Събота

13 август

  • 06:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сицилия и Пулия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик продължава обиколката си на Сицилия, наслаждавайки се на цветовете и атмосферата на рибния пазар в Катания. След това се отправя към Пулия, известна с т.нар. „кухня на бедните“. Рик приготвя грах с лук, пармска шунка и зехтин.

    Към предаването
  • 07:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Пулия и Корфу, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик напуска Италия и се отправя към гръцкия остров Корфу, където присъства на семейно празненство. Той посещава кухни и ресторанти из целия остров и научава как се приготвят автентични ястия като селска салата, пастицио и печен гръцки омлет с диви зеленолистни зеленчуци, праз и сирене фета.

    Към предаването
  • 08:10

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Амир Хан, Сезон 8 | Епизод 8

    В кафенето на кея влиза двукратния световен шампион по бокс Амир Хан.

    Към предаването
  • 09:05

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Вкусове от Португалия, Сезон 1 | Епизод 19

    Франсишко признава, че е почитател на традиционните португалски вкусове. Ще приготви торта с извара и канела, ще я сиропира с мед и ще я украси с ядки.

    Към предаването
  • 09:35

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши с парено тесто, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес Франсишко ще приготви кутийки от парено тесто с шоколадов ганаш, мангово желе и кардамон; профитероли с мармалад от малини, шоколад и кокосов мус и накрая Париж-Брест с карамел и пралин.

    Към предаването
  • 10:05

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Хуаманла, Сезон 1 | Епизод 5

    Хиляди хора идват в град Хуаманла само за една нощ, за да видят улиците, превърнати в килим от цветя, дълъг почти 8 км. В навечерието на голямото събитие, Чък Хюз се опитва да направи свой собствен сладолед.

    Към предаването
  • 10:30

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Оахака, Сезон 1 | Епизод 6

    Чък Хюз пристига в Оахака и се запътва направо към най-популярния щанд за тлаюда в града, където сервират мексиканския еквивалент на пица до късно през нощта.

    Към предаването
  • 11:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Ден в Синалоа, Сезон 8 | Епизод 11

    Известната като Хлебния център на Мексико Синалоа произвежда 40% от месото, консумирано в Мексико. Пати пътува до ферми и рибарски развъдници, посещава мандра, известна с прясното си сирене и взема урок по сладководен риболов.

    Към предаването
  • 11:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 12:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 12:30

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 13:50

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Джо Лайсет, Сезон 8 | Епизод 9

    Джо Лайсет ще бъде в компанията на момчетата, за да прекарат една вечер на забавления, пиршества и уроци по готвене. Джо винаги е искал един ден да стане италианска баба с големи ръце, с които да прави паста.

    Към предаването
  • 16:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Кухнята на Реймънд, Сезон 1 | Епизод 7

    Реймънд Бланк споделя своята любов към пътуването и внедрява влиянието на други култури в своята традиционна френска кухня, за да приготви знаменита прясна запържена сепия и патладжан с кускус, мисо и хариса.

    Към предаването
  • 17:00

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 17:30

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 18:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Бисквити, Сезон 2 | Епизод 1

    В епизода Франсишко ще приготви три рецепти за бисквити и ще покаже тайни похвати, за да ги превърне в неустоими. Например, за да станат по-еластични и меки американските бисквити, е необходим термичен шок.

    Към предаването
  • 18:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Естествено оцветяване, Сезон 2 | Епизод 2

    Франсишко предпочита да използва естествени оцветители в рецептите си, тъй като освен цвят те допринасят и уникален вкус. Със зеления на цвят чай матча той ще приготви сладки енергийни топчета. С куркума ще направи портокалов крем и с хибискус ще оцвети крема за кекса с шамфъстък и горски плодове.

    Към предаването
  • 19:00

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Пуебла, Сезон 1 | Епизод 7

    В Пуебла Чък Хюз се среща със собственика на местен щанд за сок, който го кани на разходка с АТВ-та до близкия вулкан. Там те помагат на собственик на щанд за тако да направи кесадия с диви гъби.

    Към предаването
  • 19:30

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Мексико Сити, Сезон 1 | Епизод 8

    Мексико Сити е дом на... ами, почти всичко! Чък пробва тако ал пастор - вкусни свински такоси, и се запознава с Индио Рейес, известен татуист, който ще разкрие своя план за най-новата татуировка на Чък.

    Към предаването
  • 19:55

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Как се произнася "Тусон", Сезон 8 | Епизод 13

    Пати посещава Тусон, Аризона, който се гордее с 23 мили от най-добрата мексиканска храна. Тя посещава ресторанти и местни готвачи в опит да разбере какво става с мексиканските рецепти оттатък границата и как двете култури предопределят храната.

    Към предаването
  • 20:25

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Тусон: разходка до Сонора, Сезон 9 | Епизод 1

    В Тусон Пати се учи да прави хляб с един от най-добрите американски хлебари – Дон Гуера Барио. Това я кара да се върне в Сонора, за да види откъде идва специалното зърно. В своята кухня Пати готви с това специално брашно.

    Към предаването
  • 20:55

    Мери Бери – тайните на именията

    +

    Гудууд, Сезон 1 | Епизод 4

    Мери е в Гудууд Хаус, известен с конните и автомобилните състезания. Отива на обиколка с Лорд Марч в кола, проектирана от дядо му, а 80-год. херцогиня й разказва за биофермата. Мери приготвя закуска за състезателен ден, кок о вен и 4-етажна торта.

    Към предаването
  • 22:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 17, Сезон 7 | Епизод 17

    Към предаването
  • 22:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 18, Сезон 7 | Епизод 18

    Към предаването
  • 23:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 00:05

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.

    Към предаването
  • 01:05

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Джо Лайсет, Сезон 8 | Епизод 9

    Джо Лайсет ще бъде в компанията на момчетата, за да прекарат една вечер на забавления, пиршества и уроци по готвене. Джо винаги е искал един ден да стане италианска баба с големи ръце, с които да прави паста.

    Към предаването
  • 01:50

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Кухнята на Реймънд, Сезон 1 | Епизод 7

    Реймънд Бланк споделя своята любов към пътуването и внедрява влиянието на други култури в своята традиционна френска кухня, за да приготви знаменита прясна запържена сепия и патладжан с кускус, мисо и хариса.

    Към предаването
  • 02:35

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 03:00

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 03:25

    Кухня без граници

    +

    Епизод 16, Сезон 6 | Епизод 16

    Към предаването
  • 03:50

    Кухня без граници

    +

    Епизод 17, Сезон 6 | Епизод 17

    Към предаването
  • 04:20

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Пуебла, Сезон 1 | Епизод 7

    В Пуебла Чък Хюз се среща със собственика на местен щанд за сок, който го кани на разходка с АТВ-та до близкия вулкан. Там те помагат на собственик на щанд за тако да направи кесадия с диви гъби.

    Към предаването
  • 04:45

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Мексико Сити, Сезон 1 | Епизод 8

    Мексико Сити е дом на... ами, почти всичко! Чък пробва тако ал пастор - вкусни свински такоси, и се запознава с Индио Рейес, известен татуист, който ще разкрие своя план за най-новата татуировка на Чък.

    Към предаването
  • 05:10

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Как се произнася "Тусон", Сезон 8 | Епизод 13

    Пати посещава Тусон, Аризона, който се гордее с 23 мили от най-добрата мексиканска храна. Тя посещава ресторанти и местни готвачи в опит да разбере какво става с мексиканските рецепти оттатък границата и как двете култури предопределят храната.

    Към предаването
  • 05:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Тусон: разходка до Сонора, Сезон 9 | Епизод 1

    В Тусон Пати се учи да прави хляб с един от най-добрите американски хлебари – Дон Гуера Барио. Това я кара да се върне в Сонора, за да види откъде идва специалното зърно. В своята кухня Пати готви с това специално брашно.

    Към предаването