Сряда

19 януари

  • 06:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Кенсингтън), Сезон 1 | Епизод 2

    Днес пътува до Лондон за традиционен пай, карибски пир и пикантно южноафриканско агнешко къри.

  • 06:55

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Мексико до Оаксака, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стейн посещава столицата на Мексико, за да опита кухнята на ацтеките, а след това се отправя на юг към Пуебла, домът на молето – известна мексиканска яхния с месо.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 4, Сезон 7 | Епизод 4

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка приготвя вариация на добре познатите макарони със сирене, в които ще има и омар, а за десерт ни е подготвила коблер с праскови.

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8

    В този епизод на "Кухня без граници" Дани приготвя японски ястия - пилешко оякадон с ориз и карие в нов стил. Ще приготви и пиле къри по свой начин.

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за футболно парти, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6

    Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.

    Към предаването
  • 13:00

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Санторини, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Джулия опитва местен деликатес направен от бакла в Санторини и се отправя в открито море, за да види как местните рибари обединяват сили с природозащитниците в опазването на кристалните води на Санторини от пластмасови отпадъци.

    Към предаването
  • 13:30

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Спорадите, Сезон 1 | Епизод 4

    На Скиатос Джулия се качва на рибарска лодка в търсене на скрити заливи и безлюдни плажове, опитва местен деликатес от морски таралежи, уловени ръчно в чистите води на острова.

    Към предаването
  • 14:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Оаксака до Чинантла, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн пътува към кулинарната столица на Мексико – Оаксака, известна с оаксакското сирене.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Спагети, Сезон 1 | Епизод 23

    Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24

    Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Днес Есте приготвя френско класическо ястие, добавяйки собствен стил - филе от морски език със сос (sole meunière) и картофи на пара, и черешово сорбé с лавандулов сабайон.

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две марокански ястия - ципура с чермула на фурна и рулца от наденички с чермула.

    Към предаването
  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6

    Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Будапеща до Виена, Сезон 1 | Епизод 6

    Пътешествието на Джонатан започва в Будапеща, където опитва древно ястие, вдъхновено от кръвосмучещите пиявици в небезизвестното бистро „Bock“. Той се среща с телевизионния готвач Зофия Маутнер, пионер в свежия подход към традиционната унгарска кухня.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Спагети, Сезон 1 | Епизод 23

    Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24

    Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.

    Към предаването
  • 22:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Оаксака до Чинантла, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн пътува към кулинарната столица на Мексико – Оаксака, известна с оаксакското сирене.

    Към предаването
  • 23:05

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Санторини, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Джулия опитва местен деликатес направен от бакла в Санторини и се отправя в открито море, за да види как местните рибари обединяват сили с природозащитниците в опазването на кристалните води на Санторини от пластмасови отпадъци.

    Към предаването
  • 23:30

    Гръцките острови с Джулия Брадбъри

    +

    Спорадите, Сезон 1 | Епизод 4

    На Скиатос Джулия се качва на рибарска лодка в търсене на скрити заливи и безлюдни плажове, опитва местен деликатес от морски таралежи, уловени ръчно в чистите води на острова.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 00:30

    Среща в кухнята

    +

    Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 01:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Холбърн), Сезон 1 | Епизод 3

    Днес пътува до Лондон за класически кюфтета, виетнамска сьомга и вариация на овчарски пай.

  • 01:55

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Будапеща до Виена, Сезон 1 | Епизод 6

    Пътешествието на Джонатан започва в Будапеща, където опитва древно ястие, вдъхновено от кръвосмучещите пиявици в небезизвестното бистро „Bock“. Той се среща с телевизионния готвач Зофия Маутнер, пионер в свежия подход към традиционната унгарска кухня.

    Към предаването
  • 02:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5

    Към предаването
  • 03:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 03:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Днес Есте приготвя френско класическо ястие, добавяйки собствен стил - филе от морски език със сос (sole meunière) и картофи на пара, и черешово сорбé с лавандулов сабайон.

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две марокански ястия - ципура с чермула на фурна и рулца от наденички с чермула.

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6

    Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Спагети, Сезон 1 | Епизод 23

    Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24

    Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.

    Към предаването