Понеделник

30 май

  • 06:05

    От извора

    +

    Всички пазари, Сезон 1 | Епизод 3

    Зелени пазари, рибни пазари, всякакви пазари. Гай се отправя към Италия, Япония и централния бряг на Калифорния и открива откъде идват едни от най-старите, свещенни и свежи продукти.

    Към предаването
  • 06:30

    От извора

    +

    От вулкани до секвои, Сезон 1 | Епизод 4

    Гай пътува до едни от най-внушителните пейзажи в света, за да се запознае и да готви с невероятни съставки - от шамфъстъка, отглеждан в подножието на Етна на остров Сицилия до епично пиршество под парка „Редууд“ в Калифорния.

    Към предаването
  • 06:55

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

    Към предаването
  • 07:25

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7

    Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Тоскана, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми прави едни по-специални спагети болонезе и пресъздава супер впечатляваща еврейско-италианска рецепта. Ще има и говежда яхния с папарделе.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър 1, еп.10, Сезон 1 | Епизод 10

    Джулиет очаква с нетърпение новогодишните печива - мъфини с чубрица за закуска, протеинови блокчета с гранола и невероятнo сочната торта на растителна основа с кактус. Телевизионният водещ Ранж Сингх поднася вкусна вегетарианска лазаня.

    Към предаването
  • 10:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Чудотворни русалки, Сезон 1 | Епизод 13

    Поредицата ни отвежда във Флорида за морски дарове и подводна акробатика, после в Япония ще останем без дъх от смях, в Токио любезни сервитьори ще изпълнят всяко наше желание, а в Ню Йорк ще посетим ресторант, където облеклото не е задължително.

    Към предаването
  • 10:30

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Полет на фантазията, Сезон 2 | Епизод 1

    Поредицата ни отвежда в Банкок, където пилешкото ви ще бъде запалено, катапултирано и набучено на шиш, после в Германия ще попеем за вечерята си, в Япония ще похапнем в ресторант с казино и накрая в Париж храната ще направи борбата.

    Към предаването
  • 11:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия

    +

    Домът на тапас, Сезон 3 | Епизод 8

    Най-висококачественият хамон иберико е смятан за най-вкусната шунка на света. Шейн Делия пътува до планинска свинеферма, за да види уникалната среда, необходима за производството на шунка с такова качество. #spicejourney

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 12:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Лесните рецепти на Реймънд Бланк, Сезон 2 | Епизод 2

    Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.

    Към предаването
  • 13:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7

    Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.

    Към предаването
  • 13:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8

    Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.

    Към предаването
  • 14:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мама Миа!, Сезон 3 | Епизод 2

    Гордън, Джино и Фред се върнаха и този път обикалят Гърция. Триото се гмурка за омари и приготвя сладкиши на остров Крит, преди да посети горещите извори на Санторини, а след това се мести на Миконос, за да направи домашна наденица.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.

    Към предаването
  • 16:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия

    +

    Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9

    С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 16:55

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Във „Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър" любимата британска телевизионна пекарка и автор на едни от най-продаваните готварски книги, вдъхновява домашните пекари по света да запретнат ръкави.

    Към предаването
  • 17:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство на публиката: Нискобюджетно меню, Сезон 4 | Епизод 31

    Тази вечер в “Моята кухня е най-добрата” отборите са изправени пред финансови ограночения. Само с 10 долара те трябва да приготвят ястия за четирима. Участниците ще формират групи и ще комбинират парите си, за да увеличат покупателната си способност.

    Към предаването
  • 19:05

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Лесните рецепти на Реймънд Бланк, Сезон 2 | Епизод 2

    Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.

    Към предаването
  • 20:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.

    Към предаването
  • 20:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.

    Към предаването
  • 22:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мама Миа!, Сезон 3 | Епизод 2

    Гордън, Джино и Фред се върнаха и този път обикалят Гърция. Триото се гмурка за омари и приготвя сладкиши на остров Крит, преди да посети горещите извори на Санторини, а след това се мести на Миконос, за да направи домашна наденица.

    Към предаването
  • 23:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7

    Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.

    Към предаването
  • 23:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8

    Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 00:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия

    +

    Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9

    С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.

    Към предаването
  • 01:00

    От извора

    +

    Регионални фаворити, Сезон 1 | Епизод 5

    Гай опитва регионалните специалитети и открива съставките, които им придават характерния вкус, независимо дали става въпрос за мексиканско моле или за италианско тирамису.

    Към предаването
  • 01:30

    От извора

    +

    Намерено в дивата природа, Сезон 1 | Епизод 6

    Гай се връща назад във времето, като събира продукти и от земята, и от морето – трюфели, гигантски къби и миди.

    Към предаването
  • 02:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.

    Към предаването
  • 02:20

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.

    Към предаването
  • 02:40

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Чудотворни русалки, Сезон 1 | Епизод 13

    Поредицата ни отвежда във Флорида за морски дарове и подводна акробатика, после в Япония ще останем без дъх от смях, в Токио любезни сервитьори ще изпълнят всяко наше желание, а в Ню Йорк ще посетим ресторант, където облеклото не е задължително.

    Към предаването
  • 03:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Полет на фантазията, Сезон 2 | Епизод 1

    Поредицата ни отвежда в Банкок, където пилешкото ви ще бъде запалено, катапултирано и набучено на шиш, после в Германия ще попеем за вечерята си, в Япония ще похапнем в ресторант с казино и накрая в Париж храната ще направи борбата.

    Към предаването
  • 03:25

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство на публиката: Нискобюджетно меню, Сезон 4 | Епизод 31

    Тази вечер в “Моята кухня е най-добрата” отборите са изправени пред финансови ограночения. Само с 10 долара те трябва да приготвят ястия за четирима. Участниците ще формират групи и ще комбинират парите си, за да увеличат покупателната си способност.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19

    За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе

    Към предаването
  • 04:45

    Пикантното пътуване на Шейн Делия

    +

    Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9

    С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.

    Към предаването
  • 05:10

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Лесните рецепти на Реймънд Бланк, Сезон 2 | Епизод 2

    Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.

    Към предаването