Петък

20 май

  • 06:05

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Барбекю, Сезон 1 | Епизод 5

    Сато пали барбекюто край живописното езеро Тануки, за да покаже на Джъстин пъстърва чан чанияки.

    Към предаването
  • 06:30

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Чай, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин се вдъхновява от чаената церемония. Шеф Тору готви уагю с корички от зелен чай и прави еклери от зелен чай. Джъстин приготвя палачинки с матча.

    Към предаването
  • 06:55

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Семейството в Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1

    Джино и семейството му изследват скритите съкровища на Източна Сардиния и обядват на уединен плаж, преди да се отправят към планината.

    Към предаването
  • 07:25

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Роко в Неапол, Сезон 1 | Епизод 2

    Джино Д‘Акампо и синът му Роко се отправят към оживения Неапол, за да се разходят по пътя на спомените. Те откриват невероятната улична храна, която градът предлага, а Джино приготвя една от любимите рецепти на майка си.

    Към предаването
  • 07:55

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Ревен, Сезон 2 | Епизод 12

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 08:25

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Аспержи, Сезон 2 | Епизод 13

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Всичко във "Вдъхновяващи печива" е свързано с тесто - от гевреци, през понички до канелени ролца. Майстор пекарят Ришар Бертине демонстрира как се приготвя перфектното тесто със закваска, което се превръща във вкусна торта от редени филии.

    Към предаването
  • 10:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Заедно с кучетата, Сезон 1 | Епизод 1

    Поредицата ни отвежда в ресторант в Тайпе, където ще ни бъде поднесено къри в тоалетна чиния, след което в Портланд ще се насладим на греховно вкусни понички, а Германия ще ни изненада с уникална система за сервиране.

    Към предаването
  • 10:30

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Обслужване от маймуни, Сезон 1 | Епизод 2

    Поредицата ни отвежда в САЩ за бургери и ребърца, където хората плащат, за да бъдат обиждани от сервитьорите, ще продължим към Италия, за да ни подхвърлят чинията през целия салон, и накрая в Япония храната ще ни бъде поднесена от дресирана маймунка.

    Към предаването
  • 11:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Пустинен оазис, Сезон 3 | Епизод 2

    Векове наред кервани са прекосявали пустинята Сахара на път за Мароко, пренасяли са екзотични подправки и стоки. Шейн Делия прекарва една вечер под звездите в пустинята, за да научи за техниките на готварството на берберите. #spicejourney

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10

    Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.

    Към предаването
  • 12:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Билки и подправки, Сезон 1 | Епизод 6

    Билките и подправките имат силата да превръщат ястията в нещо наистина превъзходно, а Реймънд Бланк ще ги набере направо от своята градина, за да приготви с помощта на Ниал Кийтинг едно истинско пиршество, което ще изкуши и най-претенциозното небце.

    Към предаването
  • 13:00

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Морска храна, Сезон 1 | Епизод 5

    В градината си Том приготвя огромно плато с морска храна – миди бръснач, стриди с ароматизирано с подправки масло и лангустини. Приготвя цяла светипетрова риба. Завършва с жарен ананас със сос от солен карамел и ром.

    Към предаването
  • 13:30

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Печено пиле, Сезон 1 | Епизод 6

    Том приготвя меню, подходящо за всяко семейно събиране. Пиле, печено на грил върху кен с бира, сервирано с кочани сладка царевица, салата от гриловани праскови, прошуто и моцарела и пилешки крилца със сосове от три континента.

    Към предаването
  • 14:00

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Лучано в Калабрия, Сезон 1 | Епизод 3

    Джино води най-големия си син Лучано в Калабрия, който е един от най-запазените региони в Италия, за да му покаже какво означава тежък работен ден.

    Към предаването
  • 14:30

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Миа в Северна Сардиния, Сезон 1 | Епизод 4

    Джино води дъщеря си Мия в региона Галура, в Северна Сардиния, за да научи как семейните рецепти се предават по традиция.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Еолийски острови, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми се учи от местните как да направи пълнени калмари и приготвя неделен обяд за едно от най-големите семейства на острова.

    Към предаването
  • 16:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3

    Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10

    Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.

    Към предаването
  • 16:55

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Днешният епизод на "Вдъхновящи печива" е посветен на подправките. Джулиет поднася тиквен пай с подправки и глазура от целувки, курабии с шоколад и чили и зимен десерт "Павлова" с пикантни ябълки и круши.

    Към предаването
  • 17:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство на публиката: Детски обяд, Сезон 4 | Епизод 25

    В днешния епизод отборите ще готвят обяд за деца на училищна екскурзия в зоопарк „Таронга“. Отборите ще трябва да приготвят здравословна и вкусна храна за 200 деца, които ще пристигнат гладни след дълъг ден разходка из зоопарка.

    Към предаването
  • 19:05

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Билки и подправки, Сезон 1 | Епизод 6

    Билките и подправките имат силата да превръщат ястията в нещо наистина превъзходно, а Реймънд Бланк ще ги набере направо от своята градина, за да приготви с помощта на Ниал Кийтинг едно истинско пиршество, което ще изкуши и най-претенциозното небце.

    Към предаването
  • 20:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Днес ще научим проста рецепта за екзотично пиле джърк и ще угостим всички с перфектната „Павлова“.

    Към предаването
  • 20:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Мигел отива в лагер за военно обучение в Нова Зеландия, за да опита войнишки вкусотии. Освен това ще разкрие тайната на перфектното печено пиле.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Еолийски острови, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми се учи от местните как да направи пълнени калмари и приготвя неделен обяд за едно от най-големите семейства на острова.

    Към предаването
  • 22:00

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Лучано в Калабрия, Сезон 1 | Епизод 3

    Джино води най-големия си син Лучано в Калабрия, който е един от най-запазените региони в Италия, за да му покаже какво означава тежък работен ден.

    Към предаването
  • 22:30

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Миа в Северна Сардиния, Сезон 1 | Епизод 4

    Джино води дъщеря си Мия в региона Галура, в Северна Сардиния, за да научи как семейните рецепти се предават по традиция.

    Към предаването
  • 23:00

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Морска храна, Сезон 1 | Епизод 5

    В градината си Том приготвя огромно плато с морска храна – миди бръснач, стриди с ароматизирано с подправки масло и лангустини. Приготвя цяла светипетрова риба. Завършва с жарен ананас със сос от солен карамел и ром.

    Към предаването
  • 23:30

    Барбекю с Том Керидж

    +

    Печено пиле, Сезон 1 | Епизод 6

    Том приготвя меню, подходящо за всяко семейно събиране. Пиле, печено на грил върху кен с бира, сервирано с кочани сладка царевица, салата от гриловани праскови, прошуто и моцарела и пилешки крилца със сосове от три континента.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10

    Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.

    Към предаването
  • 00:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3

    Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney

    Към предаването
  • 01:00

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Соев сос, Сезон 1 | Епизод 7

    Джъстин посещава фабриката за соев сос Мейджия и сама приготвя соев сос. Аоки я учи на изкуството да прави уагаши.

    Към предаването
  • 01:30

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Традиционно, Сезон 1 | Епизод 8

    Джъстин посещава традиционния град Шузенджи и се опитва с да обиколи храма с много традиционно облекло. Рецептите днес включват окономияки и пържено пиле.

    Към предаването
  • 02:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Днес ще научим проста рецепта за екзотично пиле джърк и ще угостим всички с перфектната „Павлова“.

    Към предаването
  • 02:20

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Мигел отива в лагер за военно обучение в Нова Зеландия, за да опита войнишки вкусотии. Освен това ще разкрие тайната на перфектното печено пиле.

    Към предаването
  • 02:40

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Заедно с кучетата, Сезон 1 | Епизод 1

    Поредицата ни отвежда в ресторант в Тайпе, където ще ни бъде поднесено къри в тоалетна чиния, след което в Портланд ще се насладим на греховно вкусни понички, а Германия ще ни изненада с уникална система за сервиране.

    Към предаването
  • 03:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Обслужване от маймуни, Сезон 1 | Епизод 2

    Поредицата ни отвежда в САЩ за бургери и ребърца, където хората плащат, за да бъдат обиждани от сервитьорите, ще продължим към Италия, за да ни подхвърлят чинията през целия салон, и накрая в Япония храната ще ни бъде поднесена от дресирана маймунка.

    Към предаването
  • 03:25

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство на публиката: Детски обяд, Сезон 4 | Епизод 25

    В днешния епизод отборите ще готвят обяд за деца на училищна екскурзия в зоопарк „Таронга“. Отборите ще трябва да приготвят здравословна и вкусна храна за 200 деца, които ще пристигнат гладни след дълъг ден разходка из зоопарка.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Забравени, но много вкусни, Сезон 6 | Епизод 10

    Любими рецепти от българската кухня отново са вдъхновили Лора и Стоян, които ще покажат на зрителите как се прави къпана баница с домашно приготвени кори. Те ще направят и известното северняшко ястие „Пиле лютика“, а на финала – нещо като мини торти „Гараш“.

    Към предаването
  • 04:45

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3

    Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney

    Към предаването
  • 05:10

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Билки и подправки, Сезон 1 | Епизод 6

    Билките и подправките имат силата да превръщат ястията в нещо наистина превъзходно, а Реймънд Бланк ще ги набере направо от своята градина, за да приготви с помощта на Ниал Кийтинг едно истинско пиршество, което ще изкуши и най-претенциозното небце.

    Към предаването