Вторник

5 юли

  • 06:05

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лондон, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Пол ни запознава с печивата, които познава и обича – тези на втория му роден град Лондон. Понякога всички се нуждаем да се поглезим малко. Колкото и да е хубаво да пътуваш по света, винаги е приятно да се върнеш у дома.

    Към предаването
  • 06:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Санкт Петербург, Сезон 1 | Епизод 4

    Санкт Петербург е красивият царски град на Русия и в този епизод Пол смело понася минусовите температури, за да открие неговите печива съкровища.

    Към предаването
  • 06:55

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Рик изследва биещото сърце на следвоенното британско модерно изкуство в морския град Сейнт Айвс, дом на водещи художници като Барбара Хепуърт и Тери Фрост.

    Към предаването
  • 07:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Рик е на красивия полуостров Роузланд. Той започва пътуването си на място, за което се смята, че е посетено от Исус, вдъхновило химна Йерусалим, след което в живописния град Сейнт Маус поема на обиколка на залива с Алекс и Олга Полици.

    Към предаването
  • 08:05

    Супер храни с Джейми

    +

    Закуска "Здравословна бомба" и пиле с хумус, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми готви свръхенергийна здравословна закуска от пудинг с черен ориз и екзотични плодове, печена сьомга с джинджифилов ориз и пилешко с куркума и хумус.

    Към предаването
  • 09:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Лора и Стоян ще направят две рецепти от едно тесто – малки хлебчета и крекери. Ще споделят идея, чрез която да се оползотвори останалото печено агнешко месо– в баница с домашно точени кори. Ще остане време и за нещо сладко – апетитни морковени сладки

    Към предаването
  • 09:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Круша в шоколад с джинджифил, Сезон 1 | Епизод 7

    Кирстен създава елегантна шоколадова украса от рози, заедно с ароматна шоколадова круша с джинджифил.

    Към предаването
  • 10:00

    Скрити ресторанти с Мишел Ру

    +

    На запад, Сезон 1 | Епизод 3

    Мишел посещава градински заслон, служебен стол и Викторианска зеленчукова градина, за да се вдъхнови за тристепенно вечерно меню за своя ресторант "Оуст Хаус".

    Към предаването
  • 11:00

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Завийте на руло, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5

    Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.

    Към предаването
  • 12:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17

    Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.

    Към предаването
  • 13:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7

    Към предаването
  • 13:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 8, Сезон 7 | Епизод 8

    Към предаването
  • 14:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.

    Към предаването
  • 14:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.

    Към предаването
  • 15:05

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5

    Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Сълзиците със сирена и със сусам са чудесно мезе за вино, за закуска или за из път. След нея Лора и Стоян ще направят домашен хляб с много семена. А десертът е по рецепта на зрителка на Бон Апети – сладкиш с юфка и яйчен крем.

    Към предаването
  • 17:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадово-лешникова паста, Сезон 1 | Епизод 8

    Кирстен ще ви покаже как да си приготвите разкошна шоколадено-лешникова паста, както и да придадете шоколадов привкус на пържените си яйца.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бри и Джесика, Сезон 5 | Епизод 11

    Отборите от "Моята кухня е най-добрата"поемат към Южна Австралия. Домакините и приятелки Бри и Джесика са домакини в своя ресторант.

    Към предаването
  • 19:05

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17

    Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.

    Към предаването
  • 20:00

    Скрити ресторанти с Мишел Ру

    +

    На югоизток, Сезон 1 | Епизод 4

    Мишел посещава бетонна крепост насред морето, ресторант, построен със скеле и пластмаса и място, което го връща към уличните дюкяни от времето на крал Едуард, за да почерпи вдъхновение за тристепенно меню за вечеря в ресторант "Оуст Хаус".

    Към предаването
  • 21:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.

    Към предаването
  • 21:55

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.

    Към предаването
  • 22:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.

    Към предаването
  • 23:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7

    Към предаването
  • 23:35

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 8, Сезон 7 | Епизод 8

    Към предаването
  • 00:05

    Бон Апети

    +

    Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5

    Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.

    Към предаването
  • 00:35

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 01:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Пол е в Южна Италия и разглежда улиците на Неапол и крайбрежието на Амалфи. Неапол определено има своето място на световната карта на печивата. Всъщност там е създадено вероятно най-разпространеното печиво - пицата!

    Към предаването
  • 01:25

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 6

    Пол е в града на русалката - Копенхаген. Датчаните често са смятани за най-щастливите хора в света – възможно ли е това да има нещо общо с техните печива? Пол Холивуд е човекът, който трябва да разбере дали е така.

    Към предаването
  • 01:50

    Скрити ресторанти с Мишел Ру

    +

    На югоизток, Сезон 1 | Епизод 4

    Мишел посещава бетонна крепост насред морето, ресторант, построен със скеле и пластмаса и място, което го връща към уличните дюкяни от времето на крал Едуард, за да почерпи вдъхновение за тристепенно меню за вечеря в ресторант "Оуст Хаус".

    Към предаването
  • 02:35

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Лазаня със зелени аспержи и спагети с миди.

    Към предаването
  • 03:00

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Зеленчукова супа с леща и бърза яхния.

    Към предаването
  • 03:25

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бри и Джесика, Сезон 5 | Епизод 11

    Отборите от "Моята кухня е най-добрата"поемат към Южна Австралия. Домакините и приятелки Бри и Джесика са домакини в своя ресторант.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5

    Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.

    Към предаването
  • 04:45

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 05:10

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17

    Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.

    Към предаването