Понеделник

27 юни

  • 06:00

    Братя пекари

    +

    Девън, Сезон 2 | Епизод 3

    Братята посещават Ексмут в Девън, класически английски курорт и притегателна точка за хиляди туристи, където Лин и Анди държат традиционна английска кръчма, чийто бар процъфтява, докато за ресторанта не може да се каже същото.

    Към предаването
  • 06:45

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

    Към предаването
  • 07:10

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    В град Лу, Рик научава за време, когато корнуолците са били взети като роби от барберските пиратите. Той се качва на една от последните риболовни лодки в Сейнт Маус и използва улова от малоуста писия, за да направи вкусна топла салата.

    Към предаването
  • 07:40

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    В този последен епизод от поредицата Рик ни отвежда до полуостров Рама. Далеч от традиционните туристически дестинации, тази част на Корнуол е известна със своите скали и плажове.

    Към предаването
  • 08:10

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Атина, Сезон 1 | Епизод 6

    В гръцката столица Атина Джейми ще опита за първи път да лови риба с харпун и ще се срещне с пчелари, които имат много истории за разказване.

    Към предаването
  • 09:05

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Как се прави варварски хляб, защо да опитат обърнат царевичен кейк с домати, как се получава щруделът със сини сливи и какво са караньоли? Всичко това ще научат от този епизод феновете на Лора и Стоян и „Бон Апети“.

    Към предаването
  • 09:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Класически домашни шоколадови десерти, Сезон 1 | Епизод 1

    Кирстен Тиболс преобръща представата за домашните класики, като приготвя шоколадови тостове и невероятен бананов сплит.

    Към предаването
  • 10:00

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Мишел търси продукти за ястията, които обича да яде през почивката си. Токачката му на тиган е празник за окото. С местни колбаси прави изискани крокмосю. В Крок льо Роа опитва традиционна буябес и завършва с домашно приготвена ципура за жена си.

    Към предаването
  • 11:00

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Когато се отбият приятели, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 12:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11

    Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.

    Към предаването
  • 13:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.

    Към предаването
  • 14:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.

    Към предаването
  • 14:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.

    Към предаването
  • 15:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.

    Към предаването
  • 15:55

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Зеленото сирене от с. Черни Вит, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 16:25

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 16:55

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Тънки питки с кимион, нигела и сусам – това е първата рецепта, която Лора и Стоян ще приготвят в епизода. Следващото печиво е сладко – нещо като млечна баница, която правят с юфка. И на финала – рецепта за гризини със специална лешниковата подправка

    Към предаването
  • 17:25

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови палачинки, шоколадови кокосови орехи и шоколадов бало, Сезон 1 | Епизод 2

    Кралицата на шоколада ще ни покаже колко изкусителни могат да бъдат шоколадовите парченца.

    Към предаването
  • 17:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Деб и Рик, Сезон 5 | Епизод 5

    Запознайте се с Деб и Рик от Южна Австралия. Те са женени от 38 години и са готови да подложат уменията си на проверка в своя импровизиран ресторант.

    Към предаването
  • 19:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11

    Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.

    Към предаването
  • 20:00

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мишел търси мед, с който да приготви ястие с патица. Ще направи елегантен рататуй. С приятел сяда на чаша пастис, който го вдъхновява за задушено с морски дарове. По-късно в градината си приготвя пюре от плодове и класически пен пердю със сметана.

    Към предаването
  • 21:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.

    Към предаването
  • 22:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова серия Рик Стайн разкрива Корнуол, който познава и обича, защитавайки храната, историята, музиката, изкуството и културата на окръга, за който много местни твърдят, че трябва да бъде държава сама по себе си.

    Към предаването
  • 22:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Дълбоко в провинцията на Корнуолл, Рик Стайн ни отвежда да се срещнем с необикновено семейство, което прави едно от най-добрите сирена Гауда във Великобритания, с което приготвя тортила с карамелизирани ябълки, лук и Корнуолска Гауда.

    Към предаването
  • 23:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми ще направи домашна, по-вкусна и по-здравословна версия на любимата на всички британци риба с пържени картофи. Освен това, с два от най-предпочитаните продукта – наденица и картофено пюре ще направи пай.

    Към предаването
  • 23:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми ще направи бърза, семейна версия на вкусно индийско пиле с масло, от което дори най-малките му деца си облизват пръстите. Ще ни покаже още и супер лесна рецепта за сьомга в тесто.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 00:25

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Зеленото сирене от с. Черни Вит, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 00:50

    Братя пекари

    +

    Стратфорд на Ейвън, Сезон 2 | Епизод 4

    Братята пекари посещават Стратфорд на Ейвън, изобилстващ от исторически забележителности и привличащ милиони туристи, където Джийн Хаслам държи ресторант с домашно сготвени гозби, но би желала да привлича повече клиенти.

    Към предаването
  • 01:35

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

    Към предаването
  • 01:55

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мишел търси мед, с който да приготви ястие с патица. Ще направи елегантен рататуй. С приятел сяда на чаша пастис, който го вдъхновява за задушено с морски дарове. По-късно в градината си приготвя пюре от плодове и класически пен пердю със сметана.

    Към предаването
  • 02:40

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Роберта ще ни покаже вкусна рецепта с пилешко – хрупкави пилешки крилца с броколини и ориз. А Хюго ще приготви телешко къри с разноцветни кореноплодни и картофи.

    Към предаването
  • 03:05

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 26, Сезон 6 | Епизод 26

    Милушка се отправя на рибно пътешествие, приготвяйки рибна яхния, а Хюго ще направи свински котлети с нудли и зелени зеленчуци.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Деб и Рик, Сезон 5 | Епизод 5

    Запознайте се с Деб и Рик от Южна Австралия. Те са женени от 38 години и са готови да подложат уменията си на проверка в своя импровизиран ресторант.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 04:45

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Зеленото сирене от с. Черни Вит, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 05:10

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11

    Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.

    Към предаването