Събота

2 юли

  • 06:00

    Вкусът на блуса с Рик Стайн

    +

    Вкусът на блуса с Рик Стайн, Допълнителен | Епизод 1

    В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.

    Към предаването
  • 07:00

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн

    +

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн ще открие малкото останали места в града, на които се предлага традиционна храна – ястията, по които копнеят шанхайците, когато са далеч от дома.

    Към предаването
  • 08:10

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Джесика Частейн, Сезон 7 | Епизод 8

    Джейми и Джими са поканили номинираната за „Оскар” актриса Джесика Частейн, която ще сложи готварската шапка и ще сготви вечерята за гостите на кафенето на кея в Саутенд. В чест на прочутата си гостенка момчетата ще се развихрят и ще приготвят изцяло веган меню, за да я впечатлят.

    Към предаването
  • 09:05

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Тънки питки с кимион, нигела и сусам – това е първата рецепта, която Лора и Стоян ще приготвят в епизода. Следващото печиво е сладко – нещо като млечна баница, която правят с юфка. И на финала – рецепта за гризини със специална лешниковата подправка

    Към предаването
  • 09:35

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    На едно от челните места в списъка с любимите домашни печива на Лора и Стоян е италианската фокача – този път те ще я направят с печен чесън и маслини. Тарталетите пък ще напълнят с шоколад и със смокини , а хлябът ще замесят с пет вида семена.

    Към предаването
  • 10:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 10:35

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 11:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13

    В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.

    Към предаването
  • 11:35

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.

    Към предаването
  • 12:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.

    Към предаването
  • 12:30

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Камбоджа и Виетнам, Сезон 1 | Епизод 1

    В Камбоджа Рик опитва прясно уловени морски раци със зелен пипер. Оттук, в Камбоджа, започва и неговата одисея. Една страна, която все още се възстановява от режима на Червените кхмери, но пък туристите са започнали да се завръщат на острова.

    Към предаването
  • 13:40

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Виетнам и Тайланд, Сезон 1 | Епизод 2

    Кулинарното пътешествие на Рик Стайн продължава по поречието на река Меконг към Виетнам. Тук храната е лека и прясна, като се приготвя с много билки, прясна риба, ароматни супи и оризови нудли. „Това е храна за отслабване”, както казва Стайн.

    Към предаването
  • 14:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Патрик Стюарт, Сезон 7 | Епизод 9

    Сър Патрик Стюърт гостува на Джейми и Джими и заменя звездния кораба „Ентърпрайз” с малкото кафене в края на кея Саутенд. Момчетата тръгват по стъпките на спомените на Патрик и откриват ресторанта, в който той се е влюбил в мексиканската кухня преди 30 години. Те приготвят вкусни енчилади.

    Към предаването
  • 15:50

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Пържене, Сезон 1 | Епизод 5

    Този епизод е посветен изцяло на пърженето – без значение дали в животинска мазнина или олио. Водещият Реймънд ще ни покаже отлична и бърза техника за пържене, която придава чудесен вкус, цвят и текстура на храната.

    Към предаването
  • 16:25

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Барбекю и грил, Сезон 1 | Епизод 6

    Този епизод всичко ще се върти около скарата – дали вкъщи на печката или навън на барбекюто. Печенето може да бъде на котлон, скара или на огън. Реймънд ще ни покаже простичък метод, при който се получават амбициозни ястия.

    Към предаването
  • 17:00

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Ньоки, пай, талятели, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод показва как да създадете най-невероятните варианти на паста. Микела започва с великолепните трицветни ньоки с кремообразен лешников сос. Прави ги червени, бели и зелени в чест на италианските си корени.

    Към предаването
  • 17:30

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Равиоли с яйца, папарделе, паста с червено цвекло, тортели, Сезон 1 | Епизод 4

    Микела Киапа е родена в долините на Южен Уелс, но семейството й е италианско и е израснала със знанията за тази кухня. Отправя се към Северна Италия, откъдето е семейството й, към градчето Имола. Тук се учи от шеф Валентино Меркатил.

    Към предаването
  • 18:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Тънки питки с кимион, нигела и сусам – това е първата рецепта, която Лора и Стоян ще приготвят в епизода. Следващото печиво е сладко – нещо като млечна баница, която правят с юфка. И на финала – рецепта за гризини със специална лешниковата подправка

    Към предаването
  • 18:30

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    На едно от челните места в списъка с любимите домашни печива на Лора и Стоян е италианската фокача – този път те ще я направят с печен чесън и маслини. Тарталетите пък ще напълнят с шоколад и със смокини , а хлябът ще замесят с пет вида семена.

    Към предаването
  • 19:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 19:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 20:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Тихуана - истории от границата, Сезон 7 | Епизод 2

    Животът на границата е смесица от култури и кухни, която създава уникална кулинарна сцена. Като мексикански емигрант, който живее в Америка, Пати прекарва живота си в това да комбинира различни кухни и сега тя се е захванала да проучи как този синтез от култури влияе върху храната в Тихуана.

    Към предаването
  • 20:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Епичната морска храна на Енсенада, Сезон 7 | Епизод 3

    Пристанищният град Енсенада е меката на морските дарове. Преминавайки през града, Пати опитва от съкровищата му – от известните рибни тако в "La Guerrenese", място, което предлага най-добрата улична храна на планетата, до най-стария бар в Долна Калифорния, в който е създаден коктейла „Маргарита“.

    Към предаването
  • 21:00

    Мери Бери – любими рецепти

    +

    Крайбрежието, Сезон 1 | Епизод 1

    Мери готви по рецепти, вдъхновени от детството й - мелби, тартове с козе сирене и шалот, кейкове от рачешко месо и моруна.

    Към предаването
  • 21:35

    Мери Бери – любими рецепти

    +

    Сред природата, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери лови риба на муха, събира гъби, прави лазаня с наденица, миниторти с ябълки и бадеми и гъби с чесън и шунка върху препечен бриош.

    Към предаването
  • 22:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5

    Към предаването
  • 22:35

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 7 | Епизод 6

    Към предаването
  • 23:05

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Камбоджа и Виетнам, Сезон 1 | Епизод 1

    В Камбоджа Рик опитва прясно уловени морски раци със зелен пипер. Оттук, в Камбоджа, започва и неговата одисея. Една страна, която все още се възстановява от режима на Червените кхмери, но пък туристите са започнали да се завръщат на острова.

    Към предаването
  • 00:15

    Одисея в Далечния Изток с Рик Стайн

    +

    Виетнам и Тайланд, Сезон 1 | Епизод 2

    Кулинарното пътешествие на Рик Стайн продължава по поречието на река Меконг към Виетнам. Тук храната е лека и прясна, като се приготвя с много билки, прясна риба, ароматни супи и оризови нудли. „Това е храна за отслабване”, както казва Стайн.

    Към предаването
  • 01:15

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Патрик Стюарт, Сезон 7 | Епизод 9

    Сър Патрик Стюърт гостува на Джейми и Джими и заменя звездния кораба „Ентърпрайз” с малкото кафене в края на кея Саутенд. Момчетата тръгват по стъпките на спомените на Патрик и откриват ресторанта, в който той се е влюбил в мексиканската кухня преди 30 години. Те приготвят вкусни енчилади.

    Към предаването
  • 02:00

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Пържене, Сезон 1 | Епизод 5

    Този епизод е посветен изцяло на пърженето – без значение дали в животинска мазнина или олио. Водещият Реймънд ще ни покаже отлична и бърза техника за пържене, която придава чудесен вкус, цвят и текстура на храната.

    Към предаването
  • 02:25

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Барбекю и грил, Сезон 1 | Епизод 6

    Този епизод всичко ще се върти около скарата – дали вкъщи на печката или навън на барбекюто. Печенето може да бъде на котлон, скара или на огън. Реймънд ще ни покаже простичък метод, при който се получават амбициозни ястия.

    Към предаването
  • 03:00

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Равиоли с яйца, папарделе, паста с червено цвекло, тортели, Сезон 1 | Епизод 4

    Микела Киапа е родена в долините на Южен Уелс, но семейството й е италианско и е израснала със знанията за тази кухня. Отправя се към Северна Италия, откъдето е семейството й, към градчето Имола. Тук се учи от шеф Валентино Меркатил.

    Към предаването
  • 03:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 17, Сезон 6 | Епизод 17

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 18, Сезон 6 | Епизод 18

    Към предаването
  • 04:20

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 04:45

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 05:10

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Тихуана - истории от границата, Сезон 7 | Епизод 2

    Животът на границата е смесица от култури и кухни, която създава уникална кулинарна сцена. Като мексикански емигрант, който живее в Америка, Пати прекарва живота си в това да комбинира различни кухни и сега тя се е захванала да проучи как този синтез от култури влияе върху храната в Тихуана.

    Към предаването
  • 05:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Епичната морска храна на Енсенада, Сезон 7 | Епизод 3

    Пристанищният град Енсенада е меката на морските дарове. Преминавайки през града, Пати опитва от съкровищата му – от известните рибни тако в "La Guerrenese", място, което предлага най-добрата улична храна на планетата, до най-стария бар в Долна Калифорния, в който е създаден коктейла „Маргарита“.

    Към предаването