Вторник

28 юни

  • 06:00

    Братя пекари

    +

    Стратфорд на Ейвън, Сезон 2 | Епизод 4

    Братята пекари посещават Стратфорд на Ейвън, изобилстващ от исторически забележителности и привличащ милиони туристи, където Джийн Хаслам държи ресторант с домашно сготвени гозби, но би желала да привлича повече клиенти.

    Към предаването
  • 06:45

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7

    Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.

    Към предаването
  • 07:10

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.

    Към предаването
  • 07:40

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.

    Към предаването
  • 08:10

    Супер храни с Джейми

    +

    Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.

    Към предаването
  • 09:05

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Тънки питки с кимион, нигела и сусам – това е първата рецепта, която Лора и Стоян ще приготвят в епизода. Следващото печиво е сладко – нещо като млечна баница, която правят с юфка. И на финала – рецепта за гризини със специална лешниковата подправка

    Към предаването
  • 09:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови палачинки, шоколадови кокосови орехи и шоколадов бало, Сезон 1 | Епизод 2

    Кралицата на шоколада ще ни покаже колко изкусителни могат да бъдат шоколадовите парченца.

    Към предаването
  • 10:00

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мишел търси мед, с който да приготви ястие с патица. Ще направи елегантен рататуй. С приятел сяда на чаша пастис, който го вдъхновява за задушено с морски дарове. По-късно в градината си приготвя пюре от плодове и класически пен пердю със сметана.

    Към предаването
  • 11:00

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Зеленото сирене от с. Черни Вит, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Под дебела сянка, Сезон 6 | Епизод 14

    Свежа салата с пушена пъстърва и сирена, която изглежда като от менюто на някой изискан ресторант ще покажат Лора и Стоян. След тази специална рецепта ще направят нещо бързо – свински късчета с лук и трахана. А лесната рецепта са катмите, които могат да се поднесат и в сладък, и в солен вариант.

    Към предаването
  • 12:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Нотингам, Сезон 1 | Епизод 12

    Джеймс пътува до Нотингам, където установява мобилната си кухня насред Шъруудския лес и готви горски пир за дългогодишния си приятел Сат Бейнс, ресторантьор със звезда „Мишлен“.

    Към предаването
  • 13:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5

    Към предаването
  • 13:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 7 | Епизод 6

    Към предаването
  • 14:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн се среща с младия готвач Том Адамс, който управлява фермата Комбошийт, водещ ресторант със собствени продукти в Корнуол. Тук те отглеждат и произвеждат продуктите си - от хляб с квас до пайове със свинско месо.

    Към предаването
  • 14:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Град Лонсестън в източен Корнуол често е пропускан от мнозина, които посещават окръга, но там Рик открива необичайно суеверие и рядък вид нормандски замък. Рик завършва пътуването си, като приготвя на открито ястие от корнуолски миди със сайдер.

    Към предаването
  • 15:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Палачинки, вкусни такос с риба и пиле по ловджийски, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми отива за риба в Коста Рика и се учи на карате в Япония, а менюто му е съставено от царевични палачинки с пушен бекон и карамелизиран банан.

    Към предаването
  • 15:55

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 16:25

    Бон Апети

    +

    Под дебела сянка, Сезон 6 | Епизод 14

    Свежа салата с пушена пъстърва и сирена, която изглежда като от менюто на някой изискан ресторант ще покажат Лора и Стоян. След тази специална рецепта ще направят нещо бързо – свински късчета с лук и трахана. А лесната рецепта са катмите, които могат да се поднесат и в сладък, и в солен вариант.

    Към предаването
  • 16:55

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    На едно от челните места в списъка с любимите домашни печива на Лора и Стоян е италианската фокача – този път те ще я направят с печен чесън и маслини. Тарталетите пък ще напълнят с шоколад и със смокини , а хлябът ще замесят с пет вида семена.

    Към предаването
  • 17:25

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови декорации вкъщи, Сезон 1 | Епизод 3

    Кирстен ни дава съвети как да направим шоколадова декорация вкъщи с красиви шоколадови листа, шоколадово-карамелени квадрати и любимите на всички великденски яйца.

    Към предаването
  • 17:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Клоуи и Кели, Сезон 5 | Епизод 6

    "Моята кухня е най-добрата" се отправя към Пърт, където домакините Кели и Клоуи поднасят международно угощение.

    Към предаването
  • 19:10

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Нотингам, Сезон 1 | Епизод 12

    Джеймс пътува до Нотингам, където установява мобилната си кухня насред Шъруудския лес и готви горски пир за дългогодишния си приятел Сат Бейнс, ресторантьор със звезда „Мишлен“.

    Към предаването
  • 20:05

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Мишел Ру отива в Камарг, за да види известните черни бикове. Приготвя задушено, което отнема цял ден, и стек от говеждо, който става за 5 мин, артишок със сос холандез и с маслен сос, ястие с провансалски миди и мергези с ориз.

    Към предаването
  • 21:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Палачинки, вкусни такос с риба и пиле по ловджийски, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми отива за риба в Коста Рика и се учи на карате в Япония, а менюто му е съставено от царевични палачинки с пушен бекон и карамелизиран банан.

    Към предаването
  • 22:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн се среща с младия готвач Том Адамс, който управлява фермата Комбошийт, водещ ресторант със собствени продукти в Корнуол. Тук те отглеждат и произвеждат продуктите си - от хляб с квас до пайове със свинско месо.

    Към предаването
  • 22:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Град Лонсестън в източен Корнуол често е пропускан от мнозина, които посещават окръга, но там Рик открива необичайно суеверие и рядък вид нормандски замък. Рик завършва пътуването си, като приготвя на открито ястие от корнуолски миди със сайдер.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 7 | Епизод 6

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Под дебела сянка, Сезон 6 | Епизод 14

    Свежа салата с пушена пъстърва и сирена, която изглежда като от менюто на някой изискан ресторант ще покажат Лора и Стоян. След тази специална рецепта ще направят нещо бързо – свински късчета с лук и трахана. А лесната рецепта са катмите, които могат да се поднесат и в сладък, и в солен вариант.

    Към предаването
  • 00:25

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 00:50

    Братя пекари

    +

    Бортън он дъ Уотър, Сезон 2 | Епизод 5

    Том и Хенри са на своя територия в Бортън он дъ Уотър, изобилстващ от кафенета, ресторанти и чайни, а планът на двамата братя е да приготвят три нови ястия, едно от които публиката ще избере да влезе в менюто на Ричард и Сю.

    Към предаването
  • 01:35

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7

    Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.

    Към предаването
  • 01:55

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Мишел Ру отива в Камарг, за да види известните черни бикове. Приготвя задушено, което отнема цял ден, и стек от говеждо, който става за 5 мин, артишок със сос холандез и с маслен сос, ястие с провансалски миди и мергези с ориз.

    Към предаването
  • 02:40

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27

    Хюго ще приготви пушена скумрия със зелен фасул и нар. Роберта ще направи панирани пилешки хапки със салата „Дъга“.

    Към предаването
  • 03:05

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 28, Сезон 6 | Епизод 28

    Дани ще ни покаже как се прави чесново пиле с джинджифил. А Милушка ще приготви сьомга с билкова коричка и уасаби майонеза.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Клоуи и Кели, Сезон 5 | Епизод 6

    "Моята кухня е най-добрата" се отправя към Пърт, където домакините Кели и Клоуи поднасят международно угощение.

    Към предаването
  • 04:45

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 05:10

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Нотингам, Сезон 1 | Епизод 12

    Джеймс пътува до Нотингам, където установява мобилната си кухня насред Шъруудския лес и готви горски пир за дългогодишния си приятел Сат Бейнс, ресторантьор със звезда „Мишлен“.

    Към предаването