Сряда

1 юни

  • 06:00

    От извора

    +

    Улов на деня, Сезон 1 | Епизод 7

    Гай открива много начини за лов на риба и стриди. От риболов с въдица в Сиатъл, лов на барамунди в пълните с крокодили австралийски реки до събиране на стриди в Тихия океан.

    Към предаването
  • 06:20

    От извора

    +

    На първа линия, Сезон 1 | Епизод 8

    Гай се среща с местни фермери и производители в цяла Испания и Калифорния, за да се запознае по-отблизо с хората, които отглеждат маслини, кози и правят хляб. С продукти от местните фермери той ще приготви истинско пиршество.

    Към предаването
  • 06:45

    В Италия с Джино Д'Акампо

    +

    Северна Сардиния, Сезон 3 | Епизод 1

    През последните три години Сардиния е дом на Джино и той с голямо желание поема на обиколка из острова, за да го опознае чрез храната, хората и пейзажа му.

    Към предаването
  • 07:10

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Сблъсък на трима титани, Сезон 3 | Епизод 3

    Момчетата завършват гръцкото си приключение в Атина, където се състезават на древен олимпийски стадион, посещават лозя, опитват гръцки коктейли, посещават монахини пчеларки и отиват на лов за трюфели с кучета в Метеора.

    Към предаването
  • 08:10

    Джейми готви в Италия

    +

    Пиемонт, Сезон 1 | Епизод 8

    Вече е средата на зимата и Джейми е високо в заснежените италиански Алпи, търсейки легендарната храна за щастие на Пиемонт.

    Към предаването
  • 09:05

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джулия създава зашеметяващи сладкиши с течни центрове за днешния епизод на "Вдъхновяващи печива". Има и страхотна многоцветна пинята-торта, Ризото торта със сирене и невероятен зеленчуков тарт.

    Към предаването
  • 10:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Призраци и дракони, Сезон 2 | Епизод 4

    Поредицата ни отвежда в автентичен еврейски ресторант в Ню Йорк, после в Токио японски торбалани ще ни научат на послушание, във Ферара ще похапнем изненадващо гурме на тайно място, а в Тайланд ще ни обслужат летящи сервитьори.

    Към предаването
  • 10:30

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Изкуството на вечерята, Сезон 2 | Епизод 5

    Поредицата ни отвежда в Украйна, където превръщат свинската мас в изкуство, после в Калифорния ще посетим ресторант с декор от рециклиран боклук, в Банкок ще послушаме рокендрол, а в Тенеси ни чака истинско дървосекаческо меню.

    Към предаването
  • 11:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия

    +

    Произведено в Испания, Сезон 3 | Епизод 10

    "Пикантното пътуване на Шейн Делия" е към края си. Той изминава пътя от Гранада до Малага на испанското Средиземноморско крайбрежие и в последния епизод Шейн научава нови рецепти от най-опитните, но скромни готвачи в Андалусия. #spicejourney

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1

    Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.

    Към предаването
  • 12:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Подправки, Сезон 2 | Епизод 4

    Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.

    Към предаването
  • 13:00

    Мери Бери – изпитани рецепти

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - рецепти за дните, в които се чувствате уморени, включващи печено ястие с карфиол.

    Към предаването
  • 13:30

    Мери Бери – изпитани рецепти

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - да готвиш за много хора може да бъде плашещо, но Мери обича да споделя забавни идеи за ястия, които не отнемат време.

    Към предаването
  • 14:00

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Крит, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод на тази нова поредица Джулия се отправя към величествения остров Крит. Тя се качва на високо в планината Дикти, за да се запознае с местна пастирка и да опита лично от ръчно приготвеното ѝ козе сирене.

    Към предаването
  • 14:30

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Корфу, Сезон 1 | Епизод 2

    Тази седмица Джулия посещава остров Корфу.След като опитва от прочутия местен сладолед с вкус на кумкуат, тя научава как се приготвя знаковото за Корфу ястие -пастицада,което разкрива многовековната любовна връзка на острова с екзотичните подправки.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.

    Към предаването
  • 16:00

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Вегетарианска кухня, Сезон 1 | Епизод 1

    Пълнозърнестите храни, варивата и пресните зеленчуци са характерни за близкоизточната кухня и основа на множество незабравими ястия, затова Шейн Делия ще ни сподели тайните в приготвянето на салата Фатуш и ястие със задушен нахут.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1

    Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.

    Към предаването
  • 17:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джулия прави невероятен пастет за мазане за тематично зимно парти с помощта на Ди Джей Дев Грифин, който се научава да приготвя зимен кейк с гъби. Освен това в менюто има: близалки от целувки, кексчета с маршмелоу, кренвиршки и солени пайове.

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Внезапна смърт, V част, Сезон 4 | Епизод 33

    Вечер на елиминациите.

    Към предаването
  • 19:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Подправки, Сезон 2 | Епизод 4

    Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.

    Към предаването
  • 20:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.

    Към предаването
  • 20:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    В епизода ще видим специалитет от дълбоките води на Нова Зеландия и димящ горещ пикник. Ще разберем и дали Мигел притежава това, което е небоходимо, за да бъде бананов фермер. След това готвачът ще ни покаже защо не трябва да се отнасяме с пренебрежение към карантията.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.

    Към предаването
  • 22:00

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Крит, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод на тази нова поредица Джулия се отправя към величествения остров Крит. Тя се качва на високо в планината Дикти, за да се запознае с местна пастирка и да опита лично от ръчно приготвеното ѝ козе сирене.

    Към предаването
  • 22:30

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Корфу, Сезон 1 | Епизод 2

    Тази седмица Джулия посещава остров Корфу.След като опитва от прочутия местен сладолед с вкус на кумкуат, тя научава как се приготвя знаковото за Корфу ястие -пастицада,което разкрива многовековната любовна връзка на острова с екзотичните подправки.

    Към предаването
  • 23:00

    Мери Бери – изпитани рецепти

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - рецепти за дните, в които се чувствате уморени, включващи печено ястие с карфиол.

    Към предаването
  • 23:30

    Мери Бери – изпитани рецепти

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - да готвиш за много хора може да бъде плашещо, но Мери обича да споделя забавни идеи за ястия, които не отнемат време.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1

    Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.

    Към предаването
  • 00:25

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Вегетарианска кухня, Сезон 1 | Епизод 1

    Пълнозърнестите храни, варивата и пресните зеленчуци са характерни за близкоизточната кухня и основа на множество незабравими ястия, затова Шейн Делия ще ни сподели тайните в приготвянето на салата Фатуш и ястие със задушен нахут.

    Към предаването
  • 00:50

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Венеция до Лондон, Сезон 1 | Епизод 1

    Джонатан се качва в този исторически влак на гарата във Венеция и пътува през Инсбрук до Париж, а след това до Лондон. Във влака той се среща с другите пътници и се подготвя за официална вечеря. След прекараната нощ във влака, той се наслаждава на обяда си от омар, пътувайки от Париж до Лондон.

    Към предаването
  • 01:35

    В Италия с Джино Д'Акампо

    +

    Северна Сардиния, Сезон 3 | Епизод 1

    През последните три години Сардиния е дом на Джино и той с голямо желание поема на обиколка из острова, за да го опознае чрез храната, хората и пейзажа му.

    Към предаването
  • 01:55

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.

    Към предаването
  • 02:15

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    В епизода ще видим специалитет от дълбоките води на Нова Зеландия и димящ горещ пикник. Ще разберем и дали Мигел притежава това, което е небоходимо, за да бъде бананов фермер. След това готвачът ще ни покаже защо не трябва да се отнасяме с пренебрежение към карантията.

    Към предаването
  • 02:40

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Призраци и дракони, Сезон 2 | Епизод 4

    Поредицата ни отвежда в автентичен еврейски ресторант в Ню Йорк, после в Токио японски торбалани ще ни научат на послушание, във Ферара ще похапнем изненадващо гурме на тайно място, а в Тайланд ще ни обслужат летящи сервитьори.

    Към предаването
  • 03:05

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Изкуството на вечерята, Сезон 2 | Епизод 5

    Поредицата ни отвежда в Украйна, където превръщат свинската мас в изкуство, после в Калифорния ще посетим ресторант с декор от рециклиран боклук, в Банкок ще послушаме рокендрол, а в Тенеси ни чака истинско дървосекаческо меню.

    Към предаването
  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Внезапна смърт, V част, Сезон 4 | Епизод 33

    Вечер на елиминациите.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1

    Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.

    Към предаването
  • 04:45

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Вегетарианска кухня, Сезон 1 | Епизод 1

    Пълнозърнестите храни, варивата и пресните зеленчуци са характерни за близкоизточната кухня и основа на множество незабравими ястия, затова Шейн Делия ще ни сподели тайните в приготвянето на салата Фатуш и ястие със задушен нахут.

    Към предаването
  • 05:10

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Подправки, Сезон 2 | Епизод 4

    Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.

    Към предаването