Четвъртък

30 септември

  • 06:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Спасителен рунд: Ани и Лойд, Сезон 6 | Епизод 19

    Влюбената двойка от Аделаида Ани и Лойд се завръщат във временния си ресторант с надеждата да останат в състезанието.

    Към предаването
  • 06:55

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Финалът, Сезон 1 | Епизод 10

    На финала на сезона е време за готварската книга "Бондай Харвест". След като пазарува, Гай се подготвя за обедно партито за представянето й ястия, сред които свински пържоли на скара с полента.

    Към предаването
  • 07:15

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Мигел отива в лагер за военно обучение в Нова Зеландия, за да опита войнишки вкусотии. Освен това ще разкрие тайната на перфектното печено пиле.

    Към предаването
  • 07:40

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    В този епизод Мигел се отправя на тропическо кулинарно приключение, празнува сезона на боровинките в Австралия и ще ни покаже най-добрата рецепта за десерт от Куинсланд – „най-лесният чийзкейк, който някога сте правили“.

    Към предаването
  • 08:10

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Селски пай и сандвич с пържени картофени топки, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми готви изумителен селски пай, знаменити макарони със зеленчуци и фантастичен сандвич с пържени картофeни топки.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Вкусове от Португалия, Сезон 1 | Епизод 19

    Франсишко признава, че е почитател на традиционните португалски вкусове. Ще приготви торта с извара и канела, ще я сиропира с мед и ще я украси с ядки.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши с парено тесто, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес Франсишко ще приготви кутийки от парено тесто с шоколадов ганаш, мангово желе и кардамон; профитероли с мармалад от малини, шоколад и кокосов мус и накрая Париж-Брест с карамел и пралин.

    Към предаването
  • 10:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бристол, Сезон 1 | Епизод 18

    Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.

    Към предаването
  • 10:55

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Агнешко със сладка папрат, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 11:25

    Бон Апети

    +

    Средиземноморски вкус, Сезон 5 | Епизод 4

    Вдъхновени от ароматите на Средиземноморието Лора и Стоян решават да направят богата пролетна салата. Тя ще си върви с пухкави чеснови хлебчета, а те пък – с провансалската маслинова паста тапенада. Специалната рецепта е за риба треска, която двамата този път правят e с интересна гарнитура.

    Към предаването
  • 11:55

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Пикантно и студено, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджъл ни показва как се комбинират ястия с подправки с нещо освежаващо, като класическо пиле с къри или доматена яхния с йогурт. Прави нова версия на класически пудинг. Среща се с човек, който приготвя ястие от плодове със зърна черен пипер.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Меко и хрупкаво, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджъл обръща внимание на текстурата. Контрастиращите текстури могат да направят ястието интересно. Прави класически пай с бутер тесто и преработва любимия от детството си пудинг , като приготвя поширани круши.

    Към предаването
  • 13:00

    Великата британска храна с Хестън

    +

    Риба и картофки, Сезон 1 | Епизод 1

    "В тази поредица Хестън ще търси историята зад любимите си ястия, за да се вдъхнови за своя кулинарен парад на националните съкровища. Риба с картофи, петнистият Дик, ростбиф и йоркширски пудинг - това са ястията, които спечелиха сърцата ни. "

    Към предаването
  • 14:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Днес ще видим напълно нов вариант на риба с картофки, ще научим тайната на гъбеното ризото, а Мигел ще открие идеалния компаньон на американското барбекю - макарони със сирене.

    Към предаването
  • 14:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Днес ще видим много вкусен пай с бекон и яйца, бюджетна гурме вечеря, която ще впечатли всяка компания, най-добрата рецепта за морска храна и едно ирландско любимо ястие, което ще стопли сърцето ви.

    Към предаването
  • 15:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Хаотична лазаня и кнедли с броколи, Сезон 1 | Епизод 2

    Зеленчуковата мисия на Джейми продължава с лесна лазаня с патладжан, азиатска бобена салата и суши.

    Към предаването
  • 16:00

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Суджук кюфте, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Средиземноморски вкус, Сезон 5 | Епизод 4

    Вдъхновени от ароматите на Средиземноморието Лора и Стоян решават да направят богата пролетна салата. Тя ще си върви с пухкави чеснови хлебчета, а те пък – с провансалската маслинова паста тапенада. Специалната рецепта е за риба треска, която двамата този път правят e с интересна гарнитура.

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши без граници, Сезон 1 | Епизод 21

    Сочни сладкиши в екзотичен сироп от манго, кокосово мляко, ананас и подправки. Какаова торта на етажи с печени банани и желе от маракуя. И накрая бретонско саблé - хрупкави пръчици, потопени в солен карамел.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пикник, Сезон 1 | Епизод 22

    Забелязали ли сте, че на пикниците предпочитаната храна е солената? Франсишко иска да промени това, като предлага три изключителни идеи с екзотични плодове, какао и солен карамел.

    Към предаването
  • 18:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 19

    Британското приключение на Джейми стига своя край в Девън, където той се среща със стария си приятел Майкъл Кейнс, носител на звезда "Мишлен" и собственик на "Лимпстоун Манър"!

    Към предаването
  • 19:00

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Пикантно и студено, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджъл ни показва как се комбинират ястия с подправки с нещо освежаващо, като класическо пиле с къри или доматена яхния с йогурт. Прави нова версия на класически пудинг. Среща се с човек, който приготвя ястие от плодове със зърна черен пипер.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Меко и хрупкаво, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджъл обръща внимание на текстурата. Контрастиращите текстури могат да направят ястието интересно. Прави класически пай с бутер тесто и преработва любимия от детството си пудинг , като приготвя поширани круши.

    Към предаването
  • 20:00

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Калабрия, Сезон 5 | Епизод 7

    Към предаването
  • 20:30

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Еолийски острови, Сезон 5 | Епизод 8

    Към предаването
  • 21:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Хаотична лазаня и кнедли с броколи, Сезон 1 | Епизод 2

    Зеленчуковата мисия на Джейми продължава с лесна лазаня с патладжан, азиатска бобена салата и суши.

    Към предаването
  • 22:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Днес ще видим напълно нов вариант на риба с картофки, ще научим тайната на гъбеното ризото, а Мигел ще открие идеалния компаньон на американското барбекю - макарони със сирене.

    Към предаването
  • 22:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Днес ще видим много вкусен пай с бекон и яйца, бюджетна гурме вечеря, която ще впечатли всяка компания, най-добрата рецепта за морска храна и едно ирландско любимо ястие, което ще стопли сърцето ви.

    Към предаването
  • 23:00

    Великата британска храна с Хестън

    +

    Риба и картофки, Сезон 1 | Епизод 1

    "В тази поредица Хестън ще търси историята зад любимите си ястия, за да се вдъхнови за своя кулинарен парад на националните съкровища. Риба с картофи, петнистият Дик, ростбиф и йоркширски пудинг - това са ястията, които спечелиха сърцата ни. "

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Средиземноморски вкус, Сезон 5 | Епизод 4

    Вдъхновени от ароматите на Средиземноморието Лора и Стоян решават да направят богата пролетна салата. Тя ще си върви с пухкави чеснови хлебчета, а те пък – с провансалската маслинова паста тапенада. Специалната рецепта е за риба треска, която двамата този път правят e с интересна гарнитура.

    Към предаването
  • 00:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Суджук кюфте, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Спасителен рунд: Шери и Емили, Сезон 6 | Епизод 20

    Шери и Емили се чустват малко нервни тази вечер, но единственото им желание е да надскочат резултата си от първия рунд. Ще успеят ли най-добрите приятелки от Куинсланд да се запишат в историята на състезанието?

    Към предаването
  • 02:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 19

    Британското приключение на Джейми стига своя край в Девън, където той се среща със стария си приятел Майкъл Кейнс, носител на звезда "Мишлен" и собственик на "Лимпстоун Манър"!

    Към предаването
  • 02:45

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Калабрия, Сезон 5 | Епизод 7

    Към предаването
  • 03:10

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Еолийски острови, Сезон 5 | Епизод 8

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши без граници, Сезон 1 | Епизод 21

    Сочни сладкиши в екзотичен сироп от манго, кокосово мляко, ананас и подправки. Какаова торта на етажи с печени банани и желе от маракуя. И накрая бретонско саблé - хрупкави пръчици, потопени в солен карамел.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пикник, Сезон 1 | Епизод 22

    Забелязали ли сте, че на пикниците предпочитаната храна е солената? Франсишко иска да промени това, като предлага три изключителни идеи с екзотични плодове, какао и солен карамел.

    Към предаването
  • 04:20

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Пикантно и студено, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджъл ни показва как се комбинират ястия с подправки с нещо освежаващо, като класическо пиле с къри или доматена яхния с йогурт. Прави нова версия на класически пудинг. Среща се с човек, който приготвя ястие от плодове със зърна черен пипер.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти с Найджъл Слейтър

    +

    Меко и хрупкаво, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджъл обръща внимание на текстурата. Контрастиращите текстури могат да направят ястието интересно. Прави класически пай с бутер тесто и преработва любимия от детството си пудинг , като приготвя поширани круши.

    Към предаването
  • 05:10

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Хаотична лазаня и кнедли с броколи, Сезон 1 | Епизод 2

    Зеленчуковата мисия на Джейми продължава с лесна лазаня с патладжан, азиатска бобена салата и суши.

    Към предаването