Програма
Неделя
26 юни
06:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Мама Миа!, Сезон 3 | Епизод 2
Гордън, Джино и Фред се върнаха и този път обикалят Гърция. Триото се гмурка за омари и приготвя сладкиши на остров Крит, преди да посети горещите извори на Санторини, а след това се мести на Миконос, за да направи домашна наденица.
Към предаването06:55
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Сблъсък на трима титани, Сезон 3 | Епизод 3
Момчетата завършват гръцкото си приключение в Атина, където се състезават на древен олимпийски стадион, посещават лозя, опитват гръцки коктейли, посещават монахини пчеларки и отиват на лов за трюфели с кучета в Метеора.
Към предаването08:00
Бойният клуб на Джейми и Джими
+Гост: Стивън Фрай, Сезон 7 | Епизод 7
Джейми и Джими посрещат една национална гордост - Стивън Фрай. Той се присъединява към тях за урок по готварство и пътуване в страната на спомените. Джейми разказва за бавачката си, която е приготвяла най-вкусните ябълкови пайове и го е научила как да прави роза от тесто.
Към предаването09:00
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
Как да приготвим пухкав и ароматен тутманик и страхотна баница със спанак за любимите си хора? Това ще покажат водещите Лора и Стоян в този епизод. А за финал са избрали рецептата за къпкейк тирамису, а тя е много апетитна.
Към предаването09:30
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Четири солени печива очакват зрителите на „Бон Апети“ в този епизод. Те са за по-различни банички с плънка от печени чушки, апетитни хлебчета с чесново масло, питки с тиквени семки и хляб с квас и лешници.
Към предаването10:00
Семейното приключение на Джино в Италия
+Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6
Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.
Към предаването10:30
Семейното приключение на Джино в Италия
+Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7
Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.
Към предаването11:00
Мексиканска кухня с Пати
+Шоколадовият живот на Джуджу, Сезон 6 | Епизод 11
Пати прекарва деня с най-малкия си син Джуджу. Джуджу е обсебен от шоколада. В кухнята двамата измислят три вкусни рецепти с много шоколад - шоколадов бананов хляб с шоколадови парченца, шоколадова кула от палачинки и мексикански мега шоколадов млечен шейк.
Към предаването11:30
Ирландското приключение на Донал
+Антрим, Сезон 1 | Епизод 7
В този епизод единствената посока е нагоре, защото Донал и вярното му овчарско куче ще се отправят на север към графство Антрим. Там се намира оживения град Белфаст и някои от най-впечатляващите гледки на острова.
Към предаването12:00
Ирландското приключение на Донал
+Дъблин, Сезон 1 | Епизод 8
Последното приключение от поредицата ще върне Донал и Макс у дома, в красивия Дъблин. Град, изпълнен с традиции, иновации и култура, забавления и кулинарни изкушения.
Към предаването12:30
Вкусът на блуса с Рик Стайн
+Вкусът на блуса с Рик Стайн, Допълнителен | Епизод 1
В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.
Към предаването13:40
Вкусът на Шанхай с Рик Стайн
+Вкусът на Шанхай с Рик Стайн, Сезон 1 | Епизод 1
Рик Стайн ще открие малкото останали места в града, на които се предлага традиционна храна – ястията, по които копнеят шанхайците, когато са далеч от дома.
Към предаването14:55
Бойният клуб на Джейми и Джими
+Гост: Джесика Частейн, Сезон 7 | Епизод 8
Джейми и Джими са поканили номинираната за „Оскар” актриса Джесика Частейн, която ще сложи готварската шапка и ще сготви вечерята за гостите на кафенето на кея в Саутенд. В чест на прочутата си гостенка момчетата ще се развихрят и ще приготвят изцяло веган меню, за да я впечатлят.
Към предаването15:50
Как да готвим добре с Реймънд Бланк
+Печене, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод ще научим всичко за печенето. Как да готвим в суха фурна с мазнина или олио, а в същото време да запазваме повърхността на храната влажна. За Реймънд тези техники за печене са свързани с великолепни аромати в домашната кухня.
Към предаването16:25
Как да готвим добре с Реймънд Бланк
+Печива, Сезон 1 | Епизод 4
Печивата са главните герои в този епизод на поредицата. Реймънд обича красивите цветове и вкусове, които придават на храната. За него обаче приготвянето на хляб и сладкиши е нещо много повече и скоро зрителите ще го разберат.
Към предаването17:00
По италиански с Микела Киапа
+Лингуини, фарфале, Болоня, рагу, Сезон 1 | Епизод 1
В този първи епизод Микела ни показва колко лесно е да приготвите вкусна паста у дома - без никакви помощни средства. Първо прави идеалното тесто за паста и го разточва на ръка, за да приготви лингуини примавера, дълги тънки панделки с лимонова кора и пролетен зеленчуков сос.
Към предаването17:30
По италиански с Микела Киапа
+Тортели, Равиоли с омар, Чинкуе тере, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод ще научите всичко за това как да направите съвършената пълнена паста. Микела ни води в Италия, на зашеметяващото крайбрежие на Чинкуе Тере, където се учи да готви миди с прясна паста от готвача Алесандро Барили.
Към предаването18:00
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Четири солени печива очакват зрителите на „Бон Апети“ в този епизод. Те са за по-различни банички с плънка от печени чушки, апетитни хлебчета с чесново масло, питки с тиквени семки и хляб с квас и лешници.
Към предаването18:30
Бон Апети – избрани печива
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Как се прави варварски хляб, защо да опитат обърнат царевичен кейк с домати, как се получава щруделът със сини сливи и какво са караньоли? Всичко това ще научат от този епизод феновете на Лора и Стоян и „Бон Апети“.
Към предаването19:00
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1
Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.
Към предаването19:30
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2
Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.
Към предаването20:00
Мексиканска кухня с Пати
+Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13
В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.
Към предаването20:30
Мексиканска кухня с Пати
+Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1
Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.
Към предаването21:00
Барбекю с Том Керидж
+Бургерът, Сезон 1 | Епизод 2
Том споделя най-добрата си рецепта за бургер. Той създава Кулата със свински бургер и чоризо, обогатена със сирене манчего, салца от печени чушки и чушлета падрон. Експериментът продължава със запечена краставица и изумителен сладкиш с меден аромат.
Към предаването21:30
Барбекю с Том Керидж
+Най-добрият кебаб, Сезон 1 | Епизод 1
Том Керидж приготвя близкоизточно пиршество. Маринован и ароматизиран с билки пилешки кебаб със зеленчуци, с чили сос и чеснова сметана, увит с тънка питка с кимион, изпечена на скара, гарниран с печени тиквички и карфиол с дип от патладжан.
Към предаването22:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.
Към предаването22:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.
Към предаването23:00
Вкусът на блуса с Рик Стайн
+Вкусът на блуса с Рик Стайн, Допълнителен | Епизод 1
В този епизод шеф-готвачът Рик Стайн ще съчетае две от любимите си занимания, ознаменувайки музиката и храната на американския юг. Зрителите ще поемат на едно забележително пътуване по делтата на река Мисисипи, където се е родила блуса.
Към предаването00:05
Вкусът на Шанхай с Рик Стайн
+Вкусът на Шанхай с Рик Стайн, Сезон 1 | Епизод 1
Рик Стайн ще открие малкото останали места в града, на които се предлага традиционна храна – ястията, по които копнеят шанхайците, когато са далеч от дома.
Към предаването01:05
Бойният клуб на Джейми и Джими
+Гост: Джесика Частейн, Сезон 7 | Епизод 8
Джейми и Джими са поканили номинираната за „Оскар” актриса Джесика Частейн, която ще сложи готварската шапка и ще сготви вечерята за гостите на кафенето на кея в Саутенд. В чест на прочутата си гостенка момчетата ще се развихрят и ще приготвят изцяло веган меню, за да я впечатлят.
Към предаването01:55
Как да готвим добре с Реймънд Бланк
+Печене, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод ще научим всичко за печенето. Как да готвим в суха фурна с мазнина или олио, а в същото време да запазваме повърхността на храната влажна. За Реймънд тези техники за печене са свързани с великолепни аромати в домашната кухня.
Към предаването02:25
Как да готвим добре с Реймънд Бланк
+Печива, Сезон 1 | Епизод 4
Печивата са главните герои в този епизод на поредицата. Реймънд обича красивите цветове и вкусове, които придават на храната. За него обаче приготвянето на хляб и сладкиши е нещо много повече и скоро зрителите ще го разберат.
Към предаването03:00
По италиански с Микела Киапа
+Тортели, Равиоли с омар, Чинкуе тере, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод ще научите всичко за това как да направите съвършената пълнена паста. Микела ни води в Италия, на зашеметяващото крайбрежие на Чинкуе Тере, където се учи да готви миди с прясна паста от готвача Алесандро Барили.
Към предаването03:25
Кухня без граници
+Епизод 15, Сезон 6 | Епизод 15
Към предаването03:50
Кухня без граници
+Епизод 16, Сезон 6 | Епизод 16
Към предаването04:15
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1
Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.
Към предаването04:40
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2
Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.
Към предаването05:10
Мексиканска кухня с Пати
+Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13
В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.
Към предаването05:35
Мексиканска кухня с Пати
+Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1
Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.
Към предаването