Програма
Сряда
19 януари
06:05
Несравнимият вкус на дома
+Лондон (Кенсингтън), Сезон 1 | Епизод 2
Днес пътува до Лондон за традиционен пай, карибски пир и пикантно южноафриканско агнешко къри.
06:55
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Мексико до Оаксака, Сезон 1 | Епизод 5
Рик Стейн посещава столицата на Мексико, за да опита кухнята на ацтеките, а след това се отправя на юг към Пуебла, домът на молето – известна мексиканска яхния с месо.
Към предаването08:00
Моето меню за 30 минути
+Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21
Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.
Към предаването08:30
Моето меню за 30 минути
+Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22
Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 4, Сезон 7 | Епизод 4
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф
+Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1
Към предаването10:00
Кухня без граници
+Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7
В този епизод на "Кухня без граници" Милушка приготвя вариация на добре познатите макарони със сирене, в които ще има и омар, а за десерт ни е подготвила коблер с праскови.
Към предаването10:30
Кухня без граници
+Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8
В този епизод на "Кухня без граници" Дани приготвя японски ястия - пилешко оякадон с ориз и карие в нов стил. Ще приготви и пиле къри по свой начин.
Към предаването11:00
Среща в кухнята
+Меню за футболно парти, Сезон 1 | Епизод 4
Към предаването11:30
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването12:00
Да готвим като италианци
+Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5
Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.
Към предаването12:30
Да готвим като италианци
+Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6
Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.
Към предаването13:00
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Санторини, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Джулия опитва местен деликатес направен от бакла в Санторини и се отправя в открито море, за да види как местните рибари обединяват сили с природозащитниците в опазването на кристалните води на Санторини от пластмасови отпадъци.
Към предаването13:30
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Спорадите, Сезон 1 | Епизод 4
На Скиатос Джулия се качва на рибарска лодка в търсене на скрити заливи и безлюдни плажове, опитва местен деликатес от морски таралежи, уловени ръчно в чистите води на острова.
Към предаването14:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Оаксака до Чинантла, Сезон 1 | Епизод 6
Рик Стайн пътува към кулинарната столица на Мексико – Оаксака, известна с оаксакското сирене.
Към предаването15:00
Моето меню за 30 минути
+Спагети, Сезон 1 | Епизод 23
Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.
Към предаването15:30
Моето меню за 30 минути
+Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24
Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.
Към предаването16:00
Среща в кухнята
+Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването16:30
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването18:00
Кухня без граници
+Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9
Днес Есте приготвя френско класическо ястие, добавяйки собствен стил - филе от морски език със сос (sole meunière) и картофи на пара, и черешово сорбé с лавандулов сабайон.
Към предаването18:30
Кухня без граници
+Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10
В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две марокански ястия - ципура с чермула на фурна и рулца от наденички с чермула.
Към предаването19:00
Да готвим като италианци
+Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5
Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.
Към предаването19:30
Да готвим като италианци
+Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6
Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.
Към предаването20:00
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Будапеща до Виена, Сезон 1 | Епизод 6
Пътешествието на Джонатан започва в Будапеща, където опитва древно ястие, вдъхновено от кръвосмучещите пиявици в небезизвестното бистро „Bock“. Той се среща с телевизионния готвач Зофия Маутнер, пионер в свежия подход към традиционната унгарска кухня.
Към предаването21:00
Моето меню за 30 минути
+Спагети, Сезон 1 | Епизод 23
Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.
Към предаването21:30
Моето меню за 30 минути
+Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24
Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.
Към предаването22:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Оаксака до Чинантла, Сезон 1 | Епизод 6
Рик Стайн пътува към кулинарната столица на Мексико – Оаксака, известна с оаксакското сирене.
Към предаването23:05
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Санторини, Сезон 1 | Епизод 3
В този епизод Джулия опитва местен деликатес направен от бакла в Санторини и се отправя в открито море, за да види как местните рибари обединяват сили с природозащитниците в опазването на кристалните води на Санторини от пластмасови отпадъци.
Към предаването23:30
Гръцките острови с Джулия Брадбъри
+Спорадите, Сезон 1 | Епизод 4
На Скиатос Джулия се качва на рибарска лодка в търсене на скрити заливи и безлюдни плажове, опитва местен деликатес от морски таралежи, уловени ръчно в чистите води на острова.
Към предаването00:00
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването00:30
Среща в кухнята
+Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването01:00
Несравнимият вкус на дома
+Лондон (Холбърн), Сезон 1 | Епизод 3
Днес пътува до Лондон за класически кюфтета, виетнамска сьомга и вариация на овчарски пай.
01:55
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Будапеща до Виена, Сезон 1 | Епизод 6
Пътешествието на Джонатан започва в Будапеща, където опитва древно ястие, вдъхновено от кръвосмучещите пиявици в небезизвестното бистро „Bock“. Той се среща с телевизионния готвач Зофия Маутнер, пионер в свежия подход към традиционната унгарска кухня.
Към предаването02:40
Пекарната на Рудолф
+Епизод 5, Сезон 7 | Епизод 5
Към предаването03:05
Пекарната на Рудолф
+1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването03:30
Кухня без граници
+Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9
Днес Есте приготвя френско класическо ястие, добавяйки собствен стил - филе от морски език със сос (sole meunière) и картофи на пара, и черешово сорбé с лавандулов сабайон.
Към предаването03:55
Кухня без граници
+Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10
В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две марокански ястия - ципура с чермула на фурна и рулца от наденички с чермула.
Към предаването04:20
Да готвим като италианци
+Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5
Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.
Към предаването04:45
Да готвим като италианци
+Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6
Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.
Към предаването05:10
Моето меню за 30 минути
+Спагети, Сезон 1 | Епизод 23
Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.
Към предаването05:35
Моето меню за 30 минути
+Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24
Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.
Към предаването