Програма
Вторник
5 юли
06:05
Градски печива с Пол Холивуд
+Лондон, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Пол ни запознава с печивата, които познава и обича – тези на втория му роден град Лондон. Понякога всички се нуждаем да се поглезим малко. Колкото и да е хубаво да пътуваш по света, винаги е приятно да се върнеш у дома.
Към предаването06:30
Градски печива с Пол Холивуд
+Санкт Петербург, Сезон 1 | Епизод 4
Санкт Петербург е красивият царски град на Русия и в този епизод Пол смело понася минусовите температури, за да открие неговите печива съкровища.
Към предаването06:55
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
Рик изследва биещото сърце на следвоенното британско модерно изкуство в морския град Сейнт Айвс, дом на водещи художници като Барбара Хепуърт и Тери Фрост.
Към предаването07:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
Рик е на красивия полуостров Роузланд. Той започва пътуването си на място, за което се смята, че е посетено от Исус, вдъхновило химна Йерусалим, след което в живописния град Сейнт Маус поема на обиколка на залива с Алекс и Олга Полици.
Към предаването08:05
Супер храни с Джейми
+Закуска "Здравословна бомба" и пиле с хумус, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми готви свръхенергийна здравословна закуска от пудинг с черен ориз и екзотични плодове, печена сьомга с джинджифилов ориз и пилешко с куркума и хумус.
Към предаването09:00
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16
Лора и Стоян ще направят две рецепти от едно тесто – малки хлебчета и крекери. Ще споделят идея, чрез която да се оползотвори останалото печено агнешко месо– в баница с домашно точени кори. Ще остане време и за нещо сладко – апетитни морковени сладки
Към предаването09:30
Кралицата на шоколада
+Круша в шоколад с джинджифил, Сезон 1 | Епизод 7
Кирстен създава елегантна шоколадова украса от рози, заедно с ароматна шоколадова круша с джинджифил.
Към предаването10:00
Скрити ресторанти с Мишел Ру
+На запад, Сезон 1 | Епизод 3
Мишел посещава градински заслон, служебен стол и Викторианска зеленчукова градина, за да се вдъхнови за тристепенно вечерно меню за своя ресторант "Оуст Хаус".
Към предаването11:00
Домашни рецепти с Йоли
+Завийте на руло, Сезон 1 | Епизод 11
Към предаването11:30
Бон Апети
+Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5
Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.
Към предаването12:00
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17
Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.
Към предаването13:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7
Към предаването13:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 8, Сезон 7 | Епизод 8
Към предаването14:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13
Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.
Към предаването14:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14
Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.
Към предаването15:05
Супер храни за семейството с Джейми
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.
Към предаването16:00
Домашни рецепти с Йоли
+Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12
Към предаването16:30
Бон Апети
+Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5
Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.
Към предаването17:00
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17
Сълзиците със сирена и със сусам са чудесно мезе за вино, за закуска или за из път. След нея Лора и Стоян ще направят домашен хляб с много семена. А десертът е по рецепта на зрителка на Бон Апети – сладкиш с юфка и яйчен крем.
Към предаването17:30
Кралицата на шоколада
+Шоколадово-лешникова паста, Сезон 1 | Епизод 8
Кирстен ще ви покаже как да си приготвите разкошна шоколадено-лешникова паста, както и да придадете шоколадов привкус на пържените си яйца.
Към предаването18:00
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Бри и Джесика, Сезон 5 | Епизод 11
Отборите от "Моята кухня е най-добрата"поемат към Южна Австралия. Домакините и приятелки Бри и Джесика са домакини в своя ресторант.
Към предаването19:05
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17
Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.
Към предаването20:00
Скрити ресторанти с Мишел Ру
+На югоизток, Сезон 1 | Епизод 4
Мишел посещава бетонна крепост насред морето, ресторант, построен със скеле и пластмаса и място, което го връща към уличните дюкяни от времето на крал Едуард, за да почерпи вдъхновение за тристепенно меню за вечеря в ресторант "Оуст Хаус".
Към предаването21:00
Супер храни за семейството с Джейми
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.
Към предаването21:55
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13
Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.
Към предаването22:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14
Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.
Към предаването23:05
Пекарната на Рудолф
+Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7
Към предаването23:35
Пекарната на Рудолф
+Епизод 8, Сезон 7 | Епизод 8
Към предаването00:05
Бон Апети
+Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5
Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.
Към предаването00:35
Домашни рецепти с Йоли
+Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12
Към предаването01:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Неапол, Сезон 1 | Епизод 5
В този епизод Пол е в Южна Италия и разглежда улиците на Неапол и крайбрежието на Амалфи. Неапол определено има своето място на световната карта на печивата. Всъщност там е създадено вероятно най-разпространеното печиво - пицата!
Към предаването01:25
Градски печива с Пол Холивуд
+Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 6
Пол е в града на русалката - Копенхаген. Датчаните често са смятани за най-щастливите хора в света – възможно ли е това да има нещо общо с техните печива? Пол Холивуд е човекът, който трябва да разбере дали е така.
Към предаването01:50
Скрити ресторанти с Мишел Ру
+На югоизток, Сезон 1 | Епизод 4
Мишел посещава бетонна крепост насред морето, ресторант, построен със скеле и пластмаса и място, което го връща към уличните дюкяни от времето на крал Едуард, за да почерпи вдъхновение за тристепенно меню за вечеря в ресторант "Оуст Хаус".
Към предаването02:35
Лесни рецепти на път
+03:00
Лесни рецепти на път
+03:25
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Бри и Джесика, Сезон 5 | Епизод 11
Отборите от "Моята кухня е най-добрата"поемат към Южна Австралия. Домакините и приятелки Бри и Джесика са домакини в своя ресторант.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5
Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.
Към предаването04:45
Домашни рецепти с Йоли
+Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12
Към предаването05:10
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17
Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.
Към предаването