Петък

22 октомври

  • 06:05

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Изборът на публиката: Лунапарк, Сезон 6 | Епизод 35

    Отборите се наслаждават на панаира, докато се приготвят да готвят за много хора в лунапарка – служителите от аварийната служба и техните семейства. Служителите ще гласуват за ястията и ще спасят един от отборите от следващите две елиминации, а съдиите ще решат кой ще отиде на „Внезапна смърт“.

    Към предаването
  • 07:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Коледа в Мароко, Сезон 2 | Епизод 1

    Гордън, Джино и Фред се събират отново след европейските си приключения, за да открият духа на Коледа на нетипични за този празник места. Те са в земята на тажина, ментовия чай, змиите, шафрана, пясъчните дюни и камилите - Мароко.

    Към предаването
  • 08:00

    Спести с Джейми

    +

    Люто телешко, Сезон 2 | Епизод 3

    Тази седмица Джейми готви мексиканско чили - луксозно ястие на ниска цена, разкрива тайните на домашните си чапати, споделя две вкусни нови идеи за използване на остатъците от печеното пиле и готви бърз и пестелив вариант на любима паста.

    Към предаването
  • 09:00

    Печивата на Милушка

    +

    Ронливо тесто, Сезон 1 | Епизод 14

    Днес Милушка приготвя бурканчета с ронливо тесто, карамелизирана макадамия и прасковен кръмбъл.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Годишни сезони, Сезон 2 | Епизод 16

    Днес Франсишко ще ни предложи своята колекция от десерти за различните сезони. За пролетта – портокалово-сметанов крем с боровинки в сироп и хрупкав сусам. Олицетворението на лятото е лимоновият мус с ягоди в снежна фунийка, а за есента и зимата е подходящ кафеен кейк с пълнеж от тиквен конфитюр.

    Към предаването
  • 10:00

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Китайският квартал, Сезон 1 | Епизод 1

    Кулинарната одисея из Австралия на Рейчъл започва от Мелбърн. Тя се разхожда из града с европейски облик и пие кафе в едно от най-старите заведения. След това разглежда най-стария китайски квартал в Южното полукълбо и посещава нов тип ресторанти, чиято философия е „връщане към основите“.

    Към предаването
  • 10:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Готвене без стрес, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 11:00

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Кебап в тава, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Вкусът на дома, Сезон 5 | Епизод 20

    Менюто за деня започва с нетрадиционна салата от перлен ечемик, нар и спанак. След това Лора и Стоян ще покажат истинската домашна кухня в цялото ѝ великолепие – богат гратен с наденица и сирена. А шоколадовия кекс ще залеят с глазура от шоколадов карамел, за да стане още по-красив и вкусен.

    Към предаването
  • 12:00

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Угощения за много хора, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес Дейв и Саймън ще приготвят ястия, с които можем да нахраним много хора, като пай със сьомга и спанак, поднесен със сос "Холандез" и кифлички с шоколад и череши.

    Към предаването
  • 13:00

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Близкоизточни сладкиши, Сезон 1 | Епизод 5

    Днешният епизод е посветен на близкоизточните сладкиши с техните богати слоеве, ароматни сиропи, хрупкави ядки и сушени плодове, като Шейн е направил подбор на най-доброто за отличен завършек на всеки пир.

    Към предаването
  • 13:30

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Израелска кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Израел притежава разнообразна хранителна култура, повлияна от арабската и еврейската кухня, със силна връзка със средиземноморските и европейските аромати, а Шейн и неговият гост Ехуд Малка ще ни предложат един истински пир по израелски.

    Към предаването
  • 14:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мексико, Сезон 2 | Епизод 2

    Тъй като вече е бил в Мексико, Джино решава, че може да покаже кулинарни познания пред Гордън и Фред. По време на мисията си да опитат най-добрата закуска на света, момчетата не изневеряват на себе си и Фред се оказва полят с 40 литра текила.

    Към предаването
  • 15:00

    Спести с Джейми

    +

    Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4

    Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.

    Към предаването
  • 16:00

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Чий бюрек, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Вкусът на дома, Сезон 5 | Епизод 20

    Менюто за деня започва с нетрадиционна салата от перлен ечемик, нар и спанак. След това Лора и Стоян ще покажат истинската домашна кухня в цялото ѝ великолепие – богат гратен с наденица и сирена. А шоколадовия кекс ще залеят с глазура от шоколадов карамел, за да стане още по-красив и вкусен.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Милушка

    +

    Парено тесто, Сезон 1 | Епизод 15

    Днес Милушка приготвя парено тесто, с което прави кула с карамел и отворени миниеклери с малини.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Веган, Сезон 2 | Епизод 17

    Днес Франсишко ще приготви три десерта без мляко, масло и яйца – кремообразен ориз, поръсен с печени лешници, печен ананас с текила и бананов сладолед с фъстъчено масло, а накрая - морковен кейк със стафиди и подправки върху бисквита от тиквени семки.

    Към предаването
  • 18:00

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Стогодишен млечен бар, Сезон 1 | Епизод 2

    Рейчъл посещава млечен бар на сто години и опитва интересна комбинация от австралийски класики в един от най-модерните барове в Мелбърн. По-късно, тя ще готви в кухнята си с Кейт Гибс, внучка на легендарната кулинарна авторка Маргарет Фултън.

    Към предаването
  • 18:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Лесно приготвяне, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 19:00

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Угощения за много хора, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес Дейв и Саймън ще приготвят ястия, с които можем да нахраним много хора, като пай със сьомга и спанак, поднесен със сос "Холандез" и кифлички с шоколад и череши.

    Към предаването
  • 20:00

    Изкуството да живееш

    +

    Коста Рика, Сезон 1 | Епизод 1

    „Пура вида” – простичък живот без стрес – това е девизът на полуостров Никоя в Коста Рика, който Никлас посещава, за да види дали животът далеч от консуматорското общество е ключът към дълъг и щастлив живот.

    Към предаването
  • 21:00

    Спести с Джейми

    +

    Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4

    Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.

    Към предаването
  • 22:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Мексико, Сезон 2 | Епизод 2

    Тъй като вече е бил в Мексико, Джино решава, че може да покаже кулинарни познания пред Гордън и Фред. По време на мисията си да опитат най-добрата закуска на света, момчетата не изневеряват на себе си и Фред се оказва полят с 40 литра текила.

    Към предаването
  • 23:00

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Близкоизточни сладкиши, Сезон 1 | Епизод 5

    Днешният епизод е посветен на близкоизточните сладкиши с техните богати слоеве, ароматни сиропи, хрупкави ядки и сушени плодове, като Шейн е направил подбор на най-доброто за отличен завършек на всеки пир.

    Към предаването
  • 23:30

    Пиршество от Близкия Изток с Шейн Делия

    +

    Израелска кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Израел притежава разнообразна хранителна култура, повлияна от арабската и еврейската кухня, със силна връзка със средиземноморските и европейските аромати, а Шейн и неговият гост Ехуд Малка ще ни предложат един истински пир по израелски.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Вкусът на дома, Сезон 5 | Епизод 20

    Менюто за деня започва с нетрадиционна салата от перлен ечемик, нар и спанак. След това Лора и Стоян ще покажат истинската домашна кухня в цялото ѝ великолепие – богат гратен с наденица и сирена. А шоколадовия кекс ще залеят с глазура от шоколадов карамел, за да стане още по-красив и вкусен.

    Към предаването
  • 00:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Чий бюрек, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кулинарна битка „Внезапна смърт“ VI, Сезон 6 | Епизод 36

    Двата провалили се отбора в лунапарка ще готвят в главната кухня за оставане в състезанието.

    Към предаването
  • 01:55

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Стогодишен млечен бар, Сезон 1 | Епизод 2

    Рейчъл посещава млечен бар на сто години и опитва интересна комбинация от австралийски класики в един от най-модерните барове в Мелбърн. По-късно, тя ще готви в кухнята си с Кейт Гибс, внучка на легендарната кулинарна авторка Маргарет Фултън.

    Към предаването
  • 02:25

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Лесно приготвяне, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 02:40

    Изкуството да живееш

    +

    Коста Рика, Сезон 1 | Епизод 1

    „Пура вида” – простичък живот без стрес – това е девизът на полуостров Никоя в Коста Рика, който Никлас посещава, за да види дали животът далеч от консуматорското общество е ключът към дълъг и щастлив живот.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Милушка

    +

    Парено тесто, Сезон 1 | Епизод 15

    Днес Милушка приготвя парено тесто, с което прави кула с карамел и отворени миниеклери с малини.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Веган, Сезон 2 | Епизод 17

    Днес Франсишко ще приготви три десерта без мляко, масло и яйца – кремообразен ориз, поръсен с печени лешници, печен ананас с текила и бананов сладолед с фъстъчено масло, а накрая - морковен кейк със стафиди и подправки върху бисквита от тиквени семки.

    Към предаването
  • 04:20

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Угощения за много хора, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес Дейв и Саймън ще приготвят ястия, с които можем да нахраним много хора, като пай със сьомга и спанак, поднесен със сос "Холандез" и кифлички с шоколад и череши.

    Към предаването
  • 05:05

    Спести с Джейми

    +

    Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4

    Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.

    Към предаването