Програма
Понеделник
27 юни
06:00
Братя пекари
+Девън, Сезон 2 | Епизод 3
Братята посещават Ексмут в Девън, класически английски курорт и притегателна точка за хиляди туристи, където Лин и Анди държат традиционна английска кръчма, чийто бар процъфтява, докато за ресторанта не може да се каже същото.
Към предаването06:45
Семейното приключение на Джино в Италия
+Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6
Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.
Към предаването07:10
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14
В град Лу, Рик научава за време, когато корнуолците са били взети като роби от барберските пиратите. Той се качва на една от последните риболовни лодки в Сейнт Маус и използва улова от малоуста писия, за да направи вкусна топла салата.
Към предаването07:40
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15
В този последен епизод от поредицата Рик ни отвежда до полуостров Рама. Далеч от традиционните туристически дестинации, тази част на Корнуол е известна със своите скали и плажове.
Към предаването08:10
Кулинарното бягство на Джейми
+Атина, Сезон 1 | Епизод 6
В гръцката столица Атина Джейми ще опита за първи път да лови риба с харпун и ще се срещне с пчелари, които имат много истории за разказване.
Към предаването09:05
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Как се прави варварски хляб, защо да опитат обърнат царевичен кейк с домати, как се получава щруделът със сини сливи и какво са караньоли? Всичко това ще научат от този епизод феновете на Лора и Стоян и „Бон Апети“.
Към предаването09:30
Кралицата на шоколада
+Класически домашни шоколадови десерти, Сезон 1 | Епизод 1
Кирстен Тиболс преобръща представата за домашните класики, като приготвя шоколадови тостове и невероятен бананов сплит.
Към предаването10:00
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Мишел търси продукти за ястията, които обича да яде през почивката си. Токачката му на тиган е празник за окото. С местни колбаси прави изискани крокмосю. В Крок льо Роа опитва традиционна буябес и завършва с домашно приготвена ципура за жена си.
Към предаването11:00
Домашни рецепти с Йоли
+Когато се отбият приятели, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването11:30
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването12:00
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11
Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.
Към предаването13:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.
Към предаването14:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.
Към предаването14:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.
Към предаването15:00
Супер храни с Джейми
+Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.
Към предаването15:55
Домашни рецепти с Йоли
+Зеленото сирене от с. Черни Вит, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването16:25
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването16:55
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
Тънки питки с кимион, нигела и сусам – това е първата рецепта, която Лора и Стоян ще приготвят в епизода. Следващото печиво е сладко – нещо като млечна баница, която правят с юфка. И на финала – рецепта за гризини със специална лешниковата подправка
Към предаването17:25
Кралицата на шоколада
+Шоколадови палачинки, шоколадови кокосови орехи и шоколадов бало, Сезон 1 | Епизод 2
Кралицата на шоколада ще ни покаже колко изкусителни могат да бъдат шоколадовите парченца.
Към предаването17:55
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Деб и Рик, Сезон 5 | Епизод 5
Запознайте се с Деб и Рик от Южна Австралия. Те са женени от 38 години и са готови да подложат уменията си на проверка в своя импровизиран ресторант.
Към предаването19:00
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11
Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.
Към предаването20:00
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мишел търси мед, с който да приготви ястие с патица. Ще направи елегантен рататуй. С приятел сяда на чаша пастис, който го вдъхновява за задушено с морски дарове. По-късно в градината си приготвя пюре от плодове и класически пен пердю със сметана.
Към предаването21:00
Супер храни с Джейми
+Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.
Към предаването22:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.
Към предаването22:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.
Към предаването23:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.
Към предаването23:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването00:25
Домашни рецепти с Йоли
+Зеленото сирене от с. Черни Вит, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването00:50
Братя пекари
+Стратфорд на Ейвън, Сезон 2 | Епизод 4
Братята пекари посещават Стратфорд на Ейвън, изобилстващ от исторически забележителности и привличащ милиони туристи, където Джийн Хаслам държи ресторант с домашно сготвени гозби, но би желала да привлича повече клиенти.
Към предаването01:35
Семейното приключение на Джино в Италия
+Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6
Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.
Към предаването01:55
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мишел търси мед, с който да приготви ястие с патица. Ще направи елегантен рататуй. С приятел сяда на чаша пастис, който го вдъхновява за задушено с морски дарове. По-късно в градината си приготвя пюре от плодове и класически пен пердю със сметана.
Към предаването02:40
Лесни рецепти на път
+Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25
Роберта ще ни покаже вкусна рецепта с пилешко – хрупкави пилешки крилца с броколини и ориз. А Хюго ще приготви телешко къри с разноцветни кореноплодни и картофи.
Към предаването03:05
Лесни рецепти на път
+Епизод 26, Сезон 6 | Епизод 26
Милушка се отправя на рибно пътешествие, приготвяйки рибна яхния, а Хюго ще направи свински котлети с нудли и зелени зеленчуци.
Към предаването03:30
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Деб и Рик, Сезон 5 | Епизод 5
Запознайте се с Деб и Рик от Южна Австралия. Те са женени от 38 години и са готови да подложат уменията си на проверка в своя импровизиран ресторант.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването04:45
Домашни рецепти с Йоли
+Зеленото сирене от с. Черни Вит, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването05:10
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11
Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.
Към предаването