Неделя

3 юли

  • 06:00

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Камбоджа и Виетнам, Сезон 1 | Епизод 1

    В Камбоджа Рик опитва прясно уловени морски раци със зелен пипер. Оттук, в Камбоджа, започва и неговата одисея. Една страна, която все още се възстановява от режима на Червените кхмери, но пък туристите са започнали да се завръщат на острова.

    Към предаването
  • 07:00

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Виетнам и Тайланд, Сезон 1 | Епизод 2

    Кулинарното пътешествие на Рик Стайн продължава по поречието на река Меконг към Виетнам. Тук храната е лека и прясна, като се приготвя с много билки, прясна риба, ароматни супи и оризови нудли. „Това е храна за отслабване”, както казва Стайн.

    Към предаването
  • 08:10

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Патрик Стюарт, Сезон 7 | Епизод 9

    Сър Патрик Стюърт гостува на Джейми и Джими и заменя звездния кораба „Ентърпрайз” с малкото кафене в края на кея Саутенд. Момчетата тръгват по стъпките на спомените на Патрик и откриват ресторанта, в който той се е влюбил в мексиканската кухня преди 30 години. Те приготвят вкусни енчилади.

    Към предаването
  • 09:05

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Ориенталската кухня винаги е вълнувала Лора и Стоян. Те ще покажат на зрителите рецептата за сладък катмер. След това ще продължат да изкушават с много апетитни сладки банички – с боровинки и рикота. А накрая ще покажат как се прави мраморен чийзкейк

    Към предаването
  • 09:35

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Любими домашни сладости – това ще видят зрителите на „Бон Апети“ в поредния епизод от поредицата за печива. Това са сладките с парченца шоколад, кексът с ябълки и, разбира се, бисквитите – с орехи и с шоколад.

    Към предаването
  • 10:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 10:35

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 11:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Тихуана - истории от границата, Сезон 7 | Епизод 2

    Животът на границата е смесица от култури и кухни, която създава уникална кулинарна сцена. Като мексикански емигрант, който живее в Америка, Пати прекарва живота си в това да комбинира различни кухни и сега тя се е захванала да проучи как този синтез от култури влияе върху храната в Тихуана.

    Към предаването
  • 11:35

    Ирландското приключение на Донал

    +

    Дънгъл, Сезон 1 | Епизод 1

    Присъединете се към Донал Скехан и неговото куче Макс, на едно незабравимо приключение из живописния град Дингъл, графство Кери. Плаването и наблюдението на китове и делфини по време на сафари в морето, събужда апетита.

    Към предаването
  • 12:00

    Ирландското приключение на Донал

    +

    Западен Корк, Сезон 1 | Епизод 2

    Донал и Макс се отправят към Западен Корк в търсене на кулинарните изкушения, които предлага това графство на бунтовници. Посещава фермата Гъбийн, която е дом на шест поколения млекопроизводители,за да види(и опита)процесът на производство на сирене.

    Към предаването
  • 12:30

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Тайланд и Малайзия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик хваща влака до Пхукет, за да научи изкуството на приготвянето на лютиво-киселата тайландска супа. Одисеята на Рик продължава в Тайланд, където се среща с един от своите кумири – Дейвид Томпсън – човек, посветил живота си на тайландската кухня.

    Към предаването
  • 13:40

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Малайзия и Шри Ланка, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик е буквално разглезен от огромния избор на разнообразна храна, докато разглежда град Пенанг в Малайзия. Там той открива оригинална автентична смес от малайски, индийски, китайски и британски влияния в кухнята.

    Към предаването
  • 14:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Давина Маккол, Сезон 7 | Епизод 10

    В кафенето на края на кея Джейми и Джими посрещат прекрасната Давина, с която пресъздават семейна рецепта за бавно сготвено заешко и превъзходно пюре от дните ѝ в Париж, след което Джейми ще приготви вкусно агнешко, а Джими ще стъкми походно барбекю.

    Към предаването
  • 15:50

    Реймънд Бланк: Гладният французин

    +

    Франш Конте, Сезон 1 | Епизод 1

    Реймънд Бланк е най-прочутият френски шеф-готвач, но никога не е готвил професионално във Франция, затова сега, четиридесет години след като я е напуснал, той ще ни покаже страната, която обича и френските рецепти, които са го вдъхновили.

    Към предаването
  • 17:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Шафран, Сезон 1 | Епизод 1

    Повлияна от италианския си произход, Микела Киапа готви класически италиански гозби за цялото семейство, помага в събирането на шафран в средновековното градче Сан Джиминяно и посещава една от най-прочутите сладоледаджийници в Тоскана.

    Към предаването
  • 17:30

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Семейна вечеря, Сезон 1 | Епизод 2

    Микела Киапа се вдъхновява от традиционната тосканска кухня, за да сготви изключителни спагети болонезе за цялото семейство, класическо италианско песто и идеалният завършек - десерт от круши, поширани във вино.

    Към предаването
  • 18:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Любими домашни сладости – това ще видят зрителите на „Бон Апети“ в поредния епизод от поредицата за печива. Това са сладките с парченца шоколад, кексът с ябълки и, разбира се, бисквитите – с орехи и с шоколад.

    Към предаването
  • 18:30

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Две солени и едно сладко печиво са подготвили Лора и Стоян. Започват с рецептата за сконс със сирена – перфектната следобедна закуска. После ще омесят хляб с богата плънка, а накрая идва ред на щрудела с моркови – сладък и невероятно вкусен.

    Към предаването
  • 19:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 19:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 20:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Долна Калифорния, Сезон 7 | Епизод 4

    Докато е във Вале де Гуадалупе, Пати посещава една от най-легендарните готвачки в района, доня Естела, която прави най-добрата закуска.

    Към предаването
  • 20:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Мексико - страна на виното, Сезон 7 | Епизод 5

    С над 100 винарни Вале де Гуадалупе се е превърнала в най-модерната нова дестинация. Хора от всички краища на света идват, за да открият този нов и вълнуващ регион. Тук посетителите откриват най-висококачествено грозде, изискана кухня и причудливи, но елегантни хотели, сгушени сред лозята.

    Към предаването
  • 21:00

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Морска храна, Сезон 1 | Епизод 5

    В градината си Том приготвя огромно плато с морска храна – миди бръснач, стриди с ароматизирано с подправки масло и лангустини. Приготвя цяла светипетрова риба. Завършва с жарен ананас със сос от солен карамел и ром.

    Към предаването
  • 21:30

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Печено пиле, Сезон 1 | Епизод 6

    Том приготвя меню, подходящо за всяко семейно събиране. Пиле, печено на грил върху кен с бира, сервирано с кочани сладка царевица, салата от гриловани праскови, прошуто и моцарела и пилешки крилца със сосове от три континента.

    Към предаването
  • 22:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.

    Към предаването
  • 22:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.

    Към предаването
  • 23:00

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Тайланд и Малайзия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик хваща влака до Пхукет, за да научи изкуството на приготвянето на лютиво-киселата тайландска супа. Одисеята на Рик продължава в Тайланд, където се среща с един от своите кумири – Дейвид Томпсън – човек, посветил живота си на тайландската кухня.

    Към предаването
  • 00:10

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Малайзия и Шри Ланка, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик е буквално разглезен от огромния избор на разнообразна храна, докато разглежда град Пенанг в Малайзия. Там той открива оригинална автентична смес от малайски, индийски, китайски и британски влияния в кухнята.

    Към предаването
  • 01:10

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Шафран, Сезон 1 | Епизод 1

    Повлияна от италианския си произход, Микела Киапа готви класически италиански гозби за цялото семейство, помага в събирането на шафран в средновековното градче Сан Джиминяно и посещава една от най-прочутите сладоледаджийници в Тоскана.

    Към предаването
  • 01:35

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Давина Маккол, Сезон 7 | Епизод 10

    В кафенето на края на кея Джейми и Джими посрещат прекрасната Давина, с която пресъздават семейна рецепта за бавно сготвено заешко и превъзходно пюре от дните ѝ в Париж, след което Джейми ще приготви вкусно агнешко, а Джими ще стъкми походно барбекю.

    Към предаването
  • 02:20

    Реймънд Бланк: Гладният французин

    +

    Франш Конте, Сезон 1 | Епизод 1

    Реймънд Бланк е най-прочутият френски шеф-готвач, но никога не е готвил професионално във Франция, затова сега, четиридесет години след като я е напуснал, той ще ни покаже страната, която обича и френските рецепти, които са го вдъхновили.

    Към предаването
  • 03:25

    Кухня без граници

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Към предаването
  • 04:20

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 04:45

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 05:10

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Долна Калифорния, Сезон 7 | Епизод 4

    Докато е във Вале де Гуадалупе, Пати посещава една от най-легендарните готвачки в района, доня Естела, която прави най-добрата закуска.

    Към предаването
  • 05:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Мексико - страна на виното, Сезон 7 | Епизод 5

    С над 100 винарни Вале де Гуадалупе се е превърнала в най-модерната нова дестинация. Хора от всички краища на света идват, за да открият този нов и вълнуващ регион. Тук посетителите откриват най-висококачествено грозде, изискана кухня и причудливи, но елегантни хотели, сгушени сред лозята.

    Към предаването