Вторник

25 януари

  • 06:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Харогейт, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес пътува до Харогейт за питателно свинско, арабско пикантно агнешко и сардинско рибно ястие.

    Към предаването
  • 06:55

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пътешествието на Рик Стайн го отвежда към граничните райони на Франция - Елзас и Юра, които са дом на любимото му френско ястие, кисело зеле с различни видове месо, и на любимото му френско сирене - комте.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Миди на тиган, Сезон 1 | Епизод 29

    Джейми дава рецептата за вкусни миди на тиган със сладък чили сос, зелена салата и бързи браунита за десерт.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Фалшива пица, Сезон 1 | Епизод 30

    Джейми приготвя фалшива пица, три салати и крем маскарпоне от череши и ванилия.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 8, Сезон 7 | Епизод 8

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 52, Сезон 2 | Епизод 52

    Чийзкейк с карамел и фъдж

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 15, Сезон 6 | Епизод 15

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 16, Сезон 6 | Епизод 16

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Салати, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Наслада за небцето, Сезон 4 | Епизод 2

    Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 3, Сезон 2 | Епизод 3

    В този епизод Силвия приготвя 3 ястия за специален повод. За да станат перфектни, най-важното в случая е времето.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 4, Сезон 2 | Епизод 4

    В този епизод Силвия ни въвежда в разнообразието на пастата и най-добрите рецепти за всеки вид. Трите ястия показват, че всяка форма на паста има точно определено предназначение.

    Към предаването
  • 13:00

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Вкусни тартове, Сезон 1 | Епизод 5

    Няма нищо по-вкусно от един хубавия тарт. Кирстен Тибалс и дуото майка-дъщеря Джъстин и Франсоаз Шофилд ще покажат как се приготвят любимите им тартове – от малиново кокосов тарт до такъв с ягодово и черешово сладко.

    Към предаването
  • 13:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Шоколадови шедьоври, Сезон 1 | Епизод 6

    Шоколадът заема специално място в сърцето на мнозина и без него е немислимо да мислиш за любим десерт. Присъединете се към Джъстин Шофилд, кралицата на десертите Кирстен Тибалс и Адам д’Силва в кухнята, за да видите рецепти фокусирани около шоколада.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Хрупкава сьомга, Сезон 1 | Епизод 31

    Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лятна паста, Сезон 1 | Епизод 32

    Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Паста, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Наслада за небцето, Сезон 4 | Епизод 2

    Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 9, Сезон 7 | Епизод 9

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 53, Сезон 2 | Епизод 53

    Бананов хляб

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 17, Сезон 6 | Епизод 17

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 18, Сезон 6 | Епизод 18

    Към предаването
  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 3, Сезон 2 | Епизод 3

    В този епизод Силвия приготвя 3 ястия за специален повод. За да станат перфектни, най-важното в случая е времето.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 4, Сезон 2 | Епизод 4

    В този епизод Силвия ни въвежда в разнообразието на пастата и най-добрите рецепти за всеки вид. Трите ястия показват, че всяка форма на паста има точно определено предназначение.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Индийски океан – от Пърт до Сидни, Сезон 2 | Епизод 4

    Пътешествието на Джонатан в Астралия започва от космополитния град Пърт. Там той успява да се почуства истински австралиец, като готви скариди на барбекю заедно с готвача Ръсел Блейки, изпива едно ободряващо мартини с еспресо и отдава почит към местната история на печатарската преса.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Хрупкава сьомга, Сезон 1 | Епизод 31

    Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лятна паста, Сезон 1 | Епизод 32

    Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 23:05

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Вкусни тартове, Сезон 1 | Епизод 5

    Няма нищо по-вкусно от един хубавия тарт. Кирстен Тибалс и дуото майка-дъщеря Джъстин и Франсоаз Шофилд ще покажат как се приготвят любимите им тартове – от малиново кокосов тарт до такъв с ягодово и черешово сладко.

    Към предаването
  • 23:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Шоколадови шедьоври, Сезон 1 | Епизод 6

    Шоколадът заема специално място в сърцето на мнозина и без него е немислимо да мислиш за любим десерт. Присъединете се към Джъстин Шофилд, кралицата на десертите Кирстен Тибалс и Адам д’Силва в кухнята, за да видите рецепти фокусирани около шоколада.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Наслада за небцето, Сезон 4 | Епизод 2

    Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич.

    Към предаването
  • 00:30

    Среща в кухнята

    +

    Паста, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 01:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лийдс, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес пътува до Лийдс за италианска класика, прост пай със сирене и картофи и пудинг със свинско и бъбреци.

    Към предаването
  • 01:55

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Индийски океан – от Пърт до Сидни, Сезон 2 | Епизод 4

    Пътешествието на Джонатан в Астралия започва от космополитния град Пърт. Там той успява да се почуства истински австралиец, като готви скариди на барбекю заедно с готвача Ръсел Блейки, изпива едно ободряващо мартини с еспресо и отдава почит към местната история на печатарската преса.

    Към предаването
  • 02:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 9, Сезон 7 | Епизод 9

    Към предаването
  • 03:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 53, Сезон 2 | Епизод 53

    Бананов хляб

    Към предаването
  • 03:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 17, Сезон 6 | Епизод 17

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 18, Сезон 6 | Епизод 18

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 3, Сезон 2 | Епизод 3

    В този епизод Силвия приготвя 3 ястия за специален повод. За да станат перфектни, най-важното в случая е времето.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Да готвим като италианци 2, 4, Сезон 2 | Епизод 4

    В този епизод Силвия ни въвежда в разнообразието на пастата и най-добрите рецепти за всеки вид. Трите ястия показват, че всяка форма на паста има точно определено предназначение.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Хрупкава сьомга, Сезон 1 | Епизод 31

    Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лятна паста, Сезон 1 | Епизод 32

    Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.

    Към предаването