Програма
Сряда
1 юни
06:00
От извора
+Улов на деня, Сезон 1 | Епизод 7
Гай открива много начини за лов на риба и стриди. От риболов с въдица в Сиатъл, лов на барамунди в пълните с крокодили австралийски реки до събиране на стриди в Тихия океан.
Към предаването06:20
От извора
+На първа линия, Сезон 1 | Епизод 8
Гай се среща с местни фермери и производители в цяла Испания и Калифорния, за да се запознае по-отблизо с хората, които отглеждат маслини, кози и правят хляб. С продукти от местните фермери той ще приготви истинско пиршество.
Към предаването06:45
В Италия с Джино Д'Акампо
+Северна Сардиния, Сезон 3 | Епизод 1
През последните три години Сардиния е дом на Джино и той с голямо желание поема на обиколка из острова, за да го опознае чрез храната, хората и пейзажа му.
Към предаването07:10
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Сблъсък на трима титани, Сезон 3 | Епизод 3
Момчетата завършват гръцкото си приключение в Атина, където се състезават на древен олимпийски стадион, посещават лозя, опитват гръцки коктейли, посещават монахини пчеларки и отиват на лов за трюфели с кучета в Метеора.
Към предаването08:10
Джейми готви в Италия
+Пиемонт, Сезон 1 | Епизод 8
Вече е средата на зимата и Джейми е високо в заснежените италиански Алпи, търсейки легендарната храна за щастие на Пиемонт.
Към предаването09:05
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Джулия създава зашеметяващи сладкиши с течни центрове за днешния епизод на "Вдъхновяващи печива". Има и страхотна многоцветна пинята-торта, Ризото торта със сирене и невероятен зеленчуков тарт.
Към предаването10:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Призраци и дракони, Сезон 2 | Епизод 4
Поредицата ни отвежда в автентичен еврейски ресторант в Ню Йорк, после в Токио японски торбалани ще ни научат на послушание, във Ферара ще похапнем изненадващо гурме на тайно място, а в Тайланд ще ни обслужат летящи сервитьори.
Към предаването10:30
Най-чудатите ресторанти на света
+Изкуството на вечерята, Сезон 2 | Епизод 5
Поредицата ни отвежда в Украйна, където превръщат свинската мас в изкуство, после в Калифорния ще посетим ресторант с декор от рециклиран боклук, в Банкок ще послушаме рокендрол, а в Тенеси ни чака истинско дървосекаческо меню.
Към предаването11:00
Пикантното пътуване на Шейн Делия
+Произведено в Испания, Сезон 3 | Епизод 10
"Пикантното пътуване на Шейн Делия" е към края си. Той изминава пътя от Гранада до Малага на испанското Средиземноморско крайбрежие и в последния епизод Шейн научава нови рецепти от най-опитните, но скромни готвачи в Андалусия. #spicejourney
Към предаването11:30
Бон Апети
+Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1
Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.
Към предаването12:00
Просто Реймънд Бланк
+Подправки, Сезон 2 | Епизод 4
Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.
Към предаването13:00
Мери Бери – изпитани рецепти
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - рецепти за дните, в които се чувствате уморени, включващи печено ястие с карфиол.
Към предаването13:30
Мери Бери – изпитани рецепти
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - да готвиш за много хора може да бъде плашещо, но Мери обича да споделя забавни идеи за ястия, които не отнемат време.
Към предаването14:00
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Крит, Сезон 1 | Епизод 1
В първия епизод на тази нова поредица Джулия се отправя към величествения остров Крит. Тя се качва на високо в планината Дикти, за да се запознае с местна пастирка и да опита лично от ръчно приготвеното ѝ козе сирене.
Към предаването14:30
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Корфу, Сезон 1 | Епизод 2
Тази седмица Джулия посещава остров Корфу.След като опитва от прочутия местен сладолед с вкус на кумкуат, тя научава как се приготвя знаковото за Корфу ястие -пастицада,което разкрива многовековната любовна връзка на острова с екзотичните подправки.
Към предаването15:00
Джейми Оливър в Америка
+Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1
Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.
Към предаването16:00
Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия
+Вегетарианска кухня, Сезон 1 | Епизод 1
Пълнозърнестите храни, варивата и пресните зеленчуци са характерни за близкоизточната кухня и основа на множество незабравими ястия, затова Шейн Делия ще ни сподели тайните в приготвянето на салата Фатуш и ястие със задушен нахут.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1
Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.
Към предаването17:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Джулия прави невероятен пастет за мазане за тематично зимно парти с помощта на Ди Джей Дев Грифин, който се научава да приготвя зимен кейк с гъби. Освен това в менюто има: близалки от целувки, кексчета с маршмелоу, кренвиршки и солени пайове.
Към предаването18:00
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+19:00
Просто Реймънд Бланк
+Подправки, Сезон 2 | Епизод 4
Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.
Към предаването20:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.
Към предаването20:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В епизода ще видим специалитет от дълбоките води на Нова Зеландия и димящ горещ пикник. Ще разберем и дали Мигел притежава това, което е небоходимо, за да бъде бананов фермер. След това готвачът ще ни покаже защо не трябва да се отнасяме с пренебрежение към карантията.
Към предаването21:00
Джейми Оливър в Америка
+Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1
Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.
Към предаването22:00
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Крит, Сезон 1 | Епизод 1
В първия епизод на тази нова поредица Джулия се отправя към величествения остров Крит. Тя се качва на високо в планината Дикти, за да се запознае с местна пастирка и да опита лично от ръчно приготвеното ѝ козе сирене.
Към предаването22:30
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Корфу, Сезон 1 | Епизод 2
Тази седмица Джулия посещава остров Корфу.След като опитва от прочутия местен сладолед с вкус на кумкуат, тя научава как се приготвя знаковото за Корфу ястие -пастицада,което разкрива многовековната любовна връзка на острова с екзотичните подправки.
Към предаването23:00
Мери Бери – изпитани рецепти
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - рецепти за дните, в които се чувствате уморени, включващи печено ястие с карфиол.
Към предаването23:30
Мери Бери – изпитани рецепти
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мери Бери споделя някои изпитани рецепти - да готвиш за много хора може да бъде плашещо, но Мери обича да споделя забавни идеи за ястия, които не отнемат време.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1
Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.
Към предаването00:25
Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия
+Вегетарианска кухня, Сезон 1 | Епизод 1
Пълнозърнестите храни, варивата и пресните зеленчуци са характерни за близкоизточната кухня и основа на множество незабравими ястия, затова Шейн Делия ще ни сподели тайните в приготвянето на салата Фатуш и ястие със задушен нахут.
Към предаването00:50
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Венеция до Лондон, Сезон 1 | Епизод 1
Джонатан се качва в този исторически влак на гарата във Венеция и пътува през Инсбрук до Париж, а след това до Лондон. Във влака той се среща с другите пътници и се подготвя за официална вечеря. След прекараната нощ във влака, той се наслаждава на обяда си от омар, пътувайки от Париж до Лондон.
Към предаването01:35
В Италия с Джино Д'Акампо
+Северна Сардиния, Сезон 3 | Епизод 1
През последните три години Сардиния е дом на Джино и той с голямо желание поема на обиколка из острова, за да го опознае чрез храната, хората и пейзажа му.
Към предаването01:55
Пиршествата на Мигел
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.
Към предаването02:15
Пиршествата на Мигел
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В епизода ще видим специалитет от дълбоките води на Нова Зеландия и димящ горещ пикник. Ще разберем и дали Мигел притежава това, което е небоходимо, за да бъде бананов фермер. След това готвачът ще ни покаже защо не трябва да се отнасяме с пренебрежение към карантията.
Към предаването02:40
Най-чудатите ресторанти на света
+Призраци и дракони, Сезон 2 | Епизод 4
Поредицата ни отвежда в автентичен еврейски ресторант в Ню Йорк, после в Токио японски торбалани ще ни научат на послушание, във Ферара ще похапнем изненадващо гурме на тайно място, а в Тайланд ще ни обслужат летящи сервитьори.
Към предаването03:05
Най-чудатите ресторанти на света
+Изкуството на вечерята, Сезон 2 | Епизод 5
Поредицата ни отвежда в Украйна, където превръщат свинската мас в изкуство, после в Калифорния ще посетим ресторант с декор от рециклиран боклук, в Банкок ще послушаме рокендрол, а в Тенеси ни чака истинско дървосекаческо меню.
Към предаването03:30
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+04:20
Бон Апети
+Българските планини, Сезон 6 | Епизод 1
Когато двама готвачи са едновременно с това и запалени планинари, не е учудващо, че в тефтерите им с рецепти попадат ястия с „планински“ имена. Те ще приготвят известния родопски пататник, легендарните „странджанки“ и сладки пасти, кръстени на планината Витоша.
Към предаването04:45
Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия
+Вегетарианска кухня, Сезон 1 | Епизод 1
Пълнозърнестите храни, варивата и пресните зеленчуци са характерни за близкоизточната кухня и основа на множество незабравими ястия, затова Шейн Делия ще ни сподели тайните в приготвянето на салата Фатуш и ястие със задушен нахут.
Към предаването05:10
Просто Реймънд Бланк
+Подправки, Сезон 2 | Епизод 4
Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.
Към предаването