Неделя

26 юни

  • 06:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мама Миа!, Сезон 3 | Епизод 2

    Гордън, Джино и Фред се върнаха и този път обикалят Гърция. Триото се гмурка за омари и приготвя сладкиши на остров Крит, преди да посети горещите извори на Санторини, а след това се мести на Миконос, за да направи домашна наденица.

    Към предаването
  • 06:55

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Сблъсък на трима титани, Сезон 3 | Епизод 3

    Момчетата завършват гръцкото си приключение в Атина, където се състезават на древен олимпийски стадион, посещават лозя, опитват гръцки коктейли, посещават монахини пчеларки и отиват на лов за трюфели с кучета в Метеора.

    Към предаването
  • 08:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Стивън Фрай, Сезон 7 | Епизод 7

    Джейми и Джими посрещат една национална гордост - Стивън Фрай. Той се присъединява към тях за урок по готварство и пътуване в страната на спомените. Джейми разказва за бавачката си, която е приготвяла най-вкусните ябълкови пайове и го е научила как да прави роза от тесто.

    Към предаването
  • 09:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Как да приготвим пухкав и ароматен тутманик и страхотна баница със спанак за любимите си хора? Това ще покажат водещите Лора и Стоян в този епизод. А за финал са избрали рецептата за къпкейк тирамису, а тя е много апетитна.

    Към предаването
  • 09:30

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Четири солени печива очакват зрителите на „Бон Апети“ в този епизод. Те са за по-различни банички с плънка от печени чушки, апетитни хлебчета с чесново масло, питки с тиквени семки и хляб с квас и лешници.

    Към предаването
  • 10:00

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

    Към предаването
  • 10:30

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7

    Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.

    Към предаването
  • 11:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Шоколадовият живот на Джуджу, Сезон 6 | Епизод 11

    Пати прекарва деня с най-малкия си син Джуджу. Джуджу е обсебен от шоколада. В кухнята двамата измислят три вкусни рецепти с много шоколад - шоколадов бананов хляб с шоколадови парченца, шоколадова кула от палачинки и мексикански мега шоколадов млечен шейк.

    Към предаването
  • 11:30

    Ирландското приключение на Донал

    +

    Антрим, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод единствената посока е нагоре, защото Донал и вярното му овчарско куче ще се отправят на север към графство Антрим. Там се намира оживения град Белфаст и някои от най-впечатляващите гледки на острова.

    Към предаването
  • 12:00

    Ирландското приключение на Донал

    +

    Дъблин, Сезон 1 | Епизод 8

    Последното приключение от поредицата ще върне Донал и Макс у дома, в красивия Дъблин. Град, изпълнен с традиции, иновации и култура, забавления и кулинарни изкушения.

    Към предаването
  • 12:30

    Вкусът на блуса с Рик Стайн

    +

    Вкусът на блуса с Рик Стайн, Допълнителен | Епизод 1

    В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.

    Към предаването
  • 13:40

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн

    +

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн ще открие малкото останали места в града, на които се предлага традиционна храна – ястията, по които копнеят шанхайците, когато са далеч от дома.

    Към предаването
  • 14:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Джесика Частейн, Сезон 7 | Епизод 8

    Джейми и Джими са поканили номинираната за „Оскар” актриса Джесика Частейн, която ще сложи готварската шапка и ще сготви вечерята за гостите на кафенето на кея в Саутенд. В чест на прочутата си гостенка момчетата ще се развихрят и ще приготвят изцяло веган меню, за да я впечатлят.

    Към предаването
  • 15:50

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Печене, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод ще научим всичко за печенето. Как да готвим в суха фурна с мазнина или олио, а в същото време да запазваме повърхността на храната влажна. За Реймънд тези техники за печене са свързани с великолепни аромати в домашната кухня.

    Към предаването
  • 16:25

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Печива, Сезон 1 | Епизод 4

    Печивата са главните герои в този епизод на поредицата. Реймънд обича красивите цветове и вкусове, които придават на храната. За него обаче приготвянето на хляб и сладкиши е нещо много повече и скоро зрителите ще го разберат.

    Към предаването
  • 17:00

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Лингуини, фарфале, Болоня, рагу, Сезон 1 | Епизод 1

    В този първи епизод Микела ни показва колко лесно е да приготвите вкусна паста у дома - без никакви помощни средства. Първо прави идеалното тесто за паста и го разточва на ръка, за да приготви лингуини примавера, дълги тънки панделки с лимонова кора и пролетен зеленчуков сос.

    Към предаването
  • 17:30

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Тортели, Равиоли с омар, Чинкуе тере, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод ще научите всичко за това как да направите съвършената пълнена паста. Микела ни води в Италия, на зашеметяващото крайбрежие на Чинкуе Тере, където се учи да готви миди с прясна паста от готвача Алесандро Барили.

    Към предаването
  • 18:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Четири солени печива очакват зрителите на „Бон Апети“ в този епизод. Те са за по-различни банички с плънка от печени чушки, апетитни хлебчета с чесново масло, питки с тиквени семки и хляб с квас и лешници.

    Към предаването
  • 18:30

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Как се прави варварски хляб, защо да опитат обърнат царевичен кейк с домати, как се получава щруделът със сини сливи и какво са караньоли? Всичко това ще научат от този епизод феновете на Лора и Стоян и „Бон Апети“.

    Към предаването
  • 19:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 19:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 20:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13

    В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.

    Към предаването
  • 20:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1

    Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.

    Към предаването
  • 21:00

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Бургерът, Сезон 1 | Епизод 2

    Том споделя най-добрата си рецепта за бургер. Той създава Кулата със свински бургер и чоризо, обогатена със сирене манчего, салца от печени чушки и чушлета падрон. Експериментът продължава със запечена краставица и изумителен сладкиш с меден аромат.

    Към предаването
  • 21:30

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Най-добрият кебаб, Сезон 1 | Епизод 1

    Том Керидж приготвя близкоизточно пиршество. Маринован и ароматизиран с билки пилешки кебаб със зеленчуци, с чили сос и чеснова сметана, увит с тънка питка с кимион, изпечена на скара, гарниран с печени тиквички и карфиол с дип от патладжан.

    Към предаването
  • 22:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.

    Към предаването
  • 22:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.

    Към предаването
  • 23:00

    Вкусът на блуса с Рик Стайн

    +

    Вкусът на блуса с Рик Стайн, Допълнителен | Епизод 1

    В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.

    Към предаването
  • 00:05

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн

    +

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн ще открие малкото останали места в града, на които се предлага традиционна храна – ястията, по които копнеят шанхайците, когато са далеч от дома.

    Към предаването
  • 01:05

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Джесика Частейн, Сезон 7 | Епизод 8

    Джейми и Джими са поканили номинираната за „Оскар” актриса Джесика Частейн, която ще сложи готварската шапка и ще сготви вечерята за гостите на кафенето на кея в Саутенд. В чест на прочутата си гостенка момчетата ще се развихрят и ще приготвят изцяло веган меню, за да я впечатлят.

    Към предаването
  • 01:55

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Печене, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод ще научим всичко за печенето. Как да готвим в суха фурна с мазнина или олио, а в същото време да запазваме повърхността на храната влажна. За Реймънд тези техники за печене са свързани с великолепни аромати в домашната кухня.

    Към предаването
  • 02:25

    Как да готвим добре с Реймънд Бланк

    +

    Печива, Сезон 1 | Епизод 4

    Печивата са главните герои в този епизод на поредицата. Реймънд обича красивите цветове и вкусове, които придават на храната. За него обаче приготвянето на хляб и сладкиши е нещо много повече и скоро зрителите ще го разберат.

    Към предаването
  • 03:00

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Тортели, Равиоли с омар, Чинкуе тере, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод ще научите всичко за това как да направите съвършената пълнена паста. Микела ни води в Италия, на зашеметяващото крайбрежие на Чинкуе Тере, където се учи да готви миди с прясна паста от готвача Алесандро Барили.

    Към предаването
  • 03:25

    Кухня без граници

    +

    Епизод 15, Сезон 6 | Епизод 15

    Към предаването
  • 03:50

    Кухня без граници

    +

    Епизод 16, Сезон 6 | Епизод 16

    Към предаването
  • 04:15

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 04:40

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 05:10

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13

    В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.

    Към предаването
  • 05:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1

    Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.

    Към предаването