Сряда

26 януари

  • 06:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лийдс, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес пътува до Лийдс за италианска класика, прост пай със сирене и картофи и пудинг със свинско и бъбреци.

    Към предаването
  • 06:55

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Хрупкава сьомга, Сезон 1 | Епизод 31

    Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лятна паста, Сезон 1 | Епизод 32

    Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 9, Сезон 7 | Епизод 9

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 53, Сезон 2 | Епизод 53

    Бананов хляб

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 17, Сезон 6 | Епизод 17

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 18, Сезон 6 | Епизод 18

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Паста, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Петъчно угощение, Сезон 4 | Епизод 3

    Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 5, Сезон 2 | Епизод 5

    В този епизод Силвия ни показва, че може да се готви без глутен и без да се лишаваме от вкуса на италианската кухня. Показва ни 3 различни питателни рецепти, които всеки може да приготви лесно.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 6, Сезон 2 | Епизод 6

    В този епизод Силвия има специален малък гост. Спомня си ястия от своето детство и ги предава на следващото поколение, което е в кухнята й днес.

    Към предаването
  • 13:00

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Родос и Сими, Сезон 1 | Епизод 5

    Тази седмица Джулия пристига в Додеканезите - отдалечена група острови на "вратата" между Европа и Изтока. В средновековната столица Родос тя открива съкровища от византийски произведения на изкуството и взема урок по рисуване на антични стенописи.

    Към предаването
  • 13:30

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Хиос, Сезон 1 | Епизод 6

    В последния епизод на гръцката си одисея Джулия достига своята крайна дестинация остров Хиос, откъдето води началото си историята на нейното семейство. Тази седмица тя е в компанията на майка си и заедно те разглеждат родното място на своите предци.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    За деца, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Петъчно угощение, Сезон 4 | Епизод 3

    Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 7 | Епизод 10

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 54, Сезон 2 | Епизод 54

    Сладките на Рудолф

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Към предаването
  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 5, Сезон 2 | Епизод 5

    В този епизод Силвия ни показва, че може да се готви без глутен и без да се лишаваме от вкуса на италианската кухня. Показва ни 3 различни питателни рецепти, които всеки може да приготви лесно.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 6, Сезон 2 | Епизод 6

    В този епизод Силвия има специален малък гост. Спомня си ястия от своето детство и ги предава на следващото поколение, което е в кухнята й днес.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Духът на Куинсланд – от Кернс до Бризбейн, Сезон 2 | Епизод 5

    В Сидни Джонатан се издига в небето с морски самолет, за да разгледа отвисоко живописния Палм Спрингс. Вече на земята, той се наслаждава на спокойния плажен живот на града и опитва чилийски лаврак.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Към предаването
  • 23:05

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Родос и Сими, Сезон 1 | Епизод 5

    Тази седмица Джулия пристига в Додеканезите - отдалечена група острови на "вратата" между Европа и Изтока. В средновековната столица Родос тя открива съкровища от византийски произведения на изкуството и взема урок по рисуване на антични стенописи.

    Към предаването
  • 23:30

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Хиос, Сезон 1 | Епизод 6

    В последния епизод на гръцката си одисея Джулия достига своята крайна дестинация остров Хиос, откъдето води началото си историята на нейното семейство. Тази седмица тя е в компанията на майка си и заедно те разглеждат родното място на своите предци.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Петъчно угощение, Сезон 4 | Епизод 3

    Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго.

    Към предаването
  • 00:30

    Среща в кухнята

    +

    За деца, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 01:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Хейл, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес е в Хейл, Южен Манчестър, чешърска яхния със сирене, пилешко къри и питателно задушено с волска опашка.

    Към предаването
  • 01:55

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Духът на Куинсланд – от Кернс до Бризбейн, Сезон 2 | Епизод 5

    В Сидни Джонатан се издига в небето с морски самолет, за да разгледа отвисоко живописния Палм Спрингс. Вече на земята, той се наслаждава на спокойния плажен живот на града и опитва чилийски лаврак.

    Към предаването
  • 02:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 7 | Епизод 10

    Към предаването
  • 03:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 54, Сезон 2 | Епизод 54

    Сладките на Рудолф

    Към предаването
  • 03:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 5, Сезон 2 | Епизод 5

    В този епизод Силвия ни показва, че може да се готви без глутен и без да се лишаваме от вкуса на италианската кухня. Показва ни 3 различни питателни рецепти, които всеки може да приготви лесно.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 6, Сезон 2 | Епизод 6

    В този епизод Силвия има специален малък гост. Спомня си ястия от своето детство и ги предава на следващото поколение, което е в кухнята й днес.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването