Вторник

11 октомври

  • 06:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Страната на каджун, Сезон 7 | Епизод 16

    Тони пътува из провинция Каджун, извън Ню Орлиънс, за да разбере повече за отличителните черти на баю културата. Той вечеря с местните Уендъл Пиърс и Лолис Или, участва в приготвянето на автентична рецепта за сладководни раци и завършва пътуването си с цяло печено прасе.

    Към предаването
  • 06:40

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Риба и месо, Сезон 1 | Епизод 2

    Найджъл ни запознава със сърф енд търф - класическата комбинация между риба и месо. Той споделя своите любими рецепти - пъстърва с пармезан и шунка, агнешко с аншоа, но с тази комбинация се прави и сладкиш. Рибарите се угощават с миди с чоризо.

    Към предаването
  • 07:00

    Пазарното меню на Ейнсли

    +

    Уулонгонг, Сезон 1 | Епизод 5

    Пътуването на Ейнсли го отвежда до крайбрежния град Уулонгонг, където се провежда „Петъчния фуражен пазар“, където се набляга на органичните храни, а на Ейнсли не му трябва много време преди да намери сочна диня.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 23, Сезон 1 | Епизод 23

    В този епизод Джейми ще започне с неустоимо вкусно пилешко, сервирано с печен боб. Бъди ще се включи, за да ни покаже различни начини за овкусяване на пуканки.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 24, Сезон 1 | Епизод 24

    Днес Джейми ще ни покаже супер лесно и пълно с вкусове ориз с чоризо и скариди. Бъди ще направи сладки хапки за споделяне – ягоди и череши, потопени в шоколад. Накрая Джейми ще направи впечатляваща фритата в индийски стил.

    Към предаването
  • 09:00

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1

    Към предаването
  • 09:30

    Печивата на Милушка

    +

    Основно тесто, Сезон 1 | Епизод 1

    Милушка първо прави основно тесто, след това класически ягодов сладкиш, а накрая - мини крем брюле с ягодова украса.

    Към предаването
  • 10:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Матю Гууд и Матю Рийс посещават лозе, принадлежало на Микеланджело и се опитват да създадат свой бял етикет. В Израел Джо Фаторини вижда как виното е в центъра на юдейството. Носителката на 3 звезди „Мишлен“ Клер Смит споделя спомени от сватбата си.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Пролетна сьомга, салата с орзо и хумус от грах са само част от рецептите в днешния епизод.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 12:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 12:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Яхния със зеленчуци, булгур и леща, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 13:00

    Пол отива в Холивуд

    +

    Дивия запад, Санта Фе, Ню Мексико, Сезон 1 | Епизод 3

    Пол Холивуд пристига в Ню Мексико, за да опита местните ястия с говеждо и фасул и местния хляб – основната храна на каубоите. У дома той отдава почит на Санта Фе, приготвяйки традиционно чили с царевичен хляб.

    Към предаването
  • 14:00

    Пазарното меню на Ейнсли

    +

    Аделейд, Сезон 1 | Епизод 6

    Това е последната спирка от обиколката на пазарното меню с Ейнсли, където ще пристигнем в сърцето на Аделаида, за да посетим централния пазар на града – най-големият закрит пазар за пресни продукти в южното полукълбо.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Франция, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми и Джими поставят британски сирена нос до нос с френските им съперници. Алън Кар идва за опасна игра на "рулетка от смокини".

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Присъединете се към Джъстин докато тя приготвя печено пиле с пушена доматена салца и шоколадови трюфели с кафе и лешници.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Милушка

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Милушка

    +

    Тесто за торти, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес с тесто за торти Милушка прави първо лимонова торта с ванилия и ревен, след това - шоколадова сладоледена торта с лешници.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Изборът на публиката: Градинско празненство, Сезон 6 | Епизод 33

    Отборите са в Мелбърн, за да експериментират с пресни продукти и да сготвят за банкет на 100 градинари, по случай събирането на реколтата. Отборът, който спечели това предизвикателство, ще се спаси от следващите две елиминации.

  • 19:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 19:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Яхния със зеленчуци, булгур и леща, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 20:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В Рим Матю Гууд и Матю Рийс закусват със сладолед, присъстват на лекция по сладкарство и дегустация на вино. В Шанхай Джо Фаторини е предизвикан да стане сомелиер в един от най-вълнуващите пазари на вино. Какво вино ще избере за сичуанската жаба?

    Към предаването
  • 21:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Франция, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми и Джими поставят британски сирена нос до нос с френските им съперници. Алън Кар идва за опасна игра на "рулетка от смокини".

    Към предаването
  • 22:00

    Пазарното меню на Ейнсли

    +

    Аделейд, Сезон 1 | Епизод 6

    Това е последната спирка от обиколката на пазарното меню с Ейнсли, където ще пристигнем в сърцето на Аделаида, за да посетим централния пазар на града – най-големият закрит пазар за пресни продукти в южното полукълбо.

    Към предаването
  • 23:00

    Пол отива в Холивуд

    +

    Дивия запад, Санта Фе, Ню Мексико, Сезон 1 | Епизод 3

    Пол Холивуд пристига в Ню Мексико, за да опита местните ястия с говеждо и фасул и местния хляб – основната храна на каубоите. У дома той отдава почит на Санта Фе, приготвяйки традиционно чили с царевичен хляб.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Присъединете се към Джъстин докато тя приготвя печено пиле с пушена доматена салца и шоколадови трюфели с кафе и лешници.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Празничен епизод, Сезон 8 | Епизод 1

    Изхвърлен от дома си по време на коледните празници, Тони се приютява в хотел в Ню Йорк и събира екипа си, за да му помогне да открие истинския смисъл на Коледа. Гости на шеф-готвача са Кристофър Уокън, Нора Джоунс, Саманта Браун, Дейв Арнолд и др.

    Към предаването
  • 01:55

    Предаването за вино

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В Рим Матю Гууд и Матю Рийс закусват със сладолед, присъстват на лекция по сладкарство и дегустация на вино. В Шанхай Джо Фаторини е предизвикан да стане сомелиер в един от най-вълнуващите пазари на вино. Какво вино ще избере за сичуанската жаба?

    Към предаването
  • 02:40

    Тайните на леля Кати

    +

    Гъби, Сезон 3 | Епизод 31

    Днес леля Кати ще отдаде почит на един от любимите си продукти – гъбите. За предястие тя ще приготви пълнени печурки с кейл, основното ще бъде кордон бльо с пуешко, настъргано сирене и гъби и накрая – кошнички от картофи с пълнеж от гъби.

    Към предаването
  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Лакомства за деца, Сезон 3 | Епизод 32

    Днес леля Кати ще приготви сладки лакомства за деца, които обикновено им забраняваме да ядат – многоцветни спираловидни близалки, донъти с шоколадова декорация и накрая - енергийни барчета.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Изборът на публиката: Градинско празненство, Сезон 6 | Епизод 33

    Отборите са в Мелбърн, за да експериментират с пресни продукти и да сготвят за банкет на 100 градинари, по случай събирането на реколтата. Отборът, който спечели това предизвикателство, ще се спаси от следващите две елиминации.

  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Присъединете се към Джъстин докато тя приготвя печено пиле с пушена доматена салца и шоколадови трюфели с кафе и лешници.

    Към предаването
  • 05:10

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 05:40

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Яхния със зеленчуци, булгур и леща, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването