Понеделник

20 юни

  • 06:00

    Братя пекари

    +

    Глад, Сезон 1 | Епизод 1

    Водещите на "Братя пекари" са братята Том и Хенри. Том е пекар, а Хенри е готвач и управлява месарницата до пекарната на брат си в сърцето на Глостършир. В този епизод Том ни показва как се прави бял хляб и от него приготвя идеалния сандвич с картофки.

    Към предаването
  • 06:25

    Братя пекари

    +

    Бързо, Сезон 1 | Епизод 2

    Тази седмица братята пекари Том и Хенри ще приготвят бързи и яростни рецепти. Първата е соден хляб с домашно масло, готов за 30 минути от начало до край. Следва състезание за най-бърза закуска. Пица срещу тост сандвич - най-яростната битка.

    Към предаването
  • 06:45

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Семейството в Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1

    Джино и семейството му изследват скритите съкровища на Източна Сардиния и обядват на уединен плаж, преди да се отправят към планината.

    Към предаването
  • 07:10

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Корнуол има повече от достатъчно народни приказки. Може би най-известният се намира близо до Ланд Енд, където Рик разказва приказката за русалката от Зеннор.

    Към предаването
  • 07:40

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Следвайки стъпките на един от своите литературни герои, Рик обикаля северно крайбрежие на Корнуол, за да разкаже историята на един от най-обичаните британски писатели, Томас Харди, и неговата малко известна любовна връзка с корнуолска жена.

    Към предаването
  • 08:10

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Маракеш, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми за първи път е в Маракеш и вълнението и ентусиазмът му са ясно забележими докато разглежда града и опознава изключителната му кухня, смесица от френска, арабска и берберска култури.

    Към предаването
  • 09:05

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Лора и Стоян ще започнат със солените – кекс, който е чудесен за закуска, и хлебчета с апетитна плънка и любопитно име. Сладките предложения на водещите са за баклава с орехи и моцарела и еклери с интересен крем.

    Към предаването
  • 09:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Вкусни тартове, Сезон 1 | Епизод 5

    Няма нищо по-вкусно от един хубавия тарт. Кирстен Тибалс и дуото майка-дъщеря Джъстин и Франсоаз Шофилд ще покажат как се приготвят любимите им тартове – от малиново кокосов тарт до такъв с ягодово и черешово сладко.

    Към предаването
  • 10:00

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Пуебла, Сезон 1 | Епизод 7

    В Пуебла Чък Хюз се среща със собственика на местен щанд за сок, който го кани на разходка с АТВ-та до близкия вулкан. Там те помагат на собственик на щанд за тако да направи кесадия с диви гъби.

    Към предаването
  • 10:30

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Мексико Сити, Сезон 1 | Епизод 8

    Мексико Сити е дом на... ами, почти всичко! Чък пробва тако ал пастор - вкусни свински такоси, и се запознава с Индио Рейес, известен татуист, който ще разкрие своя план за най-новата татуировка на Чък.

    Към предаването
  • 11:00

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Турска кухня, Сезон 1 | Епизод 3

    Скромна, непретенциозна и изпълнена с аромати, турската кухня е почитана по целия свят със своето разнообразие и богата хранителна култура, а в днешния епизод Шейн Делия ще ни представи най-доброто от нея.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Афганистанска кухня, Сезон 6 | Епизод 20

    В този специален епизод гостува афганистанката Сара Фаизи - бежанка, намерила в България своята втора родина. Тя ще разкаже на Лора и Стоян за любовта си към готвенето и тримата заедно ще направят нейните любими афганистански ястия: салата, кабули пилаф и шоле зард – нещо като оризов пудинг с шафран

    Към предаването
  • 12:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Ланкашър, Сезон 1 | Епизод 6

    Джеймс продължава британското си приключение в Ланкашър с местната топ готвачка Лиза Алън. Първата им спирка е родният град на Лиза, Клидъроу.

    Към предаването
  • 13:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.

    Към предаването
  • 14:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Корнуолският кралски рак е в менюто на Рик тази вечер и той се отправя към Нюкуей. Следва пътуване във вътрешността на Бодмин Мур, за да се срещне с Робин Ханбъри-Тенисън, един от последните велики изследователи на 20-ти век.

    Към предаването
  • 14:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Рик се качва на ферибота в Пензанс, за да го отведе до островите Сили, група острови, които някога са били част от Корнуол. Тук той научава за богатата история на островите, включително за една от най-тежките корабни бедствия на Кралския флот.

    Към предаването
  • 15:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми е в Андалусия, където приготвя паеля за цяло село и заешка яхния за гладни ловци, както и автентично гаспачо, свински котлети с боб, риба, запечена в сол, невероятна доматена салата с чоризо и пъдпъдъчи яйца с черен пудинг.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Бързи и лесно, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Афганистанска кухня, Сезон 6 | Епизод 20

    В този специален епизод гостува афганистанката Сара Фаизи - бежанка, намерила в България своята втора родина. Тя ще разкаже на Лора и Стоян за любовта си към готвенето и тримата заедно ще направят нейните любими афганистански ястия: салата, кабули пилаф и шоле зард – нещо като оризов пудинг с шафран

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Като за начало, Лора и Стоян ще изпекат сконс с пресен лук. След това във фурната ще влезе хлябът с дипа наедно, за да е по-лесно да се топи после. А на финала идва и десертът – бананов сладкиш.

    Към предаването
  • 17:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Шоколадови шедьоври, Сезон 1 | Епизод 6

    Шоколадът заема специално място в сърцето на мнозина и без него е немислимо да мислиш за любим десерт. Присъединете се към Джъстин Шофилд, кралицата на десертите Кирстен Тибалс и Адам д’Силва в кухнята, за да видите рецепти фокусирани около шоколада.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Големият финал, Сезон 4 | Епизод 46

    Дан и Стеф са първият отбор, който влиза на големия финал, следвани от колегите от Куинсланд Джейк и Ел. И двата отбора се състезават за титлата в "Моята кухня е най-добрата" 2013 и наградата от 250 000 долара.

  • 20:00

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    На почивка в Южна Франция, Мишел Ру готви любими свои ястия с местни продукти от ферма за кози в Севените и от стопанство за органични зеленчуци в Ардеш. Тарт от козе сирене, риба с билки, крем "Дипломат" – дали те ще се харесат на съпругата му?

    Към предаването
  • 21:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми е в Андалусия, където приготвя паеля за цяло село и заешка яхния за гладни ловци, както и автентично гаспачо, свински котлети с боб, риба, запечена в сол, невероятна доматена салата с чоризо и пъдпъдъчи яйца с черен пудинг.

    Към предаването
  • 22:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Корнуолският кралски рак е в менюто на Рик тази вечер и той се отправя към Нюкуей. Следва пътуване във вътрешността на Бодмин Мур, за да се срещне с Робин Ханбъри-Тенисън, един от последните велики изследователи на 20-ти век.

    Към предаването
  • 22:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Рик се качва на ферибота в Пензанс, за да го отведе до островите Сили, група острови, които някога са били част от Корнуол. Тук той научава за богатата история на островите, включително за една от най-тежките корабни бедствия на Кралския флот.

    Към предаването
  • 23:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.

    Към предаването
  • 23:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Афганистанска кухня, Сезон 6 | Епизод 20

    В този специален епизод гостува афганистанката Сара Фаизи - бежанка, намерила в България своята втора родина. Тя ще разкаже на Лора и Стоян за любовта си към готвенето и тримата заедно ще направят нейните любими афганистански ястия: салата, кабули пилаф и шоле зард – нещо като оризов пудинг с шафран

    Към предаването
  • 00:25

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Бързи и лесно, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 00:50

    Братя пекари

    +

    Любов, Сезон 1 | Епизод 3

    Тази седмица братята пекари Том и Хенри ще приготвят храната на любовта. Съвършената романтична закуска в леглото – яйца по бенедиктински с домашен сос холандез и спаначени мъфини. Те ще забъркат бърза шоколадова торта в специална форма, идеална, когато си се провинил пред любимата.

    Към предаването
  • 01:15

    Братя пекари

    +

    Дълго, Сезон 1 | Епизод 4

    Този епизод на предаването е посветен на рецептите, които изискват дълго време за приготвяне. Том и Хенри правят свинско на бавен огън и го сервират с плънка от домашен хляб пита. Том ще омеси хляб с квас, като използва семейната закваска, която се предава от 56 години.

    Към предаването
  • 01:35

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Семейството в Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1

    Джино и семейството му изследват скритите съкровища на Източна Сардиния и обядват на уединен плаж, преди да се отправят към планината.

    Към предаването
  • 01:55

    Френска провинциална кухня с Мишел Ру

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    На почивка в Южна Франция, Мишел Ру готви любими свои ястия с местни продукти от ферма за кози в Севените и от стопанство за органични зеленчуци в Ардеш. Тарт от козе сирене, риба с билки, крем "Дипломат" – дали те ще се харесат на съпругата му?

    Към предаването
  • 02:40

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 15, Сезон 6 | Епизод 15

    Роберта ще ни покаже как се приготвя паста пачери със сос от печени домати и чушки и маскарпоне. Хюго ще представи рецепта с риба – карфиол с треска.

    Към предаването
  • 03:05

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 16, Сезон 6 | Епизод 16

    Милушка ще покаже как се приготвя вкусна паста с пържола и спанак, а Хюгоще представи вегетарианска рецепта – салата с черен ориз, нар и фъстъчено масло.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Големият финал, Сезон 4 | Епизод 46

    Дан и Стеф са първият отбор, който влиза на големия финал, следвани от колегите от Куинсланд Джейк и Ел. И двата отбора се състезават за титлата в "Моята кухня е най-добрата" 2013 и наградата от 250 000 долара.

  • 05:10

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Ланкашър, Сезон 1 | Епизод 6

    Джеймс продължава британското си приключение в Ланкашър с местната топ готвачка Лиза Алън. Първата им спирка е родният град на Лиза, Клидъроу.

    Към предаването