Програма
Понеделник
30 май
06:05
От извора
+Всички пазари, Сезон 1 | Епизод 3
Зелени пазари, рибни пазари, всякакви пазари. Гай се отправя към Италия, Япония и централния бряг на Калифорния и открива откъде идват едни от най-старите, свещенни и свежи продукти.
Към предаването06:30
От извора
+От вулкани до секвои, Сезон 1 | Епизод 4
Гай пътува до едни от най-внушителните пейзажи в света, за да се запознае и да готви с невероятни съставки - от шамфъстъка, отглеждан в подножието на Етна на остров Сицилия до епично пиршество под парка „Редууд“ в Калифорния.
Към предаването06:55
Семейното приключение на Джино в Италия
+Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6
Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.
Към предаването07:25
Семейното приключение на Джино в Италия
+Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7
Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.
Към предаването08:00
Джейми готви в Италия
+Тоскана, Сезон 1 | Епизод 6
Джейми прави едни по-специални спагети болонезе и пресъздава супер впечатляваща еврейско-италианска рецепта. Ще има и говежда яхния с папарделе.
Към предаването09:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър 1, еп.10, Сезон 1 | Епизод 10
Джулиет очаква с нетърпение новогодишните печива - мъфини с чубрица за закуска, протеинови блокчета с гранола и невероятнo сочната торта на растителна основа с кактус. Телевизионният водещ Ранж Сингх поднася вкусна вегетарианска лазаня.
Към предаването10:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Чудотворни русалки, Сезон 1 | Епизод 13
Поредицата ни отвежда във Флорида за морски дарове и подводна акробатика, после в Япония ще останем без дъх от смях, в Токио любезни сервитьори ще изпълнят всяко наше желание, а в Ню Йорк ще посетим ресторант, където облеклото не е задължително.
Към предаването10:30
Най-чудатите ресторанти на света
+Полет на фантазията, Сезон 2 | Епизод 1
Поредицата ни отвежда в Банкок, където пилешкото ви ще бъде запалено, катапултирано и набучено на шиш, после в Германия ще попеем за вечерята си, в Япония ще похапнем в ресторант с казино и накрая в Париж храната ще направи борбата.
Към предаването11:00
Пикантното пътуване на Шейн Делия
+Домът на тапас, Сезон 3 | Епизод 8
Най-висококачественият хамон иберико е смятан за най-вкусната шунка на света. Шейн Делия пътува до планинска свинеферма, за да види уникалната среда, необходима за производството на шунка с такова качество. #spicejourney
Към предаването11:30
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването12:00
Просто Реймънд Бланк
+Лесните рецепти на Реймънд Бланк, Сезон 2 | Епизод 2
Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.
Към предаването13:00
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7
Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.
Към предаването13:30
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8
Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.
Към предаването14:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Мама Миа!, Сезон 3 | Епизод 2
Гордън, Джино и Фред се върнаха и този път обикалят Гърция. Триото се гмурка за омари и приготвя сладкиши на остров Крит, преди да посети горещите извори на Санторини, а след това се мести на Миконос, за да направи домашна наденица.
Към предаването15:00
Джейми готви в Италия
+Рим, Сезон 1 | Епизод 7
Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.
Към предаването16:00
Пикантното пътуване на Шейн Делия
+Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9
С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването16:55
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Във „Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър" любимата британска телевизионна пекарка и автор на едни от най-продаваните готварски книги, вдъхновява домашните пекари по света да запретнат ръкави.
Към предаването17:55
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Предизвикателство на публиката: Нискобюджетно меню, Сезон 4 | Епизод 31
Тази вечер в “Моята кухня е най-добрата” отборите са изправени пред финансови ограночения. Само с 10 долара те трябва да приготвят ястия за четирима. Участниците ще формират групи и ще комбинират парите си, за да увеличат покупателната си способност.
Към предаването19:05
Просто Реймънд Бланк
+Лесните рецепти на Реймънд Бланк, Сезон 2 | Епизод 2
Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.
Към предаването20:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.
Към предаването20:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.
Към предаването21:00
Джейми готви в Италия
+Рим, Сезон 1 | Епизод 7
Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.
Към предаването22:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Мама Миа!, Сезон 3 | Епизод 2
Гордън, Джино и Фред се върнаха и този път обикалят Гърция. Триото се гмурка за омари и приготвя сладкиши на остров Крит, преди да посети горещите извори на Санторини, а след това се мести на Миконос, за да направи домашна наденица.
Към предаването23:00
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7
Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.
Към предаването23:30
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8
Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването00:30
Пикантното пътуване на Шейн Делия
+Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9
С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.
Към предаването01:00
От извора
+Регионални фаворити, Сезон 1 | Епизод 5
Гай опитва регионалните специалитети и открива съставките, които им придават характерния вкус, независимо дали става въпрос за мексиканско моле или за италианско тирамису.
Към предаването01:30
От извора
+Намерено в дивата природа, Сезон 1 | Епизод 6
Гай се връща назад във времето, като събира продукти и от земята, и от морето – трюфели, гигантски къби и миди.
Към предаването02:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.
Към предаването02:20
Пиршествата на Мигел
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.
Към предаването02:40
Най-чудатите ресторанти на света
+Чудотворни русалки, Сезон 1 | Епизод 13
Поредицата ни отвежда във Флорида за морски дарове и подводна акробатика, после в Япония ще останем без дъх от смях, в Токио любезни сервитьори ще изпълнят всяко наше желание, а в Ню Йорк ще посетим ресторант, където облеклото не е задължително.
Към предаването03:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Полет на фантазията, Сезон 2 | Епизод 1
Поредицата ни отвежда в Банкок, където пилешкото ви ще бъде запалено, катапултирано и набучено на шиш, после в Германия ще попеем за вечерята си, в Япония ще похапнем в ресторант с казино и накрая в Париж храната ще направи борбата.
Към предаването03:25
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Предизвикателство на публиката: Нискобюджетно меню, Сезон 4 | Епизод 31
Тази вечер в “Моята кухня е най-добрата” отборите са изправени пред финансови ограночения. Само с 10 долара те трябва да приготвят ястия за четирима. Участниците ще формират групи и ще комбинират парите си, за да увеличат покупателната си способност.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Зелено, свежо и хрупкаво, Сезон 6 | Епизод 19
За повечето хора зеленият боб се прави най-често на яхния. Лора и Стоян показват как да приготвим този великолепен продукт по по-модерен и интересен начин. Следва рецептата за пищна и цветна паеля, която впечатлява с вкуса си, а на финала водещите правят неустоими орехови сладки, слепени с крем кафе
Към предаването04:45
Пикантното пътуване на Шейн Делия
+Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9
С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.
Към предаването05:10
Просто Реймънд Бланк
+Лесните рецепти на Реймънд Бланк, Сезон 2 | Епизод 2
Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.
Към предаването