Сряда

5 октомври

  • 06:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Ел Були, Сезон 7 | Епизод 12

    Тони и колегата му шеф Хосе Андрес готвят редом с родоначалника на молекулярната кухня Феран Адриа в ресторанта му „Ел Були“, отличен с три звезди „Мишлен“, малко преди той да затвори врати завинаги.

    Към предаването
  • 06:45

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Талин, Естония - Пушена херинга и поширано яйце, Сезон 1 | Епизод 9

    В местен рибарник Поли разказва на Джак повече за историята на пушената херинга, която му е била любима закуска в детството. След това Джак се отправя към Талин, Естония. Там, заедно с местен готвач, се опитва да измисли закуска с пушена риба, която може да се държи в ръка.

    Към предаването
  • 07:00

    Меню от пазара с Ейнсли

    +

    Вилунга, Сезон 1 | Епизод 1

    Първата спирка на Менюто от пазара на Ейнсли е Вилунга – изобилен фермерски пазар в чаровното малко градче в Южна Австралия. След като организира щанда си, Ейнсли се впуска в търсене на най-добрите продукти за менюто си.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Джейми ще представи супер бързо и екстра вкусно хрупкаво панирано пиле с хлебни трохи. След това, заедно с Бъди, ще споделят тайната на изкушаващ десерт, а накрая Джейми ще трансформира бургер по два начина с помощта на сладки картофи.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Джейми ще сготви голяма тенджера с яхния с наденица, любима на семейство Оливър. След това ще ни покаже страхотен дресинг за салата с патладжани, поднесена с най-бързите домашни плоски хлебчета.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 93, Сезон 2 | Епизод 93

    1. Пай В52 2. Лесен тарт с манго

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 94, Сезон 2 | Епизод 94

    1. Китайска торта с нектарини 2. Рагу от рачешко месо в хляб

    Към предаването
  • 10:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В Монталчино Матю Гууд и Матю Рийс се срещат с Чинцано и катастрофират с неговия фиат 500. В Чили Джо Фаторини проверява как грегорианските песнопения влияят на вкуса на виното. Шеф Дан Дохърти представя любимото си грозде и приготвя подходящо ястие.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 12:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

  • 12:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Суджук кюфте, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 13:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    , Сезон 10 | Епизод 5

    В Халиско Пати присъства на известно местно събитие. Ескарамуса е женско състезание за езда в чест на жените, били се за независимостта на Мексико. Пати научава историята и правилата. Тя готви местна бириа, а Фани Гърсън приготвя желиран десерт.

    Към предаването
  • 13:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Традиция и новости, Сезон 10 | Епизод 6

    Пати представя шеф Мару Толедо, който се стреми да съхрани и предаде типични за Халиско рецепти. След това се среща със семейство, чието наследство се основава на текила и агаве, а понастоящем използва нови семена, създавайки работни места за жените.

    Към предаването
  • 14:00

    Меню от пазара с Ейнсли

    +

    Варнамбул, Сезон 1 | Епизод 2

    Следващата спирка на Ейнсли е крайбрежният град Варнамбул в щата Виктория, където зелените долини се срещат с необятното синьо море. Те ни отвеждат към чудесно говеждо месо и млечни продукти, които се предлагат на неделния пазар.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектни картофени кюфтета с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 95, Сезон 2 | Епизод 95

    1. Японска торта на изгряващото слънце 2. Смокинов кекс

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 96, Сезон 2 | Епизод 96

    1. Ябълкови сладкиш в тиган 2. Кекс със смокини и маскарпоне

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Изборът на публиката: Обиколка на пъбове, Сезон 6 | Епизод 29

    Отборите ще завладеят кухните на едни от най-известните кръчми, за да нахранят много гладни хора. Клиентите ще платят само за ястията, които им харесват и отборът, който спечели повече пари ще бъде победител.

  • 19:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

  • 19:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Суджук кюфте, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 20:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Матю Гууд и Матю Рийс откриват, че древните римляни са добавяли сирене към виното. В долината на Лоара Джо Фаторини разбира как един винопроизводител е помогнал на Френската съпротива. Хосе Пицаро представя любимото си грозде и готви подходящо ястие.

    Към предаването
  • 21:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 21:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 22:00

    Меню от пазара с Ейнсли

    +

    Варнамбул, Сезон 1 | Епизод 2

    Следващата спирка на Ейнсли е крайбрежният град Варнамбул в щата Виктория, където зелените долини се срещат с необятното синьо море. Те ни отвеждат към чудесно говеждо месо и млечни продукти, които се предлагат на неделния пазар.

    Към предаването
  • 23:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    , Сезон 10 | Епизод 5

    В Халиско Пати присъства на известно местно събитие. Ескарамуса е женско състезание за езда в чест на жените, били се за независимостта на Мексико. Пати научава историята и правилата. Тя готви местна бириа, а Фани Гърсън приготвя желиран десерт.

    Към предаването
  • 23:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Традиция и новости, Сезон 10 | Епизод 6

    Пати представя шеф Мару Толедо, който се стреми да съхрани и предаде типични за Халиско рецепти. След това се среща със семейство, чието наследство се основава на текила и агаве, а понастоящем използва нови семена, създавайки работни места за жените.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектни картофени кюфтета с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Американски десерт, Сезон 7 | Епизод 13

    Водещият изучава пустинята Мохаве в Южна Калифорния заедно с Джош Хоум, вокалист на рок групата „Queens of the Stone Age“.

    Към предаването
  • 01:55

    Предаването за вино

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Матю Гууд и Матю Рийс откриват, че древните римляни са добавяли сирене към виното. В долината на Лоара Джо Фаторини разбира как един винопроизводител е помогнал на Френската съпротива. Хосе Пицаро представя любимото си грозде и готви подходящо ястие.

    Към предаването
  • 02:40

    Тайните на леля Кати

    +

    Картофи, Сезон 3 | Епизод 23

    Ядливите картофи са десетки видове, от които използаме само няколко, затова леля Кати им е посветила специално предаване, като ще започне с ньоки със сос от четири сирена, ще продължи с пълнени картофи с кайма и ще завърши с картофени палачинки.

  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Риба треска, Сезон 3 | Епизод 24

    Треската е част от португалската идентичност от векове и се приготвя по всевъзможни традиционни и нетрадиционни начини, затова леля Кати ще ни демонстрира три незабравими ястия с тази риба, в които, както винаги, е добавила и нещо от себе си.

  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Изборът на публиката: Обиколка на пъбове, Сезон 6 | Епизод 29

    Отборите ще завладеят кухните на едни от най-известните кръчми, за да нахранят много гладни хора. Клиентите ще платят само за ястията, които им харесват и отборът, който спечели повече пари ще бъде победител.

  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектни картофени кюфтета с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 05:10

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

  • 05:40

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Суджук кюфте, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването