Четвъртък

20 януари

  • 06:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Холбърн), Сезон 1 | Епизод 3

    Днес пътува до Лондон за класически кюфтета, виетнамска сьомга и вариация на овчарски пай.

    Към предаването
  • 06:55

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Оаксака до Чинантла, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн пътува към кулинарната столица на Мексико – Оаксака, известна с оаксакското сирене.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Спагети, Сезон 1 | Епизод 23

    Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24

    Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Днес Есте приготвя френско класическо ястие, добавяйки собствен стил - филе от морски език със сос (sole meunière) и картофи на пара, и черешово сорбé с лавандулов сабайон.

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две марокански ястия - ципура с чермула на фурна и рулца от наденички с чермула.

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Зала на славата, Сезон 1 | Епизод 7

    Храната е неразделна част от идентичността на италианците. Днес Силвия ще обърне внимание на три ястия, превърнали се в национални съкровища – паста аматричана, ястие с морски дарове от региона на Пулия и пица „Наполетана“.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Традиция, Сезон 1 | Епизод 8

    За италианците храната играе голяма роля в запазването на традициите. В този епизод Силвия и приятелката ѝ Лина ще приготвят известното рагу по неаполитански – любимо неделно ястие за много италианци.

    Към предаването
  • 13:30

    Семейната кухня на Донал

    +

    Уикенд пир, Сезон 1 | Епизод 2

    Донал обожава да прекарва дълги мързеливи обеди и вечери със семейство и приятели. Тогава той приготвя по-специални рецепти за свещенните събота и неделя. Когато е нужно да се създаде атмосфера на истински пир на масата.

    Към предаването
  • 14:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Оаксака към полуостров Юкатан, Сезон 1 | Епизод 7

    Пътешествието на Рик Стайн приближава своя край, когато той се отправя на изток от Оаксака към полуостров Юкатан – място, посещавано някога от истински карибски пирати, сред които и сър Франсис Дрейк. Рик ще се наслади на пир с морски дарове на скара в Тулум по бреговете на Карибско море.

    Към предаването
  • 15:05

    Моето меню за 30 минути

    +

    Бърза говежда яхния, Сезон 1 | Епизод 25

    Джейми ни показва рецепта за супербърза говежда яхния с картофи, божествена салата, боб и бекон.

    Към предаването
  • 15:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 16:05

    Среща в кухнята

    +

    Световна кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 16:40

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 17:10

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 7 | Епизод 6

    Към предаването
  • 17:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта "Лорейн" 2. Тарт с швейцарско сирене и домати, Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 18:05

    Кухня без граници

    +

    Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11

    Хюго приготвя пресни ньоки с пипала от октопод, паста арабиата с цикория и овче сирене и пене с червена цикория и пекорино.

    Към предаването
  • 18:35

    Кухня без граници

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка внася в кухнята късче от Америка, като приготвя прочутите крилца "Бъфало", дип от синьо сирене и пържени топчета с див спанак.

    Към предаването
  • 19:05

    Да готвим като италианци

    +

    Зала на славата, Сезон 1 | Епизод 7

    Храната е неразделна част от идентичността на италианците. Днес Силвия ще обърне внимание на три ястия, превърнали се в национални съкровища – паста аматричана, ястие с морски дарове от региона на Пулия и пица „Наполетана“.

    Към предаването
  • 19:35

    Да готвим като италианци

    +

    Традиция, Сезон 1 | Епизод 8

    За италианците храната играе голяма роля в запазването на традициите. В този епизод Силвия и приятелката ѝ Лина ще приготвят известното рагу по неаполитански – любимо неделно ястие за много италианци.

    Към предаването
  • 20:05

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Шотландия – Хайлендс, Сезон 2 | Епизод 1

    Джонатан пътува през красивите местности Хайлендс в Шотландия с известния влак „Belmont Royal Scotsman“. Началото на пътуването е в Единбург, където той пробва да направи маслени сладки.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Бърза говежда яхния, Сезон 1 | Епизод 25

    Джейми ни показва рецепта за супербърза говежда яхния с картофи, божествена салата, боб и бекон.

    Към предаването
  • 21:25

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 21:55

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Оаксака към полуостров Юкатан, Сезон 1 | Епизод 7

    Пътешествието на Рик Стайн приближава своя край, когато той се отправя на изток от Оаксака към полуостров Юкатан – място, посещавано някога от истински карибски пирати, сред които и сър Франсис Дрейк. Рик ще се наслади на пир с морски дарове на скара в Тулум по бреговете на Карибско море.

    Към предаването
  • 23:00

    Семейната кухня на Донал

    +

    По-лежерно, Сезон 1 | Епизод 1

    Някои дни са предназначени човек да намали ежедневното си темпо и да го кара по-лежерно. Въпреки, че тези дни са рядкост, Донал обича да ги прекарва в кухнята. Затова сега ще видим класически рецепти, с които Донал е израснал.

    Към предаването
  • 23:30

    Семейната кухня на Донал

    +

    Уикенд пир, Сезон 1 | Епизод 2

    Донал обожава да прекарва дълги мързеливи обеди и вечери със семейство и приятели. Тогава той приготвя по-специални рецепти за свещенните събота и неделя. Когато е нужно да се създаде атмосфера на истински пир на масата.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 00:30

    Среща в кухнята

    +

    Световна кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 01:10

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лейк Дистрикт, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес пътува до Лейк Дистрикт за прочута яхния, пудинг и шведско печено агне.

    Към предаването
  • 02:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Шотландия – Хайлендс, Сезон 2 | Епизод 1

    Джонатан пътува през красивите местности Хайлендс в Шотландия с известния влак „Belmont Royal Scotsman“. Началото на пътуването е в Единбург, където той пробва да направи маслени сладки.

    Към предаването
  • 02:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 7 | Епизод 6

    Към предаването
  • 03:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта "Лорейн" 2. Тарт с швейцарско сирене и домати, Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 03:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11

    Хюго приготвя пресни ньоки с пипала от октопод, паста арабиата с цикория и овче сирене и пене с червена цикория и пекорино.

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка внася в кухнята късче от Америка, като приготвя прочутите крилца "Бъфало", дип от синьо сирене и пържени топчета с див спанак.

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Зала на славата, Сезон 1 | Епизод 7

    Храната е неразделна част от идентичността на италианците. Днес Силвия ще обърне внимание на три ястия, превърнали се в национални съкровища – паста аматричана, ястие с морски дарове от региона на Пулия и пица „Наполетана“.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Традиция, Сезон 1 | Епизод 8

    За италианците храната играе голяма роля в запазването на традициите. В този епизод Силвия и приятелката ѝ Лина ще приготвят известното рагу по неаполитански – любимо неделно ястие за много италианци.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Бърза говежда яхния, Сезон 1 | Епизод 25

    Джейми ни показва рецепта за супербърза говежда яхния с картофи, божествена салата, боб и бекон.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването