Четвъртък

27 януари

  • 06:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Хейл, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес е в Хейл, Южен Манчестър, чешърска яхния със сирене, пилешко къри и питателно задушено с волска опашка.

    Към предаването
  • 06:55

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 7 | Епизод 10

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 54, Сезон 2 | Епизод 54

    Сладките на Рудолф

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    За деца, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Oт двора на баба, Сезон 4 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Морските дарове са един от любимите продукти в италианската кухня. Силвия ни показва три ястия, лесни за приготвяне и невероятни на вид и на вкус.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Силвия създава вегетариански ястия с най-пресните налични продукти, които могат да очароват всяко семейство и да се превърнат в любими ястия в работната седмица.

    Към предаването
  • 13:00

    Семейната кухня на Донал

    +

    Бързи компромиси, Сезон 1 | Епизод 3

    Когато сме имали дълъг и натоварен ден, често нямаме желание за готвене. В такива моменти повечето от нас минават на автопилот и резултатът невинаги е най-добрия. Затова в натоварените дни са нужни бързи ястия без компромиси с вкуса.

    Към предаването
  • 13:30

    Семейната кухня на Донал

    +

    Да празнуваме просто така, Сезон 1 | Епизод 4

    През изминалата година Донал се опитваше да отпразнува всяка малка победа, без значение дали ще бъде добра новина от семейството, или нещо, което той е постигнал.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Сардини, Сезон 1 | Епизод 35

    Джейми готви печени сардини на скара с хрупкави халуми, салата от крес и смокини и шоколадов мус за десерт.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек по индийски, Сезон 1 | Епизод 36

    Джейми приготвя стек по индийски със спанак, салата със сирене и десерт от манго.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Какво ям на обяд, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Oт двора на баба, Сезон 4 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 11, Сезон 7 | Епизод 11

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 55, Сезон 2 | Епизод 55

    Корсикански питки със сирене

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Към предаването
  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Морските дарове са един от любимите продукти в италианската кухня. Силвия ни показва три ястия, лесни за приготвяне и невероятни на вид и на вкус.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Силвия създава вегетариански ястия с най-пресните налични продукти, които могат да очароват всяко семейство и да се превърнат в любими ястия в работната седмица.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Перу - От Куско до Мачу Пикчу, Сезон 2 | Епизод 6

    Джонатан изпълнява своя дългогодишна мечта, като посещава Мачу Пикчу в Перу. Но преди това той спира в Лима, гастрономическата столица на Южна Америка и опитва различни традиционни ястия, както и местна храна в по-модерен стил.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Сардини, Сезон 1 | Епизод 35

    Джейми готви печени сардини на скара с хрупкави халуми, салата от крес и смокини и шоколадов мус за десерт.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек по индийски, Сезон 1 | Епизод 36

    Джейми приготвя стек по индийски със спанак, салата със сирене и десерт от манго.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница.

    Към предаването
  • 23:05

    Семейната кухня на Донал

    +

    Бързи компромиси, Сезон 1 | Епизод 3

    Когато сме имали дълъг и натоварен ден, често нямаме желание за готвене. В такива моменти повечето от нас минават на автопилот и резултатът невинаги е най-добрия. Затова в натоварените дни са нужни бързи ястия без компромиси с вкуса.

    Към предаването
  • 23:30

    Семейната кухня на Донал

    +

    Да празнуваме просто така, Сезон 1 | Епизод 4

    През изминалата година Донал се опитваше да отпразнува всяка малка победа, без значение дали ще бъде добра новина от семейството, или нещо, което той е постигнал.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Oт двора на баба, Сезон 4 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении.

    Към предаването
  • 00:30

    Среща в кухнята

    +

    Какво ям на обяд, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 01:10

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Конуи, Уелс, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес пътува до Конуи, Уелс за овнешка яхния, класическо немско задушено и националното ястие на Южна Африка.

    Към предаването
  • 02:05

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Перу - От Куско до Мачу Пикчу, Сезон 2 | Епизод 6

    Джонатан изпълнява своя дългогодишна мечта, като посещава Мачу Пикчу в Перу. Но преди това той спира в Лима, гастрономическата столица на Южна Америка и опитва различни традиционни ястия, както и местна храна в по-модерен стил.

    Към предаването
  • 02:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 55, Сезон 2 | Епизод 55

    Корсикански питки със сирене

    Към предаването
  • 03:25

    Кухня без граници

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Морските дарове са един от любимите продукти в италианската кухня. Силвия ни показва три ястия, лесни за приготвяне и невероятни на вид и на вкус.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Силвия създава вегетариански ястия с най-пресните налични продукти, които могат да очароват всяко семейство и да се превърнат в любими ястия в работната седмица.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Сардини, Сезон 1 | Епизод 35

    Джейми готви печени сардини на скара с хрупкави халуми, салата от крес и смокини и шоколадов мус за десерт.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек по индийски, Сезон 1 | Епизод 36

    Джейми приготвя стек по индийски със спанак, салата със сирене и десерт от манго.

    Към предаването