Програма
Четвъртък
2 юни
06:00
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Венеция до Лондон, Сезон 1 | Епизод 1
Джонатан се качва в този исторически влак на гарата във Венеция и пътува през Инсбрук до Париж, а след това до Лондон. Във влака той се среща с другите пътници и се подготвя за официална вечеря. След прекараната нощ във влака, той се наслаждава на обяда си от омар, пътувайки от Париж до Лондон.
Към предаването06:45
В Италия с Джино Д'Акампо
+Тайните на Сардиния, Сезон 3 | Епизод 2
Шеф Джино Д'Акампо се отправя към планините на Сардиния, за да види как семплата храна и пейзажът допринасят за здравето и дълголетието на хората, които живеят там.
Към предаването07:10
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Крит, Сезон 1 | Епизод 1
В първия епизод на тази нова поредица Джулия се отправя към величествения остров Крит. Тя се качва на високо в планината Дикти, за да се запознае с местна пастирка и да опита лично от ръчно приготвеното ѝ козе сирене.
Към предаването07:40
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Корфу, Сезон 1 | Епизод 2
Тази седмица Джулия посещава остров Корфу.След като опитва от прочутия местен сладолед с вкус на кумкуат, тя научава как се приготвя знаковото за Корфу ястие -пастицада,което разкрива многовековната любовна връзка на острова с екзотичните подправки.
Към предаването08:10
Джейми Оливър в Америка
+Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1
Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.
Към предаването09:05
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Джулия прави невероятен пастет за мазане за тематично зимно парти с помощта на Ди Джей Дев Грифин, който се научава да приготвя зимен кейк с гъби. Освен това в менюто има: близалки от целувки, кексчета с маршмелоу, кренвиршки и солени пайове.
Към предаването10:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Пай в небето, Сезон 2 | Епизод 6
Поредицата ни отвежда в Мюнхен за една вечеря в небесата, после в Украйна ще посетим ресторант в бункер, в Токио ще поиграем на уасаби рулетка и накрая в Калифорния ще окуражаваме сражаващи се рицари, докато пируваме на автентичен банкет.
Към предаването10:30
Най-чудатите ресторанти на света
+Пиршество за очите, Сезон 2 | Епизод 7
Поредицата ни отвежда на средновековен пир във Франция, после на еклектична вечеря във Флорида, в Италия ще се насладим на божествено похапване, вдъхновено от Данте, и накрая в Аризона всяко вампирско ястие ще е съпроводено с писъци.
Към предаването11:00
Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия
+Вегетарианска кухня, Сезон 1 | Епизод 1
Пълнозърнестите храни, варивата и пресните зеленчуци са характерни за близкоизточната кухня и основа на множество незабравими ястия, затова Шейн Делия ще ни сподели тайните в приготвянето на салата Фатуш и ястие със задушен нахут.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Нещо зелено, нещо традиционно и нещо въздушно, Сезон 6 | Епизод 2
В този епизод Лора и Стоян ще направят интересна разядка от грах, която става бързо. Затова основното ще е по-специално – руло от свинско върху юфка, а на финала ще покажат апетитни кифлички с малини.
Към предаването12:00
Просто Реймънд Бланк
+Любимци от градината, Сезон 2 | Епизод 5
Реймънд е създал своя дом в сърцето на английската провинция. През последните тридесет години той грижливо отглежда зеленчуковите градини, които обслужат имението „Четири сезона“.
Към предаването13:00
Ирландското приключение на Донал
+Дънгъл, Сезон 1 | Епизод 1
Присъединете се към Донал Скехан и неговото куче Макс, на едно незабравимо приключение из живописния град Дингъл, графство Кери. Плаването и наблюдението на китове и делфини по време на сафари в морето, събужда апетита.
Към предаването13:30
Ирландското приключение на Донал
+Западен Корк, Сезон 1 | Епизод 2
Донал и Макс се отправят към Западен Корк в търсене на кулинарните изкушения, които предлага това графство на бунтовници. Посещава фермата Гъбийн, която е дом на шест поколения млекопроизводители,за да види(и опита)процесът на производство на сирене.
Към предаването14:00
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Санторини, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Джулия опитва местен деликатес направен от бакла в Санторини и се отправя в открито море, за да види как местните рибари обединяват сили с природозащитниците в опазването на кристалните води на Санторини от пластмасови отпадъци.
Към предаването14:30
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Спорадите, Сезон 1 | Епизод 4
На Скиатос Джулия се качва на рибарска лодка в търсене на скрити заливи и безлюдни плажове, опитва местен деликатес от морски таралежи, уловени ръчно в чистите води на острова.
Към предаването15:00
Джейми Оливър в Америка
+Луизиана, Сезон 1 | Епизод 2
Само няколко седмици след урагана Густав, опустошил Луизиана, Джейми Оливър посещава щата с надеждата да разбере как храната помага на хората да поддържат духа си. В Ню Орлиънс той отива в креолски ресторант, управляван от кралица на гъмбото със свой собствен стил.
Към предаването16:00
Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия
+Неделен обяд, Сезон 1 | Епизод 2
Храната е свързващият елемент, обединяващ семейството, а на неделния обяд трапезата е отрупана с пъстроцветни подноси с всевъзможни вкусни гозби. Идеи за някои от тях ще ни дадат Шейн Делия и неговият специален гост шеф-готвач Том Сарафиян.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Нещо зелено, нещо традиционно и нещо въздушно, Сезон 6 | Епизод 2
В този епизод Лора и Стоян ще направят интересна разядка от грах, която става бързо. Затова основното ще е по-специално – руло от свинско върху юфка, а на финала ще покажат апетитни кифлички с малини.
Към предаването17:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Всичко във "Вдъхновяващи печива" е свързано с тесто - от гевреци, през понички до канелени ролца. Майстор пекарят Ришар Бертине демонстрира как се приготвя перфектното тесто със закваска, което се превръща във вкусна торта от редени филии.
Към предаването18:00
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Завръщане в кухнята, първа седмица, Сезон 4 | Епизод 34
“Моята кухня е най-добрата” влиза в нова фаза тази вечер. Елиминираните отбори се завръщат, за да се борят за място обратно в състезанието. Досега участниците не са били информирани, че онези, които напуснат след загуба при внезапната смърт, ще получат възможността да се върнат обратно.
Към предаването19:30
Кухнята на Мей
+Палестина, Сезон 1 | Епизод 1
Днес Мей ще приготви автентична палестинска закуска, която събира цялото семейство около масата. Второто ястие е маклюбе, а за финал – кюнефе от Наблус, топъл, сиропиран десерт с нотка портокалов цвят.
Към предаването20:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
В този епизод тайната на австралийските наденици от глиган ще бъде разкрита, а кулинарно състезание за улична храна ще се превърне в битка на половете. Ще се срещнем и с италианско семейство, усъвършенстващо рецептата си за паста поколения наред.
Към предаването20:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
В епизода ще разберем каква е тайната на перфектния квас и ще се научим да правим паста като истински италианци.
Към предаването21:00
Джейми Оливър в Америка
+Луизиана, Сезон 1 | Епизод 2
Само няколко седмици след урагана Густав, опустошил Луизиана, Джейми Оливър посещава щата с надеждата да разбере как храната помага на хората да поддържат духа си. В Ню Орлиънс той отива в креолски ресторант, управляван от кралица на гъмбото със свой собствен стил.
Към предаването22:00
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Санторини, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Джулия опитва местен деликатес направен от бакла в Санторини и се отправя в открито море, за да види как местните рибари обединяват сили с природозащитниците в опазването на кристалните води на Санторини от пластмасови отпадъци.
Към предаването22:30
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Спорадите, Сезон 1 | Епизод 4
На Скиатос Джулия се качва на рибарска лодка в търсене на скрити заливи и безлюдни плажове, опитва местен деликатес от морски таралежи, уловени ръчно в чистите води на острова.
Към предаването23:00
Ирландското приключение на Донал
+Дънгъл, Сезон 1 | Епизод 1
Присъединете се към Донал Скехан и неговото куче Макс, на едно незабравимо приключение из живописния град Дингъл, графство Кери. Плаването и наблюдението на китове и делфини по време на сафари в морето, събужда апетита.
Към предаването23:30
Ирландското приключение на Донал
+Западен Корк, Сезон 1 | Епизод 2
Донал и Макс се отправят към Западен Корк в търсене на кулинарните изкушения, които предлага това графство на бунтовници. Посещава фермата Гъбийн, която е дом на шест поколения млекопроизводители,за да види(и опита)процесът на производство на сирене.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Нещо зелено, нещо традиционно и нещо въздушно, Сезон 6 | Епизод 2
В този епизод Лора и Стоян ще направят интересна разядка от грах, която става бързо. Затова основното ще е по-специално – руло от свинско върху юфка, а на финала ще покажат апетитни кифлички с малини.
Към предаването00:25
Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия
+Неделен обяд, Сезон 1 | Епизод 2
Храната е свързващият елемент, обединяващ семейството, а на неделния обяд трапезата е отрупана с пъстроцветни подноси с всевъзможни вкусни гозби. Идеи за някои от тях ще ни дадат Шейн Делия и неговият специален гост шеф-готвач Том Сарафиян.
Към предаването00:50
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес - от Букурещ до Истанбул, Сезон 1 | Епизод 2
Джон тръгва по стъпките на „Кралицата на криминалето“ Агата Кристи в едно пътуване, вдъхновено от най-известния ѝ роман – „Убийство в „Ориент експрес“. Той пътува от Букурещ към Истанбул, минавайки през Карпатите към бившата кралска резиденция в Синая.
Към предаването01:35
В Италия с Джино Д'Акампо
+Тайните на Сардиния, Сезон 3 | Епизод 2
Шеф Джино Д'Акампо се отправя към планините на Сардиния, за да види как семплата храна и пейзажът допринасят за здравето и дълголетието на хората, които живеят там.
Към предаването01:55
Пиршествата на Мигел
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
В този епизод тайната на австралийските наденици от глиган ще бъде разкрита, а кулинарно състезание за улична храна ще се превърне в битка на половете. Ще се срещнем и с италианско семейство, усъвършенстващо рецептата си за паста поколения наред.
Към предаването02:15
Пиршествата на Мигел
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
В епизода ще разберем каква е тайната на перфектния квас и ще се научим да правим паста като истински италианци.
Към предаването02:40
Най-чудатите ресторанти на света
+Пай в небето, Сезон 2 | Епизод 6
Поредицата ни отвежда в Мюнхен за една вечеря в небесата, после в Украйна ще посетим ресторант в бункер, в Токио ще поиграем на уасаби рулетка и накрая в Калифорния ще окуражаваме сражаващи се рицари, докато пируваме на автентичен банкет.
Към предаването03:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Пиршество за очите, Сезон 2 | Епизод 7
Поредицата ни отвежда на средновековен пир във Франция, после на еклектична вечеря във Флорида, в Италия ще се насладим на божествено похапване, вдъхновено от Данте, и накрая в Аризона всяко вампирско ястие ще е съпроводено с писъци.
Към предаването03:20
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Завръщане в кухнята, първа седмица, Сезон 4 | Епизод 34
“Моята кухня е най-добрата” влиза в нова фаза тази вечер. Елиминираните отбори се завръщат, за да се борят за място обратно в състезанието. Досега участниците не са били информирани, че онези, които напуснат след загуба при внезапната смърт, ще получат възможността да се върнат обратно.
Към предаването04:45
Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия
+Неделен обяд, Сезон 1 | Епизод 2
Храната е свързващият елемент, обединяващ семейството, а на неделния обяд трапезата е отрупана с пъстроцветни подноси с всевъзможни вкусни гозби. Идеи за някои от тях ще ни дадат Шейн Делия и неговият специален гост шеф-готвач Том Сарафиян.
Към предаването05:10
Просто Реймънд Бланк
+Любимци от градината, Сезон 2 | Епизод 5
Реймънд е създал своя дом в сърцето на английската провинция. През последните тридесет години той грижливо отглежда зеленчуковите градини, които обслужат имението „Четири сезона“.
Към предаването