Петък

21 януари

  • 06:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лейк Дистрикт, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес пътува до Лейк Дистрикт за прочута яхния, пудинг и шведско печено агне.

    Към предаването
  • 06:55

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Оаксака към полуостров Юкатан, Сезон 1 | Епизод 7

    Пътешествието на Рик Стайн приближава своя край, когато той се отправя на изток от Оаксака към полуостров Юкатан – място, посещавано някога от истински карибски пирати, сред които и сър Франсис Дрейк. Рик ще се наслади на пир с морски дарове на скара в Тулум по бреговете на Карибско море.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Бърза говежда яхния, Сезон 1 | Епизод 25

    Джейми ни показва рецепта за супербърза говежда яхния с картофи, божествена салата, боб и бекон.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 7 | Епизод 6

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта "Лорейн" 2. Тарт с швейцарско сирене и домати, Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11

    Хюго приготвя пресни ньоки с пипала от октопод, паста арабиата с цикория и овче сирене и пене с червена цикория и пекорино.

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка внася в кухнята късче от Америка, като приготвя прочутите крилца "Бъфало", дип от синьо сирене и пържени топчета с див спанак.

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Световна кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 11:35

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Италиански бързи ястия, Сезон 1 | Епизод 9

    Италианците са майстори в изкуството на приготвянето на бързи ястия, тъй като килерите и хладилниците им винаги са пълни с най-различни продукти. В този епизод Силвия ще приготви супер бързо ризото с морски дарове, пенне с песто по сицилиански и лимоново-бадемово сладко изкушение.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Нови традиции, Сезон 1 | Епизод 10

    Италианците са любители на традициционното в кухнята, но в този епизод Силвия ще сподели няколко нови рецепти, които ще очароват всички. За начало паста с риба тон, после хляб без месене, а накрая – най-лесното ястие с паста.

    Към предаването
  • 13:00

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод, вдъхновен от морските дарове, мисията на Адам Лайо за организиране на голяма банкетна вечеря продължава с незабравимо изживяване в ресторанта Waku Ghin на Тецуя Вакуда и типичното сингапурско ястие раци с чили.

    Към предаването
  • 13:30

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Адам продължава търсенето на вдъхновение за ястие с морски дарове за своята банкетна вечеря „Поздрав към Сингапур“, като пробва всичко – от скат със самбал, скариди с мюсли и рибена глава с къри в местен Лакса ресторант.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн търси най-добре пазените гастрономически тайни на Франция. Пътешествието му започва в Диеп с калкан направо от лодките и продължава със събиране на морски билки по протежението на залива на река Сома.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешко с горчица, Сезон 1 | Епизод 27

    Джейми готви пилешко с горчица, картофи и зеленчуци, а за десерт черно горско афогато.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Ригатони по трапански, Сезон 1 | Епизод 28

    Джейми ни показва как се правят ригатони по трапански, салата от запечена цикория и зелена салата с пармезан. Десертът е лимончело.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Пилаф, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 51, Сезон 2 | Епизод 51

    Малва пудинг

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 13, Сезон 6 | Епизод 13

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 14, Сезон 6 | Епизод 14

    Към предаването
  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Италиански бързи ястия, Сезон 1 | Епизод 9

    Италианците са майстори в изкуството на приготвянето на бързи ястия, тъй като килерите и хладилниците им винаги са пълни с най-различни продукти. В този епизод Силвия ще приготви супер бързо ризото с морски дарове, пенне с песто по сицилиански и лимоново-бадемово сладко изкушение.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Нови традиции, Сезон 1 | Епизод 10

    Италианците са любители на традициционното в кухнята, но в този епизод Силвия ще сподели няколко нови рецепти, които ще очароват всички. За начало паста с риба тон, после хляб без месене, а накрая – най-лесното ястие с паста.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Канада – от Ванкувър до Джаспър, Сезон 2 | Епизод 2

    Джонатан поема на уникално пътешествие от красивия крайбрежен град Ванкувър през впечатляващите Канадски скалисти планини до Джаспър, идиличен канадски град, разположен на територията на национален парк.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешко с горчица, Сезон 1 | Епизод 27

    Джейми готви пилешко с горчица, картофи и зеленчуци, а за десерт черно горско афогато.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Ригатони по трапански, Сезон 1 | Епизод 28

    Джейми ни показва как се правят ригатони по трапански, салата от запечена цикория и зелена салата с пармезан. Десертът е лимончело.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн търси най-добре пазените гастрономически тайни на Франция. Пътешествието му започва в Диеп с калкан направо от лодките и продължава със събиране на морски билки по протежението на залива на река Сома.

    Към предаването
  • 23:05

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод, вдъхновен от морските дарове, мисията на Адам Лайо за организиране на голяма банкетна вечеря продължава с незабравимо изживяване в ресторанта Waku Ghin на Тецуя Вакуда и типичното сингапурско ястие раци с чили.

    Към предаването
  • 23:30

    Вкусове от Сингапур

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Адам продължава търсенето на вдъхновение за ястие с морски дарове за своята банкетна вечеря „Поздрав към Сингапур“, като пробва всичко – от скат със самбал, скариди с мюсли и рибена глава с къри в местен Лакса ресторант.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването
  • 00:30

    Среща в кухнята

    +

    Пилаф, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 01:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Манчестър (Част 1), Сезон 1 | Епизод 5

    Днес пътува до Манчестър за печена волска опашка и пелмени, ямайско рибно къри и мариновано говеждо.

    Към предаването
  • 01:55

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Канада – от Ванкувър до Джаспър, Сезон 2 | Епизод 2

    Джонатан поема на уникално пътешествие от красивия крайбрежен град Ванкувър през впечатляващите Канадски скалисти планини до Джаспър, идиличен канадски град, разположен на територията на национален парк.

    Към предаването
  • 02:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 7 | Епизод 7

    Към предаването
  • 03:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 51, Сезон 2 | Епизод 51

    Малва пудинг

    Към предаването
  • 03:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 13, Сезон 6 | Епизод 13

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 14, Сезон 6 | Епизод 14

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Италиански бързи ястия, Сезон 1 | Епизод 9

    Италианците са майстори в изкуството на приготвянето на бързи ястия, тъй като килерите и хладилниците им винаги са пълни с най-различни продукти. В този епизод Силвия ще приготви супер бързо ризото с морски дарове, пенне с песто по сицилиански и лимоново-бадемово сладко изкушение.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Нови традиции, Сезон 1 | Епизод 10

    Италианците са любители на традициционното в кухнята, но в този епизод Силвия ще сподели няколко нови рецепти, които ще очароват всички. За начало паста с риба тон, после хляб без месене, а накрая – най-лесното ястие с паста.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешко с горчица, Сезон 1 | Епизод 27

    Джейми готви пилешко с горчица, картофи и зеленчуци, а за десерт черно горско афогато.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Ригатони по трапански, Сезон 1 | Епизод 28

    Джейми ни показва как се правят ригатони по трапански, салата от запечена цикория и зелена салата с пармезан. Десертът е лимончело.

    Към предаването