страст“ и бункер от Втората световна война, в който се провеждат най-невероятните дегустации на вино в света.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Лора Касай е в кухнята на Джъстин, за да приготви канелони с пиле, гъби и праз и сос бешамел с карфиол, а за десерт Джъстин ще направи перфектен обърнат ябълков пай.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Любимата мексиканска яхния на Лора и Стоян се казва "чили кон карне". Зрителите ще я видят в този епизод на Бон Апети. Ще приготвим и бърз сос с адокадо, за да остане време за торта, защото тя ще бъде специална.

    Към предаването
  • 12:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 12:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Пълнени сушени патладжани, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 13:00

    В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В последния епизод, готвачите финалисти представят идеите си за книга, както и няколко рецепти за кремообразни сладкиши. Чия рецепта за успех е най-добра?

    Към предаването
  • 14:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 4

    Тандемът се отправя към Бирмингам, където Лен ще опита полска храна и тайландско рибено къри. Ейнсли ще приготви апетитно ястие в кухнята, което е вдъхновено от пътуването през деня.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Кейт Хъдсън, Сезон 3 | Епизод 1

    Кейт Хъдсън готви къри и автентично виндалу, което ѝ напомня за майка ѝ Голди Хоун, а Джейми приготвя южняшко пържено пиле.

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джъстин приготвя бавно сготвено свинско по скандинавски преди към нея да се присъедини Кирстен Тиболс, която ще сподели рецептата си за кокосов тарт с малини.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Любимата мексиканска яхния на Лора и Стоян се казва "чили кон карне". Зрителите ще я видят в този епизод на Бон Апети. Ще приготвим и бърз сос с адокадо, за да остане време за торта, защото тя ще бъде специална.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Милушка

    +

    Тесто за хрупкави бисквити, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Милушка прави бисквитено тесто, от което приготвя ароматни бисквити със сирене и сибирски лук, след това - пай с бисквитена основа и кий лайм.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Изборът на публиката: Храна за самолета, Сезон 6 | Епизод 37

    Тази вечер отборите ще приготвят храна за самолетите. Ястията им ще бъдат поднесени на пътниците на „Джетстар 787“. Отборът, получил най-много точки, ще спечели, а двата най-слаби отбора, определени от съдиите, ще отидат на елиминация.

  • 19:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 19:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Пълнени сушени патладжани, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 20:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Матю Гууд и Матю Рийс пращат Джо Фаторини да намери вино, което нарушава всички правила. В Орвието той среща винар, който произвежда пино ноар в Лацио. Шеф Стивън Харис представя любимото си червено бургундско вино и приготвя подходящо ястие.

    Към предаването
  • 21:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Кейт Хъдсън, Сезон 3 | Епизод 1

    Кейт Хъдсън готви къри и автентично виндалу, което ѝ напомня за майка ѝ Голди Хоун, а Джейми приготвя южняшко пържено пиле.

    Към предаването
  • 22:00

    Голямото кулинарно приключение на Лен и Ейнсли

    +

    Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 4

    Тандемът се отправя към Бирмингам, където Лен ще опита полска храна и тайландско рибено къри. Ейнсли ще приготви апетитно ястие в кухнята, което е вдъхновено от пътуването през деня.

    Към предаването
  • 23:00

    В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В последния епизод, готвачите финалисти представят идеите си за книга, както и няколко рецепти за кремообразни сладкиши. Чия рецепта за успех е най-добра?

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Любимата мексиканска яхния на Лора и Стоян се казва "чили кон карне". Зрителите ще я видят в този епизод на Бон Апети. Ще приготвим и бърз сос с адокадо, за да остане време за торта, защото тя ще бъде специална.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джъстин приготвя бавно сготвено свинско по скандинавски преди към нея да се присъедини Кирстен Тиболс, която ще сподели рецептата си за кокосов тарт с малини.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Лисабон, Сезон 8 | Епизод 5

    Любопитството на Тони към континентална Португалия го отвежда в Лисабон. С помощта на традиционната музика фадо, местни готвачи и писатели, Тони успява да стигне до сърцето на града.

    Към предаването
  • 01:55

    Предаването за вино

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Матю Гууд и Матю Рийс пращат Джо Фаторини да намери вино, което нарушава всички правила. В Орвието той среща винар, който произвежда пино ноар в Лацио. Шеф Стивън Харис представя любимото си червено бургундско вино и приготвя подходящо ястие.

    Към предаването
  • 02:40

    Тайните на леля Кати

    +

    Терин, Сезон 3 | Епизод 39

    Терините са имали своето време на слава. В памет на това време леля Кати ще приготви три сладки и солени терина, подходящи за всички вкусове.

    Към предаването
  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Морска храна, Сезон 3 | Епизод 40

    Днес леля Кати ще приготви три рецепти, които ни напомнят за приятните моменти, прекарани със семейството и приятели, с аромат на море.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Изборът на публиката: Храна за самолета, Сезон 6 | Епизод 37

    Тази вечер отборите ще приготвят храна за самолетите. Ястията им ще бъдат поднесени на пътниците на „Джетстар 787“. Отборът, получил най-много точки, ще спечели, а двата най-слаби отбора, определени от съдиите, ще отидат на елиминация.

  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Любимата мексиканска яхния на Лора и Стоян се казва "чили кон карне". Зрителите ще я видят в този епизод на Бон Апети. Ще приготвим и бърз сос с адокадо, за да остане време за торта, защото тя ще бъде специална.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джъстин приготвя бавно сготвено свинско по скандинавски преди към нея да се присъедини Кирстен Тиболс, която ще сподели рецептата си за кокосов тарт с малини.

    Към предаването
  • 05:10

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 05:40

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Пълнени сушени патладжани, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването