Понеделник

27 септември

  • 06:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Джейн и Ема, Сезон 6 | Епизод 16

    Съквартирантките и пълни противоположности Джейн и Ема влизат тази вечер в кухнята. Но дали нуждата на Джейн от ред няма да вкара хаос?

    Към предаването
  • 06:55

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7

    "Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.

    Към предаването
  • 07:15

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    В епизода ще видим как уловът на деня – планинска австралийска пъстърва се превръща във впечатляващо вкусно ястие за романтична вечеря за двама. Мигел ще представи лесни идеи за най-важното ядене през деня, както и за супер прост домашен сладолед.

    Към предаването
  • 07:40

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1

    В този епизод ще разберем тайната на Мигел за най-хрупкавите пръжки. Любимите готвачи на Австралия ще споделят домашни рецепти, а в битката на кюфтетата Мигел ще разбере дали е майстор на каймата.

    Към предаването
  • 08:10

    Джейми готви в Италия

    +

    Тоскана, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми прави едни по-специални спагети болонезе и пресъздава супер впечатляваща еврейско-италианска рецепта. Ще има и говежда яхния с папарделе.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Семена, зърнени култури и сушени плодове, Сезон 1 | Епизод 13

    Ако обичате шоколадчетата с овесени ядки, трябва да опитате този десерт с какао, овесени ядки и различни семена. В добавка направете парчета шоколад, поръсени с тиквено семе. А с лъжичка може да похапнете компота от круши с крем от кисело мляко и печено кашу.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни десерти, Сезон 1 | Епизод 14

    Днес Франсишко подбира цветове от лавандула, за да направи сироп, с който ще приготви сладки. Идеалните цветчета от парфюм и желе, сервирани с бадемова торта и малини. С цветовете хибискус ще добави кисели нотки към шоколадовия крем.

    Към предаването
  • 10:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Лавърстоук и Гудууд, Сезон 1 | Епизод 15

    В кулинарната си обиколка из Обединеното кралство Джеймс достига до своя територия и прекарва приятни мигове в окръг Хемпшир, който обича като родно място.

    Към предаването
  • 11:00

    Палитра от вкусове

    +

    Ориз, Сезон 1 | Епизод 25

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    По-различна класика, Сезон 5 | Епизод 1

    Пълнените чушки имат безброй варианти, но малцина знаят как се правят те във Велинград. За Лора и Стоян рецептата е истинско откритие и те са нетърпеливи да я споделят със зрителите. След това ще завиват сарми с интересна плънка, а за финала са оставили специалния десерт от ябълки и крем.

    Към предаването
  • 12:00

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Турция, Сезон 1 | Епизод 2

    Найджъл посещава Турция, дом на една от най-прочутите кухни в света, като в Истанбул той опитва от храната на султаните, както и домашни гозби, а после посещава Анадола и Черноморския регион.

    Към предаването
  • 13:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми е в Андалусия, където приготвя паеля за цяло село и заешка яхния за гладни ловци, както и автентично гаспачо, свински котлети с боб, риба, запечена в сол, невероятна доматена салата с чоризо и пъдпъдъчи яйца с черен пудинг.

    Към предаването
  • 14:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    В този епизод Мигел ще направи магически еклери с кафе, ще отиде в гората за Хелоуин, ще разкрие тайната си за перфектната италианска доматена салата и ще измисли вкусни хапки, които ще се окажат смазващ хит.

    Към предаването
  • 14:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    В днешния епизод менюто е месно. В Южна Африка Мигел ще направи лесно ястие в един съд, което ще нахрани цялото семейство, а след това ще разбере кое прави толкова вкусен австралийския пай с месо.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.

    Към предаването
  • 16:00

    Палитра от вкусове

    +

    Изкуството на вкуса: Максут и Секиз, Сезон 1 | Епизод 26

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    По-различна класика, Сезон 5 | Епизод 1

    Пълнените чушки имат безброй варианти, но малцина знаят как се правят те във Велинград. За Лора и Стоян рецептата е истинско откритие и те са нетърпеливи да я споделят със зрителите. След това ще завиват сарми с интересна плънка, а за финала са оставили специалния десерт от ябълки и крем.

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 18:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Кент, Сезон 1 | Епизод 16

    Кулинарната обиколка на Джеймс продължава с изследване на Югоизтока и графство Кент. Тук се среща с местния готвач и ресторантьор Марк Сарджънт.

    Към предаването
  • 19:00

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Турция, Сезон 1 | Епизод 2

    Найджъл посещава Турция, дом на една от най-прочутите кухни в света, като в Истанбул той опитва от храната на султаните, както и домашни гозби, а после посещава Анадола и Черноморския регион.

    Към предаването
  • 20:00

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Амалфи, Сезон 5 | Епизод 1

    Джино разкрива любимите си места по италианското Средиземноморие като започва от Амалфи. Присъединете се към Джино, докато показва живите кулинарни традиции. Приготвя вкусни, зашеметяващо прости ястия с вкусове от красивия бряг на Амалфи.

    Към предаването
  • 20:30

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.

    Към предаването
  • 22:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    В този епизод Мигел ще направи магически еклери с кафе, ще отиде в гората за Хелоуин, ще разкрие тайната си за перфектната италианска доматена салата и ще измисли вкусни хапки, които ще се окажат смазващ хит.

    Към предаването
  • 22:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    В днешния епизод менюто е месно. В Южна Африка Мигел ще направи лесно ястие в един съд, което ще нахрани цялото семейство, а след това ще разбере кое прави толкова вкусен австралийския пай с месо.

    Към предаването
  • 23:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми е в Андалусия, където приготвя паеля за цяло село и заешка яхния за гладни ловци, както и автентично гаспачо, свински котлети с боб, риба, запечена в сол, невероятна доматена салата с чоризо и пъдпъдъчи яйца с черен пудинг.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    По-различна класика, Сезон 5 | Епизод 1

    Пълнените чушки имат безброй варианти, но малцина знаят как се правят те във Велинград. За Лора и Стоян рецептата е истинско откритие и те са нетърпеливи да я споделят със зрителите. След това ще завиват сарми с интересна плънка, а за финала са оставили специалния десерт от ябълки и крем.

    Към предаването
  • 00:30

    Палитра от вкусове

    +

    Изкуството на вкуса: Максут и Секиз, Сезон 1 | Епизод 26

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Таен рунд: Уил и Стийв, Сезон 6 | Епизод 17

    Бившите инвестиционни банкери, британците Уил и Стийв, отварят временния си ресторант в Нов Южен Уелс тази вечер.

    Към предаването
  • 02:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Кент, Сезон 1 | Епизод 16

    Кулинарната обиколка на Джеймс продължава с изследване на Югоизтока и графство Кент. Тук се среща с местния готвач и ресторантьор Марк Сарджънт.

    Към предаването
  • 02:45

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Амалфи, Сезон 5 | Епизод 1

    Джино разкрива любимите си места по италианското Средиземноморие като започва от Амалфи. Присъединете се към Джино, докато показва живите кулинарни традиции. Приготвя вкусни, зашеметяващо прости ястия с вкусове от красивия бряг на Амалфи.

    Към предаването
  • 03:10

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 04:20

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Турция, Сезон 1 | Епизод 2

    Найджъл посещава Турция, дом на една от най-прочутите кухни в света, като в Истанбул той опитва от храната на султаните, както и домашни гозби, а после посещава Анадола и Черноморския регион.

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми готви в Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.

    Към предаването