Неделя

25 септември

  • 06:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Пелопонес, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн продължава своето пътуване от Венеция до Истанбул, което го отвежда до Пелопонес, където опитва незабравими местни гозби, една от които е най-вкусната домашна мусака, която е вкусвал някога.

  • 07:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - храната на Андхра, Сезон 2 | Епизод 11

    Когато сте в Андхра, яжте като местните. Но дали Гари Мейган ще успее да сготви като местните?

  • 07:25

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - пътят на биряни, Сезон 2 | Епизод 12

    Гари Мейган открива различни видове биряни в Хайдерабад, а после създава свой вариант на ястието, но без ориз.

  • 08:00

    Джейми Оливър: Заедно

    +

    Празнично пиршество, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя невероятно празнично меню от многоцветни доматени кростини, една епична бавно печена агнешка плешка, а за финал ягодова панакота и Кайпириня с манго.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Пай с лакта и бита сметана 2. Кексчета "Космополитън", Сезон 3 | Епизод 13

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Коколот роял, Сезон 3 | Епизод 14

    Към предаването
  • 10:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11

    В днешния епизод ще видим рецепти от камион за храна в Лос Анджелис, които могат да се приготвят и у дома, плажно кулинарно предизвикателство, невероятна рецепта за риба и забавен начин, по който могат да се приготвят зеленчуци.

    Към предаването
  • 10:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    Днес ще видим вкусното руло от раци на Мигел, апетитни ребра на скара за голяма група доброволци, предизвикателство за приготвяне на шницел и информация за това къде може да се намери най-добрия австралийски мед.

    Към предаването
  • 11:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес Джон и Лиса ще представят рецепти за розови спагети, лесен плосък хляб, пилешко Чоу мейн и пълнени домати, бананов сладолед и шоколадов пудинг със сос. Освен това ще разберем как най-добре да използваме продукти, които имаме в кухненския шкаф.

    Към предаването
  • 11:55

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Баба идва на гости, Сезон 1 | Епизод 3

    Нико Рейнолдс е ирландски готвач с ямайски корени и готвенето и вкусовите комбинации на баба му са вдъхновили и повлияли много от характерните му ястия. В този епизод баба идва на гости и е ред на Нико да готви за нея.

    Към предаването
  • 12:25

    Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

    +

    Скара за двама, Сезон 1 | Епизод 4

    Главният готвач Нико Рейнолдс вярва, че едно от най-романтичните неща, които можете да направите за някого, е да му приготвите вкусна храна.

    Към предаването
  • 12:55

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Западна Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    Епичното пътешествие на Рик Стайн от Венеция до Истанбул наближава своя край с напускането на Южна Гърция и отправянето към бреговете на Западна Турция. На полуостров Чешме Рик се наслаждава на крем-сиренето армола, отлежало в кози кожи.

  • 14:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Пенджаб, Сезон 2 | Епизод 1

    Заедно с Роки Мохан и семейството му, Гари Мейган изследва изкусителните аромати на пенджабската кухня.

  • 14:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Мугал, Сезон 2 | Епизод 2

    Гари Мейган се впуска във вкусовете и ароматите на мугалската кухня и вкусва рампурска кралска кухня, но дали ще успее да впечатли с ястията си своите изискани домакини?

  • 15:00

    Джейми Оливър: Заедно

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми приготвя прекрасно лятно пиршество от Средиземноморска сьомга, картофи с лимон и домати запечени с чесън, коктейли с Просеко и ягоди, а за финал епичен летен пудинг.

    Към предаването
  • 16:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Салати, супи и гарнитури, Сезон 2 | Епизод 10

    Реймънд е на мнение, че малките ястия в менюто също заслужават място на масата ни. Подхождайки с внимание към салатите, супите и гарнитурите, Реймънд ще сподели тайните за приготвяне на тези ястия.

    Към предаването
  • 17:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Сос с кайма върху хрупкав хляб, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод на новото си предаване Рефика ще ни разкаже за кулинарните техники в турската кухня, ще посрещне много гости и ще се опита да върне забравени ценности. Тя ще представи на публиката рецептите за тирит и азиде – десерт с петмез от грозде. А изнедващият гост ще бъде Джандан Ерчетин.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Бързи курабийки 2. Стокхолмски хапки със сьомга, Сезон 3 | Епизод 15

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Клуб "Тропикана" 2. Канадски сладкиш банок, Сезон 3 | Епизод 16

    Към предаването
  • 19:05

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    В този епизод на "Пиршествата на Мигел" има пресни фермерски продукти и Мигел изправя едни срещу други своите чуроси срещу вкусни понички и морска класика, която може да приготвите лесно вкъщи за Деня на майката.

    Към предаването
  • 19:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1

    В този епизод ще разберем тайната на Мигел за най-хрупкавите пръжки. Любимите готвачи на Австралия ще споделят домашни рецепти, а в битката на кюфтетата Мигел ще разбере дали е майстор на каймата.

    Към предаването
  • 20:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Менюто на днешния епизод включва пикантно печено агнешко и Тарт татен с круши. Освен това, Джон Уейт от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя лимонов кейк, а кулинарният автор Чинг Хи Хуанг ще приготви сьомга със сос Терияки.

    Към предаването
  • 21:00

    Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес всичко се върти около бързото хранене. Гордън кани участниците в елитната закусвалня в Котсуолдс и им възлага управлението ѝ. Ще успее ли храната да отговори на очакванията? И какво ще се случи, когато Гордън огладнее и реши да си поръча бургер?

    Към предаването
  • 22:05

    В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Третата група от готвачи представя идеите си за книга и рецепти пред журито, които включват използването на остатъчни продукти, както и рецепти за борба с остатъците от храна и такива, вдъхновени от пътувания.

    Към предаването
  • 23:05

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Западна Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    Епичното пътешествие на Рик Стайн от Венеция до Истанбул наближава своя край с напускането на Южна Гърция и отправянето към бреговете на Западна Турция. На полуостров Чешме Рик се наслаждава на крем-сиренето армола, отлежало в кози кожи.

  • 00:10

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Пенджаб, Сезон 2 | Епизод 1

    Заедно с Роки Мохан и семейството му, Гари Мейган изследва изкусителните аромати на пенджабската кухня.

  • 00:35

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Мугал, Сезон 2 | Епизод 2

    Гари Мейган се впуска във вкусовете и ароматите на мугалската кухня и вкусва рампурска кралска кухня, но дали ще успее да впечатли с ястията си своите изискани домакини?

  • 01:10

    Джейми Оливър: Заедно

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми приготвя прекрасно лятно пиршество от Средиземноморска сьомга, картофи с лимон и домати запечени с чесън, коктейли с Просеко и ягоди, а за финал епичен летен пудинг.

    Към предаването
  • 01:55

    От извора

    +

    Намерено в дивата природа, Сезон 1 | Епизод 6

    Гай се връща назад във времето, като събира продукти и от земята, и от морето – трюфели, гигантски къби и миди.

    Към предаването
  • 02:20

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Салати, супи и гарнитури, Сезон 2 | Епизод 10

    Реймънд е на мнение, че малките ястия в менюто също заслужават място на масата ни. Подхождайки с внимание към салатите, супите и гарнитурите, Реймънд ще сподели тайните за приготвяне на тези ястия.

    Към предаването
  • 03:05

    Турска кухня с Рефика

    +

    Сос с кайма върху хрупкав хляб, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод на новото си предаване Рефика ще ни разкаже за кулинарните техники в турската кухня, ще посрещне много гости и ще се опита да върне забравени ценности. Тя ще представи на публиката рецептите за тирит и азиде – десерт с петмез от грозде. А изнедващият гост ще бъде Джандан Ерчетин.

    Към предаването
  • 03:50

    Вкусотии от буркана с Примож

    +

    Айвар, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод Примош ще ви разкрие вкусовете на Южните Балкани. Той ще ни покаже как да превърнем вкусните червени чушки, патладжаните и изкусителния боб тетовец в айвар, лютеница и пребранац – традиционни балкански гарнитури към печеното месо.

    Към предаването
  • 04:20

    Вкусотии от буркана с Примож

    +

    Плодове, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Примош ще върне вкусовете от детството ви, кристализирайки тиква и ще приготви истински чипс от вкусни ябълки. Ще ни покаже как да съхраним за зимата кадифените праскови и медените круши и как да обогатим ябълковия оцет.

    Към предаването
  • 04:50

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1

    В този епизод ще разберем тайната на Мигел за най-хрупкавите пръжки. Любимите готвачи на Австралия ще споделят домашни рецепти, а в битката на кюфтетата Мигел ще разбере дали е майстор на каймата.

    Към предаването
  • 05:15

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Менюто на днешния епизод включва пикантно печено агнешко и Тарт татен с круши. Освен това, Джон Уейт от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя лимонов кейк, а кулинарният автор Чинг Хи Хуанг ще приготви сьомга със сос Терияки.

    Към предаването