Програма
Сряда
29 юни
06:00
Братя пекари
+Бортън он дъ Уотър, Сезон 2 | Епизод 5
Том и Хенри са на своя територия в Бортън он дъ Уотър, изобилстващ от кафенета, ресторанти и чайни, а планът на двамата братя е да приготвят три нови ястия, едно от които публиката ще избере да влезе в менюто на Ричард и Сю.
Към предаването06:45
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1
Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.
Към предаването07:10
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Рик Стайн се среща с младия готвач Том Адамс, който управлява фермата Комбошийт, водещ ресторант със собствени продукти в Корнуол. Тук те отглеждат и произвеждат продуктите си - от хляб с квас до пайове със свинско месо.
Към предаването07:40
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Град Лонсестън в източен Корнуол често е пропускан от мнозина, които посещават окръга, но там Рик открива необичайно суеверие и рядък вид нормандски замък. Рик завършва пътуването си, като приготвя на открито ястие от корнуолски миди със сайдер.
Към предаването08:10
Супер храни с Джейми
+Палачинки, вкусни такос с риба и пиле по ловджийски, Сезон 1 | Епизод 2
Джейми отива за риба в Коста Рика и се учи на карате в Япония, а менюто му е съставено от царевични палачинки с пушен бекон и карамелизиран банан.
Към предаването09:05
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
На едно от челните места в списъка с любимите домашни печива на Лора и Стоян е италианската фокача – този път те ще я направят с печен чесън и маслини. Тарталетите пък ще напълнят с шоколад и със смокини , а хлябът ще замесят с пет вида семена.
Към предаването09:30
Кралицата на шоколада
+Шоколадови декорации вкъщи, Сезон 1 | Епизод 3
Кирстен ни дава съвети как да направим шоколадова декорация вкъщи с красиви шоколадови листа, шоколадово-карамелени квадрати и любимите на всички великденски яйца.
Към предаването10:00
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Мишел Ру отива в Камарг, за да види известните черни бикове. Приготвя задушено, което отнема цял ден, и стек от говеждо, който става за 5 мин, артишок със сос холандез и с маслен сос, ястие с провансалски миди и мергези с ориз.
Към предаването11:00
Домашни рецепти с Йоли
+Шоколад, Сезон 1 | Епизод 7
Към предаването11:30
Бон Апети
+Горски истории, Сезон 3 | Епизод 1
Лора и Стоян ще ни демонстрират, че е добре да имаме замразен грах в хладилника, защото от него можем да приготвим разкошна крем супа. Ще ни покажат и любопитна рецепта за заек по ловджийски. А на финала ще ни изкушат с Итън мес с горски плодове
Към предаването12:00
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Норфолк, Сезон 1 | Епизод 13
Британското приключение на Джеймс Мартин го отвежда до Норфолк, където към него се присъединява добрият му стар приятел и местен топ готвач Галтън Блекистън.
Към предаването13:00
Мери Бери – любими рецепти
+Крайбрежието, Сезон 1 | Епизод 1
Мери готви по рецепти, вдъхновени от детството й - мелби, тартове с козе сирене и шалот, кейкове от рачешко месо и моруна.
Към предаването13:30
Мери Бери – любими рецепти
+Сред природата, Сезон 1 | Епизод 2
Мери лови риба на муха, събира гъби, прави лазаня с наденица, миниторти с ябълки и бадеми и гъби с чесън и шунка върху препечен бриош.
Към предаването14:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Рик Стайн среща своя добър приятел, актьорът и комик Бари Хъмфрис, който се влюбва в Корнуол през 60-те години на миналия век, когато напуска Лондон, за да развие своя вече известен герой - Дейм Една Евераж, с почти катастрофални последици.
Към предаването14:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Рик пътува навътре от величественото устие Камил до едно от най-добрите лозя във Великобритания, където се присъединява към беритбата на гроздето, за да открие, че времето в Корнуолл е идеално за едни от най-добрите вина в страната.
Към предаването15:00
Супер храни с Джейми
+Кебап, вегетариански бургер и салата, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми обикаля Гърция в търсене на храна и прави упражнения в Япония, а също така готви здравословен пилешки кебаб с чеснов хляб и зеленчуков тофу бургер с градинска салата и босилек.
Към предаването15:55
Домашни рецепти с Йоли
+Меню със свинско, Сезон 1 | Епизод 8
Към предаването16:25
Бон Апети
+Горски истории, Сезон 3 | Епизод 1
Лора и Стоян ще ни демонстрират, че е добре да имаме замразен грах в хладилника, защото от него можем да приготвим разкошна крем супа. Ще ни покажат и любопитна рецепта за заек по ловджийски. А на финала ще ни изкушат с Итън мес с горски плодове
Към предаването16:55
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13
Ориенталската кухня винаги е вълнувала Лора и Стоян. Те ще покажат на зрителите рецептата за сладък катмер. След това ще продължат да изкушават с много апетитни сладки банички – с боровинки и рикота. А накрая ще покажат как се прави мраморен чийзкейк
Към предаването17:25
Кралицата на шоколада
+Лесна за моделиране шоколадова паста, Сезон 1 | Епизод 4
Тарти с шоколадово-кафеен фъдж, хрупкав десерт с шоколад и маршмелоу и карамелизирани ядки макадамия, обвити в шоколад - това е менюто на Кирстен.
Към предаването17:55
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Уел и Шанел, Сезон 5 | Епизод 7
Първата група показа на какво е способна. Сега втората ще се запознае с правилата на "Моята кухня е най-добрата".
Към предаването19:10
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Норфолк, Сезон 1 | Епизод 13
Британското приключение на Джеймс Мартин го отвежда до Норфолк, където към него се присъединява добрият му стар приятел и местен топ готвач Галтън Блекистън.
Към предаването20:05
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
Мишел търси най-доброто месо за своето свинско по провансалски. Споделя семейна рецепта за омлет-суфле. Приготвя тарт с тапенада от маслини и домати. За десерт на приятелите си поднася глазиран пъпеш, пълен с лимоново сорбе и шампанско.
Към предаването21:00
Супер храни с Джейми
+Кебап, вегетариански бургер и салата, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми обикаля Гърция в търсене на храна и прави упражнения в Япония, а също така готви здравословен пилешки кебаб с чеснов хляб и зеленчуков тофу бургер с градинска салата и босилек.
Към предаването22:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Рик Стайн среща своя добър приятел, актьорът и комик Бари Хъмфрис, който се влюбва в Корнуол през 60-те години на миналия век, когато напуска Лондон, за да развие своя вече известен герой - Дейм Една Евераж, с почти катастрофални последици.
Към предаването22:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Рик пътува навътре от величественото устие Камил до едно от най-добрите лозя във Великобритания, където се присъединява към беритбата на гроздето, за да открие, че времето в Корнуолл е идеално за едни от най-добрите вина в страната.
Към предаването23:00
Мери Бери – любими рецепти
+Крайбрежието, Сезон 1 | Епизод 1
Мери готви по рецепти, вдъхновени от детството й - мелби, тартове с козе сирене и шалот, кейкове от рачешко месо и моруна.
Към предаването23:30
Мери Бери – любими рецепти
+Сред природата, Сезон 1 | Епизод 2
Мери лови риба на муха, събира гъби, прави лазаня с наденица, миниторти с ябълки и бадеми и гъби с чесън и шунка върху препечен бриош.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Горски истории, Сезон 3 | Епизод 1
Лора и Стоян ще ни демонстрират, че е добре да имаме замразен грах в хладилника, защото от него можем да приготвим разкошна крем супа. Ще ни покажат и любопитна рецепта за заек по ловджийски. А на финала ще ни изкушат с Итън мес с горски плодове
Към предаването00:25
Домашни рецепти с Йоли
+Меню със свинско, Сезон 1 | Епизод 8
Към предаването00:50
Братя пекари
+Йорк, Сезон 2 | Епизод 6
Братята пекари посещават Йорк, за да помогнат на една пекарна да се открои от конкурентите си, като за целта трябва да създадат три вдъхновени от местната кухня ястия, от които публиката да избере едно, което да влезе в менюто.
Към предаването01:35
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1
Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.
Към предаването01:55
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
Мишел търси най-доброто месо за своето свинско по провансалски. Споделя семейна рецепта за омлет-суфле. Приготвя тарт с тапенада от маслини и домати. За десерт на приятелите си поднася глазиран пъпеш, пълен с лимоново сорбе и шампанско.
Към предаването02:40
Лесни рецепти на път
+Епизод 29, Сезон 6 | Епизод 29
Дани ще ни покаже своя вариация на печен сандвич – тост с много сирене грюер и със салата. Есте пък ще приготви картофено пюре с яхния с мляно месо и червено вино.
Към предаването03:05
Лесни рецепти на път
+Епизод 30, Сезон 6 | Епизод 30
Есте ще ни покаже своята нидерландска версия на купа покé със скумрия карфиол. Роберта ще направи клафути с домати и зелена салата.
Към предаването03:30
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Уел и Шанел, Сезон 5 | Епизод 7
Първата група показа на какво е способна. Сега втората ще се запознае с правилата на "Моята кухня е най-добрата".
Към предаването04:45
Домашни рецепти с Йоли
+Меню със свинско, Сезон 1 | Епизод 8
Към предаването05:10
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Норфолк, Сезон 1 | Епизод 13
Британското приключение на Джеймс Мартин го отвежда до Норфолк, където към него се присъединява добрият му стар приятел и местен топ готвач Галтън Блекистън.
Към предаването