Вторник

14 юни

  • 06:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Канада – от Едмънтън до Уинипег, Сезон 2 | Епизод 3

    Във втората част от северноамериканското пътешествие на Джонатан, той се отправя към необятните простори на прериите. Но не и преди да се разходи из дивата част на страната на мечките, яхнал мотоциклет и да приготви палачинки с конопено брашно със сготвена на огън сьомга.

    Към предаването
  • 07:10

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Рик изследва биещото сърце на следвоенното британско модерно изкуство в морския град Сейнт Айвс, дом на водещи художници като Барбара Хепуърт и Тери Фрост.

    Към предаването
  • 07:40

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Рик е на красивия полуостров Роузланд. Той започва пътуването си на място, за което се смята, че е посетено от Исус, вдъхновило химна Йерусалим, след което в живописния град Сейнт Маус поема на обиколка на залива с Алекс и Олга Полици.

    Към предаването
  • 08:10

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    Южен Уелс, Сезон 1 | Епизод 3

    Тази седмица Джейми ще посети Южен Уелс, където ще открие огромното въздействие на въглищния бум върху хранителната култура към края на 19-и век и влиянието на местната общност от бивши италиански гастърбайтери.

    Към предаването
  • 09:05

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Лора и Стоян ще дадат идея за вкусна сутрешна или следобедна закуска – кифлички със сирене. След това ще се отдадат на сладките неща – интересна баница с тахан халва и вкусни бисквити амарети, слепени с крем от маскарпоне.

    Към предаването
  • 09:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Различни видове торти, Сезон 1 | Епизод 1

    Научете се как да приготвяте различни видове кейкове с най-добрите в тази сфера. Сладкарят Анна Поливиу ще оцвети нашия ежедневен живот със своите цветни тарталети, а кралицата на десертите Кирстен Тибалс ще сподели своя идеален ягодов сладкиш.

    Към предаването
  • 10:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    Днес ще видим вкусното руло от раци на Мигел, апетитни ребра на скара за голяма група доброволци, предизвикателство за приготвяне на шницел и информация за това къде може да се намери най-добрия австралийски мед.

    Към предаването
  • 10:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    В този епизод на "Пиршествата на Мигел" има пресни фермерски продукти и Мигел изправя едни срещу други своите чуроси срещу вкусни понички и морска класика, която може да приготвите лесно вкъщи за Деня на майката.

    Към предаването
  • 11:00

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Барбекю, Сезон 1 | Епизод 9

    Барбекюто на Близкия Изток използва техники, които се предават през поколенията и се усъвършенстват непрестанно, а Шейн е поканил Емир Укур, който да ни демонстрира как се приготвя най-прочутата гозба на близкоизточната кухня – кебапа.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10

    Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.

    Към предаването
  • 12:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Лосимут, Сезон 1 | Епизод 2

    Джеймс и спътникът му Ник Наирн продължават своето шотландско приключение в Лосимут, дом на първата ескадрила на Кралските военновъздушни сили и флотилия изтребители "Тайфун".

    Към предаването
  • 13:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 1, Сезон 7 | Епизод 1

    Към предаването
  • 13:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 2, Сезон 7 | Епизод 2

    Към предаването
  • 14:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.

    Към предаването
  • 14:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.

    Към предаването
  • 15:00

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    Сърцето на Англия, Сезон 1 | Епизод 4

    Пътешествието на Джейми го отвежда в сърцето на Англия, където той ще открие въздействието на Британската империя и любовта към подправките в британската култура на хранене, а в малка кръчма ще постигне нови висини в приготвянето на къри.

    Към предаването
  • 16:00

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Мезе, Сезон 1 | Епизод 10

    „Мезе” е термин, отнасящ се до асортимент от дребни ястия и описващ истинския смисъл на близкоизточната кухня – шанс да се свържем и общуваме с най-близките си хора, споделяйки опита си в готвенето и похапвайки в хубава компания.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10

    Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети – избрани печива

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    За феновете на домашните печива Лора и Стоян ще покажат рецептата на един от най–известните турски хлябове – пиде. Второто предложение на двамата готвачи пък е от испанската кухня – сладките от Алказар. Финалът ще е пищен – разкошна ябълкова торта.

    Към предаването
  • 17:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Бананови десерти, Сезон 1 | Епизод 2

    Обърнете поглед към бананите и научете различни способи как да подчертаете този всестранен плод от някои от най-добрите гурме готвачи. Дарън Пърчис променя до неузнаваемост обикновен сандвич с шоколадово-бананова версия и карамел от фъстъчено масло.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Завръщане в кухнята, трета седмица, Сезон 4 | Епизод 42

    В този епизод елиминираните отбори са в “кухнята за завръщане”, за да се борят за връщане в състезанието.

  • 19:30

    Кухнята на Мей

    +

    Либия, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Мей ще ни запознае с либийската кухня с италианското ѝ влияние. Най-доброто либийско ястие е мбакбака, паста със сос с много подправки, следват пълнени картофи със зеленчуци и накрая – десерт с мед.

    Към предаването
  • 20:00

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Кабос, Сезон 1 | Епизод 1

    Чък Хюз пристига в Кабо Сан Лукас, където прави апетитен омлет от омари и след това се отправя към океана на дълбоководен риболов.

    Към предаването
  • 20:30

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Гуадалахара, Сезон 1 | Епизод 2

    Чък Хюз се възползва максимално от времето си в един от най-готините градове в Мексико. Той забива зъби в прочутата за града торта ахогада и сандвичи със свинско месо, буквално удавени в чили сос.

    Към предаването
  • 21:00

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    Сърцето на Англия, Сезон 1 | Епизод 4

    Пътешествието на Джейми го отвежда в сърцето на Англия, където той ще открие въздействието на Британската империя и любовта към подправките в британската култура на хранене, а в малка кръчма ще постигне нови висини в приготвянето на къри.

    Към предаването
  • 22:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Рик е в Тинтагел, най-митичното място в Корнуол, където той открива, че това е било важно търговско пристанище с Европа и родното място на може би най-голямата британска легенда, приказката за крал Артур.

    Към предаването
  • 22:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Западен Пенуит е толкова далеч на запад,колкото е възможно за континентална Великобритания.Тук Рик изследва неговата богата и разнообразна история, от залива Ламорна,известен чрез песни и изкуство,до защитената от ЮНЕСКО зона за добив на калай и мед.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 1, Сезон 7 | Епизод 1

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 2, Сезон 7 | Епизод 2

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10

    Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.

    Към предаването
  • 00:25

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Мезе, Сезон 1 | Епизод 10

    „Мезе” е термин, отнасящ се до асортимент от дребни ястия и описващ истинския смисъл на близкоизточната кухня – шанс да се свържем и общуваме с най-близките си хора, споделяйки опита си в готвенето и похапвайки в хубава компания.

    Към предаването
  • 00:50

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Индийски океан – от Пърт до Сидни, Сезон 2 | Епизод 4

    Пътешествието на Джонатан в Астралия започва от космополитния град Пърт. Там той успява да се почуства истински австралиец, като готви скариди на барбекю заедно с готвача Ръсел Блейки, изпива едно ободряващо мартини с еспресо и отдава почит към местната история на печатарската преса.

    Към предаването
  • 01:35

    В Италия с Джино Д'Акампо

    +

    Умбрия, Сезон 4 | Епизод 4

    Умбрия е известна като зеленото сърце на Италия. В плодородните равнини се ражда всичко – зеленчуци, зърно, трюфели. Обиколката на Джино започва от град Сполето, близо до който се намира малка ферма, произвеждаща умбрийска леща.

    Към предаването
  • 01:55

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Кабос, Сезон 1 | Епизод 1

    Чък Хюз пристига в Кабо Сан Лукас, където прави апетитен омлет от омари и след това се отправя към океана на дълбоководен риболов.

    Към предаването
  • 02:15

    Ваканцията на Чък: Мексико

    +

    Гуадалахара, Сезон 1 | Епизод 2

    Чък Хюз се възползва максимално от времето си в един от най-готините градове в Мексико. Той забива зъби в прочутата за града торта ахогада и сандвичи със свинско месо, буквално удавени в чили сос.

    Към предаването
  • 02:40

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В днешния епизод Хюго ще покаже как се комбинира брюкселско зеле с гъби и сурова шунка, а Роберта ще приготви вегетарианска рецепта – леща с чили, гуакамоле и кафяв ориз.

    Към предаването
  • 03:05

    Лесни рецепти на път

    +

    Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8

    Есте ще покаже как се приготвя вегетарианско ястие с червено цвекло, круши и горгонзола, а Милушка ще направи треска с орзо и салца от манго.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Завръщане в кухнята, трета седмица, Сезон 4 | Епизод 42

    В този епизод елиминираните отбори са в “кухнята за завръщане”, за да се борят за връщане в състезанието.

  • 04:45

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Мезе, Сезон 1 | Епизод 10

    „Мезе” е термин, отнасящ се до асортимент от дребни ястия и описващ истинския смисъл на близкоизточната кухня – шанс да се свържем и общуваме с най-близките си хора, споделяйки опита си в готвенето и похапвайки в хубава компания.

    Към предаването
  • 05:10

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Лосимут, Сезон 1 | Епизод 2

    Джеймс и спътникът му Ник Наирн продължават своето шотландско приключение в Лосимут, дом на първата ескадрила на Кралските военновъздушни сили и флотилия изтребители "Тайфун".

    Към предаването