Програма
Петък
20 май
06:05
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Барбекю, Сезон 1 | Епизод 5
Сато пали барбекюто край живописното езеро Тануки, за да покаже на Джъстин пъстърва чан чанияки.
Към предаването06:30
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Чай, Сезон 1 | Епизод 6
Джъстин се вдъхновява от чаената церемония. Шеф Тору готви уагю с корички от зелен чай и прави еклери от зелен чай. Джъстин приготвя палачинки с матча.
Към предаването06:55
Семейното приключение на Джино в Италия
+Семейството в Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1
Джино и семейството му изследват скритите съкровища на Източна Сардиния и обядват на уединен плаж, преди да се отправят към планината.
Към предаването07:25
Семейното приключение на Джино в Италия
+Роко в Неапол, Сезон 1 | Епизод 2
Джино Д‘Акампо и синът му Роко се отправят към оживения Неапол, за да се разходят по пътя на спомените. Те откриват невероятната улична храна, която градът предлага, а Джино приготвя една от любимите рецепти на майка си.
Към предаването07:55
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Ревен, Сезон 2 | Епизод 12
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването08:25
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Аспержи, Сезон 2 | Епизод 13
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването09:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Всичко във "Вдъхновяващи печива" е свързано с тесто - от гевреци, през понички до канелени ролца. Майстор пекарят Ришар Бертине демонстрира как се приготвя перфектното тесто със закваска, което се превръща във вкусна торта от редени филии.
Към предаването10:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Заедно с кучетата, Сезон 1 | Епизод 1
Поредицата ни отвежда в ресторант в Тайпе, където ще ни бъде поднесено къри в тоалетна чиния, след което в Портланд ще се насладим на греховно вкусни понички, а Германия ще ни изненада с уникална система за сервиране.
Към предаването10:30
Най-чудатите ресторанти на света
+Обслужване от маймуни, Сезон 1 | Епизод 2
Поредицата ни отвежда в САЩ за бургери и ребърца, където хората плащат, за да бъдат обиждани от сервитьорите, ще продължим към Италия, за да ни подхвърлят чинията през целия салон, и накрая в Япония храната ще ни бъде поднесена от дресирана маймунка.
Към предаването11:00
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Пустинен оазис, Сезон 3 | Епизод 2
Векове наред кервани са прекосявали пустинята Сахара на път за Мароко, пренасяли са екзотични подправки и стоки. Шейн Делия прекарва една вечер под звездите в пустинята, за да научи за техниките на готварството на берберите. #spicejourney
Към предаването11:30
Бон Апети
+Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10
Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.
Към предаването12:00
Просто Реймънд Бланк
+Билки и подправки, Сезон 1 | Епизод 6
Билките и подправките имат силата да превръщат ястията в нещо наистина превъзходно, а Реймънд Бланк ще ги набере направо от своята градина, за да приготви с помощта на Ниал Кийтинг едно истинско пиршество, което ще изкуши и най-претенциозното небце.
Към предаването13:00
Барбекю с Том Керидж
+Морска храна, Сезон 1 | Епизод 5
В градината си Том приготвя огромно плато с морска храна – миди бръснач, стриди с ароматизирано с подправки масло и лангустини. Приготвя цяла светипетрова риба. Завършва с жарен ананас със сос от солен карамел и ром.
Към предаването13:30
Барбекю с Том Керидж
+Печено пиле, Сезон 1 | Епизод 6
Том приготвя меню, подходящо за всяко семейно събиране. Пиле, печено на грил върху кен с бира, сервирано с кочани сладка царевица, салата от гриловани праскови, прошуто и моцарела и пилешки крилца със сосове от три континента.
Към предаването14:00
Семейното приключение на Джино в Италия
+Лучано в Калабрия, Сезон 1 | Епизод 3
Джино води най-големия си син Лучано в Калабрия, който е един от най-запазените региони в Италия, за да му покаже какво означава тежък работен ден.
Към предаването14:30
Семейното приключение на Джино в Италия
+Миа в Северна Сардиния, Сезон 1 | Епизод 4
Джино води дъщеря си Мия в региона Галура, в Северна Сардиния, за да научи как семейните рецепти се предават по традиция.
Към предаването15:00
Джейми готви в Италия
+Еолийски острови, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми се учи от местните как да направи пълнени калмари и приготвя неделен обяд за едно от най-големите семейства на острова.
Към предаването16:00
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3
Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney
Към предаването16:30
Бон Апети
+Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10
Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.
Към предаването16:55
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Днешният епизод на "Вдъхновящи печива" е посветен на подправките. Джулиет поднася тиквен пай с подправки и глазура от целувки, курабии с шоколад и чили и зимен десерт "Павлова" с пикантни ябълки и круши.
Към предаването17:55
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Предизвикателство на публиката: Детски обяд, Сезон 4 | Епизод 25
В днешния епизод отборите ще готвят обяд за деца на училищна екскурзия в зоопарк „Таронга“. Отборите ще трябва да приготвят здравословна и вкусна храна за 200 деца, които ще пристигнат гладни след дълъг ден разходка из зоопарка.
Към предаването19:05
Просто Реймънд Бланк
+Билки и подправки, Сезон 1 | Епизод 6
Билките и подправките имат силата да превръщат ястията в нещо наистина превъзходно, а Реймънд Бланк ще ги набере направо от своята градина, за да приготви с помощта на Ниал Кийтинг едно истинско пиршество, което ще изкуши и най-претенциозното небце.
Към предаването20:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5
Днес ще научим проста рецепта за екзотично пиле джърк и ще угостим всички с перфектната „Павлова“.
Към предаването20:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6
Мигел отива в лагер за военно обучение в Нова Зеландия, за да опита войнишки вкусотии. Освен това ще разкрие тайната на перфектното печено пиле.
Към предаването21:00
Джейми готви в Италия
+Еолийски острови, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми се учи от местните как да направи пълнени калмари и приготвя неделен обяд за едно от най-големите семейства на острова.
Към предаването22:00
Семейното приключение на Джино в Италия
+Лучано в Калабрия, Сезон 1 | Епизод 3
Джино води най-големия си син Лучано в Калабрия, който е един от най-запазените региони в Италия, за да му покаже какво означава тежък работен ден.
Към предаването22:30
Семейното приключение на Джино в Италия
+Миа в Северна Сардиния, Сезон 1 | Епизод 4
Джино води дъщеря си Мия в региона Галура, в Северна Сардиния, за да научи как семейните рецепти се предават по традиция.
Към предаването23:00
Барбекю с Том Керидж
+Морска храна, Сезон 1 | Епизод 5
В градината си Том приготвя огромно плато с морска храна – миди бръснач, стриди с ароматизирано с подправки масло и лангустини. Приготвя цяла светипетрова риба. Завършва с жарен ананас със сос от солен карамел и ром.
Към предаването23:30
Барбекю с Том Керидж
+Печено пиле, Сезон 1 | Епизод 6
Том приготвя меню, подходящо за всяко семейно събиране. Пиле, печено на грил върху кен с бира, сервирано с кочани сладка царевица, салата от гриловани праскови, прошуто и моцарела и пилешки крилца със сосове от три континента.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10
Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.
Към предаването00:30
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3
Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney
Към предаването01:00
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Соев сос, Сезон 1 | Епизод 7
Джъстин посещава фабриката за соев сос Мейджия и сама приготвя соев сос. Аоки я учи на изкуството да прави уагаши.
Към предаването01:30
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Традиционно, Сезон 1 | Епизод 8
Джъстин посещава традиционния град Шузенджи и се опитва с да обиколи храма с много традиционно облекло. Рецептите днес включват окономияки и пържено пиле.
Към предаването02:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5
Днес ще научим проста рецепта за екзотично пиле джърк и ще угостим всички с перфектната „Павлова“.
Към предаването02:20
Пиршествата на Мигел
+Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6
Мигел отива в лагер за военно обучение в Нова Зеландия, за да опита войнишки вкусотии. Освен това ще разкрие тайната на перфектното печено пиле.
Към предаването02:40
Най-чудатите ресторанти на света
+Заедно с кучетата, Сезон 1 | Епизод 1
Поредицата ни отвежда в ресторант в Тайпе, където ще ни бъде поднесено къри в тоалетна чиния, след което в Портланд ще се насладим на греховно вкусни понички, а Германия ще ни изненада с уникална система за сервиране.
Към предаването03:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Обслужване от маймуни, Сезон 1 | Епизод 2
Поредицата ни отвежда в САЩ за бургери и ребърца, където хората плащат, за да бъдат обиждани от сервитьорите, ще продължим към Италия, за да ни подхвърлят чинията през целия салон, и накрая в Япония храната ще ни бъде поднесена от дресирана маймунка.
Към предаването03:25
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Предизвикателство на публиката: Детски обяд, Сезон 4 | Епизод 25
В днешния епизод отборите ще готвят обяд за деца на училищна екскурзия в зоопарк „Таронга“. Отборите ще трябва да приготвят здравословна и вкусна храна за 200 деца, които ще пристигнат гладни след дълъг ден разходка из зоопарка.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10
Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.
Към предаването04:45
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3
Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney
Към предаването05:10
Просто Реймънд Бланк
+Билки и подправки, Сезон 1 | Епизод 6
Билките и подправките имат силата да превръщат ястията в нещо наистина превъзходно, а Реймънд Бланк ще ги набере направо от своята градина, за да приготви с помощта на Ниал Кийтинг едно истинско пиршество, което ще изкуши и най-претенциозното небце.
Към предаването