Събота

25 септември

  • 06:10

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Покрай южната граница, Сезон 8 | Епизод 3

    Пати посреща в кухнята си своя приятелка и телевизионна водеща - Вивиан. Те ще готвят по две любими рецепти на двете.

    Към предаването
  • 06:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Любимото улично тако, Сезон 8 | Епизод 4

    Пати се отправя към Лос Мочис - крайбрежен град в северен Синалоа, основан от американци в края на 19-и век. След като се запознава с историята му и уличната храна, Пати се връща в кухнята си и създава две рецепти за тако.

    Към предаването
  • 07:05

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни сладкиши, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Франсишко се е посветил на цветовете и ще приготви три вида майсторски десерта. Бананова торта с ананас в сироп и мус от манго, сервирана в чаша. Неговата версия на торта "Червено кадифе" с крем от крема сирене. И зелена торта с шамфъстък със сладък крем от гуакамоле.

    Към предаването
  • 07:40

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Отрежи си парче, Сезон 1 | Епизод 8

    Шарлота с компот от ягоди, лимонова върбинка и крем бавароа с ванилия. Клафути от боровинки и ърл грей - простичък и красив. И накрая торта от прясно сирене с пласт желе от кайсии и бял шоколадов мус.

    Към предаването
  • 08:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тези времена на предизвикателства, Джейми споделя рецепти, които са подходящи за оползотворяване на продуктите от шкафовете ни. Той ще ни покаже как да направим прясна паста с три прости соса и зеленчуково чили с налични в кухнята ни продукти.

    Към предаването
  • 08:40

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми споделя вкусни рецепти, приготвени с продукти, които ни се намират под ръка в тези необичайни времена. Той ще приготви рибен пай с замразени продукти и тесто за хляб по малко по-различен начин.

    Към предаването
  • 09:10

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Барбадос, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Ейнсли е на любимия си остров Барбадос, за да се впусне в търсене на потайните зелени маймуни сред тучната зеленина на Уелчман Гъли, където за пръв път е открит грейпфрутът.

    Към предаването
  • 10:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Пътешествие из моята страна, Сезон 3 | Епизод 7

    Темата на предаването е „пътуване из родината”, но не ви е нужен багаж, защото обиколката е гастрономическа, а леля Кати е подбрала три вдъхновяващи ястия: пържена сепия с уасаби и майонеза, свинско с миди и десерт от тиква с извара.

    Към предаването
  • 10:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Яхнии, Сезон 3 | Епизод 8

    По правило свързваме храната, сготвен в тенджера, със семейните обеди и затова днес леля Кати ни е подготвила три ястия за душата – супа с червен боб, зеле, чоризо и бекон, волска яхния и десерт от сладка елда със специална текстура.

    Към предаването
  • 11:00

    В кухнята с Примож

    +

    Еленско месо, Сезон 1 | Епизод 5

    Примож приготвя паста за мазане с див чесън и извара, супа от карфиол и червено цвекло, печено еленско месо и щрукли с овесена каша. Той показва как се приготвя тестото за щрукли и дава няколко полезни съвета.

    Към предаването
  • 11:30

    В кухнята с Примож

    +

    Свински ребра, Сезон 1 | Епизод 6

    Примож приготвя скариди с фритата, свински ребърца с паста и круши в шоколад. Показва как да запазим месото сочно по време на печенето.

    Към предаването
  • 12:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Маракеш, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми за първи път е в Маракеш и вълнението и ентусиазмът му са ясно забележими докато разглежда града и опознава изключителната му кухня, смесица от френска, арабска и берберска култури.

    Към предаването
  • 13:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Вкусове от Мазатлан, Сезон 8 | Епизод 5

    Мазлатан - 20 км крайбрежни алеи, улици с къщи в ярки цветове и едни от най-добрите ресторанти в Мексико. Град с бурна история, понастоящем - луксозна дестинация. Пати обикаля с шеф Усуна и Захи Телес, а шеф Усуна я води в семейния си ресторант.

    Към предаването
  • 13:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Ел Фуерте, вълшебният град, Сезон 8 | Епизод 6

    Ел Фуерте - един от "вълшебните" мексикански градове. Основан през 1563 г. и над 300 г. е бил основен земеделски и търговски център в Мексико. Пати се отбива в х-л "Посада Идалго", опитва известните им омари и създава няколко рецепти в своята кухня.

    Към предаването
  • 14:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сиатъл, Сезон 2 | Епизод 6

    Тони се отправя към Сиатъл, град, известен от доста време вече с една от най-интересните кулинарни сцени в Америка. Тони посещава деликатесния магазин „Мелроуз“ (Melrose Market), в който опитва сирена от Северозапада при Calf & Kid.

    Към предаването
  • 14:55

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми реагира в тези особени времена, като споделя полезни рецепти, в които всеки продукт може да бъде заменен с такъв, който ви се намира под ръка. В епизода ще видим ризото със замразени зеленчуци, сос със 7 зеленчука, който може да се замрази и вкусен шоколадов сладкиш без яйца.

    Към предаването
  • 15:25

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Използвайки наличните продукти в кухнята си, Джейми ще приготви лесен плосък хляб и ще го превърне в пица пай, както и топла яхния с телешко и еленско.

    Към предаването
  • 15:55

    В кухнята с Примож

    +

    Октопод, Сезон 1 | Епизод 7

    Примож приготвя равиоли с коприва и гулаш с октопод и полента. Показва трикове, с които да улесним готвенето си.

    Към предаването
  • 16:25

    Вкусотии от буркана с Примож

    +

    Лозови листа, Сезон 1 | Епизод 1

    Ирена Орешник ще обясни процеса на ферментация на млечните продукти и как той помага за съхраняване на хранителните продукти. Примож ще направи кисело мляко, ще постави в саламура лозови листа, с които ще приготви прекрасни лозови сарми.

    Към предаването
  • 17:00

    Ала Шерифе

    +

    Мед, Сезон 1 | Епизод 1

    Първият епизод на шоуто включва един от най-ценните продукти - меда. Шерифе ще използва мед от кошера в градината си, за да приготви марината с меден оцет и медена майонеза. А десертът ще се състои от праскови на грил с мед и сладолед.

    Към предаването
  • 17:30

    Ала Шерифе

    +

    Боб, Сезон 1 | Епизод 2

    Основният продукт в епизода е бобът. Шерифе сама отглежда растенията и ще ни научи как да използваме всичките им части. Ще я видим да приготвя струнен боб в зехин, пъстър боб с месо и картофи и изненадваща рецепта, включваща бобови мустачки.

    Към предаването
  • 18:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Леко и свежо, Сезон 1 | Епизод 5

    Франсишко представя мандаринов желатин с плодова салата и ментови ледени топчета . Сладко гаспачо от домати и малини, придружено с крутони от кисело мляко. Лимонена торта с боровинки, гарнирана с мус от контрастни вкусове.

    Към предаването
  • 18:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Семейна закуска, Сезон 1 | Епизод 6

    Опитайте закуската на Франсишко за мързеливи дни. Златиста пържена филийка с карамелизиран банан в кленов сироп и портокалов сок. Палачинки с лимонова кора, сладък шоколадов сос и пресни къпини.

    Към предаването
  • 19:00

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Сейнт Лусия, Сезон 1 | Епизод 7

    Прекрасният остров Сейнт Лусия е следващата спирка в карибската кухня на Ейнсли, а какъв по-добър начин да опознае острова от този, да го обиколи с лодка?

    Към предаването
  • 20:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7

    "Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.

    Към предаването
  • 20:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Моите любими ястия, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".

    Към предаването
  • 21:00

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 21:30

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 22:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 29, Сезон 6 | Епизод 29

    Днес Рудолф ще направи традиционен хлебен пудинг с ябълки и вкусна торта „Фиеста“.

    Към предаването
  • 22:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 30, Сезон 6 | Епизод 30

    Рудолф ще направи ябълков пай във формата на къпкейкчета, както и вегански шоколадови бисквити с парченца шоколад.

    Към предаването
  • 23:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Вкусове от Мазатлан, Сезон 8 | Епизод 5

    Мазлатан - 20 км крайбрежни алеи, улици с къщи в ярки цветове и едни от най-добрите ресторанти в Мексико. Град с бурна история, понастоящем - луксозна дестинация. Пати обикаля с шеф Усуна и Захи Телес, а шеф Усуна я води в семейния си ресторант.

    Към предаването
  • 23:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Ел Фуерте, вълшебният град, Сезон 8 | Епизод 6

    Ел Фуерте - един от "вълшебните" мексикански градове. Основан през 1563 г. и над 300 г. е бил основен земеделски и търговски център в Мексико. Пати се отбива в х-л "Посада Идалго", опитва известните им омари и създава няколко рецепти в своята кухня.

    Към предаването
  • 00:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сиатъл, Сезон 2 | Епизод 6

    Тони се отправя към Сиатъл, град, известен от доста време вече с една от най-интересните кулинарни сцени в Америка. Тони посещава деликатесния магазин „Мелроуз“ (Melrose Market), в който опитва сирена от Северозапада при Calf & Kid.

    Към предаването
  • 00:55

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми реагира в тези особени времена, като споделя полезни рецепти, в които всеки продукт може да бъде заменен с такъв, който ви се намира под ръка. В епизода ще видим ризото със замразени зеленчуци, сос със 7 зеленчука, който може да се замрази и вкусен шоколадов сладкиш без яйца.

    Към предаването
  • 01:25

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Използвайки наличните продукти в кухнята си, Джейми ще приготви лесен плосък хляб и ще го превърне в пица пай, както и топла яхния с телешко и еленско.

    Към предаването
  • 01:55

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Изгубен във Фес, Сезон 3 | Епизод 1

    Чудили ли сте се как шеф-готвачите създават нови ястия? Последвайте шеф-готвача Шейн Делия в съвсем новото му "пикантно пътуване" в древния град Фес, където той търси нови идеи, които да приложи в експерименталната си кухня. #spicejourney

    Към предаването
  • 02:20

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Пустинен оазис, Сезон 3 | Епизод 2

    Векове наред кервани са прекосявали пустинята Сахара на път за Мароко, пренасяли са екзотични подправки и стоки. Шейн Делия прекарва една вечер под звездите в пустинята, за да научи за техниките на готварството на берберите. #spicejourney

    Към предаването
  • 02:45

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3

    Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney

    Към предаването
  • 03:10

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4

    Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.

    Към предаването
  • 03:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Африканското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 5

    Ветровитото Атлантическо крайбрежие на Мароко е най-големият район за риболов на сардина. Шейн Делия силно желае да опита местната риба кефта, заедно с типичната мароканска шармула.

    Към предаването
  • 03:55

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Мароканците надделяват, Сезон 3 | Епизод 6

    Арабите нахлуват в днешните Испания и Португалия през 711 г. Шейн пристига в Андалусия, където открива кухня с дълбоки корени в ислямското кулинарно изкуство.

    Към предаването
  • 04:20

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Сейнт Лусия, Сезон 1 | Епизод 7

    Прекрасният остров Сейнт Лусия е следващата спирка в карибската кухня на Ейнсли, а какъв по-добър начин да опознае острова от този, да го обиколи с лодка?

    Към предаването
  • 05:10

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7

    "Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.

    Към предаването
  • 05:35

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Моите любими ястия, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".

    Към предаването