Неделя

16 октомври

  • 06:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Виена, Сезон 1 | Епизод 4

    Тази седмица Рик Стайн е във Виена, някогашната столица на Австроунгарската империя, която и до днес предлага традиционни ястия като джолан и гулаш и е дала името на едно от най-популярните ястия в Европа - виенския шницел.

  • 07:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.

    Към предаването
  • 07:30

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    "Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."

    Към предаването
  • 08:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Селски пай и сандвич с пържени картофени топки, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми готви изумителен селски пай, знаменити макарони със зеленчуци и фантастичен сандвич с пържени картофeни топки.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Шоколадови хапки с нуга 2. Пудингът с грис и варени круши на баба, Сезон 3 | Епизод 25

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Бърз пай с ревен 2. Пикантен дип с пилешко, Сезон 3 | Епизод 26

    Към предаването
  • 10:00

    Великата британска храна с Хестън

    +

    Къри, Сезон 2 | Епизод 2

    В този епизод Хестън ще открие, че всички разновидности на класическото британско къри са изобретени в Британия, и типично в свой стил той ще приготви своя интерпретация на традиционната тика масала, поднесена с бира собствено производство.

    Към предаването
  • 11:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    На гости на Джон и Лиса е Леви Рутс, който ще приготви печена сьомга на барбекю, Надя Сауаля ще направи мексиканско пиле, а Шелина Пърмалоу ще представи десерт с банани и карамел. Ще има и рецепти за бавно приготвена пържола с чили, салца и гуакамоле, салата колсло и шоколадов кекс в чаша.

    Към предаването
  • 12:00

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Три, Сезон 2 | Епизод 3

    В този епизод Марк доказва, че не всички сандвичи са еднакви. Той започва с класическия сандвич от парижките кафенета Croque Madame и за да продължи с френската тема, Марк пече бриош с кафява захар и крем Шантили. В рубриката фокусът е върху яйцето.

    Към предаването
  • 12:30

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Четири, Сезон 2 | Епизод 4

    Марк представя вкусове от цял ​​свят в кухнята, използвайки съставки, които вероятно и вие имате в хладилника и шкафа си. Марк започва с готвене на агнешко "кофте" с обикновени картофени питки и солен карамелен яйчен крем с фъстъци и череши.

    Към предаването
  • 13:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Болоня, Сезон 1 | Епизод 5

    Тази седмица Рик Стайн посещава Болоня, известна като стомаха на Италия, където ще се научи как да приготвя прясна паста с яйца - тортелини, талятели, равиоли и лазаня и още пълнен заек с пармска шунка и фритата с пармезан.

  • 14:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.

    Към предаването
  • 14:30

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.

    Към предаването
  • 15:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Хаотична лазаня и кнедли с броколи, Сезон 1 | Епизод 2

    Зеленчуковата мисия на Джейми продължава с лесна лазаня с патладжан, азиатска бобена салата и суши.

    Към предаването
  • 16:00

    Братя пекари

    +

    Девън, Сезон 2 | Епизод 3

    Братята посещават Ексмут в Девън, класически английски курорт и притегателна точка за хиляди туристи, където Лин и Анди държат традиционна английска кръчма, чийто бар процъфтява, докато за ресторанта не може да се каже същото.

    Към предаването
  • 17:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 7

    В менюто днес има супа и турски локум, а на гости ще бъде Калбен.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Паят със самбал на Ланг Франс, Сезон 3 | Епизод 27

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 19:00

    Великата британска храна с Хестън

    +

    Шоколад, Сезон 2 | Епизод 3

    В този епизод Хестън търси вдъхновение за шоколаден пир, като ще започне с най-стария викториански шоколад, препоръчван някога като здравословен, за да създаде едно класическо шоколадово изкушение от грандиозна величина.

    Към предаването
  • 20:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес към дуото се присъединяват Гордън и Тили Рамзи, които ще приготвят сьомга в тесто, а Джулиет Сиър ще направи сладки. Ще видим и рецептите за пълнен хляб с бекон и сирене, паеля, гръцка салата и ягодова торта „Павлова“.

    Към предаването
  • 21:00

    Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Дали претендентите ще могат са превърнат храната в нещо привлекателно и модерно? Гордън предизвиква отборите да направят ястие с паста. Те трябва да продадат ястието си онлайн - кой от тях ще впечатли Гордън и екпертите по социални медии.

    Към предаването
  • 22:00

    В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    На полуфинала останалите четирима претенденти приготвят храната си пред журито, създавайки ястие, което да заслужава двойна страница в книгите им. Кой е стигнал до финалната глава?

    Към предаването
  • 23:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Болоня, Сезон 1 | Епизод 5

    Тази седмица Рик Стайн посещава Болоня, известна като стомаха на Италия, където ще се научи как да приготвя прясна паста с яйца - тортелини, талятели, равиоли и лазаня и още пълнен заек с пармска шунка и фритата с пармезан.

  • 00:00

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.

    Към предаването
  • 00:30

    Великата готварска книга на Австралия

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.

    Към предаването
  • 00:50

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Хаотична лазаня и кнедли с броколи, Сезон 1 | Епизод 2

    Зеленчуковата мисия на Джейми продължава с лесна лазаня с патладжан, азиатска бобена салата и суши.

    Към предаването
  • 01:45

    Братя пекари

    +

    Девън, Сезон 2 | Епизод 3

    Братята посещават Ексмут в Девън, класически английски курорт и притегателна точка за хиляди туристи, където Лин и Анди държат традиционна английска кръчма, чийто бар процъфтява, докато за ресторанта не може да се каже същото.

    Към предаването
  • 02:35

    Турска кухня с Рефика

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 7

    В менюто днес има супа и турски локум, а на гости ще бъде Калбен.

    Към предаването
  • 03:25

    В кухнята с Примож

    +

    Печива, Сезон 1 | Епизод 2

    Примож приготвя хляб, пилешки пастет с каперси и прясна паста с броколи и аншоа. Той бели попарени с вряла вода домати, реже пастата на ръка и вари броколито на пара. Ще ви покаже и как да стерилизирате бурканите за домашния пастет.

    Към предаването
  • 03:50

    В кухнята с Примож

    +

    Мармалад, Сезон 1 | Епизод 3

    Примож приготвя сладко от малини, песто от див чесън, пушена пъстърва с ечемик и кнедли със сушени сливи. Показва как да опушим пъстървата в кухнята си и как се съхранява дивият чесън, за да запази дълго аромата си.

    Към предаването
  • 04:15

    Великата британска храна с Хестън

    +

    Шоколад, Сезон 2 | Епизод 3

    В този епизод Хестън търси вдъхновение за шоколаден пир, като ще започне с най-стария викториански шоколад, препоръчван някога като здравословен, за да създаде едно класическо шоколадово изкушение от грандиозна величина.

    Към предаването
  • 05:10

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес към дуото се присъединяват Гордън и Тили Рамзи, които ще приготвят сьомга в тесто, а Джулиет Сиър ще направи сладки. Ще видим и рецептите за пълнен хляб с бекон и сирене, паеля, гръцка салата и ягодова торта „Павлова“.

    Към предаването