Четвъртък

1 септември

  • 06:00

    Храна и огън

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Никлас обира лаврите на кулинарна надпревара в Истанбул и открива, че този исторически град има толкова много лица, колкото са разновидностите на кебапа, който се приготвя там.

    Към предаването
  • 06:45

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    В този епизод тайната на австралийските наденици от глиган ще бъде разкрита, а кулинарно състезание за улична храна ще се превърне в битка на половете. Ще се срещнем и с италианско семейство, усъвършенстващо рецептата си за паста поколения наред.

    Към предаването
  • 07:05

    Уикенд почивки с Грег Уолъс

    +

    Мадейра, Сезон 2 | Епизод 8

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Естествено оцветяване, Сезон 2 | Епизод 2

    Франсишко предпочита да използва естествени оцветители в рецептите си, тъй като освен цвят те допринасят и уникален вкус. Със зеления на цвят чай матча той ще приготви сладки енергийни топчета. С куркума ще направи портокалов крем и с хибискус ще оцвети крема за кекса с шамфъстък и горски плодове.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Бързи десерти, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес Франсишко ще представи бързи рецепти – пухкаво руло за чай с матча, с пълнеж от мек кокосов крем, кекс с бадеми, лимон и боровинки и освежаващ сладолед с манго и кисело мляко в хрупкава бисквитена купичка с мак.

    Към предаването
  • 10:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн среща своя добър приятел, актьорът и комик Бари Хъмфрис, който се влюбва в Корнуол през 60-те години на миналия век, когато напуска Лондон, за да развие своя вече известен герой - Дейм Една Евераж, с почти катастрофални последици.

    Към предаването
  • 10:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик пътува навътре от величественото устие Камил до едно от най-добрите лозя във Великобритания, където се присъединява към беритбата на гроздето, за да открие, че времето в Корнуолл е идеално за едни от най-добрите вина в страната.

    Към предаването
  • 11:00

    Ала Шерифе

    +

    Пиле, Сезон 2 | Епизод 10

    В този епизод научаваме за ползите от домашната птицеферма. Шерифе споделя чудесни рецепти с пиле. Първата е пилешки бульон, който може да издържи цяла година, втората е ароматен пастет, третата – печено пиле на фурна.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Леки и различни ястия, Сезон 5 | Епизод 12

    Този епизод Лора и Стоян залагат на изненадата. Уж картофена супа, но с батати, вкусът е коренно различен. Ризото пък няма да е от ориз, а направено с карфиол. На външен вид не си личи, но отново вкусът е доста по-различен. А италианската панакота ще гарнират с крем от мандарини.

    Към предаването
  • 12:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7

    "Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.

    Към предаването
  • 12:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Моите любими ястия, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".

    Към предаването
  • 13:00

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Токио 2, Сезон 1 | Епизод 7

    В японския мегаполис Токио, Донал опитва приготвените пред него традиционни палачинки монджаяки със зеленчици и пшенично тесто. Участва в майсторски клас по висококачествено печене, където научава тайните на перфектния японски сладкиш.

    Към предаването
  • 13:30

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Макао, Сезон 1 | Епизод 8

    Донал предприема драматично пътуване с ферибот през Перлената делта - от Хонконг до Макао. В миналото португалско пристанище от 16-ти век, днес Макао е автономна територия в Китай, която създава невероятна обстановка по отношение на

    Към предаването
  • 14:00

    Уикенд почивки с Грег Уолъс

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 1

    Грег се отправя към един от любимите си градове за тридневна почивка през уикенда. Вечният град наистина притежава всичко - от невероятна храна до ненадмината история, която датира от хиляди години до сегашните римски жители.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 16:00

    Ала Шерифе

    +

    Моркови, Сезон 2 | Епизод 11

    Този епизод е посветен на един от най-здравословните зеленчуци - морковът. Шерифе обръща внимание на всяка част от зеленчука - от корена до листата. Със стъблото тя създава разядка ала Шерифе - ордьовър със стъбло от морков.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Леки и различни ястия, Сезон 5 | Епизод 12

    Този епизод Лора и Стоян залагат на изненадата. Уж картофена супа, но с батати, вкусът е коренно различен. Ризото пък няма да е от ориз, а направено с карфиол. На външен вид не си личи, но отново вкусът е доста по-различен. А италианската панакота ще гарнират с крем от мандарини.

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Палачинки, Сезон 2 | Епизод 4

    Франсишко е фен на палачинките. Първо ще приготви класически „Креп Сюзет“, фламбирани със сироп и портокалов ликьор. След това ще направи франджипан от палачинки, орехов крем и ягоди, а накрая – какаови бурито с палачинки и плодове.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Желета, Сезон 2 | Епизод 5

    Днешният епизод е посветен на желето. Франсишко ще ни предложи освежаващо желе с лимонов ганаш и диня, шоколадово желе с какаов кекс и малинов гел в канелоне, а накрая – полусфери от крем с маракуя и желе от манго.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Ани и Лойд, Сезон 6 | Епизод 5

    Тази вечер се отправяме към Южна Австралия, за да видим временния ресторант на Ани и Лойд. Дали влюбената двойка от гимназията ще успее да покаже силните си страни и да впечатли журито?

  • 19:05

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7

    "Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.

    Към предаването
  • 19:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Моите любими ястия, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".

    Към предаването
  • 20:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Рик изследва една от скритите тайни на Корнуол, уединеното и зашеметяващо устие на Фоуи, като се присъединява към своя приятел, за да научи за историята на района и да се наслади на уникалната гледка към красивите сгради по брега на реката.

    Към предаването
  • 20:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    На дивото крайбрежие на Северния Атлантически океан, Рик се отправя към морето, за да лови омари със стария си приятел и знаменит готвач Нейтън Аутлоу и научава за нова революционна програма за опазване.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 22:00

    Уикенд почивки с Грег Уолъс

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 1

    Грег се отправя към един от любимите си градове за тридневна почивка през уикенда. Вечният град наистина притежава всичко - от невероятна храна до ненадмината история, която датира от хиляди години до сегашните римски жители.

    Към предаването
  • 23:00

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Токио 2, Сезон 1 | Епизод 7

    В японския мегаполис Токио, Донал опитва приготвените пред него традиционни палачинки монджаяки със зеленчици и пшенично тесто. Участва в майсторски клас по висококачествено печене, където научава тайните на перфектния японски сладкиш.

    Към предаването
  • 23:30

    Азиатското приключение за печива на Донал

    +

    Макао, Сезон 1 | Епизод 8

    Донал предприема драматично пътуване с ферибот през Перлената делта - от Хонконг до Макао. В миналото португалско пристанище от 16-ти век, днес Макао е автономна територия в Китай, която създава невероятна обстановка по отношение на

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Леки и различни ястия, Сезон 5 | Епизод 12

    Този епизод Лора и Стоян залагат на изненадата. Уж картофена супа, но с батати, вкусът е коренно различен. Ризото пък няма да е от ориз, а направено с карфиол. На външен вид не си личи, но отново вкусът е доста по-различен. А италианската панакота ще гарнират с крем от мандарини.

    Към предаването
  • 00:25

    Ала Шерифе

    +

    Моркови, Сезон 2 | Епизод 11

    Този епизод е посветен на един от най-здравословните зеленчуци - морковът. Шерифе обръща внимание на всяка част от зеленчука - от корена до листата. Със стъблото тя създава разядка ала Шерифе - ордьовър със стъбло от морков.

    Към предаването
  • 00:50

    Храна и огън

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Перу е една от най-интересните кулинарни култури в света и Никлас получава разрешение да зарови храна, да пече в глина и да вкуси морско свинче, като самият той става обект на прословутото перуанско любопитство.

    Към предаването
  • 01:40

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    В този епизод тайната на австралийските наденици от глиган ще бъде разкрита, а кулинарно състезание за улична храна ще се превърне в битка на половете. Ще се срещнем и с италианско семейство, усъвършенстващо рецептата си за паста поколения наред.

    Към предаването
  • 02:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Рик изследва една от скритите тайни на Корнуол, уединеното и зашеметяващо устие на Фоуи, като се присъединява към своя приятел, за да научи за историята на района и да се наслади на уникалната гледка към красивите сгради по брега на реката.

    Към предаването
  • 02:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    На дивото крайбрежие на Северния Атлантически океан, Рик се отправя към морето, за да лови омари със стария си приятел и знаменит готвач Нейтън Аутлоу и научава за нова революционна програма за опазване.

    Към предаването
  • 03:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Сирене, Сезон 2 | Епизод 19

  • 03:20

    Тайните на леля Кати

    +

    XL ястия, Сезон 2 | Епизод 20

  • 03:45

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Ани и Лойд, Сезон 6 | Епизод 5

    Тази вечер се отправяме към Южна Австралия, за да видим временния ресторант на Ани и Лойд. Дали влюбената двойка от гимназията ще успее да покаже силните си страни и да впечатли журито?

  • 04:45

    Ала Шерифе

    +

    Моркови, Сезон 2 | Епизод 11

    Този епизод е посветен на един от най-здравословните зеленчуци - морковът. Шерифе обръща внимание на всяка част от зеленчука - от корена до листата. Със стъблото тя създава разядка ала Шерифе - ордьовър със стъбло от морков.

    Към предаването
  • 05:10

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7

    "Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.

    Към предаването
  • 05:35

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Моите любими ястия, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".

    Към предаването