Вторник

18 януари

  • 06:05

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Съсекс, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес пътува до Хоув на Южното крайбрежие за автентична паста, немска пъстърва и класическа телешка яхния.

    Към предаването
  • 06:55

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Гуадалахара до Пуерто Валярта, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик е в града, който е дал на света текилата, мариачите и ястия като чили кон карне – Гуадалахара.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Сьомга по азиатски, Сезон 1 | Епизод 19

    Джейми показва как се готви сьомга по азиатски, бульон с нудъли, салата от бобени кълнове и десерт с личи само за половин час.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено пиле по ямайски, Сезон 1 | Епизод 20

    Джейми прави печено пиле по ямайски с ориз и боб, освежаваща салата и печена царевица.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 3, Сезон 7 | Епизод 3

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Паят със самбал на Ланг Франс, Сезон 3 | Епизод 27

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 5, Сезон 6 | Епизод 5

    В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две ястия от Палестина, като показва как да си сготвим чорба от червена леща, в която да използваме и пилешко, и изпича тънки питки с хумус и нар.

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 6, Сезон 6 | Епизод 6

    В този епизод на "Кухня без граници" Хюго приготвя класическа салтимбока с месо и артишок, а също и салата от карфиол с миди.

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 13:00

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Жадни за карамел, Сезон 1 | Епизод 3

    Задоволете своите карамелени желания с някои екстравагантни рецепти, които ще подчертаят тази важна съставка в света на десертите. От сладки със солен карамел от сладкаря Дарън Пърчис до деликатния ябълков карамелен кейк за чай от Кирстен Тибалс.

    Към предаването
  • 13:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Прекрасни бисквити, Сезон 1 | Епизод 4

    Присъединете се към Джъстин Шофилд, Дарън Пърчис и Силвия Колока, докато те се надпреварват с най-добрите си рецепти за бисквити. В този епизод ще обиколим света, за да видим различни бисквитени рецепти от различни краища на планетата.

    Към предаването
  • 14:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Мексико до Оаксака, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стейн посещава столицата на Мексико, за да опита кухнята на ацтеките, а след това се отправя на юг към Пуебла, домът на молето – известна мексиканска яхния с месо.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за футболно парти, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 4, Сезон 7 | Епизод 4

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка приготвя вариация на добре познатите макарони със сирене, в които ще има и омар, а за десерт ни е подготвила коблер с праскови.

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8

    В този епизод на "Кухня без граници" Дани приготвя японски ястия - пилешко оякадон с ориз и карие в нов стил. Ще приготви и пиле къри по свой начин.

    Към предаването
  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Изток и Ориент – от Пенанг до Банкок, Сезон 1 | Епизод 5

    В Джордтаун, историческата столица на щата Пенанг в Малайзия, Джонатан разглежда неделния пазар и се забавлява, като купува 100-годишно яйце, което след това изяжда във влака заедно с шеф Янис Мартино.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 22:00

    Рик Стайн – пътят към Мексико

    +

    От Мексико до Оаксака, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стейн посещава столицата на Мексико, за да опита кухнята на ацтеките, а след това се отправя на юг към Пуебла, домът на молето – известна мексиканска яхния с месо.

    Към предаването
  • 23:05

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Жадни за карамел, Сезон 1 | Епизод 3

    Задоволете своите карамелени желания с някои екстравагантни рецепти, които ще подчертаят тази важна съставка в света на десертите. От сладки със солен карамел от сладкаря Дарън Пърчис до деликатния ябълков карамелен кейк за чай от Кирстен Тибалс.

    Към предаването
  • 23:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Прекрасни бисквити, Сезон 1 | Епизод 4

    Присъединете се към Джъстин Шофилд, Дарън Пърчис и Силвия Колока, докато те се надпреварват с най-добрите си рецепти за бисквити. В този епизод ще обиколим света, за да видим различни бисквитени рецепти от различни краища на планетата.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 00:30

    Среща в кухнята

    +

    Меню за футболно парти, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 01:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Кенсингтън), Сезон 1 | Епизод 2

    Днес пътува до Лондон за традиционен пай, карибски пир и пикантно южноафриканско агнешко къри.

    Към предаването
  • 01:55

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Изток и Ориент – от Пенанг до Банкок, Сезон 1 | Епизод 5

    В Джордтаун, историческата столица на щата Пенанг в Малайзия, Джонатан разглежда неделния пазар и се забавлява, като купува 100-годишно яйце, което след това изяжда във влака заедно с шеф Янис Мартино.

    Към предаването
  • 02:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 4, Сезон 7 | Епизод 4

    Към предаването
  • 03:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 03:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка приготвя вариация на добре познатите макарони със сирене, в които ще има и омар, а за десерт ни е подготвила коблер с праскови.

    Към предаването
  • 03:55

    Кухня без граници

    +

    Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8

    В този епизод на "Кухня без граници" Дани приготвя японски ястия - пилешко оякадон с ориз и карие в нов стил. Ще приготви и пиле къри по свой начин.

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването