Вторник

30 август

  • 06:00

    Храна и огън

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В издирване на корените на американското барбекю Никлас се отправя към Тексас, за да открие какво наистина представлява това място и възможно ли е наистина всичко да се метне на скарата?

    Към предаването
  • 06:45

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.

    Към предаването
  • 07:05

    Уикенд почивки с Грег Уолъс

    +

    Венеция, Сезон 2 | Епизод 6

    Грег Уолъс се отправя към италианския град Венеция за 3 дни с невероятна храна, спиращи дъха гледки и панорама към града от канала, разположен удобно в собствения му каяк.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено говеждо, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Джейми показва как се приготвя печено говеждо с малки йоркширски пайчета, малки морковчета, хрупкави картофи и бърз сос Грейви - всичко това само за половин час.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пай със спанак и фета сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми приготвя пай със спанак и фета сирене, салата от краставици, салата от домати и сладолед.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Ароматни пресни подправки, Сезон 2 | Епизод 27

    Ароматните пресни подправки не се използват често в сладкарството. Но днес Франсишко ще ги използва в рецептите си – панакота с босилек и мариновано киви, замразен мус с мента и салата от манго с кориандър, поднесена към флан.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти без рафинирана захар, Сезон 2 | Епизод 28

    Шеф Франсишко ще ни представи три предложения за десерти с алтернативни заместители на рафинираната захар – канелени кифлички със сладки картофи и стафиди, пай с многоцветен мед и ванилов крем, подсладен със сироп агаве.

    Към предаването
  • 10:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.

    Към предаването
  • 10:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.

    Към предаването
  • 11:00

    Ала Шерифе

    +

    Маслини, Сезон 2 | Епизод 8

    Епизодът е посветен на един от най-красивите символи на живота, мира и вечността – маслините. Шерифе продължава да строи мечтаното стопанство. Тя ще се сдобие със семена от фермата на свой приятел, за да засади своя собствена маслинова градина.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Храна за настроение, Сезон 5 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще покажат бърза, вкусна и ефектна супа с червена леща. Патешките бутчета с кореноплодни и червено зеле ще са специалното предложение за деня. А козуначените кифлички, които водещите приготвят, са толкова вкусни, че на всеки му се иска да ги хапва през цялата година.

    Към предаването
  • 12:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Бързо и лесно, Сезон 1 | Епизод 3

    Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.

    Към предаването
  • 12:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В семейното кафене, Сезон 1 | Епизод 4

    Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.

    Към предаването
  • 13:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 7 | Епизод 23

    Към предаването
  • 13:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 7 | Епизод 24

    Към предаването
  • 14:00

    Уикенд почивки с Грег Уолъс

    +

    Йорк, Сезон 2 | Епизод 7

    Грег Уолъс се отправя към Йорк, историческата „Столица на Севера“ за 3 дни, пълни с невероятна местна храна, вековна история и шанс да добави своя принос към историята на една от най-известните сгради в Обединеното кралство - Йоркската катедрала.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Любимата паста на бременната Джулс, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър приготвя „пастата на бременната Джулс“ с хрупкава цикория, салата и малки бадемови тартчета.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Къри Роган Джош, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми Оливър показва как се приготвя къри Роган Джош с пухкав ориз, морковена салата, пападом и тънки питки.

    Към предаването
  • 16:00

    Ала Шерифе

    +

    Целина, Сезон 2 | Епизод 9

    Основният продукт в епизода е един от най-лечебните в природата - целината. Шерифе ще използва целината от градината си, за да ни разкаже за различните техники за нейното приготвяне и ще представи рецептата за целина с круши и зехтин.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Храна за настроение, Сезон 5 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще покажат бърза, вкусна и ефектна супа с червена леща. Патешките бутчета с кореноплодни и червено зеле ще са специалното предложение за деня. А козуначените кифлички, които водещите приготвят, са толкова вкусни, че на всеки му се иска да ги хапва през цялата година.

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Черно и бяло, Сезон 2 | Епизод 29

    Днес Франсишко е вдъхновен от черно-бялата класика и ще приготви кокосов пудинг с хрупкав сусам, кейк с какао и вишни и хрупкава киноа с крем от черен чай и конфитюр от къпини.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Бисквити, Сезон 2 | Епизод 1

    В епизода Франсишко ще приготви три рецепти за бисквити и ще покаже тайни похвати, за да ги превърне в неустоими. Например, за да станат по-еластични и меки американските бисквити, е необходим термичен шок.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Робърт и Линдзи, Сезон 6 | Епизод 3

    Ред е на каубоят Робърт и дъщеря му Линдзи от Нов Южен Уелс да внесат малко тексаски вкус в кухнята.

  • 19:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Бързо и лесно, Сезон 1 | Епизод 3

    Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.

    Към предаването
  • 19:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В семейното кафене, Сезон 1 | Епизод 4

    Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.

    Към предаването
  • 20:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн се среща с младия готвач Том Адамс, който управлява фермата Комбошийт, водещ ресторант със собствени продукти в Корнуол. Тук те отглеждат и произвеждат продуктите си - от хляб с квас до пайове със свинско месо.

    Към предаването
  • 20:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Град Лонсестън в източен Корнуол често е пропускан от мнозина, които посещават окръга, но там Рик открива необичайно суеверие и рядък вид нормандски замък. Рик завършва пътуването си, като приготвя на открито ястие от корнуолски миди със сайдер.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Любимата паста на бременната Джулс, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър приготвя „пастата на бременната Джулс“ с хрупкава цикория, салата и малки бадемови тартчета.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Къри Роган Джош, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми Оливър показва как се приготвя къри Роган Джош с пухкав ориз, морковена салата, пападом и тънки питки.

    Към предаването
  • 22:00

    Уикенд почивки с Грег Уолъс

    +

    Йорк, Сезон 2 | Епизод 7

    Грег Уолъс се отправя към Йорк, историческата „Столица на Севера“ за 3 дни, пълни с невероятна местна храна, вековна история и шанс да добави своя принос към историята на една от най-известните сгради в Обединеното кралство - Йоркската катедрала.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 7 | Епизод 23

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 7 | Епизод 24

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Храна за настроение, Сезон 5 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще покажат бърза, вкусна и ефектна супа с червена леща. Патешките бутчета с кореноплодни и червено зеле ще са специалното предложение за деня. А козуначените кифлички, които водещите приготвят, са толкова вкусни, че на всеки му се иска да ги хапва през цялата година.

    Към предаването
  • 00:25

    Ала Шерифе

    +

    Целина, Сезон 2 | Епизод 9

    Основният продукт в епизода е един от най-лечебните в природата - целината. Шерифе ще използва целината от градината си, за да ни разкаже за различните техники за нейното приготвяне и ще представи рецептата за целина с круши и зехтин.

    Към предаването
  • 00:50

    Храна и огън

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Никлас посещава своя любим кулинарен регион – Баската автономна област – за да разбере какво прави местната храна толкова уникална и да проникне в света на един от най-добрите ресторанти в света.

    Към предаването
  • 01:40

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Един ден в Оахака, Сезон 6 | Епизод 1

    Пати ще ни разходи из забележителностите на Оахака, една от които е пазарът, с нея ще посетим и един от най-посещаваните ресторанти в Мексико, а после тя ще пресъздаде в нова светлина някои от покупките си от пазара.

    Към предаването
  • 02:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн се среща с младия готвач Том Адамс, който управлява фермата Комбошийт, водещ ресторант със собствени продукти в Корнуол. Тук те отглеждат и произвеждат продуктите си - от хляб с квас до пайове със свинско месо.

    Към предаването
  • 02:20

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Град Лонсестън в източен Корнуол често е пропускан от мнозина, които посещават окръга, но там Рик открива необичайно суеверие и рядък вид нормандски замък. Рик завършва пътуването си, като приготвя на открито ястие от корнуолски миди със сайдер.

    Към предаването
  • 02:50

    Тайните на леля Кати

    +

    Храна, която ни прави щастливи, Сезон 2 | Епизод 15

  • 03:15

    Тайните на леля Кати

    +

    Вино, Сезон 2 | Епизод 16

  • 03:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Робърт и Линдзи, Сезон 6 | Епизод 3

    Ред е на каубоят Робърт и дъщеря му Линдзи от Нов Южен Уелс да внесат малко тексаски вкус в кухнята.

  • 04:45

    Ала Шерифе

    +

    Целина, Сезон 2 | Епизод 9

    Основният продукт в епизода е един от най-лечебните в природата - целината. Шерифе ще използва целината от градината си, за да ни разкаже за различните техники за нейното приготвяне и ще представи рецептата за целина с круши и зехтин.

    Към предаването
  • 05:10

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Бързо и лесно, Сезон 1 | Епизод 3

    Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.

    Към предаването
  • 05:35

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В семейното кафене, Сезон 1 | Епизод 4

    Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.

    Към предаването