Понеделник

8 август

  • 06:10

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Техеран, Сезон 1 | Епизод 9

    В деветия епизод на "Пикантното пътуване на Шейн Делия" Шейн отива от Исфахан - древната столица на Персия, до Техеран - столицата на днешен Иран, където открива много различна кулинарна култура.

    Към предаването
  • 06:35

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Каспийско море, Сезон 1 | Епизод 10

    В десети епизод на "Пикантното пътуване на Шейн Делия", Шейн посещава най-стария покрит базар в света. Шейн пристига в северната част на Иран, която граничи с Турция и Каспийско море, където хранителните влияния са силно османски.

    Към предаването
  • 07:00

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Дзянсу/ Джъдзян, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Адам, в което изследва историята на Китай чрез храната му, продължава, като той посещава провинциите Дзянсу и Джъдзян, и двете считани за част от осемте велики регионални кухни на Китай, прославени със своето богатство и изтънченост.

    Към предаването
  • 07:30

    Вкусове от Китай

    +

    Шанхай, Сезон 1 | Епизод 4

    Адам Лайо пристига в един от най-големите градове в света Шанхай, където открива модерен, космополитен и глобален град.

    Към предаването
  • 08:00

    Кухнята на Джейми – Австралия

    +

    епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 09:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20

    Пикантните спаначени мъфини са първата рецепта, с която Лора и Стоян ще изненадат своите почитатели. След това ще приготвят един позабравен десерт – реване, към което ще добавят ягоди. И ще завършат с торта – красива, с вкусен крем и свежи плодове.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 18

    Сладките зеленчуци отдавна се използват в десертите. Опитайте морковена торта с орехи и специален крем от сок от тиква, лешникови бисквити с пълнеж от компот от домати и прекрасен шоколадов мус. И оригинален пандишпан от порчини с портокалов крем и желе от мащерка.

    Към предаването
  • 10:00

    Рокери лакомници: Средиземноморско приключение

    +

    Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Рокерите лакомници са в Южна Испания, пътувайки от Валенсия до Торемолинос по стъпките на маврите, оставили своя отпечатък върху кухнята на региона.

    Към предаването
  • 11:00

    Ала Шерифе

    +

    Мляко, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес шеф Шерифе ще използва един от задължителните продукти от своята кухня – млякото. Ще приготви сметана и йогурт от биволско мляко. Накрая ще ни покаже как можем да използваме мляко и йогурт с изтекъл срок на годност.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 12:00

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Травис, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейн ще пригови меню, вдъхновено от карибските корени на един студент.

    Към предаването
  • 12:30

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Сали, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн ще приготви меню, включващо ребърца в сладко-кисел сос, вдъхновено от китайската кухня.

    Към предаването
  • 13:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 13:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Шандонг, Сезон 1 | Епизод 5

    По време на своето пътуване, в което открива историята на Китай чрез храната му, Адам пристига в Шандонг – родното място на Конфуций и дом на една от най-старите и влиятелни кулинарни традиции в Китай.

    Към предаването
  • 14:30

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Юнан, Сезон 1 | Епизод 6

    Адам Лайо пристига в една от най-завладяващите китайски провинции - Юнан. С дъх на подправки и аромати от Югоизточна и Централна Азия, хора от цял ​​Китай са се влюбили в тази кухня и култура.

    Към предаването
  • 15:00

    Кухнята на Джейми – Австралия

    +

    епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 16:00

    Ала Шерифе

    +

    Домати, Сезон 1 | Епизод 6

    Основен продукт в епизода е кралят на кулинарията – доматът. Шеф Шерифе ще използва всички части на растенията, за да създаде различни вкусове. Ще приготви пълнени зелени домати по рецепта от времето на Османската империя, доматен сос и пица.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Вкусове от Португалия, Сезон 1 | Епизод 19

    Франсишко признава, че е почитател на традиционните португалски вкусове. Ще приготви торта с извара и канела, ще я сиропира с мед и ще я украси с ядки.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши с парено тесто, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес Франсишко ще приготви кутийки от парено тесто с шоколадов ганаш, мангово желе и кардамон; профитероли с мармалад от малини, шоколад и кокосов мус и накрая Париж-Брест с карамел и пралин.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Временни ресторанти - избор на публиката, Сезон 5 | Епизод 35

    В "Моята кухня е най-добрата" е време за бизнес и всеки от отборите обслужва собствен временен ресторант, като клиентите избират кой ресторант да посетят и колко да платят за храната, а напрежението се подсилва от заплахата от внезапна смърт.

    Към предаването
  • 19:00

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Травис, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейн ще пригови меню, вдъхновено от карибските корени на един студент.

    Към предаването
  • 19:30

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Сали, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн ще приготви меню, включващо ребърца в сладко-кисел сос, вдъхновено от китайската кухня.

    Към предаването
  • 20:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.

    Към предаването
  • 20:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.

    Към предаването
  • 21:00

    Кухнята на Джейми – Австралия

    +

    епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 22:00

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Шандонг, Сезон 1 | Епизод 5

    По време на своето пътуване, в което открива историята на Китай чрез храната му, Адам пристига в Шандонг – родното място на Конфуций и дом на една от най-старите и влиятелни кулинарни традиции в Китай.

    Към предаването
  • 22:30

    Вкусове от Китай

    +

    Провинция Юнан, Сезон 1 | Епизод 6

    Адам Лайо пристига в една от най-завладяващите китайски провинции - Юнан. С дъх на подправки и аромати от Югоизточна и Централна Азия, хора от цял ​​Китай са се влюбили в тази кухня и култура.

    Към предаването
  • 23:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 23:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 00:25

    Ала Шерифе

    +

    Домати, Сезон 1 | Епизод 6

    Основен продукт в епизода е кралят на кулинарията – доматът. Шеф Шерифе ще използва всички части на растенията, за да създаде различни вкусове. Ще приготви пълнени зелени домати по рецепта от времето на Османската империя, доматен сос и пица.

    Към предаването
  • 01:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Османия - храна, достойна за султани (Истанбул), Сезон 2 | Епизод 1

    Присъединяваме се към Шейн при срещата му с някои от новите кулинарни суперзвезди на Истанбул, които превръщат старото в ново. Ястията в менюто включват традиционни вкусове като деконструирана салата и мезе от механа (раки бар) със съвремен привкус.

    Към предаването
  • 01:25

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Воини и бурни морета (Чанаккале, Галиполи, Асос и Бехрамкале), Сезон 2 | Епизод 2

    В този епизод Шейн научава тайната на приготвянето на идеалния бюрек и как се приготвя традиционна наденица от месар трето поколение за барбекю в турски стил.

    Към предаването
  • 01:55

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.

    Към предаването
  • 02:15

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.

    Към предаването
  • 02:50

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Дарбишър, Сезон 1 | Епизод 22

    Днес е в Дерби за пъстърва в сметана, шотландски пилешки бульон и неделно печено по рецепта на повече от четири поколения.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Временни ресторанти - избор на публиката, Сезон 5 | Епизод 35

    В "Моята кухня е най-добрата" е време за бизнес и всеки от отборите обслужва собствен временен ресторант, като клиентите избират кой ресторант да посетят и колко да платят за храната, а напрежението се подсилва от заплахата от внезапна смърт.

    Към предаването
  • 04:30

    Ала Шерифе

    +

    Домати, Сезон 1 | Епизод 6

    Основен продукт в епизода е кралят на кулинарията – доматът. Шеф Шерифе ще използва всички части на растенията, за да създаде различни вкусове. Ще приготви пълнени зелени домати по рецепта от времето на Османската империя, доматен сос и пица.

    Към предаването
  • 05:00

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Травис, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейн ще пригови меню, вдъхновено от карибските корени на един студент.

    Към предаването
  • 05:30

    Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре

    +

    Сали, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн ще приготви меню, включващо ребърца в сладко-кисел сос, вдъхновено от китайската кухня.

    Към предаването