Вторник

24 май

  • 06:05

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Заедно с Джъстин ще опознаем Макао, място, в което се сливат китайски и португалски влияния. Джъстин посещава местен пазар и приготвя ястие, представящо синтеза между двете култури, който определя кухнята на Макао.

    Към предаването
  • 06:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джъстин посещава една от най-старите китайски чайни в Макао, а по-късно е в компанията на един от най-известните португалски готвачи Антониу Коелю, с когото ще приготвят едно популярно ястие.

    Към предаването
  • 06:55

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тъстовете в Чиленто, Сезон 1 | Епизод 5

    Джино отвежда тъстовете си, Елизабет и Малкълм, на красивото чилентийско крайбрежие, за да отрият тайната на дългия живот от местното население.

    Към предаването
  • 07:25

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

    Към предаването
  • 07:40

    В Италия с Джино Д'Акампо

    +

    Рай за любителите на храна - Сицилия, Сезон 3 | Епизод 5

    Прекосявайки острова и попадайки в красивите барокови градове Ното и Модика, Джино научава за шоколада и касадата.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Пулия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се отправя към една от най-горещите кулинарни дестинации в Италия, за да направи домашна паста, специална яхния с морски дарове и местен вариант на паелята.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    С наближаването на Коледа Джулиет насочва вниманието си към готвене с деца. Тя прави празничен кейк с елен, кекс-къща от джинджифилово тесто, кейк със захарни бастунчета и кексчета със снежни човеци.

    Към предаването
  • 10:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Праисторическа кралска вечеря, Сезон 1 | Епизод 5

    Поредицата ни отвежда в Аризона, където малки хора сервират големи порции, после в Тайпе ще ни обслужват огнедишащи кукли, в Чехия ще ядем месо, поднесено от пещерен човек, а накрая ще завършим в Англия с отбрана колекция от пудинги.

    Към предаването
  • 10:30

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    За риба, Сезон 1 | Епизод 6

    Поредицата ни отвежда в Япония, където трябва сами да си уловим вечерята, ще продължим към Колорадо в хасиенда с таен тунел и горила, в Токио ще похапнем като истински готи, а в Ню Йорк храната ни ще бъде поднесена от колоритни травестити.

    Към предаването
  • 10:40

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    В този епизод Мигел се отправя на тропическо кулинарно приключение, празнува сезона на боровинките в Австралия и ще ни покаже най-добрата рецепта за десерт от Куинсланд – „най-лесният чийзкейк, който някога сте правили“.

    Към предаването
  • 11:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4

    Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    От градината, Сезон 6 | Епизод 17

    Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.

    Към предаването
  • 12:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Сезони, Сезон 1 | Епизод 8

    Реймънд споделя любовта си към пресните продукти от градината и разяснява защо сезонността е важна и трябва да бъде приветствана от всички, след което приготвя сьомга на тиган със спанак и лучен сос, както и фрикасе с прясно набрани диви гъби.

    Към предаването
  • 13:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови такос, Сезон 1 | Епизод 9

    Кралицата на шоколада създава шоколадови тако и представя своя версия на класическия австралийски тройно шоколадов лемингтън.

    Към предаването
  • 13:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадов пандишпан, приготвен в микровълнова фурна, Сезон 1 | Епизод 10

    Кирстен приготвя шоколадов блат в микровълнова фурна и шоколадови торчета.

    Към предаването
  • 14:00

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7

    Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.

    Към предаването
  • 14:30

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Семейството в Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1

    Джино и семейството му изследват скритите съкровища на Източна Сардиния и обядват на уединен плаж, преди да се отправят към планината.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се отправя към столицата на пицата в Италия, за да открие нещата, които местните обичат да ядат и е супер впечатлен от ястието аквапаца – риба, поширана в „луда вода“.

    Към предаването
  • 16:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Африканското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 5

    Ветровитото Атлантическо крайбрежие на Мароко е най-големият район за риболов на сардина. Шейн Делия силно желае да опита местната риба кефта, заедно с типичната мароканска шармула.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    От градината, Сезон 6 | Епизод 17

    Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.

    Към предаването
  • 16:55

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.

    Към предаването
  • 17:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Внезапна смърт, ІІІ част, Сезон 4 | Епизод 27

    Вечер на елиминациите в “Моята кухня е най-добрата”.

    Към предаването
  • 18:50

    В Италия с Джино Д'Акампо

    +

    Източна Сицилия, Сезон 3 | Епизод 6

    Шеф-готвачът Джино Д'Акампо приключва обиколката си на Сицилия, като се научава как се приготвят сладки каноли и изкачва връх Етна. Той осъществява и своя стара мечта – да посети град Савока, където е заснет „Кръстникът“, любимият филм на Джино за всички времена.

    Към предаването
  • 19:05

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Сезони, Сезон 1 | Епизод 8

    Реймънд споделя любовта си към пресните продукти от градината и разяснява защо сезонността е важна и трябва да бъде приветствана от всички, след което приготвя сьомга на тиган със спанак и лучен сос, както и фрикасе с прясно набрани диви гъби.

    Към предаването
  • 20:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Днес ще видим много вкусен пай с бекон и яйца, бюджетна гурме вечеря, която ще впечатли всяка компания, най-добрата рецепта за морска храна и едно ирландско любимо ястие, което ще стопли сърцето ви.

    Към предаването
  • 20:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    В този епизод ще разберем каква е тайната на божествения сладкиш с карамел и макадамия и ще научим рецепти, подходящи за вечеря, които са готови за 10 минути.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се отправя към столицата на пицата в Италия, за да открие нещата, които местните обичат да ядат и е супер впечатлен от ястието аквапаца – риба, поширана в „луда вода“.

    Към предаването
  • 22:00

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тържествен празник, Сезон 1 | Епизод 7

    Цялото семейство се събира на остров Сардиния, за дългоочаквано празненство. Джино прави всичко, за да подари на тъща си Елизабет, един незабравим италиански празник.

    Към предаването
  • 22:30

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Семейството в Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1

    Джино и семейството му изследват скритите съкровища на Източна Сардиния и обядват на уединен плаж, преди да се отправят към планината.

    Към предаването
  • 23:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови такос, Сезон 1 | Епизод 9

    Кралицата на шоколада създава шоколадови тако и представя своя версия на класическия австралийски тройно шоколадов лемингтън.

    Към предаването
  • 23:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадов пандишпан, приготвен в микровълнова фурна, Сезон 1 | Епизод 10

    Кирстен приготвя шоколадов блат в микровълнова фурна и шоколадови торчета.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    От градината, Сезон 6 | Епизод 17

    Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.

    Към предаването
  • 00:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Африканското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 5

    Ветровитото Атлантическо крайбрежие на Мароко е най-големият район за риболов на сардина. Шейн Делия силно желае да опита местната риба кефта, заедно с типичната мароканска шармула.

    Към предаването
  • 01:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Заедно с архитектката Карла Фигейредо Джъстин разглежда квартал „Свети Лазар“, който е повлиян едновременно от китайската и европейската култури. След това тя посещава “Trombа Rija“ и се учи как се приготвя едно от най-популярните ястия, което се предлага в ресторанта.

    Към предаването
  • 01:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин опитва местна улична храна преди да приготви ястие, вдъхновено от посещението на разкошен хотел във френски стил.

    Към предаването
  • 02:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Днес ще видим много вкусен пай с бекон и яйца, бюджетна гурме вечеря, която ще впечатли всяка компания, най-добрата рецепта за морска храна и едно ирландско любимо ястие, което ще стопли сърцето ви.

    Към предаването
  • 02:20

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    В този епизод ще разберем каква е тайната на божествения сладкиш с карамел и макадамия и ще научим рецепти, подходящи за вечеря, които са готови за 10 минути.

    Към предаването
  • 02:40

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Праисторическа кралска вечеря, Сезон 1 | Епизод 5

    Поредицата ни отвежда в Аризона, където малки хора сервират големи порции, после в Тайпе ще ни обслужват огнедишащи кукли, в Чехия ще ядем месо, поднесено от пещерен човек, а накрая ще завършим в Англия с отбрана колекция от пудинги.

    Към предаването
  • 03:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    За риба, Сезон 1 | Епизод 6

    Поредицата ни отвежда в Япония, където трябва сами да си уловим вечерята, ще продължим към Колорадо в хасиенда с таен тунел и горила, в Токио ще похапнем като истински готи, а в Ню Йорк храната ни ще бъде поднесена от колоритни травестити.

    Към предаването
  • 03:25

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Внезапна смърт, ІІІ част, Сезон 4 | Епизод 27

    Вечер на елиминациите в “Моята кухня е най-добрата”.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    От градината, Сезон 6 | Епизод 17

    Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.

    Към предаването
  • 04:45

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Африканското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 5

    Ветровитото Атлантическо крайбрежие на Мароко е най-големият район за риболов на сардина. Шейн Делия силно желае да опита местната риба кефта, заедно с типичната мароканска шармула.

    Към предаването
  • 05:10

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Сезони, Сезон 1 | Епизод 8

    Реймънд споделя любовта си към пресните продукти от градината и разяснява защо сезонността е важна и трябва да бъде приветствана от всички, след което приготвя сьомга на тиган със спанак и лучен сос, както и фрикасе с прясно набрани диви гъби.

    Към предаването