Понеделник

26 септември

  • 06:05

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Озарк, Сезон 7 | Епизод 5

    Тони се отправя към Уест Плейнс, Мисури, за да се запознае с културата на планините Озарк и местната храна. По време на посещението си той ще приготви яхния с месо от катерица и ще сготви патица, която сам е застрелял.

    Към предаването
  • 06:45

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Дарвин, Австралия - скариди, Сезон 1 | Епизод 2

    В началото на епизода Джак е в Британската библиотека, където Поли е открила вдъхновяващи рецепти от края на 18-ти век. След това той се връща в кухнята си в Корнуел, за да изкуши вкусовите си рецептори със собствената си версия на семпли задушени скариди.

    Към предаването
  • 07:05

    Коледни почивки с Грег Уолъс

    +

    Копенхаген: Най-добрият коледен пазар в Европа, Сезон 1 | Епизод 2

    Грег Уолъс е на мисия да открие всички съставки, нужни за перфектния скандинавски коледен базар, като се потопи в празничното настроение по улиците на Копенхаген.

  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    С продуктите, които купуваме всяка седмица, Джейми ще създаде нови любими ястия на цялото семейство. Той ще комбинира пиле и наденици, приготвяйки нова версия на печеното пиле в един съд и ще придаде британски вкус на класическия сос Болонезе.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В това предаване Джейми превръща обикновените продукти в изключителни и пастата с карфиол и сирене, която ще приготви, ще докаже точно това. Той ще направи още и по-здравословна версия на пиле „Киев“, която всички в семейството ще харесат.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 79, Сезон 2 | Епизод 79

    Пица с червено цвекло

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 80, Сезон 2 | Епизод 80

    Шоколадов чийзкейк

    Към предаването
  • 10:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пилешкото и месото от кенгуро са част от днешното меню и, както обикновено, Джъстин има невероятни идеи как да ги поднесе.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на свинските ребърца, приготвени по азиатска рецепта с пюре от ряпа. Лора и Стоян се готвят да ни смаят с предястие от сушени червени чушки, а за десерт ще опитаме сладка баница, вдъхновена от арабската кухня.

    Към предаването
  • 12:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 12:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 13:00

    В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Останалите шестима готвачи приготвят лесно ежедневно ястие, а след това и ястие за отпразнуване на уикенда, за да впечатлят журито. Коя готварска книга ще пожъхне успех?

    Към предаването
  • 14:00

    Меню от пазара с Ейнсли

    +

    Вилунга, Сезон 1 | Епизод 1

    Първата спирка на Менюто от пазара на Ейнсли е Вилунга – изобилен фермерски пазар в чаровното малко градче в Южна Австралия. След като организира щанда си, Ейнсли се впуска в търсене на най-добрите продукти за менюто си.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на свинските ребърца, приготвени по азиатска рецепта с пюре от ряпа. Лора и Стоян се готвят да ни смаят с предястие от сушени червени чушки, а за десерт ще опитаме сладка баница, вдъхновена от арабската кухня.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 81, Сезон 2 | Епизод 81

    Шоколадово-бананов кейк и оризов пудинг с портокали

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 82, Сезон 2 | Епизод 82

    1. Гофрети с бекон 2. Кексчета с круша

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Спасителен рунд: Кат и Андре, Сезон 6 | Епизод 22

    Един от най-страстните отбори в състезанието, този на Кат и Андре, получава втория си шанс да влязат в кухнята си в Западна Австралия.

  • 19:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 19:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 20:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.

    Към предаването
  • 21:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.

    Към предаването
  • 21:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.

    Към предаването
  • 22:00

    Меню от пазара с Ейнсли

    +

    Вилунга, Сезон 1 | Епизод 1

    Първата спирка на Менюто от пазара на Ейнсли е Вилунга – изобилен фермерски пазар в чаровното малко градче в Южна Австралия. След като организира щанда си, Ейнсли се впуска в търсене на най-добрите продукти за менюто си.

    Към предаването
  • 23:00

    В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Останалите шестима готвачи приготвят лесно ежедневно ястие, а след това и ястие за отпразнуване на уикенда, за да впечатлят журито. Коя готварска книга ще пожъхне успех?

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на свинските ребърца, приготвени по азиатска рецепта с пюре от ряпа. Лора и Стоян се готвят да ни смаят с предястие от сушени червени чушки, а за десерт ще опитаме сладка баница, вдъхновена от арабската кухня.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Куба, Сезон 7 | Епизод 6

    Тони пътува до Куба в търсене на сърцето и душата на острова, пълен с красиви хора, невероятна храна и забележителна архитектура, а по улиците се движат коли от различни епохи.

    Към предаването
  • 01:40

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Дарвин, Австралия - скариди, Сезон 1 | Епизод 2

    В началото на епизода Джак е в Британската библиотека, където Поли е открила вдъхновяващи рецепти от края на 18-ти век. След това той се връща в кухнята си в Корнуел, за да изкуши вкусовите си рецептори със собствената си версия на семпли задушени скариди.

    Към предаването
  • 01:55

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.

    Към предаването
  • 02:40

    Тайните на леля Кати

    +

    Сладки изкушения без захар, Сезон 3 | Епизод 9

    Днес леля Кати ни е подготвила сладки рецепти със здравословни заместители на захарта – курабийки с овесени ядки и агаве, мъфини с рожков, банани и варени моркови и специалният десерт на домакинята, приготвен с лимони, канела и стевия.

  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Хляб, Сезон 3 | Епизод 10

    Днешното предаване е посветено на Негово величество хляба, а леля Кати ще го приготви в три разновидности за всеки вкус – прекрасна фокача с чоризо и козе сирене, пълнозърнест хляб и хлебна торта от стар хляб, ароматизиран с пресни портокали.

  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Спасителен рунд: Кат и Андре, Сезон 6 | Епизод 22

    Един от най-страстните отбори в състезанието, този на Кат и Андре, получава втория си шанс да влязат в кухнята си в Западна Австралия.

  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на свинските ребърца, приготвени по азиатска рецепта с пюре от ряпа. Лора и Стоян се готвят да ни смаят с предястие от сушени червени чушки, а за десерт ще опитаме сладка баница, вдъхновена от арабската кухня.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 05:10

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 05:35

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването