Програма
Неделя
29 май
06:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8
Днес ще видим напълно нов вариант на риба с картофки, ще научим тайната на гъбеното ризото, а Мигел ще открие идеалния компаньон на американското барбекю - макарони със сирене.
Към предаването06:20
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Мексико, Сезон 2 | Епизод 2
Тъй като вече е бил в Мексико, Джино решава, че може да покаже кулинарни познания пред Гордън и Фред. По време на мисията си да опитат най-добрата закуска на света, момчетата не изневеряват на себе си и Фред се оказва полят с 40 литра текила.
Към предаването07:05
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Лас Вегас, Сезон 2 | Епизод 3
Най-накрая момчетата са в Америка и Гордън иска да покаже на Фред и Джино, че храната и пресните продукти са много популярни тук. Първо, обаче, те се отправят към Гранд каньон, но с хеликоптер - чудесна идея, защото Джино изпуска газове.
Към предаването08:05
Бойният клуб на Джейми и Джими
+Джони Вегас, Сезон 6 | Епизод 11
Към Джейми и Джими се присъединява комика Джони Вегас. В менюто има перфектно фламбирана пържола и канелони с телешко, а Джими ще направи бирена помпа.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14
Към предаването10:00
В Италия с Джино Д'Акампо
+Ломбардия, Сезон 4 | Епизод 3
Един от най-обширните северни региони Ломбардия е известен със спиращи дъха планини, живописни градове и с езерото Комо. Мисията на Джино е да разкрие тайната на най-продаваната напитка в скандалния бар на Хари – Белини.
Към предаването10:30
В Италия с Джино Д'Акампо
+Умбрия, Сезон 4 | Епизод 4
Умбрия е известна като зеленото сърце на Италия. В плодородните равнини се ражда всичко – зеленчуци, зърно, трюфели. Обиколката на Джино започва от град Сполето, близо до който се намира малка ферма, произвеждаща умбрийска леща.
Към предаването11:00
Рейчъл Ку: Шоколад
+Специални поводи, Сезон 1 | Епизод 5
Рейчъл Ку истински вярва, че ако нещо си заслужава да бъде отпразнувано, то задължително трябва да включва шоколад. Когато става въпрос за шоколад, важи максимата – „Колкото повече, толкова по-добре“.
Към предаването12:00
Френска провинциална кухня с Мишел Ру
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
Мишел търси най-доброто месо за своето свинско по провансалски. Споделя семейна рецепта за омлет-суфле. Приготвя тарт с тапенада от маслини и домати. За десерт на приятелите си поднася глазиран пъпеш, пълен с лимоново сорбе и шампанско.
Към предаването13:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 4
Джино и Фред се вълнуват, че отиват в Сан Франциско, за да прекарат свое собствено "Лято на любовта". Джино очаква с нетърпение да посети мястото, посветено на хипитата, секс, наркотици и рок енд рол, докато Фред си спомня за диско хит на "Вилидж пийпъл" от своята младост.
Към предаването14:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Тексас, Сезон 2 | Епизод 5
След четири седмици на път Джино най-накрая може да опъне краката си на задната седалка докато приятелите му го возят по тексаската магистрала. Тексас е раят на любителите на месото и Гордън е нетърпелив да покаже на европейците най-доброто барбекю, на което е способен човекът.
Към предаването15:00
Бойният клуб на Джейми и Джими
+Джош Хартнет, Сезон 6 | Епизод 12
Към Джейми и Джими се присъединява холивудският актьор Джош Хартнет. Джейми учи Джош как се прави любимото му ястие рамен, след това Джейми готви вкусно къри с дивеч, а Джими прави дъска за рязане на месо.
Към предаването16:00
Готви умно, хаби малко с Пру и Рупи
+Семейство Томпсън, Сезон 1 | Епизод 3
Вики и Уейн имат навика да готвят резервно вечерно ястие за своите придирчиви деца, което кара сметките им за пазаруване наред с отпадъците от храна да нараснат до небето. Ще харесат ли децата им това, което Пру и Рупи са планирали?
Към предаването16:30
Готви умно, хаби малко с Пру и Рупи
+Семейство Арора-Ананд, Сезон 1 | Епизод 4
Прити и Санджив се борят със забързания си работен живот и многократните нужди на децата си от храна, което причинява спираловидно нарастващи сметки за храна и отпадъци. Може ли планът на Пру и Рупи да погъделичка вкусовите рецептори на всички?
Към предаването17:00
Кухнята на Мей
+Палестина, Сезон 1 | Епизод 1
Днес Мей ще приготви автентична палестинска закуска, която събира цялото семейство около масата. Второто ястие е маклюбе, а за финал – кюнефе от Наблус, топъл, сиропиран десерт с нотка портокалов цвят.
Към предаването17:30
Кухнята на Мей
+Ливан, Сезон 1 | Епизод 2
Днес Мей ще представи традиционната ливанска кухня, като започне с мезета, пълна маса с предястия, сред които батата харра, фатуш и табуле. След това ще приготви пържени кибе, а за десерт ще има сладък оризов пудинг.
Към предаването18:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15
Към предаването18:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16
Към предаването19:00
В Италия с Джино Д'Акампо
+Тоскана, Сезон 4 | Епизод 5
Джино ще разбере тайните на класическото вино Кианти в красивия регион Тоскана. След това ще се присъедини към група велосипедисти на ретро колела от Ероика, за да покара по типичните за тосканската провинция бели пътища.
Към предаването19:30
В Италия с Джино Д'Акампо
+Лигурия, Сезон 4 | Епизод 6
Този северен регион обгръща Лигурско море и е известен с природния и културен резерват Чинкуе Тере, простиращ се по крайбрежието. Тук Джино ще научи тайните на италианското джелато и ще посети маслинова горичка, разположена високо над брега.
Към предаването20:00
Рейчъл Ку: Шоколад
+Факторът „Уау!“, Сезон 1 | Епизод 6
Шоколадът е продукт, който винаги впечатлява. Рейчъл Ку се среща с Прудънс Стейт, която създава впечатляващи скулптури от шоколад. Вдъхновена от тях, Речъл прави шоколадово-кокосови топки, с които гарнира тропическата си плодова салата.
Към предаването21:00
Барбекю с Том Керидж
+Изискана вечеря, Сезон 1 | Епизод 7
Том приготвя три рецепти, идеални за вечеря за двама. Той прави пилешки шишчета със салата от зелена папая, цял лаврак със сос виерж, гриловани праскови със сметана с върбинка и свежи малини.
Към предаването21:30
Барбекю с Том Керидж
+Бавно печени ястия, Сезон 1 | Епизод 8
Том споделя тайната на бавното печене на въглища на месо в продължение на 4 до 8 ч. Това е мастърклас за нови техники с невероятни аромати за приготвяне на сочна агнешка плешка, сладки лепкави ребърца и разтапящо се в устата говеждо в питка.
Към предаването22:00
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Патладжан, паста с риба тон, телешки ренданг и аспержи, Сезон 2 | Епизод 5
Джейми ще сподели рецептата си за сицилианска паста с риба тон. След това ще приготви лепкав патладжан със сос терияки.
Към предаването22:30
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Агнешко, фарфале с горгонзола, пилешко и къри със спанак, Сезон 2 | Епизод 6
За начало Джейми ще приготви бързо агнешко на тиган и ще продължи с фарфале с круши и горгонзола, лепкаво пиле със сос хойсин и къри със спанак. Ако смятате, че нямате време за готвене, помислете отново.
Към предаването23:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 4
Джино и Фред се вълнуват, че отиват в Сан Франциско, за да прекарат свое собствено "Лято на любовта". Джино очаква с нетърпение да посети мястото, посветено на хипитата, секс, наркотици и рок енд рол, докато Фред си спомня за диско хит на "Вилидж пийпъл" от своята младост.
Към предаването23:55
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Тексас, Сезон 2 | Епизод 5
След четири седмици на път Джино най-накрая може да опъне краката си на задната седалка докато приятелите му го возят по тексаската магистрала. Тексас е раят на любителите на месото и Гордън е нетърпелив да покаже на европейците най-доброто барбекю, на което е способен човекът.
Към предаването00:50
Бойният клуб на Джейми и Джими
+Джош Хартнет, Сезон 6 | Епизод 12
Към Джейми и Джими се присъединява холивудският актьор Джош Хартнет. Джейми учи Джош как се прави любимото му ястие рамен, след това Джейми готви вкусно къри с дивеч, а Джими прави дъска за рязане на месо.
Към предаването01:45
Готви умно, хаби малко с Пру и Рупи
+Семейство Томпсън, Сезон 1 | Епизод 3
Вики и Уейн имат навика да готвят резервно вечерно ястие за своите придирчиви деца, което кара сметките им за пазаруване наред с отпадъците от храна да нараснат до небето. Ще харесат ли децата им това, което Пру и Рупи са планирали?
Към предаването02:10
Готви умно, хаби малко с Пру и Рупи
+Семейство Арора-Ананд, Сезон 1 | Епизод 4
Прити и Санджив се борят със забързания си работен живот и многократните нужди на децата си от храна, което причинява спираловидно нарастващи сметки за храна и отпадъци. Може ли планът на Пру и Рупи да погъделичка вкусовите рецептори на всички?
Към предаването02:35
Кухнята на Мей
+Палестина, Сезон 1 | Епизод 1
Днес Мей ще приготви автентична палестинска закуска, която събира цялото семейство около масата. Второто ястие е маклюбе, а за финал – кюнефе от Наблус, топъл, сиропиран десерт с нотка портокалов цвят.
Към предаването03:00
Кухнята на Мей
+Ливан, Сезон 1 | Епизод 2
Днес Мей ще представи традиционната ливанска кухня, като започне с мезета, пълна маса с предястия, сред които батата харра, фатуш и табуле. След това ще приготви пържени кибе, а за десерт ще има сладък оризов пудинг.
Към предаването03:25
Новата балканска кухня с Божана
+Миди, Сезон 1 | Епизод 17
Към предаването03:50
Новата балканска кухня с Божана
+Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18
Към предаването04:15
В Италия с Джино Д'Акампо
+Тоскана, Сезон 4 | Епизод 5
Джино ще разбере тайните на класическото вино Кианти в красивия регион Тоскана. След това ще се присъедини към група велосипедисти на ретро колела от Ероика, за да покара по типичните за тосканската провинция бели пътища.
Към предаването04:40
В Италия с Джино Д'Акампо
+Лигурия, Сезон 4 | Епизод 6
Този северен регион обгръща Лигурско море и е известен с природния и културен резерват Чинкуе Тере, простиращ се по крайбрежието. Тук Джино ще научи тайните на италианското джелато и ще посети маслинова горичка, разположена високо над брега.
Към предаването05:10
Рейчъл Ку: Шоколад
+Факторът „Уау!“, Сезон 1 | Епизод 6
Шоколадът е продукт, който винаги впечатлява. Рейчъл Ку се среща с Прудънс Стейт, която създава впечатляващи скулптури от шоколад. Вдъхновена от тях, Речъл прави шоколадово-кокосови топки, с които гарнира тропическата си плодова салата.
Към предаването